7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
παικτης που ξερει ότι θα φυγει , φανταζομαι και ο σεκου αλλα ας παρει ο γχ καναν ποζογλου να παιρνει εμπειριες σιγα σιγα
η ανατροπή οφείλεται εν πολλοίς σ'αυτόν που έπαιξε όλη τη δεξιά πλευρά μόνος του, μη αφήνοντας να φανεί πως παίζουμε με παίχτη λιγότερο. Μπράβο Γιώργο, περασες πολλά με τον μακροχρόνιο τραυματισμό, και με τις ειρωνίες, αλλά δείχνεις πως έχεις υπομονή και επιμονή.
γελανε πλεον και τα τσιμεντα της τουμπας μονο αυτο μπορω να πω για τον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη...απορω με αυτα που διαβαζω πραγματικα...το οτι τα γιαννενα ηταν ανικανα να εκμεταλλευτουν την τρυπα του οζοντος απο την πλευρα του(την οποια διπλοκαλυπτε και ο σκονδρας) δεν σημαινει οτι επαιξε ο παιχτης...ανεπαναληπτη ευκαιρια στις αρχες του δευτερου ημινρονου,παλι γατισιο τζαρτζαρισμα χανοντας την μπαλα στα καπακια και για κερασακι στην τουρτα το περδικλωμα στο κεντρο που του παιρνουν την μπαλα δημιουργωντας επικινδυνες προυποθεσεις...για το ζεσατμα στον βελλιδη με σεντρες δεν θα αναφερθω...πραγματικα απορω πως ξεθαυετεαι ο συγκεκριμενος παιχτης τελευταια και τρεμω στη σκεψη οτι υπαρχει το ενδεχομενο μιας πιθανης ανανεωσης το καλοκαιρι...
Χωρικός έγραψε:η ανατροπή οφείλεται εν πολλοίς σ'αυτόν που έπαιξε όλη τη δεξιά πλευρά μόνος του, μη αφήνοντας να φανεί πως παίζουμε με παίχτη λιγότερο. Μπράβο Γιώργο, περασες πολλά με τον μακροχρόνιο τραυματισμό, και με τις ειρωνίες, αλλά δείχνεις πως έχεις υπομονή και επιμονή.
Ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο συμφωνώ!!! Οντως βοήθησε σήμερα, αλλά δεν έπαψε να είναι γατάκι!!! Απλά ξεχρέωσε τον ΓΧ για την παράλογη, έως παρεξηγήσιμη, επιμονή του στον πάικτη (σήμερα εννοώ) Τώρα αν αυτό ήταν συγκυριακό λόγω ανικανότητας του ΠΑΣ ή λόγω ελέω θεού ή Σκόνδρα βοηθείας δεν ξέρω!!!Sera4 έγραψε:γελανε πλεον και τα τσιμεντα της τουμπας μονο αυτο μπορω να πω για τον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη...απορω με αυτα που διαβαζω πραγματικα...το οτι τα γιαννενα ηταν ανικανα να εκμεταλλευτουν την τρυπα του οζοντος απο την πλευρα του(την οποια διπλοκαλυπτε και ο σκονδρας) δεν σημαινει οτι επαιξε ο παιχτης...ανεπαναληπτη ευκαιρια στις αρχες του δευτερου ημινρονου,παλι γατισιο τζαρτζαρισμα χανοντας την μπαλα στα καπακια και για κερασακι στην τουρτα το περδικλωμα στο κεντρο που του παιρνουν την μπαλα δημιουργωντας επικινδυνες προυποθεσεις...για το ζεσατμα στον βελλιδη με σεντρες δεν θα αναφερθω...πραγματικα απορω πως ξεθαυετεαι ο συγκεκριμενος παιχτης τελευταια και τρεμω στη σκεψη οτι υπαρχει το ενδεχομενο μιας πιθανης ανανεωσης το καλοκαιρι...
Η αρνητικη ενεργεια που πεφτει πανω του (και απο μενα) την ωρα που μπαινει μεσα , και καθε φορα που εχει την μπαλλα δεν λεγεται!!! Αλλα και αυτος δεν βοηθαει την κατασταση.. αν αγορι μου αγχωνεσαι , τοτε δεν κανεις για ποδοσφαιρηστης.. αυτο δειχνει οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στις ικανοτητες σου..Αν δεν βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου , μην περιμενεις αναγνωριση απο τον σκληρο κριτη που λεγεται φιλαθλος/οπαδος...
Παντως για να τα λεμε ολα, δεν τα πηγε οσο ασχημα θα περιμενα εγω ας πουμε..
Παντως για να τα λεμε ολα, δεν τα πηγε οσο ασχημα θα περιμενα εγω ας πουμε..
- koylispontios
Είμαι κάθετα αντίθετος με την χρησιμοποίηση παικτών σε λάθος θέσεις ακόμα και αν αυτός λέγεται Νάτχο και από αμυν.χαφ το βάζουν να παίξει ως επιτελικός.
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να λειτουργεί σαν πειραματικός σωλήνας.
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να λειτουργεί σαν πειραματικός σωλήνας.
δε φταίει καμία αρνητική ενέργεια.
δεν είμαι σίγουρος αν έπαιζε 11άδα στα γιάννενα, ειλικρινά.
θεωρώ ότι δύσκολα χωράει σε 11άδα Α εθνικής
δεν είμαι σίγουρος αν έπαιζε 11άδα στα γιάννενα, ειλικρινά.
θεωρώ ότι δύσκολα χωράει σε 11άδα Α εθνικής
- navigator11
σε ομαδα που παιζει με αντεπιθέσεις μπορει....σαν ελευθερος φορ ισως πισω από το 9αρι.....τον πιστευα όταν ηρθε αλλα δυστυχως ποτε δεν επεισε...
- ΑποστόληςΑ