Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stephanos έγραψε:Έψαξα κανα δίωρο να βρω ένα συγκεκριμένο τοστ του Μπάρλοου. Ευτυχώς το βρήκα:
barlow4 έγραψε: Δεν το βλεπω προσωπολατρικα πλεον.
Οταν φευγεις για το ποκ δεν πρεπει να υπαρχει συγχωρεση ουτε γυρισμος. Αν υπαρχει θα πηγαινοερχονται κ θα εχουμε τετοια φαινομενα. Κ κανεναν δεν αγκαλιαζουμε. Επαγγελματιες ειναι, αν αποδιδουν παιζουν αν οχι φευγουν κ ο κοντος με το δραμα του εχει κατορθωσει να παιζει επειδη ειναι φιλοτιμος κ ματωνει τη φανελα.
[...]
Στην 4 θα τρως γιουχα.το χωνευεις κ τελειωνει.αυτο εμεινε μονο να σου χαλαει το γλυκο.κ παλι καλα γιατι οταν το 2040 σταματησει θα μας τον πλασαρουν κ σαν ηγετη μας.
Μπορείς να συμφωνήσεις και «μπράβο καλά τα λες», «+1926» και λοιπά, ή μπορείς να διαφωνήσεις «γιατί δεν τα λέμε για τον ΓΧ, ΘΖ, ΠΚ», «όχι και φιλότιμος, παιχταράς είναι» κλπ κλπ.

Το ζητούμενο για μένα δεν είναι - μόνο - αυτό. Δηλαδή δεν είναι να βρω τις απόψεις που υποστηρίζω και να συμφωνήσω απολύτως, ούτε αυτές που διαφωνώ απολύτως και να τις φιμώσω. Το ζητούμενο είναι να βρω την διαφορετική άποψη - όπως η παραπάνω του Κεν - που θα με κάνει είτε να αναθεωρήσω ως ένα βαθμό αυτά που πιστεύω, είτε να καταλάβω αυτά που πιστεύουν οι άλλοι.
Βέβαια για να υπάρχει αυτή η άποψη, πρέπει και οι εκφραστές της και να θέλουν και να μπορούν να την γράψουν.
barlow4 έγραψε: και κατι τετοιο απο οτι φαινεται εγινε δεκτο απο την πλειοψηφια στην οποια δεν ανηκω.και απο το να περιθωριοποιηθω κ να αισθανομαι γραφικος προτιμω να μη συμμετεχω.
Επειδή όμως έχω περάσει από ίδια φάση παλιότερα σε άλλο φόρουμ, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Όμως βρε Στεφανε ολοι μπορει να εχουν καποιο παικτη που δε γουσταρουν και να χουν και σοβαρους λογους για αυτο πχ Το Σκονδρα που μας εκανε τη γνωστη χειρονομία καποιος μπορει να μη τον χώνεψε ποτε.Ε δε γινεται να ξεσκιζουμε τον καθε παικτη(αλλο η κριτκη) οσο σοβαρους λογους και να χουμε.Φαντασου να γινεται αυτο σε ολα τα τοπικ γιατι αλλος δε γουσταρει Σπυρο,Τζιολη,Τζαβ και παει λεγοντας.Μετα μπαινει ο abg,o Realcon που ναι αγνα ΠΑΟΚτσακια κι αγαπάν ολο τον κοσμο και νοιώθουν οτι μπήκαν σε αλλόθρησκο σαιτ οχι στο μανια.Δε θα ξαναμπουν για να χαλαστούν. ;) Δεν ειναι θεμα ποιος εχει δικιο, ειναι θεμα ισορροπίας.Καπου πρεπει να μπαινει το μετρο.
Απ την αλλη οταν κατι γινεται με χιουμορ και ωραιο τροπο (οπως το βιντεακι νομιζω ) ισως να χρειαζεται και λιγο ελαστικοτητα απ τους μοντ.Αν και νομιζω οτι καποια συγκεκριμενη φραση ειχε ενοχλήσει εκει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

SPOILER ALERT

Ετοιμαστείτε σιγά σιγά για άνοιγμα ενός μεγάλου topic...μεγάλου από πολλές απόψεις...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

RoMaN έγραψε:SPOILER ALERT

Ετοιμαστείτε σιγά σιγά για άνοιγμα ενός μεγάλου topic...μεγάλου από πολλές απόψεις...
Τι βόμβα πετάς βραδιάτικα?παίκτη?προπονητή?τεχνικού διευθυντή?μασέρ?πωλητή στην μπουτίκ?μην με μπριζωνεις βραδιάτικα λεγεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε: Απ την αλλη οταν κατι γινεται με χιουμορ και ωραιο τροπο (οπως το βιντεακι νομιζω ) ισως να χρειαζεται και λιγο ελαστικοτητα απ τους μοντ.Αν και νομιζω οτι καποια συγκεκριμενη φραση ειχε ενοχλήσει εκει.
αυτό!!!

το είχα γράψει και τότε. όποιος πιστεύει ότι δεν είχα(με) σκάσει στα γέλια με το εν λόγω βίντεο, μάλλον πλάκα μου κάνει. δλδ εμείς ψυχούλα (που να θέλει γέλιο και χαρά δλδ) δεν έχουμε;;

ΑΛΛΆ στο τέλος τέλος είχε 2 προτάσεις οι οποίες όμως θα ήταν ΝΤΡΟΠΗ να γράφονται σε ΠΑΟΚτσίδικο φόρουμ. αυτό γιατί έλεγε...κακά πράγματα (για να το θέσω κομψά) για τους οπαδούς και τα οπαδικά κινήματα του ΠΑΟΚ.

παίδες... το είπαν και οι Κινέζοι πριν χιλιάδες χρόνια (τότε δλδ που εμείς μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια)... ό,τι χρειάζεται ένα αιώνα για να φτιαχτεί, μπορεί να πάρει ένα δευτερόλεπτο για να καταστραφεί.... 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αχ αυτός ο Ρόμαν! Θα τραγουδάει τώρα τον Willie, τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουντί...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εγω θα λεγα να προσέχει μη τον στριμώξει πουθενa ο Willie o μαυρος θερμαστης.Τοσο καιρο πανω στο καραβι...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Εγω θα λεγα να προσέχει μη τον στριμώξει πουθενa ο Willie o μαυρος θερμαστης.Τοσο καιρο πανω στο καραβι...
Μπα ο RoMaN,ειναι γατα,

θα τον στειλει(τον Willy).......................στην γρια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :lol: :lol: Που τον θυμήθηκες. :o
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μα αυτη ηταν παντα η δουλειά της "γριας".

Με μας βγαζανε τα ματια τους,

και με τους απο κατω,στηνονταν(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)
και τους βγαζανε τα ματια.

Κι αφου ειναι μαθημενες οι γριες,
ας κανει μια απ΄ αυτες και μια,

εκδουλευση στον .......................αμφιβιο mod μας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Παιδιά, η γριά που ήταν εδώ ξεμπάρκαρε σήμερα το πρωί και είναι ψυχάρα ο άνθρωπος και γαμώ τους τυπάδες... Συντοπίτης του mpouJr..

Όσο για τον Willy, δεν αγχώνομαι, με γαμάει και η δουλειά πού και πού μια χαρά.. :mrgreen:
Φύγαμε σήμερα από την γαμωΣιγκαπούρη και γυρνάμε πίσω Αφρική, Punta Europa.. Κερδίζουμε πάλι ώρες! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χεχε...

τη σκαπούλαρε η γραία.... :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

RoMaN έγραψε:Παιδιά, η γριά που ήταν εδώ ξεμπάρκαρε σήμερα το πρωί και είναι ψυχάρα ο άνθρωπος και γαμώ τους τυπάδες... Συντοπίτης του mpouJr..

Όσο για τον Willy, δεν αγχώνομαι, με γαμάει και η δουλειά πού και πού μια χαρά.. :mrgreen:
Φύγαμε σήμερα από την γαμωΣιγκαπούρη και γυρνάμε πίσω Αφρική, Punta Europa.. Κερδίζουμε πάλι ώρες! :opaokara:
Ρε συ RoMaN, απο που ειναι αυτος ...........................η δουλεια?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Η γρια γιατι ξεμπαρκαρε,διαβασε προηγουμενο μου ποστ,
και σε αφησε μονο σου να δωσεις τη μαχη με τον Willy?

Εγω παντως ειμαι μαζι σου,

ετσι κι αλλιως μια μερα δρομο ειμαι............................με το αεροπλανο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

barlow4 έγραψε:λιγο θα ξεκαθαρισω τη θεση μου για να μην υπαρχουν ερωτηματικα γυρω απο τη δικη μου θεωρηση.
αποχωρησα και αποχωρω γιατι δεν εχω τιποτα να προσφερω στις συζητησεις που να μη δημιουργει αντιπαραθεση.
το τοστ του στεφανου που υποληπτομαι πραγματικα καπως με ταρακουνησε κ αδειασα.
στο μυαλο μου ο ΠΑΟΚ ειναι ενα συνολο αρχων.αυτες οι αρχες διαπιστωσα οτι δεν ειναι κοινες.ειναι κατι που εγω θεωρησα πως ειναι τετοιες.
δε με ενοχλησε ουτε η μονοπαντη θεωρηση των πραγματων στο παρον τοπικ ουτε η διαγραφη σχολιων.δεν παιρνω τοσο στα σοβαρα τον εαυτο μου για να το παρω τοσο προσωπικα αυτο.επισης αντιλαμβανομαι κ τον αγωνα των μοδς για ισορροπια.προσπαθω τουλαχιστον.
στο μυαλο μου ειναι σχετικα ξεκαθαρο οτι ο ΠΑΟΚ ο κοσμος η νοοτροπια και οι οποιες αρχες, εξελισσονται κ εγω μενω στασιμος σε αυτο το κομματι που ειναι ισως και το μοναδικο στο οποιο συμμετεχω.μενω αμετακινητος αφ'ενος συνειδητα και αφ'ετερου αδυνατω να προσαρμοστω.συνεπως ουτε σε διαλογο μπορω να συνεισφερω ουτε στην ισορροπια που ειναι το ζητουμενο του παροντος φορουμ καθως ειναι και ανοιχτο.
αν ηταν στο χερι μου ο κοντος για παραδειγμα θα ηταν στην black list κ το τοπικ του δε θα υπηρχε καν.καθ'οτι θεωρω οτι χρεος του οπαδου δεν ειναι να στηριζει οποια αποφαση παιρνει μια διοικηση αλλα να στηριζει τις αρχες που ειναι υπερ ανω διοικησεων.αυτες οι αρχες ειναι σκληροπυρηνικες και προφανως οχι κοινες οπως αποδεικνυεται.αυτο μου αρκει για να μη συμμετεχω.
και για να μην υπαρχουν παρανοησεις δεν ειναι το θεμα μου ο κοντος.απλα ο εν λογω ειναι ενα θεμα διαρκες.υπαρχουν σωρεια επιλογων κοντρα σε αυτες τις φανταστικες μου αρχες που θεωρησα οτι αν οχι μεταλλαξαν το dna που με πορωνε στον ΠΑΟΚ , σιγουρα το εξελιξαν.και κατι τετοιο απο οτι φαινεται εγινε δεκτο απο την πλειοψηφια στην οποια δεν ανηκω.και απο το να περιθωριοποιηθω κ να αισθανομαι γραφικος προτιμω να μη συμμετεχω.
τελος ενοιωσα και καπως μ@λ@κ@ς οταν καποιος απιθανος εγραψε για το αν ανηκω στην οικογενεια του ΠΑΟΚ.δηλαδη φτασαμε να γλυφουμε εκει που φτυναμε επειδη το διαλεξε καποια διοικηση και μειναμε κ εκτος οικογενειας.κ λεω αν ειναι να μπουμε τωρα σε τετοιες κουβεντες καηκαμε.ξεφυγε η φαση.
υγ.δε μου αρεσει το ποδοσφαιρο,ειμαι μονο ΠΑΟΚ κ δεν ειμαι καθολου φιλαθλος.
δε με ενοχλησε κανεις και τιποτα στο φορουμ απλα νοιωθω οτι δεν κολλαω πια.θα μπορουα να παραμεινω για το χαβαλε στον οποιο δεν ειμαι και καλος.αλλα δεν εμπαινα εδω για το χαβαλε.εμπαινα για εναν ΠΑΟΚ που παλιωσε.καλη συνεχεια.
barlow αυτα που γραφεις για τις αρχες του ΠΑΟΚ ειναι ακριβως με τον ιδιο τροπο αποτυπωμενα και στο δικο μου κεφαλι...μη θεωρεις το εαυτο σου ενα ρομαντικο δον κιχωτη γιατι ειμαστε πολλοι να το ξερεις...και οσο παραμενουμε πολλοι δεν θα χασω την αισιοδοξια μου για τον ΠΑΟΚ...

σεβαστη, κατανοητη και απολυτως δικαιολογημενη η αποφαση σου...με βοηθησες και μενα πλεον να παρω πιο ευκολα τη δικη μου αποφαση :ugeek:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Respect Serra και Ken!!!!
Για παρομοιους λογους αραιωσα και εγω αλλα δεν εγκαταλειπω, ο ΠΑΟΚ δεν μεταλαχθηκε, καποιοι οπαδοι ισως.... δεν ξερω.... :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”