31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμένα δεν με καλύπτει ποδοσφαιρικα τα υπόλοιπα ποσώς με ενδιαφέρουν
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

1) Μέχρι το ματς της Τρίπολης, όσο μπορούσε έπαιζε. Σε μερικά μάλιστα παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά. Επίσης έβγαζε έναν τσαμπουκά που μπορεί να ήταν υπερβολικός μερικές φορές, αλλά κάποιες φορές έδινε ώθηση (βλ. πέρισυ με gay). Ωστόσο αντιμετωπίστηκε με καχυποψία έως κακεντρέχεια από πολλούς, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
2) Εκτίμησή μου είναι ότι ο ΑΑ δεν διαχειρίστηκε εξαρχής σωστά το θέμα. Πάντοτε τέτοιου είδους θέματα λύνονται εσωτερικά και χωρίς δημοσιότητα.
3) Εκτίμησή μου και πάλι είναι ότι στην Τρίπολη ήταν αδιάφορος - απογοητευμένος και όχι στημένος.
4) Το να βγαίνεις σε δημόσιο μέσο και να κράζεις τον προπονητή όποιος κι αν είναι αυτός, ότι κι αν έχει κάνει, είναι απαράδεκτο και σε θέτει αυτομάτως εκτός ομάδας. Η διοίκηση οφείλει άμεσα να τον τιμωρήσει παραδειγματικά (δεν ξέρω αν προβλέπεται διακοπή συμβολαίου σε τέτοιες περιπτώσεις). Το να επιστρέψει μετά από όσα έχουν λεχθεί εκατέρωθεν, είναι τουλάχιστον γελοίο για να μην πω χειρότερα.

Ο Τζαβέλλας νομίζω δεν είναι Σπυρόπουλος από άποψη συμπεριφοράς, ήθελε να παίξει και θίχτηκε ο εγωισμός του. Είναι φυσικό (από τη μεριά του) να θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι μήπως φύγει ο ΑΑ και αλλάξουν τα κόζια. Όμως και για εμένα (χωρίς να υιοθετώ ακρότητες του στιλ στημένος - ρουφιάνος), δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

και αυτος και ο αα ειναι απαραδεκτοι
ενα μικρο δειγμα οτι τα αποδυτηρια τα εχει χασει, και η αρχη του τελους ειναι αυτη
αν βγει να μιλησει και ο μακ για ψεματα μετα θα εχει αδικο?
κριμα παντως στα μεσα της σεζον

υγ ο τροπος που αναφερεται παντως στην παναγια, δειχνει το πως ακομα και παιχτες μπορει να τον θεωρουνε γραφικο, χανεις το σεβασμο ρε φιλε οταν το παρακανεις στη γραφικοτητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Δευ 02 Φεβ 2015, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

rainmaker έγραψε:Δε ξερω αμα θα σας τη σπασω αλλα εν προκειμενω θεωρω οτι ο παικτης εχει δικιο.

Μετριοτατος παικτης και οτι ναναι χαρακτηρας. Αλλα ο Αγγελος ΚΑΘΕ φορα σφαζεται με εναν ή παραπανω παικτες.

ΝΙΣΑΦΙ
Μαζί σου είμαι.
Παιδιά βάλτε και το ψέμα του ΑΑ για τον δήθεν τραυματισμό του Μακ και θα δέσει το γλυκό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και περσι ο χουμπ με στόχ Λουκάς και ολοι .. Τπτ δε λεει αυτο
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άμα είναι να αρχίσουμε να τρέχουμε να συμμαζεύουμε και τo καμμένο ρεβανί και τον Dimg4, τα παρατάω αυτή τη στιγμή, λέμε!

ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ... ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!

Δεν μπορείτε να του ψάλλετε χωρίς να τον βρίζετε; ΕΛΕΟΣ!

Καλά ρε συ, διακινδυνεύεις τη συμμετοχή σου στον ξερόλα; Είναι δυνατόν;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω απολυτα με τον geo σε ολα οσα γραφει.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Ρε συ τζαβελα τι θες ρε?πας καλα ρε?τι ειναι αυτα τα αδελφιστηκα ρε? Μακαρι τις ευκαιριες π εχεις παρει εσυ να τις επαιρνε ο ποζογλου η ο σαββιδης.. τι δουλεια εχεις ρε στον Π.Α.Ο.Κ κ καθισες κ στο συμβολαιο? Αντε στην χαβουζα.. λυστε του το συμβολαιο.. ενας τζαβελας σας κανει οτι θελει κ μετα λετε γιατι επηρεαζουν τα αθηναικα αρδ κ γενικα τα αρδ..μην σε πετυχω.. κ εγω δεν ειμαι μαντζιος.. δεν τον παω τον αγγελο κ τον ζηση καθολου.. αλλα σε αυτο το ζητημα κανανε πολυ καλα.. ο παικτης ειναι στημενος.. ζητημα μια βδομαδα πριν τον γαυρο στο τηγανι, ζητημα ξαναχειροτερο μια εβδομαδα πριν τον γαυρο στην τουμπα .. τυχαιο? Για να μην μιλησω για της εμφανησεις του.. αντε στο διαολο απο τον Π.Α.Ο.Κ. παιζεις με την τρελα του κοσμου..
Π.Α.Ο.Κ 1926
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ναι και γω, αλλά μιλάω για αυτά που του σβήσαμε! Πρέπει να είχε 50 πυρετό και να ανέβασε 600 πίεση όταν τα έγραφε!!! Ρε τον μπαγάσα, με αιφνιδίασε!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αρδ σαιτ με το που γινοτανε κατι το βγαζανε στο λεπτο χαρτι κ καλαμαρι...
απο τοτε μου εκανε εντυπωση... ''ο διαλογος του τζαβελλα με αγγελλο''....''Αυτα ειπε ο αγγελος στον τζαβελλα''
''εσυ φταις για ολα ,ειπε ο αγγελος''
και κατι τετοια ..κατι κοντρα κ χαζετα.. ποιος εχει εκει ακρες..ο αγγελος παντως οχι... στο κοντρα κανανε κ αφιερωμα στο τζαβελλα σε καποια φαση...
Δεν λεω οτι εχει δικιο ο ενας η ο αλλος.. για μενα κ οι 2 αδικο εχουν,γιατι δεν εγινε κατι τρομερο σαν γεγονος.. αλλα αν βαλεις κατω και κανεις μια καταγραφη της χρονιας βλεπεις...
1.τραυματισμος τζαβελλα (2 μηνες εξω)
2.8εμα με γιατρο
3.επιστροφη κ κοκκινη στο 15' με βλαχομαγκες
4.επιστροφη κ τριαρα(προφανως κ δεν εφταιγε μονο ο τζαβελλας)

Πολλα μαζεμενα...
Ο αγγελος φταει που κατηγορησε ανοιχτα εναν παικτη σαν Βαλτο κ στημενο και αυτο ειναι ΠΑΡΑ πολυ ασχημο και αντιεπαγγελματικο.. γιατι οτι κ να λετε ο τζαβελλας ΔΕΝ ηταν αδιαφορος...και επαιζε επι 1 χρονο σεντερ μπακ...ενω επι 25 χρονια παιζει αριστερο μπακ...
Και ο Αγγελος φταει γιατι δεν φροντισε να παρει αλλο αριστερο μπακ κ λεει μαλακιες περι πληρους ροστερ...

τελος φταει που ειχε εξω τον ΜΑΚ και βαζει συνεχεια τον κοντο.... ασχετο αλλα στη δημοτικοτητα του παιζει ρολο... γιατι αν επαιζε ο μακ ,κερδιζαμε και τα εγραφε ο τζαβελλας ,ολοι 8α τον γραφανε στα παπαρια τους...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το γεγονος πως θεωρω οτι φερει ευθυνη ο αγγελος δε σημαινει οτο γουσταρω το τζαβελλα.

Στην Τριπολη ο παικτης ειχε αν μη τι αλλο προκλητικη παρουσια και ΟΛΟΙ υποψιαστηκαμε διαφορα.

Σε ενα ποστ μου απλα εκρινα και τις τασεις του αγγελου.

Υγ. Αστροναυτη τι πινεις ανθρωπε μου; Και αρδ με λες αλλα και ρουφιανο του τζαβελα; Εισαι με τα καλα σου;
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Επειδή είμαι αθλητής (και προπονητής σε ομάδα ταυτόχρονα) αυτό που έκανε ο κιοφτές είναι πέρα για πέρα λάθος. Και 200 τοις εκατό λάθος το χρονικό σημείο. Τη μάνα να σου έχει πηδήξει ο προπονητής όταν μιλάει κάνεις μόκο, δουλειά σου δεν είναι να τον κρίνεις. Και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ. Αν είναι δυνατον, διαβάζω για ελαφρυντικά εδωπέρα για έναν ποδοσφαιριστή που βγήκε δημόσια και έκραξε τον προπονητή του. Δε με νοιάζουν τα πρόσωπα, και στην παλιότερη αντιδικια Χαβου με Γκαρσία την ίδια γνώμη είχα. Αν εθελοτυφλείτε και δεν βλέπετε προσπάθεια να ξηλωθεί ο Άγγελος γιατί δεν τους βολεύει ο ΠΑΟΚ εκεί που είναι (3ο4ος εξυπηρετούσε καλύτερα πάντα να μαζεύει και κανα βαθμό στας Ευρώπας) πλανάστε πλάνην οικτράν. Κανένα ελαφρυντικό. Απαράδεκτη συμπεριφορά μικρου παιδιού, κουτοπονηριά και μπαμπεσιά μου φαίνεται όλο αυτό. Και δεν με νοιάζει αν είναι ο ''σελφάκιας'' ή ο ''τατουαζάκιας'' ή ο ''ουτσεκάς'' ή ο ''Παυλάρας'' (όπως αρέσει σε πολλούς να κολλάνε ταμπέλες σε παίχτες). Είναι φάουλ και σηκώνει διακοπή συμβολαίου χωρίς αποζημίωση για ανάρμοστη και αντιομαδική συμπεριφορά. αλλά από 20 φεβρουαρίου, να μη βρει και ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω με τον αστροναυτη αρδορουφιανος εισαι και αυτο το κοκκινο που εχεις βαψει το ψευδονυμο σου να του ριξεις χλωρινη να φυγει. :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγινε ευχαριστω.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ολοο εχουν κανει χοντρες παπαριες φετος και κανεις δε τους κανει να τουμπεκιαστουν.

Η ξαφνικη αναδειξη του θεματος ομως βρωμαει λιγο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Καραγκιοζάκος είναι ο Τζαβέλλας και σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα. Αυτά που έγραψε σήμερα το αποδεικνύουν 100%. Αν η διοίκηση πιστεύει τον Αγγελο και αν οι παίκτες τον αγαπάνε είναι ευκαιρία να συσπειρωθούν τώρα και να δώσουν την απάντηση τους μέσα στο γήπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”