6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
έχουν κάνει σάντουιτς τον επιθετικό και δεν πηδάει κανείς?
απαράδεκτο
κι ας φωνάξει ο όλσεν, εσύ οφείλεις να σηκωθείς ή έστω να εμποδίσεις τον επιθετικό να σου πάρει την κεφαλιά
ειδικά αυτός που είναι μπροστά
παρεμπιπτόντως αυτό είναι το κλασικό πρόβλημα της λίβερπουλ που εδώ και 2 χρόνια δε σταματάει να τρώει γκολ από στημένα
οι αμυντικοί δε σηκώνονται για κεφαλιά. απλά παίζουν ελληνορωμαική με τον αντίπαλο επιθετικό
απαράδεκτο
κι ας φωνάξει ο όλσεν, εσύ οφείλεις να σηκωθείς ή έστω να εμποδίσεις τον επιθετικό να σου πάρει την κεφαλιά
ειδικά αυτός που είναι μπροστά
παρεμπιπτόντως αυτό είναι το κλασικό πρόβλημα της λίβερπουλ που εδώ και 2 χρόνια δε σταματάει να τρώει γκολ από στημένα
οι αμυντικοί δε σηκώνονται για κεφαλιά. απλά παίζουν ελληνορωμαική με τον αντίπαλο επιθετικό
- desperando
- Επικοινωνία:
μα αυτο ειναι που λεμε κακη συνεννοηση
αν με φωναξει απο πισω ο τερματας ΄΄ΕΓΩ΄΄ 99 στις 100 θα την αφησω...αυτο ειναι το ποσφαιρο
εγω με αυτα που ειδα θα ηθελα απο δω και περα ο ολσεν να μην ξαναβγει ουτε βημα απο το τερμα και να αφεθουν ολες οι φασεις στους αμυντικους
αν με φωναξει απο πισω ο τερματας ΄΄ΕΓΩ΄΄ 99 στις 100 θα την αφησω...αυτο ειναι το ποσφαιρο
εγω με αυτα που ειδα θα ηθελα απο δω και περα ο ολσεν να μην ξαναβγει ουτε βημα απο το τερμα και να αφεθουν ολες οι φασεις στους αμυντικους
οταν το τερμα φωναζει για εξοδο οι αμυντικοι μενουν κοκαλο,αλλιως τρως κανενα γκολ απο κεφαλια αμυντικου κ ο τερματας τους χεζει..νομος στο ποδοσφαιρο.καντε ανανεωση στον παικταρα 2 χρονακια ακομη,δεν εχουμε τετοιο παικτη θα κλαιμε μετα,αργος κ μακακιες πεφτουν να του παρουν την μπαλα 2-3 κ ουτε ιδρωνει το αυτι του.
Αυτό είναι αδύνατον.desperando έγραψε: εγω με αυτα που ειδα θα ηθελα απο δω και περα ο ολσεν να μην ξαναβγει ουτε βημα απο το τερμα και να αφεθουν ολες οι φασεις στους αμυντικους
- Καπετάνιος
- Μπαρκαρούτσος
Ναι αλλά οι Έλληνες ήταν άσπροι αφού.
Άμα του αρέσουν, να τους πάρει σπίτι του.
Άμα του αρέσουν, να τους πάρει σπίτι του.
και οι χρυσαυγιτες εκεινης της εποχης ασκουσαν βια κανανε δολοφονιες προσφυγων γιατι θα τους περνανε οι τουρκοσποροι τα χωραφια.....μαλιστα ειχε γινει και Μακεδονικο κομμα με αιτημα να φυγουμε που πηρε 10 τοις εκατο στην Βορεια ελλαδα φυσικα μια φορα συμμετειχε στις εκλογες μετα διαλυθηκε.......μπραβο Αλεξανδρε μπραβοΦοίνικας έγραψε:Μπράβο σου ρε Τζιόλαρε!
-
Έχουμε παρεξηγήσει την έννοια πρόσφυγας, μετανάστης, λαθρομεταναστης. Ας ρωτήσουμε τους μυτιληνιους Πώς νιώθουν,όταν δεν μπορούν να βγουν έξω από το σπίτι τους, όταν βλέπουν γραμμένο σε χαρτόνι ότι θα καταστρέψουν το νησί τους. Είπαμε μην τα ισοπεδώνουμε όλα, πάτε στην Κω να δείτε πως είναι.
Και μη βιάζεστε να πείτε ρε τον ρατσιστή, γιατί εδώ εάν έχεις να πεις κάτι που δεν είναι καλό για τους λαθρομεταναστες σου βγήκε αμέσως το όνομα.
Τζιολη θα ήταν ενδιαφέρον να είχες επιχείρηση στην Μυτιλήνη ,να περίμενες να δουλέψεις το καλοκαίρι για να βγάλεις τα σπασμένα του χειμώνα κ να μη μπορούσες. Ρωτήστε τους τους καημένους τους ανθρώπους εκεί τι περνάνε
Και μη βιάζεστε να πείτε ρε τον ρατσιστή, γιατί εδώ εάν έχεις να πεις κάτι που δεν είναι καλό για τους λαθρομεταναστες σου βγήκε αμέσως το όνομα.
Τζιολη θα ήταν ενδιαφέρον να είχες επιχείρηση στην Μυτιλήνη ,να περίμενες να δουλέψεις το καλοκαίρι για να βγάλεις τα σπασμένα του χειμώνα κ να μη μπορούσες. Ρωτήστε τους τους καημένους τους ανθρώπους εκεί τι περνάνε