Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Οτι κι αν ειναι ο ΓΧ για να κριθει, αν ειναι καλος προπονητής η οχι ,πρεπει να εχει την ομάδα ενα χρονο ,να χει κανει αυτος την προετοιμασία κλπ.Το αν ειναι παρεακι ή κου κλουξ κλαν υπάρχουν αλλοι που πρεπει να το δουν,να το καταλάβουν και να αποφασίσουν αν ζημιώνεται η ομάδα απ το ΓΧ. Καλος κακός δε ξερουμε λοπον και το να γιουχαρετε ο προπονητης του ΠΑΟΚ απ την εναρξη κιολας ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ.Τιποτα θετικο δε βγαινει απ αυτο,μονο ζημια στην ομάδα κανουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Τι, τρώει γιούχα στο γήπεδο;;
Έλεος ρε παιδιά, ο τελευταίος που φταίει είναι δηλαδή, ό,τι να 'ναι.. Με ποιο κριτήριο τον κράζουν;
Εκτός κι αν είναι για τότε που πήγε στο γαύρο και έλεγε "γουστάρω Ολυμπιακό"
Του είπαν του ανθρώπου (για 3η χρονιά, έτσι; ) "Έλα να κοουτσάρεις για 2 μήνες, οι ευθύνες είναι μικρές γιατί έχουμε ήδη γαμήσει τον Π.Α.Ο.Κ., πόσο πιο σκατά θα τα κάνεις πια; Θα πάρεις και 20 χιλιάρικα και άλλα τόσα μπόνους + πληρωμένο ξενοδοχείο για 5 μέρες το καλοκαίρι, αν βγούμε πρώτοι στα play-offs" (τυχαίο το ποσό)
Εσείς δεν θα πηγαίνατε;
Έλεος ρε παιδιά, ο τελευταίος που φταίει είναι δηλαδή, ό,τι να 'ναι.. Με ποιο κριτήριο τον κράζουν;
Εκτός κι αν είναι για τότε που πήγε στο γαύρο και έλεγε "γουστάρω Ολυμπιακό"

Του είπαν του ανθρώπου (για 3η χρονιά, έτσι; ) "Έλα να κοουτσάρεις για 2 μήνες, οι ευθύνες είναι μικρές γιατί έχουμε ήδη γαμήσει τον Π.Α.Ο.Κ., πόσο πιο σκατά θα τα κάνεις πια; Θα πάρεις και 20 χιλιάρικα και άλλα τόσα μπόνους + πληρωμένο ξενοδοχείο για 5 μέρες το καλοκαίρι, αν βγούμε πρώτοι στα play-offs" (τυχαίο το ποσό)
Εσείς δεν θα πηγαίνατε;
Και στις αποδοκιμασίες φλώροι ειμαστε μου φαίνεται..
Με τον υπάλληλο γχ για πιο λόγο;
Το κεφάλι φταίει τελος
Με τον υπάλληλο γχ για πιο λόγο;
Το κεφάλι φταίει τελος
-
Αν όντως ισχύει ότι ο Γεωργιάδης έκανε πέρυσι διακοπές στο σπίτι του Stephens τότε ο Γερμανός πρέπει να είναι πολύ κορόιδο. Του φάγε τη θέση όπως λένε και τον φιλοξένησε και στο σπίτι του? Αλλα εντάξει τι να ξέρει κι αυτός? Εμείς ξέρουμε καλύτερα. Τον πολεμούσε υπογείως και δε το κατάλαβε τελος...
τσιριγώτης έγραψε:Α ρε κακέ λαέ του ΠΑΟΚ, φλωρεψες κιόλας. .....κακομοίρη λαέ μου
Αν δε γινει αυτοκριτική τπτ δε διορθώνεται.. Σε τι ακριβώς μας φταίει ο γχ τωρα ας πούμε εφόσον διαφωνείς ;
-
Δε λέω για τον γχ, απλά με στεναχωρεί που για όλα νομίζουμε πως φταίει ο κόσμος, για ότι γίνεται το ρίχνουμε στον λαό. Είναι άδικο, δε νομίζεις;
Μα προφανώς απλα ορισμένα δεν τα καταλαβαίνω ..
Υπάρχουν άτομα που πράγματι φταίνε τωρα ποιος γχ;
Υπάρχουν άτομα που πράγματι φταίνε τωρα ποιος γχ;
-
Ξέρεις τι γίνεται; εμένα η άποψη που μου δίνεται είναι ότι εάν κρατήσουμε τον γχ για του χρόνου θα έχουμε άλλη μια χαμένη χρονιά. Το όραμα θα χαθεί. Το ήδη χαμένο βέβαια, αλλά φέρε καταξιωμένο τιμ για να δώσεις κ λίγο καυλα ρε παιδί μου
Εγκληματικό να μεινει δεν το συζητώ ..να δουμε πόσο Θ αλλάξει το Μπατζετ μετα τα χρέη και πόθος θα το διαχειριστεί βασικά
Στη λίστα με αυτούς που απαλλάσσονται από το κοριόπολις υπάρχει κι ένας Γεωργιάδης ΓΧ. Τι παίζει ?
- GiorgosAtha
Για την ακρίβεια δεν είναι "ένας" Γεωργιάδης ΓΧ αλλά... "ο" Γεωργιάδης ΓΧ...nothu έγραψε:Στη λίστα με αυτούς που απαλλάσσονται από το κοριόπολις υπάρχει κι ένας Γεωργιάδης ΓΧ. Τι παίζει ?
Τώρα τι παίζει δεν ξέρω.
GiorgosAtha έγραψε:Για την ακρίβεια δεν είναι "ένας" Γεωργιάδης ΓΧ αλλά... "ο" Γεωργιάδης ΓΧ...nothu έγραψε:Στη λίστα με αυτούς που απαλλάσσονται από το κοριόπολις υπάρχει κι ένας Γεωργιάδης ΓΧ. Τι παίζει ?
Τώρα τι παίζει δεν ξέρω.
ο δικος μας ειναι
ηταν μια μαλακια με εα στοιχημα αν θυμαμαι καλα οταν ηταν προπονητης στις μικρες εθνικες
Τον εκτιμώ και τον σέβομαι παρά πολύ τον ΓΧ άλλωστε μαζί του πανηγύρισα δυο τίτλους αλλα μακριά κι αγαπημένοι που λένε . Άποψη μου ειναι οτι δε πρεπει να ξανακάτσει Έλληνας προπονητης στον πάγκο. Ειναι πολυ δύσκολη η θέση του προπονητη του ΠΑΟΚ. Θελει @@ και γνώσεις . Και κανένας Έλληνας προπονητης δε τα διαθέτει αυτά τα δυο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαθητευόμενος μάγος ο ΓΧ όπως και ο Ίβιτς με ελάχιστες παραστάσεις αυτήν την στιγμή και οι δύο για να τους δωθούν τα κλειδιά του χτισίματος της επόμενης μέρας. Πιο γάτα θεωρώ ο Σέρβος χτίζει βήμα βήμα και δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα. Στον ΠΑΟΚ θα είναι ευτύχημα να βρεθεί ένας δάσκαλος σαν τον Σάντος να αναλαβει τις τύχες τις ομάδας τουλάχιστον για μια 3ετία.