4.Γιώργος Κατσικάς
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Μπράβο Γιώργο αγόρι μου, κράτα γερά και μην ενδωσεις στις πιέσεις του Ζήση. Δε θα σε πιάσει κόμπο αυτός. Αλλού θα βρεις καλύτερα!
Βάστα γερά!
Βάστα γερά!
ειμαστε στο πλευρο σου...αξιζεις πολλα περισσοτερα...μην αφησεις τον ΠΑΟΚ να σου κοψει τα φτερα και να σου στερησει μια μεγαλη καριερα...
Re: Γιώργος Κατσικάς
Δηλώσεις που έκανε όταν ήρθε στην ομάδα το 2011, άντε παιχταρά μου ζυγώνει η ώρα που εάν είσαι τυχερός θα ξαναπαίξεις στην Τούμπα σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ. (εάν αγωνίζεσαι στη superleague Ελλάδος...)Lord έγραψε:«Θέση στην ενδεκάδα…»
Αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικάς που πριν λίγο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Επρόκειτο για την επίσημη παρουσίαση του Κατσικά ο οποίος από σήμερα ξεκινάει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά.
Αρχικά ο Κατσικάς ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω καλά σε πιο σύλλογο ήρθα και πιστεύω να έχουμε την καλύτερη χρονιά. Πάνω απ’ όλα με υγεία και δύναμη για όλους».
Χωρίς να ρωτηθεί ο Κατσικάς προσέθεσε: «Θέλω να τονίσω ότι ήρθα να διεκδικήσω θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Εκεί υπάρχουν καλοί παίκτες και μακάρι να έχουμε σωστό ανταγωνισμό αλλά και συναγωνισμό».
Για το αν μίλησε με άλλους νεαρούς του ΠΑΟΚ πριν πάρει την απόφασή του, ανέφερε: «Σίγουρα μίλησα με τον Γιάννου που ήρθε νωρίτερα και με κατατόπισε».
Όσον αφορά την ετοιμότητά του, σχολίασε: «Έρχομαι από τραυματισμό και από επέμβαση πριν από οκτώ μήνες. Σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση, αλλά δεν θα πάψω να προσπαθώ για να με εμπιστευτεί προπονητής».
Σε ερώτηση για την παρουσία του στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ αφού είχε έρθει και σαν αντίπαλος, ανέφερε: «Έχω έρθει και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου θα συνεχίσω και σε άλλες ομάδες έτσι ώστε να ξαναέρθω στην Τούμπα».
Για τον στόχο στην ομάδα τόνισε: «Να έχουμε υγεία και δύναμη και να άμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Στο μήνυμά του για τον κόσμο όσον αφορά και τους νέους σχολίασε: «Πρέπει όλοι να δείξουν υπομονή για τους νέους που τώρα αρχίζουν την προσπάθειά τους».
Τέλος αναφέρθηκε και στον Ηρακλή που άφησε πίσω του: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στο σωματείο απ’ όπου πέρασαν άτομα που μόνο καλό δεν έκαναν. Ελπίζω ο Ηρακλής να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει αυτό που μπορεί».
Πηγή: ΠΑΟΚ24

Ουτε εγω ξεχασα αυτες του τις δηλωσεις
Κατσικα μην σε πιασουν κοτσο, μπορεις και καλυτερα, αν δεν σε καλυψει ο βρυζας, μην τους αφησεις να σου κοψουν την καριερα, εχει και αλλου πορτοκαλιες

Κατσικα μην σε πιασουν κοτσο, μπορεις και καλυτερα, αν δεν σε καλυψει ο βρυζας, μην τους αφησεις να σου κοψουν την καριερα, εχει και αλλου πορτοκαλιες
niks έγραψε:4ος στοπερ οταν παιζουν και οι 4 μαζι ομως, ε;

- zarathustra79
Επειδή όλοι οι φωστήρες τοποθετήθηκαν, να ρωτήσω εγώ ο αδαής αν ξέρει κανείς πόσα παίρνει ο κατσικάς, πόσα του προτάθηκαν και πόσα ζητάει;;;;
Πόσα παίρνει δεν ξέρω.
Σύμφωνα με τον Κολκα του προσφέρουμε τριετές με 150-170 χιλιάρικα τον χρόνο αλλά αυτός πιστεύει πως θα βρει καλύτερο συμβόλαιο στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τον Κολκα του προσφέρουμε τριετές με 150-170 χιλιάρικα τον χρόνο αλλά αυτός πιστεύει πως θα βρει καλύτερο συμβόλαιο στο εξωτερικό.
- kataramenos5
++++++ 3 χρονια στον ΠΑΟΚ 2 μηνες έπαιξε(ελλείψει άλλου) κάνοντας ακόμα "ομορφιές" και του πεφτουμε και λίγοι? Στο καλό.obanebane έγραψε:Εσυ πιστευεις οτι ειναι σε θεση να ζηταει κιολας;
Αν ισχυει το ποσό που λεει ο φιλος οτι λεει ο Κολκας
και επειδη ακουσα απο τον Δαδαλιαρα στη νοβα οτι προτεινουν αναπροσαρμογη στον Κατσε με αυτα τα λεφτα (150 χιλιαρικα ετησιως) τοτε μιλαμε οτι οι τυποι ειναι επικινδυνοι.
Ας περιμενουμε ομως να δουμε πως θα καταληξουν οι δυο υποθεσεις.
Αν εγω παντως ημουν ο Κατσε και μαθαινα οτι δινουν τα ιδια λεφτα σε εμενα και τον Κατσικα θα ζηταγα τα διπλα,ξεκαθαρα πραγματα.

Ας περιμενουμε ομως να δουμε πως θα καταληξουν οι δυο υποθεσεις.
Αν εγω παντως ημουν ο Κατσε και μαθαινα οτι δινουν τα ιδια λεφτα σε εμενα και τον Κατσικα θα ζηταγα τα διπλα,ξεκαθαρα πραγματα.
-
Αυτά είναι φυσιολογικά σχόλια στο τοπικ αυτό.... ρε που καταντήσαμε,να μας κάνει τον ζόρικο και ο κατσικας..... ρε στο καλό λέμε
Re: Απ: 4.Γιώργος Κατσικάς
Κι εγώ συμφωνώ ότι άνετα τα βρίσκει σε ομάδα της πριμέρα και δεν πρέπει να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του.nico4 έγραψε:Πόσα παίρνει δεν ξέρω.

- zarathustra79
Αυτή τη στιγμή παίζει βασικός. Και θα έλεγες οτι τα πάει καλά. Πιστεύω οτι αν πάει έτσι μέχρι και το γενάρη, βρίσκει εύκολα ένα συμβόλαιο με πάνω από 200 χιλιάρικα. Το να εμείς πρέπει να τα δώσουμε αυτά τα χρήματα είναι μια άλλη κουβέντα και φυσικά και πιστεύω οτι δεν πρέπει. Αλλά νομίζω οτι ο βασικός σεντερμπακ (είτε μας αρέσει είτε όχι ο παίκτης αυτή τη στιγμή είναι) του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος, βρίσκει άνετα ένα τέτοιο συμβόλαιο.
Πιθανόν και να είναι μεγάλο κορόιδο η ομάδα που θα του το δώσει αυτό το συμβόλαιο (γιατί η απόδοση που έχει αυτή τη στιγμή οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον αναστασιάδη), όπως ήμασταν και μεις κορόιδα στις περιπτώσεις μαντούρο, μάαρτενς κλπ.
Πιθανόν και να είναι μεγάλο κορόιδο η ομάδα που θα του το δώσει αυτό το συμβόλαιο (γιατί η απόδοση που έχει αυτή τη στιγμή οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον αναστασιάδη), όπως ήμασταν και μεις κορόιδα στις περιπτώσεις μαντούρο, μάαρτενς κλπ.