Μεταγραφές 2011-2012
Re: Μεταγραφές 2011-2012
συγγνώμη δεν κατάλαβα καλά. έχουμε 1 θέση κοινοτικού και 2 αμερικανών και θα πάρουμε τελικά μόνο 2 αμερικανούς (και αν τελικά έρθει ο Teo, δεν θα πάρουμε 2ο αμερικανό?)? Και αναπληρωματικός έλληνας στο 3 ποιός θα παίζει?
Galata τρέμεεεε λαίμαι!!!!!!
- paokmaniak
ρε πλακα μας κανουν?? Και ολα αυτα με το 3ο μεγαλυτερο μπατζετ? Ο ΑΡης και ο Νιονιος δλδ που θεωρητικα εχουν γυρω στα 500.000 πως σκατα εχουν γεμισει ολο το ροστερ τους?? Τα 1500 διαρκειας και οι χορηγιες ολα σε χρεη πηγαν?? Με φαινεται τελικα οσο αφορα τη στελεχωση του ροστερ θα αναπολυσουμε εποχες Κανωτα ο Μπανε οντως παει να κανει πραξη τα οσα ελεγε για χαμηλο προδιαγραφων ροστερ πριν αναλαβει
- paokmaniak
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=11615
Eδω λεει για 3 και οτι τελειωσε του Γκετσεφσκι επισης λεει οτι δε θα ερθει κανεις μεχρι την Τεταρτη και αρα χανει και το 2ο σταδιο της προετοιμασιας-φιλικων στην Τουρκια. ΣΚΑΤΑ τα εχουν κανει
Eδω λεει για 3 και οτι τελειωσε του Γκετσεφσκι επισης λεει οτι δε θα ερθει κανεις μεχρι την Τεταρτη και αρα χανει και το 2ο σταδιο της προετοιμασιας-φιλικων στην Τουρκια. ΣΚΑΤΑ τα εχουν κανει
ναι πραγματικα λεει για τρεις.εγω αυτα που μετεφερα ηταν τα λογια του σουλη αλλα σιγουρα πριν το τραυματισμο του θοδωρα.ισως τωρα μοιρασουν τα χρηματα που θα εδιναν στο θοδωρα και στο 3αρι και παρουν 3 φθηνους .αλλα δεν καταλαβαινω..αν παρουν πραγματικα 4αρι και 3αρι τι να το κανουν ακομη ενα 4-5αρι αφου εχουν ντικουδη λιθουανο και καλλε? και δεν θα παρουν ενα ακομη 3αρι για δευτερο? οπως και να εχει κοντος ψαλμος...18 και σημερα!
το θέμα ρε παιδιά είναι πόσο χρήμα έχει απομείνει (αυτό καθορίζει και πόσους παίκτες θα πάρουμε). οπότε...
[youtube]OaiSHcHM0PA[/youtube]
[youtube]OaiSHcHM0PA[/youtube]
- paokmaniak
Προφανως αυτο που εχουν στο μυαλο τους, η τουλαχιστον είχαν πριν το τραυματισμο Γκετσφσκι ηταν ενας παικτης στυλ Γκετσε που παιζει και στο 5 δλδ να χεις στο 5 Αντριουσκεβιτσιος, Γκετσε, Καλλε αλλα και στο 4 οπου θα παιρναν εναν παικτη που θα μπορουσε να παιξει 3-4αρι Αμερικανο ωστε αλλαγη του 3 να ειναι αυτος και να παιζουν Ντικουδης, Γκετσι εκει οταν παιζει αυτος 3. Σαν υστατη λυση δε με χαλαει αυτο που δε μπορω να φανταστω με ΤΙΠΟΤΑ ειναι η αποκτηση μονο 2 παικτων. Κανονικα για μενα η ομαδα για να ειναι πληρης χρειαζεται 5 ακομα παικτες, 2 3αρια, 1 4αρι,1 5αρι και 1 πλειμεικερ, αλλα προφανως αυτο θα μεινει μονο στα ονειρα μουkk74 έγραψε:ναι πραγματικα λεει για τρεις.εγω αυτα που μετεφερα ηταν τα λογια του σουλη αλλα σιγουρα πριν το τραυματισμο του θοδωρα.ισως τωρα μοιρασουν τα χρηματα που θα εδιναν στο θοδωρα και στο 3αρι και παρουν 3 φθηνους .αλλα δεν καταλαβαινω..αν παρουν πραγματικα 4αρι και 3αρι τι να το κανουν ακομη ενα 4-5αρι αφου εχουν ντικουδη λιθουανο και καλλε? και δεν θα παρουν ενα ακομη 3αρι για δευτερο? οπως και να εχει κοντος ψαλμος...18 και σημερα!
- paokmaniak
Aντε τελειωνετε με τις δοκμιες διωχτε τον να τον παρουμε εμεις το ιδανικο 4αροτριαρι.
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 64415.html
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 64415.html
μάλλον αυτό σκέφτονται:
Θέση 1: Τα 120' συμμετοχής υπολογίζονται μαζί με το 2 και 3
Α) Wright για 25' με 60,000 ευρώ
Β) Stiggers για 20' (5 λεπτά στο 2) με 50,000 ευρώ.
(Σύνολο θέσης:110,000 ευρώ)
Θέση 2:
A) Kαλαμπόκης για 25' (10 λεπτά στο 3) 60,000 ευρώ
Β) Γιαννακίδης για 20' 25,000
(Σύνολο θέσης: 85,000 ευρώ)
Θέση 3:
Α) Αμερικανός για 30' 90,000 ευρώ
Β) Καλαμπάκας-Αράπης
(Σύνολο θέσης 90,000 ευρώ)
Θέση 4: Τα 80' συμμετοχής υπολογίζονται μαζί με το 5:
Α) Αμερικανός (PF/C) για 28' (8 λεπτά στο 5) 80,000 ευρώ
Β) Nτικούδης για 25' (5 λεπτά στο 5) 50.000 ευρώ
(Σύνολο θέσης 130,000 ευρώ)
Θέση 5:
Α) Andriuskevicius για 22' 60,000 ευρώ
Β) Καλλές για 5' 25,000 ευρώ
(Σύνολο θέσης 85,000 ευρώ)
Σύνολο: 500.000 ευρώ
Θέση 1: Τα 120' συμμετοχής υπολογίζονται μαζί με το 2 και 3
Α) Wright για 25' με 60,000 ευρώ
Β) Stiggers για 20' (5 λεπτά στο 2) με 50,000 ευρώ.
(Σύνολο θέσης:110,000 ευρώ)
Θέση 2:
A) Kαλαμπόκης για 25' (10 λεπτά στο 3) 60,000 ευρώ
Β) Γιαννακίδης για 20' 25,000
(Σύνολο θέσης: 85,000 ευρώ)
Θέση 3:
Α) Αμερικανός για 30' 90,000 ευρώ
Β) Καλαμπάκας-Αράπης
(Σύνολο θέσης 90,000 ευρώ)
Θέση 4: Τα 80' συμμετοχής υπολογίζονται μαζί με το 5:
Α) Αμερικανός (PF/C) για 28' (8 λεπτά στο 5) 80,000 ευρώ
Β) Nτικούδης για 25' (5 λεπτά στο 5) 50.000 ευρώ
(Σύνολο θέσης 130,000 ευρώ)
Θέση 5:
Α) Andriuskevicius για 22' 60,000 ευρώ
Β) Καλλές για 5' 25,000 ευρώ
(Σύνολο θέσης 85,000 ευρώ)
Σύνολο: 500.000 ευρώ
Αν το 3 και το 4 που θα πάρουν και 80-90 χιλιάρικα είναι επιπέδου Γκετσέφσκι, το συζητάμε... Το θέμα είναι ότι μιλάμε με παίκτες τύπου Κρίστμας... Και λειψό ρόστερ (μείον δυο παίκτες απο τον αρχικό σχεδιασμό) και βασικοί τύπου Κρίστμας... Δηλαδή κωμωδία... Ελπίζω να μην γίνει αυτό... Γιατί άλλο οικονομική εξυγίανση και άλλο κακός σχεδιασμός... Και by the way, αυτός ο Καλές στο λαιμό μου κάθεται... Αμπαλο αγγούρι που αρνήθηκε να υπογράψει για την αδειοδότηση της ομάδας και έκανε τον δύσκολο και μας τάραξε στα παζάρια... Και για 20-30.000 χάνουμε στόχους... Όσα παίρνει ο αγγουρίδης... Τέλοσπάντων... Συγνώμη για το ύφος... Αλλα κάθε φορά που τον βλέπω το μικρό Φασούλα με βγάζει απο τα ρούχα μου... Σόρυ... 
εγώ κάπως έτσι βλέπω τις σκέψεις του τεχνικού τημ. και μένει και 1 θέση κοινοτικού κενή που αν την κλείσουμε σε 2 μήνες με τον Teo θα είμαστε τέλεια στους ψηλούς. Για μένα θέλει πάντως μιά θυσία ακόμα ένα έλληνα παίκτη στο 3...
PS: και φυσικά στο μυαλό μου στο 3 για 30' έχω κάποιον σαν τον Marshall και όχι σαν τον Dionte...
PS: όσον αφορά τον Καλλέ δεν έχεις πολύ άδικο. 25 χιλιάρικα για 2 πόντους-1 rebound. αν με 35-40 μπορείς να βρείς κάποιον άλλον (ακόμα και τον Χαριτόπουλο
) κάντο... 
PS: και φυσικά στο μυαλό μου στο 3 για 30' έχω κάποιον σαν τον Marshall και όχι σαν τον Dionte...
PS: όσον αφορά τον Καλλέ δεν έχεις πολύ άδικο. 25 χιλιάρικα για 2 πόντους-1 rebound. αν με 35-40 μπορείς να βρείς κάποιον άλλον (ακόμα και τον Χαριτόπουλο
ο καλλες εμεινε πιο πολυ επειδη του χρωστουσαμε παρα για κπ αλλο λογο πιστευω....ειναι απο τους παικτες που σε κανουν να πεις κριμα το μπου σου ....και αρε να χα το υψος σου....εμενα με πειραζει που δεν κανουμε εστω μια μικρη επενδυση σε κανα καλο ελληνακι που θα μπορουσε ν α πρωταγωνιστει σε 2 3 χρονια και παμε σε μονοετη συμβολαια συνεχεια ...αλλα τετοια ωρα τετοια λογια/..οι αμερικανοι θα ναι το α και το ω μας οποτε μια επιλογη κριστμας μας τα χαλαει...
- paokmaniak
http://olapaok.gr/basket/syskepseis_epi ... 65062.html
Aν δω την ομαδα με μοναδικο 3αρι Κριστμας και εναν μονο Αμερικανο ακομα ισα που κοβω το διαρκειας
(λεμε τωρα να φανει η γκρινια γτ η αρρωστεια δεν κοβεται
)
Aν δω την ομαδα με μοναδικο 3αρι Κριστμας και εναν μονο Αμερικανο ακομα ισα που κοβω το διαρκειας
(λεμε τωρα να φανει η γκρινια γτ η αρρωστεια δεν κοβεται
-
Trikaliotis
Πολύ φοβάμαι PAOKMANIAK πως θα τη δείς χωρίς καθόλου 3άρι, γιατί όπως έχουμε πεί ο Κρίστμας δεν είναι 3άρι!!! (όπως και ο Μανωλόπουλος επίσης..καλά δε τα λέω D.A.A.T???
)
Πάντως η διαχρονική και πατροπαράδοτη συνήθεια του μπασκετικού τμήματος από τη δεκαετία του '80 (που θυμάμαι εγώ) μέχρι σήμερα, να μας υποβάλλει σε σκωτσέζικα ντούς και ψυχρολουσίες συνεχίζεται..Γιατί θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια τον ενθουσιασμό να τον μετατρέψεις μέσα σε λίγες μέρες στο απόλυτο ξενέρωμα..
Και δεν αναφέρομαι στον Μαγκέτι..Φαινόταν να βαδίζουμε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και με ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο με τα 600 χιλιάρικα που είχαν πεί Μπάνε και Μάτζικ ότι θα διαθέσουμε, φαινόταν εξαιρετικό. Αλλά όταν οι 4 παίχτες που χρειάζεσαι γίνονται 3 και μετά από λίγο 2, ε τότε κάτι βρωμάει στην υπόθεση και θα ήταν καλό η διοίκηση, όπως πολύ σωστά έχει κάνει με όλα τα άλλα θέματα μέχρι τώρα, να βγεί και να δηλώσει κάτι επίσημα και γι'αυτό. Κάθε μέρα ακούμε και κάτι διαφορετικό. 2 παίχτες λέει ο Σούλης, 3 ο Μάτζικ, αντικαταστάτης του Γκετσέφσκι, τον ίδιο τον Γκετσέφσκι, μέχρι που διαβάζω σήμερα και για αμερικανό με μηνιαίο συμβόλαιο (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
).
Δηλαδή όταν γυρίσει ο Γκετσέφσκι, θα φύγει και θα μείνουμε με 2 αμερικανούς???
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που ακούω από μπασκετάνθρωπους. Και μη μου πεί κανείς για τα λεφτά. Έχει αποδειχτεί ότι με πολύ λίγα λέφτα μπορείς να πάρεις πολύ καλούς παίχτες (όπως ο Μάρσαλ πέρυσι με τα 80 χιλιάρικα), ειδικά τώρα που έχουν πέσει πολύ και τα κασέ.
Και έχουμε και το άλλο το βασανιστήριο των τελευταίων ημερών με τον Κρίστμας, που τρομάζω και μόνο που διαβάζω στα σάιτ και στις εφημερίδες ότι Σούλης-Μάτζικ τον σκέφτονται σοβαρά. Και επαναλαμβάνω, ότι δε τους έχω για τόσο χαζούς ώστε να καταλήξουν σε αυτόν τελικά.
Γιατί όταν προσπαθείς να κλείσεις με επίσημη πρόταση τον Δέδα, περιμένοντας τον στην προετοιμασία, πάει να πεί ότι έχεις κάτι στο μυαλό σου. Όταν φεύγει ο Δέδας και δεν κοιτάς να τον αναπληρώσεις, πάει να πεί πως βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση και δε ξέρεις τι σου γίνεται. Όταν παίρνεις Ντικούδη και Άντριου και τους προορίζεις για αλλαγή πάλι έχεις κάτι σωστό στο μυαλό σου. Όταν αφήνεις τόσος καιρός να περάσει και μετά βγάζεις προς τα έξω ότι τελικά θα γίνουν βασικοί και θα πάρεις τον αμερικανό Φάνη Χριστοδούλου που θα παίζει από 3άρι μέχρι σέντερ, ε τότε πάλι κάτι δε πάει καλά.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, ελπίζω τίποτα από τα παραπάνω να μη γίνει τελικά και να πρυτανεύσει η λογική..
Υ.Γ. Είναι ευκαιρία τώρα να κλείσουμε τον Γκετσέφσκι με τους δικούς μας όρους. Ακόμα και 1,5 μήνα να μείνει έξω δεν είναι πολύ..Μέχρι τότε ούτε το πρωτάθλημα, ούτε και το Eurocuop θα έχει ξεκινήσει. Δείτε το και λίγο μακροπρόθεσμα, ολόκληρη χρονιά έχουμε μπροστά μας..
Πάντως η διαχρονική και πατροπαράδοτη συνήθεια του μπασκετικού τμήματος από τη δεκαετία του '80 (που θυμάμαι εγώ) μέχρι σήμερα, να μας υποβάλλει σε σκωτσέζικα ντούς και ψυχρολουσίες συνεχίζεται..Γιατί θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια τον ενθουσιασμό να τον μετατρέψεις μέσα σε λίγες μέρες στο απόλυτο ξενέρωμα..
Και δεν αναφέρομαι στον Μαγκέτι..Φαινόταν να βαδίζουμε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και με ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο με τα 600 χιλιάρικα που είχαν πεί Μπάνε και Μάτζικ ότι θα διαθέσουμε, φαινόταν εξαιρετικό. Αλλά όταν οι 4 παίχτες που χρειάζεσαι γίνονται 3 και μετά από λίγο 2, ε τότε κάτι βρωμάει στην υπόθεση και θα ήταν καλό η διοίκηση, όπως πολύ σωστά έχει κάνει με όλα τα άλλα θέματα μέχρι τώρα, να βγεί και να δηλώσει κάτι επίσημα και γι'αυτό. Κάθε μέρα ακούμε και κάτι διαφορετικό. 2 παίχτες λέει ο Σούλης, 3 ο Μάτζικ, αντικαταστάτης του Γκετσέφσκι, τον ίδιο τον Γκετσέφσκι, μέχρι που διαβάζω σήμερα και για αμερικανό με μηνιαίο συμβόλαιο (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Δηλαδή όταν γυρίσει ο Γκετσέφσκι, θα φύγει και θα μείνουμε με 2 αμερικανούς???
Και έχουμε και το άλλο το βασανιστήριο των τελευταίων ημερών με τον Κρίστμας, που τρομάζω και μόνο που διαβάζω στα σάιτ και στις εφημερίδες ότι Σούλης-Μάτζικ τον σκέφτονται σοβαρά. Και επαναλαμβάνω, ότι δε τους έχω για τόσο χαζούς ώστε να καταλήξουν σε αυτόν τελικά.
Γιατί όταν προσπαθείς να κλείσεις με επίσημη πρόταση τον Δέδα, περιμένοντας τον στην προετοιμασία, πάει να πεί ότι έχεις κάτι στο μυαλό σου. Όταν φεύγει ο Δέδας και δεν κοιτάς να τον αναπληρώσεις, πάει να πεί πως βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση και δε ξέρεις τι σου γίνεται. Όταν παίρνεις Ντικούδη και Άντριου και τους προορίζεις για αλλαγή πάλι έχεις κάτι σωστό στο μυαλό σου. Όταν αφήνεις τόσος καιρός να περάσει και μετά βγάζεις προς τα έξω ότι τελικά θα γίνουν βασικοί και θα πάρεις τον αμερικανό Φάνη Χριστοδούλου που θα παίζει από 3άρι μέχρι σέντερ, ε τότε πάλι κάτι δε πάει καλά.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, ελπίζω τίποτα από τα παραπάνω να μη γίνει τελικά και να πρυτανεύσει η λογική..
Υ.Γ. Είναι ευκαιρία τώρα να κλείσουμε τον Γκετσέφσκι με τους δικούς μας όρους. Ακόμα και 1,5 μήνα να μείνει έξω δεν είναι πολύ..Μέχρι τότε ούτε το πρωτάθλημα, ούτε και το Eurocuop θα έχει ξεκινήσει. Δείτε το και λίγο μακροπρόθεσμα, ολόκληρη χρονιά έχουμε μπροστά μας..
oμολογώ και εγώ οτι τα έχω χαμένα. Δεν θα παίρναμε 3ο αμερικανό αν παίρναμε τον Gecevski?