11.Miroslav Stoch

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

makednoss έγραψε:Εμφανές πλέον οτι το πρόβλημα του ήταν ο στέφενς
+1
Φάνηκε από τπν πρώτο αγώνα που έδωσε μετά την απομάκρυνσήη του Ολλανδού. Δυστυχώς ο τελευταίος δεν μπήκε ποτέ στην ψυχολογία παικτών όπως ο Σλοβάκος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ναι έτσι φαίνεται.

Για μένα ο παίκτης είναι μεγάλο στοίχημα.. Μπορεί να κάνει παπάδες , ή μπορεί να σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι στο τοίχο για τα λεφτά που ξόδεψες.

Η ποιότητα όμως φαίνεται ότι είναι εκεί
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειναι το 89 γεννημενος.....και να τον αγορασεις χαμενος δε θα βγεις,,,,για μενα πρεπει να μεινει....και επειτα διαφορετικα αντιμετωπιζεις κρισεις απειθαρχιας ή οτι αλλο οταν σου ανηκει...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αμα θες τους κανεις μ@λακες .....

Κρατηστε τον... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Και τι του έκανε ο Στέφενς, δηλαδή; Του έπιανε τα πόδια ή του μάθαινε πως να... ξεχνάει την μπάλα που ξέρει! Όχι, ευχαριστώ, αλλά να δώσω τα 5-6 μύρια - δεν ξέρω πόσα - για την οψιόν της αγοράς ή έστω άλλα 1,5-2 για δανεικός πάλι και να βλέπω αυτό το χάλι που είδα στο 95% της χρονιάς... όχι, δεν θα πάρω! Απογοητευτική σεζόν έκανε και είναι και πανάκριβος!
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Για προσφορά του ΠΑΟΚ στη Φενέρ προκειμένου να κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη τον Μίροσλαβ Στοχ -με τη μορφή δανεισμού- μιλούν οι Τούρκοι.
Να κρατήσουν στις τάξεις του Δικεφάλου τον Σλοβάκο άσο επιθυμούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του Στοχ ολοκληρώνεται μετά το τέλος των πλέι-οφ και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ φέρεται να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του για έναν ακόμη χρόνο.

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Τούρκοι, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ενδιαφέρουσα πρόταση στην Φενέρμπαχτσε για να παραμείνει ο Στοχ με τη μορφή δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο, αντί να μπει στη διαδικασία να πληρώσει από τώρα τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

http://spor.haber7.com/avrupa-ligleri/h ... inc-teklif
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Dinos_Liverpool έγραψε:Και τι του έκανε ο Στέφενς, δηλαδή; Του έπιανε τα πόδια ή του μάθαινε πως να... ξεχνάει την μπάλα που ξέρει! Όχι, ευχαριστώ, αλλά να δώσω τα 5-6 μύρια - δεν ξέρω πόσα - για την οψιόν της αγοράς ή έστω άλλα 1,5-2 για δανεικός πάλι και να βλέπω αυτό το χάλι που είδα στο 95% της χρονιάς... όχι, δεν θα πάρω! Απογοητευτική σεζόν έκανε και είναι και πανάκριβος!
Ο προπονητής πρεπει να βγάζει τα θετικά των παικτών....κατι που ο Ολλανδός δεν κατάφερε στο ελάχιστο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Στέφενς ήταν πολύ αυστηρός μαζί του και μετά το παραμικρό λάθος τον έκανε αλλαγή. Κι εγώ που ήμουν ένθερμος οπαδός του Ολλανδού έβλεπα πως ειδικά απέναντι στον Stoch είχε μια πολύ αυστηρή αντιμετώπιση που δεν την είχε για κανέναν άλλο. Έτσι, μετά τον πρώτο μήνα που έδειξε τα προσόντα του, η απόδοσή του ήταν πτωτική.
Για να μιλήσουμε σοβαρά δεν υπάρχει άλλο εξτρέμ στον ΠΑΟΚ με τις ίδιες ικανότητες. Και για να είμαι δίκαιος οι δυνατοτητες που έχει είναι πολλές, απλά θα πρέπει ο προπονητής να διακρίνει τις ιδιαιτεροτητες του παίκτη και να πάρει απο αυτόν το μέγιστο δυνατό. Ή απλά να τον αφήσει στην ησυχία του όπως κάνει τώρα ο ΓΧ.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

xlebouras έγραψε:Για προσφορά του ΠΑΟΚ στη Φενέρ προκειμένου να κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη τον Μίροσλαβ Στοχ -με τη μορφή δανεισμού- μιλούν οι Τούρκοι.
Να κρατήσουν στις τάξεις του Δικεφάλου τον Σλοβάκο άσο επιθυμούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του Στοχ ολοκληρώνεται μετά το τέλος των πλέι-οφ και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ φέρεται να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του για έναν ακόμη χρόνο.

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Τούρκοι, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ενδιαφέρουσα πρόταση στην Φενέρμπαχτσε για να παραμείνει ο Στοχ με τη μορφή δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο, αντί να μπει στη διαδικασία να πληρώσει από τώρα τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

http://spor.haber7.com/avrupa-ligleri/h ... inc-teklif
Το πιο λογικό είναι αυτό και βγαίνουν όλοι κερδισμένοι: Να μείνει άλλον ένα χρόνο «δανεικός».
Ο ίδιος δεν χάνει τα λεφτά του συμβολαίου του και συνεχίζει να παίζει μπάλα σε περιβάλλον που πλέον γνωρίζει.
Η Φενέρ κρατάει ψηλά την τιμή του παίκτη για όποτε τον πουλήσει και προσδοκά σε καλές εμφανίσεις στα προκριματικά του καλοκαιριού.
Ο ΠΑΟΚ γλυτώνει την εξωφρενική εφορία του 45% επί των μικτών και του μένουν χρήματα για αγορά άλλων παικτών.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο παίκτης πρέπει να μείνει και νομίζω ότι θέλει κ ο ίδιος να μείνει..με αγορά 1.5 μύρριο το πολύ ή ξανά δανεικός κ μετά αγορά...ακόμα και στις μαύρες του δεν είναι λούκας να πετάει τη μπάλα όπου να ναι, ενώ στις καλές του...τα χουμε αναλύσει πολλάκις
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίχτης δε μπορούσε να συνεργαστεί με τον Στέφενς. Θα πει κανείς, κι αν δε μπορεί να συνεργαστεί και με τον επόμενο; Οι μεγάλοι παίχτες που έχουν συναίσθηση της αξίας τους και ισχυρώ εγώ δε μπορούν έυκολα να συμβιβαστούν/συνεργαστούν με προπονητές που χτυπάνε τη γροθιά στο μαχαίρι και δε μπορούν με διπλωματία και ψυχολογική προσέγγιση να φέρουν τον παίχτη με τα νερά τους. Εγώ πχ είμαι καθηγητής. Όταν έχω έναν μαθητή που βλέπω ότι έχει δυναμικό, αλλά είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα, δε του πάω κόντρα στην κόντρα για να τον κάνω με το ζόρι να λειτουργεί και να φέρεται όπως θέλω εγώ. Του δείχνω ότι τον πιστεύω, αναδεικνύω τα θετικά του χαρακτηριστικά, τον "κερδίζω" ψυχολογικά, και στο 90% των περιπτώσεων τολμώ να πω ότι στο τέλος δουλεύει ΚΑΙ για μένα. Αυτό νομίζω πως πρέπει να κάνει κι ένας προπονητής. Όπως και να'χει η παραμονή Στοχ είναι ζήτημα που άπτεται του επόμενου προπονητή, σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες αλλά και τη διαχείριση του παίχτη, αλλά και της διοίκησης, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Εγώ απλά ονειρεύομαι ένα σχήμα με Στοχ - Βιερίνια(ή έναν ισάξιο, αλλά ισάξιο) στα άκρα, ένα δυνατό σεντερ φορ μπροστά, Μπίμπρας-Κάτσε και μια χαφάρα ακόμα στο κέντρο. Η άμυνα πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί όπως είναι (Τζαβ-Βίτορ-Ινσου-Σκονδρ/Κίτσιου). Μην ξεχνάμε πόσες διαφορετικές 4άδες έπαιξαν φέτος. Αν αυτή η 4άδα κάνει προετοιμασία με στόχο να είναι η βασική, και πάρει παιχνίδια και δέσει, πιστεύω μπορεί να γίνει μια πολύ καλή άμυνα. Παίρνεις κι έναν αξιόπιστο τερματά κι έκλεισες. Αλλά για τον Στοχ λέγαμε. Να μείνει! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

alex ntepo έγραψε:Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίχτης δε μπορούσε να συνεργαστεί με τον Στέφενς. Θα πει κανείς, κι αν δε μπορεί να συνεργαστεί και με τον επόμενο; Οι μεγάλοι παίχτες που έχουν συναίσθηση της αξίας τους και ισχυρώ εγώ δε μπορούν έυκολα να συμβιβαστούν/συνεργαστούν με προπονητές που χτυπάνε τη γροθιά στο μαχαίρι και δε μπορούν με διπλωματία και ψυχολογική προσέγγιση να φέρουν τον παίχτη με τα νερά τους. Εγώ πχ είμαι καθηγητής. Όταν έχω έναν μαθητή που βλέπω ότι έχει δυναμικό, αλλά είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα, δε του πάω κόντρα στην κόντρα για να τον κάνω με το ζόρι να λειτουργεί και να φέρεται όπως θέλω εγώ. Του δείχνω ότι τον πιστεύω, αναδεικνύω τα θετικά του χαρακτηριστικά, τον "κερδίζω" ψυχολογικά, και στο 90% των περιπτώσεων τολμώ να πω ότι στο τέλος δουλεύει ΚΑΙ για μένα. Αυτό νομίζω πως πρέπει να κάνει κι ένας προπονητής. Όπως και να'χει η παραμονή Στοχ είναι ζήτημα που άπτεται του επόμενου προπονητή, σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες αλλά και τη διαχείριση του παίχτη, αλλά και της διοίκησης, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Εγώ απλά ονειρεύομαι ένα σχήμα με Στοχ - Βιερίνια(ή έναν ισάξιο, αλλά ισάξιο) στα άκρα, ένα δυνατό σεντερ φορ μπροστά, Μπίμπρας-Κάτσε και μια χαφάρα ακόμα στο κέντρο. Η άμυνα πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί όπως είναι (Τζαβ-Βίτορ-Ινσου-Σκονδρ/Κίτσιου). Μην ξεχνάμε πόσες διαφορετικές 4άδες έπαιξαν φέτος. Αν αυτή η 4άδα κάνει προετοιμασία με στόχο να είναι η βασική, και πάρει παιχνίδια και δέσει, πιστεύω μπορεί να γίνει μια πολύ καλή άμυνα. Παίρνεις κι έναν αξιόπιστο τερματά κι έκλεισες. Αλλά για τον Στοχ λέγαμε. Να μείνει! :opaokara:
+1926+
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αυτο το ξανα μανα δανεικος στο στομαχι μου καθεται απο το πρωι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

θυμηθειτε τα λογια του Ιβαν για την υψηλη φορολογια και τους δανεικους
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

desperando έγραψε:θυμηθειτε τα λογια του Ιβαν για την υψηλη φορολογια και τους δανεικους
Ρε αδερφε, οκ δε διαφωνω.

Ας μην αγορασει τον Στοχ. Ας αγορασει ενα ταλεντο με λιγοτερα χρηματα συμβολαιου.

Θελει λεει να παιζουνε οι παιχτες της εθνικης στον ΠΑΟΚ. Ωραια. Θες? Παρε ο,τι καλο κυκλοφορει στην ελλαδα σε ηλικια κατω των 22 και σε 2 χρονια θα το πετυχεις κι αυτο.

Με δανεικους και "παιχτες" (παλαιμαχους) της εθνικης δεν κανεις ομαδα.-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”