Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ariskatiforos

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ναι αν δεν ανακοινώνονται !
Ο Βρύζας όμως που κ ως τι το ήξερε δυο μηνες πριν ;
Ο παμπλο που το ήξερε ;άρα μαλλον είχε διαρρεύσει
Αυτά τα φροντίστε να το χαρείτε κ τα προσπαθήστε σε ποιους ακριβώς αναφέρονται ;
Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαίωμα του
Εγώ πιστεύω πως αν στη θέση των ικανών ανίκανων υπήρχαν ικανοί -ικανοί θα είχαμε ίσως πανηγυρίσει κ ευρωπαϊκή πρόκριση !
Όπως επίσης πιστεύω πως αυτή η αλλαγή προπονητή τη στιγμή που το τρένο είχε αναπτύξει φορα που ποτε δε θα μάθουμε που θα έβγαζε ίσως να αποδειχτεί λάθος κ χάσιμο χρόνου
Κ ένα συλλογισμό ολόκληρο έστησες ,πάνω σε δικά σου πιστεύω ,για το τι θα φέρει η νέα χρόνια ,περισσότερο απ ότι θα έφερνε αν δεν υπήρχε αλλαγή προπονητή αλλά περισσότερα και επο αυτή που μόλις τελείωσε ...αυτά θα φανούν στο μέλλον
αλλά κ ανίκανους να χαρούμε μας έβγαλες αυθαίρετα επειδή έτσι σου ήρθε
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Gospi έγραψε:Καλα και το να τα δικαιολογουμε ολα με το πρισμα οτι "αυτοι ξερουν και εμεις δεν ξερουμε" και "γινονται πραγματα αλλα δεν τα μαθαινουμε" δεν ειναι και οτι πιο λογικο.
Δηλαδη περσι τι εγινε σωστο π απλα εμεις δεν το μαθαμε και εμεινε η ομαδα χωρις ενισχυση? Τι πηγε στραβα και βρεθηκαμε να ξεπουλαμε αρον αρον πολυτιμα περιουσιακα στοιχεια επειδη καποιος ξεχασε να ασχοληθει με τις ανανεωσεις τους?
Τι εφταιξε και πηγαμε να παιξουμε σημαντικα ευρωπαικα ματς χωρις επιθετικο και δεξι μπακ?
Ασε ξερω. Υπηρχε λογος που εγιναν ετσι, ειμαστε χαζοι εμεις για να κρινουμε τα στελεχη της ΠΑΕ και για το καλο της ομαδας δεν θα μαθουμε τους λογους
Μια χαρα λοιπον
Ολα τελεια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια αλλη ομαδα που προσπαθησε να σπασει το μονοπωλειο με τους 10 μικρους αμπραμοβιτς πηρε ενα πρωταθλημα και εξαφανιστηκε απο ελλαδα και ευρωπη.ο Πναθηναικος.και φαντσσου οτι ηταν και ομαδα του κεντρου.ο ΠΑΟΚ εν αντιθεση με τοσο πολεμο εχει επισημως ενα πρωταθλημα και 4 κυπελλα,και επικες νικες στην Ευρωπη.το αν δεν του βγηκε σε πορεια μεχρι την ανοιξη,ειναι αλλη ιστορια.αλλα ο ΠΑΟΚ δεν εξφανιστηκε.το λιγοτερο που καταφερε ειναι η δευτερη θεση κοντρα σε θεους και δαιμονες.Τα πολλα χρηματα που ξοδευτηκαν( το εκανε και ο βαζελος) ειναι πανω στην γκαυλα να βρεις τροπο να ρο σηκωσεις .
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αριςκατηφορε
αν με ρωτάς, θα κρατούσα Γκαρσία, έχω ξαναπεί εδώ, δε χρειάζεται να το ξέρεις, το λέω γιατί ίσως σε βοηθήσω να καταλάβεις καλύτερα τι θέλω να πω.

Γκοσπι δεν είπε κανείς όλα γίνονται ορθά και όλα δικαιολογημένα. Δε θα μπορούσε άλλωστε. Τα υπόλοιπα χιλιοειπωμενα, ας μην κουράζουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω αγαπητε Τασεε χρεωνω συγκεκριμενα πραγματα στην διοικηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Και επειδη συμφωνω απολυτα με αυτο που εγραψες πιο πανω, οτι δλδ ολοι ειναι αναλωσιμοι αφου πληρωνονται, και οτι μονο το αποτελεσμα σε ενδιαφερει, θα σου πω πως το θεμα μου ειναι πως θεωρω οτι με τις μεχρι τωρα κινησεις τους εχουν υπονομευσει τις μελλοντικες επιτυχιες του ΠΑΟΚ.
Αλλα αυτη ειναι μια συζητηση που θελει πολλη αναλυση και ισως και δεν ειναι για εδω.
Παντως ουτε εχθρος του ΠΑΟΚ ειμαι ουτε θελω να διωξω τον Ιβαν απο τον ΠΑΟΚ.
Θα ηθελα απλα να οργανωσει την ΠΑΕ καλυτερα και να την στελεχωσει και με νεα προσωπα
Ακομη και να δεχθω οτι ο ΚυρΚυρ ειναι ικανος, παλι δεν μας αρκει.
Δεν γινεται μια ολοκληρη ΠΑΕ να την τρεχει ενας Μακης και ενας Κυριακος.
Υπρχει υποστελεχωση και σε αυτο εχει ευθυνη και ο Ιβαν.
Διαφωνεις?

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το όποιο δίκιο σου Γκοσπι το χάνεις, κατά τη γνώμη μου, επειδή αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνεις, ίσως και χρόνια πια. Είναι άξιο απορίας αυτό, πραγματικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε:Kos η δική σου αίσθηση δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως θα ήταν η χειρότερη δυνατή για τον ΠΑΟΚ.

Βγήκε ο Καμίνης καμιά εικοσαριά φορές και είπε οτι έχει προσωπική σχέση με όλη την οικογένεια Κυριάκου, αλλά εσένα οι αισθήσεις σου δεν το αντελήφθησαν. Οχι, ο Ιβάν τον φύτεψε.

Μην έχετε τόσο καλή προαίρεση για την ομάδα ρε μάγκες, θα πάθετε τίποτα απο την τόσο τυφλή υπακοή.

Κι όποιος τα βλέπει λίγο πιο θετικά τα πράγματα, στην καλύτερη των περιπτώσεων παίρνει γραμμή ή τα παίρνει ή τον παίρνει, κάτι παίρνει τέλοσπάντων.
Σε συνέχεια της πρωτοφανούς αντίληψης ότι ο Κυριάκος Κυριάκος έχει 4 κύπελλα και δύο ντάμπλ εξισωνεις την ομάδα με το πρόσωπο. Μιλάμε για θεωρίες που δεν ακούστηκαν ούτε προς υπεράσπιση του Βιερίνια πέρυσι το καλοκαίρι. Μάλλον ορισμένοι θεωρούν πως τα γραφεία είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή στα δύο ντάμπλ....

Δεν έχω καμιά κακή αίσθηση για την ομάδα, δεν είναι ο Κυριάκος Κυριάκος η ομάδα, ούτε ο γιός του γκαγκατση είναι ο ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να διαβάζω ότι έγιναν λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση λουτσεσκου, Δευτέρα μιλήσαμε πρώτη φορά, τρίτη υπογράψαμε. Με υποτιμά ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι δεν έχει τα προσόντα να με υποτιμήσει.

Αν δεν κανω λάθος έχετε αναφέρει πως το ειδησεογραφικό σας site γνώριζε για συνομιλίες πριν τον τελικό, απλά δεν γνώριζε για συμφωνία.....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

trouman έγραψε:Το όποιο δίκιο σου Γκοσπι το χάνεις, κατά τη γνώμη μου, επειδή αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνεις, ίσως και χρόνια πια. Είναι άξιο απορίας αυτό, πραγματικά.
Δεν με ενδιαφερει να εχω δικιο, αληθεια.
Εμενα με καιει ο ΠΑΟΚ να γιγαντωθει.
Οσο βλεπω λοιπον αυτην την διοικητικη υπολειτουργια και ανοργανωσια και εντοπιζω κενα, δεν νοωθω αισιοδοξος μακροπροθεσμα
Μακαρι να βγω λαθος.
Οσο για το οτι τα λεω χρόνια...
Εχεις να μου υποδείξεις καποια αναβαθμιση στο αγωνιστικο τμημα σε επιπεδο οργανωσης? Συγκρινε μου την περίοδο προ Ιβάν με την τωρινη και πες μ τι διαφορα εχει το ποδοσφαιρικο τμήμα σε επιπεδο οργανωσης απο τοτε
Μη μου μιλησεις για τιτλους. Εγω μιλαω για δομη κ οργανωση.
Εχεις Αθλητικο διευθυντη? Εχεις ΤΔ? Εχεις τμημα αξιολογησης ανθρωπινου δυναμικου? Εχεις τμημα σκαουτινγκ?
Τι ακριβως εχει ο ΠΑΟΚ τη στιγμη π μιλαμε περα απο το τιμ του Λουτσεσκου?
Τι θα εχει ο ΠΑΟΚ αν αυριο φυγει ο Λουτσεσκου παρεα με το τιμ του?
ΤΙΠΟΤΑ
Αν λοιπον σας ικανοποιει αυτο, εγω παω πασο.
Αντεπιχειρηματα παντως σ αυτα δεν εχετε.Και οχι οι τιτλοι δεν ειναι επιχειρηματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 08 Ιουν 2021, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τι απάντηση δίνετε στο ερώτημα γιατί τους κρατάει ο Σαββίδης, είμαι περίεργος..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τρουμαν αντι να απαντας κανεις ερωτησεις
Η μονιμη επωδος σου ειναι "ειμαι αισιοδοξος" και " κατι περισσότερο θα ξερουν".
Αυτα δεν ειναι επιχειρηματα.
Ειναι ευχολογια.
Αρα κακως συζηταμε.
Εδω και 2 χρονια π η ομαδα παει χαλια θα μ πεις που το αποδιδεις? Ή ειναι συγκυριακο?
Ή φταινε οι προπονητες?
Ή φταινε μονο τα αναλωσιμα στελεχη της ΠΑΕ (ΤΔ και προπονητης).
Για την καταντια του ffp ποιος φταιει?
Για τους προπονητες π φευγουν μετα τις επιτυχιες ποιος φταιει?
Για την δυσκολια να βρουμε κανονικους ποδοσφαιριστες σε θεσεις π ποναμε διαχρονικα ποιος φταιει?

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Gospi έγραψε:
trouman έγραψε:Το όποιο δίκιο σου Γκοσπι το χάνεις, κατά τη γνώμη μου, επειδή αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνεις, ίσως και χρόνια πια. Είναι άξιο απορίας αυτό, πραγματικά.
Δεν με ενδιαφερει να εχω δικιο, αληθεια.
Εμενα με καιει ο ΠΑΟΚ να γιγαντωθει.
Οσο βλεπω λοιπον αυτην την διοικητικη υπολειτουργια και ανοργανωσια και εντοπιζω κενα, δεν νοωθω αισιοδοξος μακροπροθεσμα
Μακαρι να βγω λαθος.
Οσο για το οτι τα λεω χρόνια...
Εχεις να μου υποδείξεις καποια αναβαθμιση στο αγωνιστικο τμημα σε επιπεδο οργανωσης? Συγκρινε μου την περίοδο προ Ιβάν με την τωρινη και πες μ τι διαφορα εχει το ποδοσφαιρικο τμήμα σε επιπεδο οργανωσης απο τοτε
Μη μου μιλησεις για τιτλους. Εγω μιλαω για δομη κ οργανωση.
Εχεις Αθλητικο διευθυντη? Εχεις ΤΔ? Εχεις τμημα αξιολογησης ανθρωπινου δυναμικου? Εχεις τμημα σκαουτινγκ?
Τι ακριβως εχει ο ΠΑΟΚ τη στιγμη π μιλαμε περα απο το τιμ του Λουτσεσκου?
Τι θα εχει ο ΠΑΟΚ αν αυριο φυγει ο Λουτσεσκου παρεα με το τιμ του?
ΤΙΠΟΤΑ
Αν λοιπον σας ικανοποιει αυτο, εγω παω πασο.
Αντεπιχειρηματα παντως σ αυτα δεν εχετε.Και οχι οι τιτλοι δεν ειναι επιχειρηματα.

Δεν έχω την απαραίτητη πληροφόρηση και γνώση για να απαντήσω σε αυτό.
Μια αίσθηση μπορώ να έχω,ως άσχετος, που μπορεί να διαφέρει από τη δική σου. Δεν ξέρω αν εσύ είσαι σε θέση να έχεις άποψη επί του θέματος που θέτεις.

Όσο για το να μην επικαλείται κανείς τους τίτλους, μπορεί κανείς να απαντήσει με την ίδια "μεγαλοψυχία" και να πει ότι αν είναι να παίρνω τίτλους και να έχω αυτή τη "χαλιά" οργάνωση, ποιο το πρόβλημα;

Είναι αυτοσκοπός κάποια συγκεκριμένη διοικητική δομή ανεξαρτήτως αποτελέσματος; Σε τι εξυπηρετεί δηλαδή μια σωστή οργάνωση, αν όχι σε τίτλους, στην επίτευξη στόχων , που τι άλλο είναι από τους τίτλους τελικά;
Ποιο το πρόβλημα δηλαδή αν είναι ο Χ Κυριάκος και οι στόχοι της ομάδας υλοποιούνται;
Αυτό δεν πρέπει να απασχολεί τον εργοδότη του που τον πληρώνει;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Gospi έγραψε:Τρουμαν αντι να απαντας κανεις ερωτησεις
Ειναι ευχολογια.
Αρα κακως συζηταμε.
Εδω και 2 χρονια π η ομαδα παει χαλια θα μ πεις που το αποδιδεις? Ή ειναι συγκυριακο?
Ή φταινε οι προπονητες?
Για την δυσκολια να βρουμε κανονικους ποδοσφαιριστες σε θεσεις π ποναμε διαχρονικα ποιος φταιει?

Θα σε πω ένα επιχείρημα, με βάση τη λογική που θέτεις.
Αφού μιλάς για δύο χρόνια, πρέπει να αναζητήσουμε το προβλημα στα δύο αυτά χρόνια και όχι σε κάτι που υπήρχε και στα επιτυχημένα προηγουμενα χρόνια.

Είναι πιο σύνθετα αυτά τα θέματα κατά τη γνώμη μου. Τα ερωτήματα που θέτεις δεν αναδεικνύουν τη μεγάλη εικόνα που περιλαμβάνει πολλά ακόμα, αναφέρω μόνο τον covid.
Αυτά. Πάμε παρακάτω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

αποφασιστηκε και εγινε αλλαγη προπονητη
οι επαφες ξεκινησαν πριν δυομισυ με τρεις μηνες και η ανακοινωση εγινε την τεταρτη μετα τον τελικο
αν εβγαινε χθες και ελεγε οτι,την περιοδο εκεινη ο Γκαρσια δεν μας ειχε πεισει για την ικανοτητα
να ηγηθει της ομαδας,λογω της αγωνιστικης εικονας και κριθηκε απαραιτητο να αντικατασταθει την επομενη περιοδο
θα ηταν απλά μια ποδοσφαιρικη αποφαση που εληφθη λογω της αγωνιστικης αποδοασης της ομαδας
υπαρχει λογικη και ετσι κρινανε οι ιθυνοντες,ετσι αποφασισαν,με γνωμονα το καλο της ομαδας

το να βγεις και να πεις οτι δυο μερες μετα τον τελικο σττην καλογραιζα με τον γαυρο,που πηρες το κυπελο
εκανε την πρωτη επαφη με τον Λουτσεσκου,την επομενη και αφου τακτοποιηθηκαν ολε οι λεπτομερειες
που αφορουν χρονικη διαρκεια συμβολαιου,το τεχνικο τημ που τον συνοδευει και τις αμοιβες τους
υπογραφηκε το συμβολαιο συνεργασιας,και να εχεις και την απαιτηση να γινεις πιστευτος
μαλλον σε ιθαγενεις πρεπει να νομιζεις οτι απευθυνεσαι

οι πρωτες φημες κυκλοφορησαν δυο μηνες πριν τον τελικο
εγω προσωπικα το εμαθα ενα μηνα πριν τον τελικο απο ανθρωπο
για τον οποιο δεν τιθεται θεμα αμφισβητισης για την πληροφορια που διερευσε
ακομη και ο κερατας που το μαθαινει παντα τελευταιος,οπως λενε στο χωριο μου
το εμαθε μια εβδομαδα πριν τον τελικο
να μην ξεχασω οτι ο Λουτσεσκου εκεινη την μερα μιλουσε με ομαδα του καμπιονατο

συμφωνα με αυτα που βγηκε και ειπε ο Β΄αντιπροεδρος λοιπον,
ή δεν ξερει τι γινεται στην ΠΑΕ ή πολυ απλά ειναι ψευτης
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

trouman έγραψε:
Gospi έγραψε:Τρουμαν αντι να απαντας κανεις ερωτησεις
Ειναι ευχολογια.
Αρα κακως συζηταμε.
Ή φταινε οι προπονητες?

Θα σε πω ένα επιχείρημα, με βάση τη λογική που θέτεις.
Αφού μιλάς για δύο χρόνια, πρέπει να αναζητήσουμε το προβλημα στα δύο αυτά χρόνια και όχι σε κάτι που υπήρχε και στα επιτυχημένα προηγουμενα χρόνια.

Είναι πιο σύνθετα αυτά τα θέματα κατά τη γνώμη μου. Τα ερωτήματα που θέτεις δεν αναδεικνύουν τη μεγάλη εικόνα που περιλαμβάνει πολλά ακόμα, αναφέρω μόνο τον covid.
Αυτά. Πάμε παρακάτω.
Εγω λοιπον για να το κλεισουμε θα σου πω το εξης... αν συνεχισουν να ερχονται οι τιτλοι, τοτε θα χεις δικιο και θα ειμαι ρομπας.
Και μακαρι να συνεχισουν να ερχονται οι τιτλοι και να το βλεπω τοσο λαθος.
Εγω απλα θεωρω πως για να συνεχισουν να ερχονται θα πρεπει να αλλαξουν πολλα σε επιπεδο δομής και οργανωσης

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κι εγω ξαναλέω οτι δεν μπορώ να έχω σοβαρή άποψη για αυτούς.
Ούτε θεωρώ δεδομένους τους τίτλους με αυτούς. Η αναφορά είχε να κάνει με τη λάθος οπτική, κατ' εμέ, που έθεσες.
Αυτό που λέει ο πριστ ακούγεται το πιο σωστό.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Kos η δική σου αίσθηση δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως θα ήταν η χειρότερη δυνατή για τον ΠΑΟΚ.

Βγήκε ο Καμίνης καμιά εικοσαριά φορές και είπε οτι έχει προσωπική σχέση με όλη την οικογένεια Κυριάκου, αλλά εσένα οι αισθήσεις σου δεν το αντελήφθησαν. Οχι, ο Ιβάν τον φύτεψε.

Μην έχετε τόσο καλή προαίρεση για την ομάδα ρε μάγκες, θα πάθετε τίποτα απο την τόσο τυφλή υπακοή.

Κι όποιος τα βλέπει λίγο πιο θετικά τα πράγματα, στην καλύτερη των περιπτώσεων παίρνει γραμμή ή τα παίρνει ή τον παίρνει, κάτι παίρνει τέλοσπάντων.
Σε συνέχεια της πρωτοφανούς αντίληψης ότι ο Κυριάκος Κυριάκος έχει 4 κύπελλα και δύο ντάμπλ εξισωνεις την ομάδα με το πρόσωπο. Μιλάμε για θεωρίες που δεν ακούστηκαν ούτε προς υπεράσπιση του Βιερίνια πέρυσι το καλοκαίρι. Μάλλον ορισμένοι θεωρούν πως τα γραφεία είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή στα δύο ντάμπλ....

Δεν έχω καμιά κακή αίσθηση για την ομάδα, δεν είναι ο Κυριάκος Κυριάκος η ομάδα, ούτε ο γιός του γκαγκατση είναι ο ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να διαβάζω ότι έγιναν λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση λουτσεσκου, Δευτέρα μιλήσαμε πρώτη φορά, τρίτη υπογράψαμε. Με υποτιμά ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι δεν έχει τα προσόντα να με υποτιμήσει.

Αν δεν κανω λάθος έχετε αναφέρει πως το ειδησεογραφικό σας site γνώριζε για συνομιλίες πριν τον τελικό, απλά δεν γνώριζε για συμφωνία.....
Τίποτα δεν εξισωνω.

Ειπες ότι ο Ιβάν τον φύτεψε και λέω ότι έχεις πάντα τη χειρότερη δυνατή αίσθηση για το τι συμβαίνει εκ μέρους του ΠΑΟΚ εννοώντας όσους εμπλέκονται σε αυτόν. Και το είπα επειδή το έπαιξες και έξυπνος αναφερόμενος στο τι γίνεται στον Πειραιά.

Μη πατάς σε ανούσια και ανύπαρκτα πράγματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Δεν εχω και δεν έχει κανείς καμιά αντίρρηση ως προς το τελευταίο που λες. Εκατοντάδες άνθρωποι συζητούσαν για την προοπτική επιστροφής λουτσεσκου , από τον Μάρτιο ακόμα. Δεν είπε κανείς να μη κατακρίνουμε αυτή τη χτεσινή δήλωση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”