+1makednoss έγραψε:Εμφανές πλέον οτι το πρόβλημα του ήταν ο στέφενς
Φάνηκε από τπν πρώτο αγώνα που έδωσε μετά την απομάκρυνσήη του Ολλανδού. Δυστυχώς ο τελευταίος δεν μπήκε ποτέ στην ψυχολογία παικτών όπως ο Σλοβάκος.
+1makednoss έγραψε:Εμφανές πλέον οτι το πρόβλημα του ήταν ο στέφενς
Ο προπονητής πρεπει να βγάζει τα θετικά των παικτών....κατι που ο Ολλανδός δεν κατάφερε στο ελάχιστο...Dinos_Liverpool έγραψε:Και τι του έκανε ο Στέφενς, δηλαδή; Του έπιανε τα πόδια ή του μάθαινε πως να... ξεχνάει την μπάλα που ξέρει! Όχι, ευχαριστώ, αλλά να δώσω τα 5-6 μύρια - δεν ξέρω πόσα - για την οψιόν της αγοράς ή έστω άλλα 1,5-2 για δανεικός πάλι και να βλέπω αυτό το χάλι που είδα στο 95% της χρονιάς... όχι, δεν θα πάρω! Απογοητευτική σεζόν έκανε και είναι και πανάκριβος!
Το πιο λογικό είναι αυτό και βγαίνουν όλοι κερδισμένοι: Να μείνει άλλον ένα χρόνο «δανεικός».xlebouras έγραψε:Για προσφορά του ΠΑΟΚ στη Φενέρ προκειμένου να κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη τον Μίροσλαβ Στοχ -με τη μορφή δανεισμού- μιλούν οι Τούρκοι.
Να κρατήσουν στις τάξεις του Δικεφάλου τον Σλοβάκο άσο επιθυμούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του Στοχ ολοκληρώνεται μετά το τέλος των πλέι-οφ και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ φέρεται να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του για έναν ακόμη χρόνο.
Όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Τούρκοι, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ενδιαφέρουσα πρόταση στην Φενέρμπαχτσε για να παραμείνει ο Στοχ με τη μορφή δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο, αντί να μπει στη διαδικασία να πληρώσει από τώρα τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
http://spor.haber7.com/avrupa-ligleri/h ... inc-teklif
+1926+alex ntepo έγραψε:Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίχτης δε μπορούσε να συνεργαστεί με τον Στέφενς. Θα πει κανείς, κι αν δε μπορεί να συνεργαστεί και με τον επόμενο; Οι μεγάλοι παίχτες που έχουν συναίσθηση της αξίας τους και ισχυρώ εγώ δε μπορούν έυκολα να συμβιβαστούν/συνεργαστούν με προπονητές που χτυπάνε τη γροθιά στο μαχαίρι και δε μπορούν με διπλωματία και ψυχολογική προσέγγιση να φέρουν τον παίχτη με τα νερά τους. Εγώ πχ είμαι καθηγητής. Όταν έχω έναν μαθητή που βλέπω ότι έχει δυναμικό, αλλά είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα, δε του πάω κόντρα στην κόντρα για να τον κάνω με το ζόρι να λειτουργεί και να φέρεται όπως θέλω εγώ. Του δείχνω ότι τον πιστεύω, αναδεικνύω τα θετικά του χαρακτηριστικά, τον "κερδίζω" ψυχολογικά, και στο 90% των περιπτώσεων τολμώ να πω ότι στο τέλος δουλεύει ΚΑΙ για μένα. Αυτό νομίζω πως πρέπει να κάνει κι ένας προπονητής. Όπως και να'χει η παραμονή Στοχ είναι ζήτημα που άπτεται του επόμενου προπονητή, σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες αλλά και τη διαχείριση του παίχτη, αλλά και της διοίκησης, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Εγώ απλά ονειρεύομαι ένα σχήμα με Στοχ - Βιερίνια(ή έναν ισάξιο, αλλά ισάξιο) στα άκρα, ένα δυνατό σεντερ φορ μπροστά, Μπίμπρας-Κάτσε και μια χαφάρα ακόμα στο κέντρο. Η άμυνα πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί όπως είναι (Τζαβ-Βίτορ-Ινσου-Σκονδρ/Κίτσιου). Μην ξεχνάμε πόσες διαφορετικές 4άδες έπαιξαν φέτος. Αν αυτή η 4άδα κάνει προετοιμασία με στόχο να είναι η βασική, και πάρει παιχνίδια και δέσει, πιστεύω μπορεί να γίνει μια πολύ καλή άμυνα. Παίρνεις κι έναν αξιόπιστο τερματά κι έκλεισες. Αλλά για τον Στοχ λέγαμε. Να μείνει!
Ρε αδερφε, οκ δε διαφωνω.desperando έγραψε:θυμηθειτε τα λογια του Ιβαν για την υψηλη φορολογια και τους δανεικους