70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Το σουτ του πάντως ο βιερινια στα 23 το έφτιαξε εδώ στην αρχή σημαδεύε την Αγία Βαρβάρα για 1,5 χρόνο
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
-
Dimg4
Μαν, 1.5.... οχι 5 χρονιαeorptol έγραψε:Το σουτ του πάντως ο βιερινια στα 23 το έφτιαξε εδώ στην αρχή σημαδεύε την Αγία Βαρβάρα για 1,5 χρόνο
Εξήγησε μου μόνο τι δουλειά είχες να παραθέσεις post μου για τον Βελλίδη στο topic του Κίτσιου και τίποτε άλλο !!!Dimg4 έγραψε:Goran δε σε ξερω κι απο χθες ρε φιλε για να εχω θεμα προσωπικο μαζι σου. Πολυ σοβαρα το παιρνεις το θεμα. Εκανα παραθεση γιατι φασκεις και αντιφασκεις. Την ειπες στον αλλον γιατι "δεν αγαπαει τον ΠΑΟΚ κλπ" και την ιδια στιγμη ξεσκιζες τον Βελλιδη, ο οποιος χθες ηταν πολυ καλος. Ε μη θες να βγαινεις απο πανω παντα, δεξου και τα επιχειρηματα του αλλου.
Εγω οποτε κραζω, ΠΑΝΤΑ βαζω το γιατι με επιχειρημα. Τον Κιτσιου τον εκραξα απο παλια, δεν περιμενα το χθεσινο για να πω τι πιστευω για αυτον.
Τον τουντορ τον στηριζα μεχρι που με διεψευσε και τωρα τον κραζω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ μεχρι να αναστρεψει το κλιμα.
Εκει πρωτος θα ειμαι να πω μπραβο οπως ειπα χθες για τον ΠΑΟΚ του 2ου ημιχρονου πως μακαρι να συνεχιστει αυτο και να ανακαμψουμε. Αντερστεντ? Πιο λιανα δε μπορω να το καω
Αν και φυσικά δεν με ενδιαφέρει διόλου, το παρακάναμε πιστεύω !!! Τέλος από εμένα !!!
Υ.Γ. Πάντως για το "φάσκω και αντιφάσκω" το δικό μου, κοιτάξου αν θέλεις καλύτερα λιγάκι στον καθρέφτη λεβεντάκο μου και τότε θα ανακαλύψεις την αλήθεια...αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά φυσικά...
Υ.Γ. 2...Τα μπράβο σου για τον Τούντορ τα είδα και χθες...
Υ.Γ. 3...Επειδή εμένα τα ρουφιανλίκια δεν μου αρέσουν και την αναφορά δεν την χρειάζομαι, ας κοιτάξει σας παρακαλώ κανένας moderator προς τα εδώ, χαλιναγωγώντας επιτέλους το άκρατο πάθος του εν λόγω φίλου, ο οποίος παραπάνω ή σε άλλο topic (ειλικρινά δεν θυμάμαι, μιας και σήμερα "με κυνηγάει" παντού όπου γράφω) μας έκανε μέχρι και ενδελεχή επεξήγηση της έννοιας του στρουθοκαμηλισμού !!! Άντε σας παρακαλώ πάρα πολύ επιτέλους !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 14:39, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Εορπτολ,συγκρινουμε ανομοια πραγματα,γιατι αλλη υποδομη ειχε ο Αντρε και αλλη ο Στελακης.Ο Αντρε απο την δευτερη του χρονια (2009-10) εδειξε φοβερη βελτιωση και την πρωτη(08-09) ηταν τη μιση τραυματιας.Ο Στελακης παιζει απο το 13-14 και εχει τα ιδια μειονεκτηματα..
goran64, το ξαναλέω, οκ ρε αδελφέ, αλλά έχεις μεσα σε τρείς μήνες πλακωθεί με το μισό φόρουμ, δίκαια ή άδικα. λίγο εγκράτεια φίλε, παρακαλώ.
-
Dimg4
Εγω τα ακουω και εχω φαει και τα μπαν μου και τα παραδεχομαι ειτε συμφωνω ειτε οχι. Φτανει με την κλαψα σου, μολις σου μιλησα ηρεμα σε προσπαθεια να μην ζαλιζονται οι μοντ αλλο αλλα ουτε αυτο το δεχεσαι και απαντας σαν παιδακι.
Την παραθεση σου εξηγησα γιατι την εκανα. Ξεκαθαρα, δες λιγο πιο πανω
Την παραθεση σου εξηγησα γιατι την εκανα. Ξεκαθαρα, δες λιγο πιο πανω
εσυ κανονικα χθες επρεπε να εχεις φαει ενα τριμηνο μπαν. αυτο προτεινα μαλιστα και στους υπολοιπους μοντ.
Η χειρότερή του στιγμή στο ματς, η φάση του 2-0. Με καλύτερη θέση από τον αντίπαλο, δεν κόβει την πάσα, δεν μαρκάρει τον παίκτη, δεν έχει δυνάμεις (ή έστω πίστη) για να τρέξει από πίσω.
Κατά τα άλλα, πολύ τρέξιμο και πάλι.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμούμε συνεχώς τις υπερβολές.
Κατά τα άλλα, πολύ τρέξιμο και πάλι.
Δεν ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια να παίζει δεξί μπακ ο Κίτσιου (ούτε ο Βιεϊρίνια!).Dimg4 έγραψε:Μαν, 1.5.... οχι 5 χρονιαeorptol έγραψε:Το σουτ του πάντως ο βιερινια στα 23 το έφτιαξε εδώ στην αρχή σημαδεύε την Αγία Βαρβάρα για 1,5 χρόνο
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμούμε συνεχώς τις υπερβολές.
-
Dimg4
Καντο μονιμο τοτε, τι τριμηνο ρε φιλε? αφου στη γωνια με περιμενεις να με διωξεις απο δω μεσα. 10 χρονια σχεδον μελος και ηρθες να με διωξεις επειδη ντε και καλα πρεπει να γουσταρω τουντορ.K_geo έγραψε:εσυ κανονικα χθες επρεπε να εχεις φαει ενα τριμηνο μπαν. αυτο προτεινα μαλιστα και στους υπολοιπους μοντ.
ας είσαι και 20 χρόνια, αυτό δεν σου δίνει καμίας μορφής ασυλία για να βρίζεις, να χλευάζεις και να κατακρίνεις συνεχώς και με βαριές εκφράσεις μέλη του ΠΑΟΚ. ??Θες να σου θυμίσω τι γινόταν και τι ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ σε άλλο τοπικ που πλεον έκλεισε; πόσα παιδιά ΖΗΤΗΣΕΣ να μπαναριστούν; νομίζεις ότι δεν υπάρχον μέλη που έχουν ζητήσει το να φύγεις; σε πληροφορώ έχουμε πάνω απο 10 αναφορές για σχόλια σου. kgeo.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 22 Φεβ 2016, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εμένα με κάνει ο παίκτης. Ναι δεν έχει σέντρα, αλλά αν την είχε θα ταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα και πρώτος μεταγραφικές στόχος ομάδων του εξωτερικού. Χθες ήταν παντού μηχανάκι κανονικο
-
Dimg4
Πλακα μας κανεις ρε συ? σε κανα 2 περιπτωσεις που ειχαν επι προσωπικου μαλωμα εγινε οτι εγινε, τι πας να δημιουργησεις εντυπωσεις? ασε μας ρε geo, μιλας εσυ για ασυλια. Μεχρι πριν λιγες μερες εριχνες μπινελικια και περσυ τον αγγελο γιδοβοσκο τον ανεβοκατεβαζατε και τα περνουσες μια χαρα. Δεν ειδα ευαισθησια εκει. ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΝΤΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΩς ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑ.Dimg4 έγραψε:Καντο μονιμο τοτε, τι τριμηνο ρε φιλε? αφου στη γωνια με περιμενεις να με διωξεις απο δω μεσα. 10 χρονια σχεδον μελος και ηρθες να με διωξεις επειδη ντε και καλα πρεπει να γουσταρω τουντορ.K_geo έγραψε:εσυ κανονικα χθες επρεπε να εχεις φαει ενα τριμηνο μπαν. αυτο προτεινα μαλιστα και στους υπολοιπους μοντ.
ας είσαι και 20 χρόνια, αυτό δεν σου δίνει καμίας μορφής ασυλία για να βρίζεις, να χλευάζεις και να κατακρίνεις συνεχώς και με βαριές εκφράσεις μέλη του ΠΑΟΚ. ??Θες να σου θυμίσω τι γινόταν και τι ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ σε άλλο τοπικ που πλεον έκλεισε; πόσα παιδιά ΖΗΤΗΣΕΣ να μπαναριστούν; νομίζεις ότι δεν υπάρχον μέλη που έχουν ζητήσει το να φύγεις; σε πληροφορώ έχουμε πάνω απο 10 αναφορές για σχόλια σου. kgeo.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΤ ΕΝΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΡΑΝ ΠΟΥ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 3-4-5 ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 4-5 ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ? ΠΕΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ.
- ace79grpaok
Μετα το ματς με τις γριες εγραψα κατι για τον ΚιτσιουΜαυρο Χιονι έγραψε:Εμένα με κάνει ο παίκτης. Ναι δεν έχει σέντρα, αλλά αν την είχε θα ταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα και πρώτος μεταγραφικές στόχος ομάδων του εξωτερικού. Χθες ήταν παντού μηχανάκι κανονικο
και κατ λαθος το εστειλα στον Τσιμιροτ.
Λοιπον ο Στελλιος παλι το ιδιο εκανε και χθες.
Ενα κουβα γαλα που παντα καταληγει στα σκατα.
Οταν κανει σεντρα 11 στις 10 σημαδευει αντιπαλο
και δε δειχνει σημαδια βελτιωσης,ειναι πλεον κουραστικος.