Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
H βελτίωση που παρουσίασε προς το τέλος της περσινής χρονιάς ήταν ευχάριστη.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα.
Θα του δοθούν ευκαιρίες, δεν υπάρχει περίπτωση.
Ιδιαίτερα σε μία γεμάτη (όπως θέλουμε να ελπίζουμε) χρονιά.
κλασσικα ειχα 2 γραφικους μπροστα μου που τον εκραζαν χωρις λογο λες και τους ειχε γ@μησει τη γκομενα τους..αλλα ο σακης δε μασαει απο αυτα εχει βαλει το κεφαλι κατω και δουλευει σα σκυλι και γι αυτο δικαιωνεται σιγα σιγα και πλεον χαιρει της εκτιμησης της μεγαλυτερης μεριδας του κοσμου..μεγαλη επιβραβευση τα λογια του δερμιτζακη...προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και ζλαταν να χρειαστει να φυγει για οικονομικους λογους με επαγγελματια παπαζογλου και φιλομενο ειμαστε απολυτα καλυμενοι..
Εμενα ρε μαγκες μου εχει μεινει η εικονα του απο το περσινο παιχνιδι με τη λαρσα στη τουμπα,αλλιως βλεπεις ενα παιχτη απο το γυαλι και αλλιως απο το γηπεδο, παρακολουθωντας λοιπον στον αγωνα αυτο ζωντανα τον σακη απογοητευτηκα πληρως, ειπα μεσα μου δεν υπαρχει περιπτωση αυτο το δεντρο να παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ, βλεπω οτι φετος εχει κανει μια πολυ μεγαλη προσπαθεια τουλαχιστον αυτο ακουω απο εσας και απο καποιους αρδ, μακαρι να ειναι ετσι και να βγω λαθος στην εκτιμηση μου.
Μια ομαδα χρειαζεται ολους τους παιχτες του ροστερ ετοιμοπολεμους.
Μπραβο ρε παλικαρε συνεχισε ετσι.