Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από xlebouras »

Περα απο την πλακα Τολη αυτους τους παιχτες αν τους ειχαν ομαδες στο βεληνεκες του Αρη θα μιλουσαν για πρωταθλητισμο..
Ειναι τοση η προπαγανδα τους που μπορει να πεισουν τον καθενα με τα σαπακια που εχουν οτι μπορουν να μπουνε play off.
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αποστόλη, μέσα και στα 10 έπεσες..! :P
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

πωπω να τελειωνει αυτη η μεταγραφικη περιοδος γιατι κοντευουν να μου καουν και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα που δεν μου χει καψει το διαβασμα και η ζεστη.
εχει κοψει η παε την πληροφορηση και οι αρδ εχουν χασει τ αυγα και τα πασχαλια. οποτε κατευθυνονται σε 2 ειδων λυσεις.
η 1η ειναι οτι ειτε γραφουν για κανα ονομα που χει κανει καλη χρονια ελλαδα και τους το δινει ο μανατζερ για να ανεβασει την τιμη του ή κανα απιθανο ονομα απ το εξωτερικο(λοπεζ κτλ).
η 2η ειναι οτι γραφουν 124635082498 καινουργια "αποκλειστικα" αρθρα με διαφορετικο τιτλο καθε φορα για να μας "ενημερωσουν" για τις τελευταιες εξελιξεις για τα ονοματα που πανω κατω ειναι γνωστα(σισοκο, σκονδρας, φυτανιδης).
εχω βαρεθει να διαβαζω αρθρα με τιτλο:
-πλησιαζει ο σκονδρας
-μια ανασα απο φυτανιδη
-τελευταιες λεπτομερειες για φυτανιδη
-ερχεται και υπογραφει ο σκονδρας
-τα βρηκαν για σκονδρα
-τελειωνει του σισοκο
-πλησιαζει ο σισοκο
-ταξιδι βρυζα για σισοκο
-εκλεισε σισοκο ο ιβαν
-ανακοινωνεται ο σισοκο
:redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σας ενημερώνω ότι η πληροφόρησή μου είναι 24% έγκυρη...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Nεκρα... Μου αρεσει!

Η ηρεμια πριν την καταιγιδα;

(Αυριανο πρωτοσελιδο... Καταιγιδα στην Τουμπα)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

“Θέλει να γυρίσει ο Βιεϊρίνια”
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 15:59 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail 0 Comments και 0 Reactions

Για τη συνάντηση με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στον «ARENA FM 89,4» ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, ο Σίμος Δανιηλίδης.
«Το μεσημέρι έγινε η συνάντηση και διήρκησε δύο ώρες. Πολλά είπαμε, τον Βιερίνια τον εκτιμώ από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Του θύμισα την αγωνία που είχαμε από εκείνη τη κραυγή μετά τον τραυματισμό με τον Βιτόλο . Είπαμε πολλά, μας είπε ότι πιο πολύ νιώθει ως Έλληνας. Του είπα να γυρίσει στον ΠΑΟΚ και είπε είμαι στη διάθεση του προέδρου, αν με ζητήσει εγώ έρχομαι. Εγώ θέλω να γυρίσω, τα πεθερικά μου είναι εδώ, η οικογένεια μου είναι εδώ. Γούσταρε στην Ελλάδα, παντρεύτηκε συμπολίτισσα μας, βάφτισε εδώ το παιδί του, του άρεσε. Μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Είπαμε και για τα οικονομικά της ομάδας του, για τη Πόρτο. Εξετάσαμε ένα ενδεχόμενο μιας συνεργασίας από κοινού. Μας είπε ότι μπορεί να έρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τη Γερμανία. Συζητήσαμε και για την Εθνική Πορτογαλίας που ήταν στην αποστολή στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ομάδα της Νεάπολης δίνει προς τιμήν του Βιερίνια στις ακαδημίες το όνομα του και θα βρεθεί στην εκδήλωση».
Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Είχα προτείνει να αγοραστεί μια έκταση δυτικά και να γίνει προέκταση του μετρό. Πρέπει να αναβαθμιστούν αυτές οι περιοχές, θα έπρεπε να είναι πολλών θέσεων, διότι έχει πολύ κόσμο ο ΠΑΟΚ».

μπαμ μπουμ μπααααααμ ακους ιβαν :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από karlat85 »

Θέλει να γυρίσει στα πεθερικά του; γκρίνια η γυναίκα σου ε;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ας γυρισει και για το σκυλο της ξαδερφης της κουμπαρας της γυναικας του αλλα ας γυρισει φετος να σικωσει κουπα αγκαλια με τον παμπλο
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Για την ωρα ειναι πανακριβος αν ισχυουν τα νουμερα που εδινε η Ουκρανικη ομαδα. Απο την αλλη αν θελει ο Ιβαν να τα δωσει ελπιζω μονο να περιμενει να τελειωσουμε την εξεταστικη!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

γυρναααααααα :pano: :pano: :pano:

http://arenafm.gr/arenafm/football/2013 ... cCKQPl7J1E

στειλτε μνμ να γυρισει..ποια βολφσμουργκ κ πρασινα αλογα ρε!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής και οι βοηθοί του και περιμένουμε ματαγραφές, πρώτα θα βγει να μιλήσει ο Χουμπ και μετά μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ελα σκανε οι πρωτες
απο το www.paokfc.gr
Νέος γυμναστής ο Chima Michail Onyeike
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ήρθε σε συμφωνία με τον 37χρονο γυμναστή Chima Michail Onyeike. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των ...
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:To ρόστερ μας την επομένη σεζόν:

1. Γλύκος, Άλεξιτς και Μελισσάς οι τερματάδες.
2. O Σκόνδρας μαζί με Κων/νιδη τα δεξιά μπακ
3. Ο Αποστολό θα παίζει αριστερά, σαν back-up του Lino
4. Φυντανίδης, Στάμου, Κατσικάς και Ιντζίδης τα stoppers και Κατσουρ ως libero.
5. Kace - Garcia τα αμυντικά χαφ. Ίσως επιστρέψει - δικαιωμένος και ο Balafinho.
6. Lazar και Κίτσιου ως αντι-Φωτάκηδες και box to box midfielders
7. Vukic και Πέλκας ως επιτελικά χαφ.
8. Popovic, Robert αριστερά και
9. Γεωργιάδης - Σαλπι δεξιά (Δεληγιαννίδης)
10. Αθανασιαδης, Γιάννου οι φορ.

Το bam θα είναι η επιστροφή του Sakis Papa-z-oglou του μεγάλου poulain και ισάξιου ενός Su-35S, για τις εναέριες μονομαχίες.
Η μεγάλη επιστροφή ψήνεται!
Η φωτο χθεσινή απο το αεροδρόμιο Μακεδονία!
Σωτοοοοοοο!!!! :opaokara:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jeremy4 την Τρί 18 Ιουν 2013, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Και νομιζω οτι ειναι και μια λογικη σειρα.... Πρωτα κλεινει ο προπονητης , μετα ακολουθει το επιτελειο και επονται οι μεταγραφες ....

Αν και φετος το παρον τοπικ για μενα προσωπικα εχει καθαρα φιλολογικο ενδιαφερον ...Και κυριως για 2 λογους :

1. Η παρουσια του Ιβαν αποτελει εγγυηση

2. Και πιο σημαντικο η ελευση προπονητη , με συμφωνημενο πλανο ....

Η παρουσια δε του του Ολλανδου αποτελει εγγυηση λογω οτι οτι ειτε κανει 5 μεταγγραφες ειτε 2 , ειτε ειναι αυτες των 2.000.000 ειτε των 300.000 , θα ξερω οτι ειναι πρωτιστως επιλογη του συγκεκριμενου και οχι του καθε καραγκιοζομ@λακα...

Οποτε οτι θελει ο Ολλανδος..... Αυτος ειναι το αφεντικο , αυτον εμπιστευομαι....

Τωρα αν θελει ο Ιβαν να μας κανει δωρο κανα Βιερινια ή κανα Σικα ....Ευπροσδεκτο... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μεχρι να διαβασω την τελευταια σειρα του ποστ ειχα φρικαρει και σκεφτομουν ο γνωστος καρχαριας ειναι η παλι εγινε μπερδεμα με τις συνδεσεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”