O MONAΔΙΚΟΣ υπευθυνος για το αν η ομαδα δεν εμφανιστει ετοιμη στον πρωτο ευρωπαικο αγωνα της θα ειναι ο Αναστασιαδης.
ΔΕΝ με νοιαζει αν δεν εχουμε παρει παικτες.ΔΕΝ με νοιαζει αν δεν εχω αριστερο εξτρεμ και στοπερ.
Απλα ΔΕΝ ειναι δυνατον μετα απο ...5-6? φιλικα (εχω χασει τον λογαριασμο)
-Ακομα και 10 μερες πριν το πρωτο επισημο ματς να δινει χρονο σε 22 σχεδον παικτες
-Ενω λεει οτι οσοι αξιζουν θα παιζουν να βλεπω αρχικη 11αδα τον Κατσικα.
ΕΛΕΟΣ . ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΠΟΡΩ.
Θα πρεπει να χασουμε καμια 10αρια ποντους παλι για χαρη του για να θαφτει για αλλη μια χρονια στο βαθος του παγκου; Τι εχει αυτο το παλικαρι; Ειναι εγγονι/ανηψι κανενος μεσα στην διοικηση; Ο Σωτηρης μπροστα του ηταν ο...Σβαιντσταιγκερ.Δημιουργει κινδυνους για την ιδια του την ομαδα απο το πουθενα.
- Ειναι απιστευτο που μετα απο τοσα φιλικα δεν υπαρχει μια βασικη 11αδα που να παιζει για 60 λεπτα και μετα να γινονται οι οποιες αλλαγες.
-Ειναι απιστευτο που ακομα ο παικτης που τον εχεις παρει για 10αρι για τον βαζει αριστερο/δεξι εξτρεμ. Δηλαδη μονο εγω βλεπω οτι δεν υπαρχει περιπτωση ο Μαρτενς να αποδωσει ποτε στα ακρα σε τετοια ηλικια;
-Εστω οτι ηταν οντως τραυματιες οι Μακ,Γκολασα,Κλαους...Δεν θα επρεπε να εχουμε δει ως τωρα μια 11αδα του στιλ ....
Τερματας(οποιος θελετε)
Κιτσιου-Βιτορ-Μαντουρο-Ρατ
Κατσε- Μαρτενς
Μακ - Περειρα - Γκολασα
Κλαους
με Μαντουρο να ανεβαινει και στα χαφ αφου θελει να παιξει 3-5-2 ;;;;
Και δεν εχω βαλει καν τους Σαλπι-Τζαβελλα - Τζιολη
Αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ο προπονητης..για μενα
ΤΟ λεω τωρα 10 μερες πριν και 5-6-7 φιλικα μετα.