19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από arisk »

Όχι παιδιά, δεν θέλω να παρουσιάσω κανένα δράμα, ούτε βεβαια πιστεύω ότι ο Κουτσιανικούλης ζει ένα δράμα, κάθε άλλο, το όνειρό του ζεί, άλλωστε το ανέφερα και παραπάνω... Απλά λέω με το απόσπασμα που παραθέσατε λίγο πιο πάνω ότι ένα παιδί απο τον κάμπο, πιθανόν και λίγο βλαχάκι (χωρίς παρεξήγηση απο τους φίλους, άλλωστε και εγώ έχω καταγωγή απο κάπου εκεί κοντά απο τη μια πλευρά), ίσως και ελαφρώς αμόρφωτο λόγω συστηματικής ενασχόλησης μετο ποδόσφαιρο, ξαφνικά πριν καν καταλάβει ποιός είναι και τι του συμβαίνει έφυγε απο το σπίτι του και τη μαμά του και πήγε στην Κρήτη να παίξει μπάλα... Πριν προλάβει να προσαρμοστεί εκεί, του είπαν "μικρέ είσαι παιχταράς, είσαι ο νέος Μέσι, πάρε τόσα εκατομμύρια και πάνε να παίξεις τη μπαλάρα σου στην μεγαλύτερη ομάδα του Βορρά"... Και ξάφνου βρέθηκε εδώ, στην πανέμορφη και γλυκειά Θεσσαλονίκη, να έχει στα πόδια του όλα τα καλά του κόσμου (δόξα, φήμη, αναγνωρισιμότητα, λεφτά, σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα, γκόμενες και ότι άλλο βάζει ο νούς σας)...
Λέω λοιπόν ότι είναι φυσικό και αναμενόμενο να λαλήσει... Δεν λέω ότι χαίρομαι για αυτό, όμως το αντιλαμβάνομαι και δεν πέφτω απο τα σύννεφα μιας και μέσες-άκρες το περίμενα, όλοι μας πιστεύω... Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς όλα αυτά, εκτός αν είσαι μια τρομερή προσωπικότητα με απαράμμιλη ωριμότητα, πράγμα σπάνιο για την ηλικία αυτή αλλά και τον χώρο αυτό... Περιγράφοντας την παραπάνω κατάσταση αλλά και τις συνθηκες που επικρατούν στην Ελλάδα μέσα απο τα δικά μου μάτια, θέλω να καταδείξω ότι θεωρώ εντελώς άτοπες και εκτός πραγματικότητας τις συγκρίσεις με 20χρονους απο την Ευρώπη ή απο το άλλο άκρο, απο υποανάπτυκτες χώρες...
Δεν θεωρώ λοιπόν περίεργο ή παράλογο το να συμβαίνουν στον (κάθε) Κουτσιανικούλη αυτά που συμβαίνουν και απο την άλλη νομίζω ότι είναι στο χέρι του να κερδίσει αυτή τη μάχη (με τον κακό του εαυτό και τις "γλυκές προκλήσεις της ζωής των διασημων"), πάντα με την βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας και του περιβάλλοντός του και βνα εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και αξιόλογο χαρακτήρα... Ο δρόμος είναι ανοιχτός και όλα είναι στο χέρι και στο πόδι του... Μπορεί να γίνει Έλληνας Μέσι, μπορεί να γίνει και Έλληνας Καστίγιο... Διαλέγει και παίρνει...
Και εμένα ο ρόλος μου σαν οπαδός θεωρώ ότι είναι αυτός που ανέφερα νωρίτερα... Μιλάω πάντα προσωπικά βέβαια και σαφώς δεν δεσμεύεται κανένας απο τα δικά μου πιστεύω, παρα μόνον εγώ... Ας το επαναλάβω λοιπόν...

Εγώ είμαι εδώ απλώς επειδή αγαπάω, για να βοηθάω... Για να τους σπρώχνω όταν ανεβαίνουν... Για να τους σηκώνω όταν πέφτουν... Όχι για να βγάλω τα προσωπικά μου προβλήματα και παράπονα απο τις αδικίες της κοινωνίας και της καθημερινότητας και το μαράζι για όσα ίσως άξιζα να εχω και δεν έχω (ακόμα) καταφέρει - κατακτήσει - αποκτήσει...

Υ.Γ. Η τελευταία παραγραφος δεν αναφέρεται επ'ουδενί στους φίλους και συνοπαδούς σαρκ4 και τζιμπι. Αναφέρομαι απλά στο πως βλέπω και πως δεν βλέπω τον ρόλο μου σαν φίλαθλος ή οπαδός της ιδέας που λέγεται ΠΑΟΚ... Καμία σπόντα για κανέναν... Διευκρινίζω, γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα και μπορεί κάλιστα να σφαχτούμε μεταξύ μας πάλι χωρίς να υπάρχει λόγος και διαφωνία ουσιαστικά, ενώ οι απόψεις μας ίσως να'ναι και αρκετά κοντά... ;)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Πολύ σωστά ΄Αρη...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αρη νομιζω οτι συμφωνουμε σε γενικες γραμμες, και πληρως στο ποιος ειναι ο ρολος μας.
δε νομιζω ωστοσο οτι βγαζουν οι αποψεις μας κανενα μαραζι..ηταν μια απλη αντιδιαστολη της πραγματικοτητας που περιγραφεις για τον βασιλη με την πραγματικοτητα αλλων ανθρωπων που αγαπουν την ομαδα περισσοτερο απ οτι ο καθε βασιλης, για να μη χανουμε το μετρο..η αγαπη ειναι δεδομενη απ ολα τα παιδια πιστευω, αλλα ο καθενας την εκφραζει με τον τροπο του. προσωπικα, το σχολιο μου προς τον Βασιλη - κ οχι βασιλακη- ηταν το θρασος να το δειχνει εντος των γραμμων. Κι αυτο νομιζω ειναι ωθηση για να παει ψηλοτερα. οχι; :D
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ανέφερα στις τελευταίες μου λέξεις ότι δεν αναφέρομαι σε σένα και στον σαρκ4... Γιατί δεν αναφέρομαι σε σένα ή σε κάποιον άλλο φίλο συγκεκριμένα, γενικότερα μιλάω... Και υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα κόσμου που βγάζουν μια μικρή "κακιούλα" με τους πετυχημένους, τύπου "γιατί παίρνουν τόσα λεφτά αυτά τα κωλόπαιδα", "τι κάνουν και αξίζουν τόσα", "άλλοι δεν έχουν να φάνε και αυτουνού του δίνουμε 500 και δεν τα θέλει και ζητάει περισσότερα ο αχάριστος", κτλπ... Λέω απλώς ότι η κοινωνία στην οποία όλοι ζούμε και αναπνέουμε δεν είναι υπόδειγμα δικαιοσύνης, ανταποδοτικότητας, αξιοκρατίας, θριάμβου του περι δικαίου αισθήματος, κτλπ... Καλώς ή κακώς τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι (κακώς λέω εγώ προσωπικά), όμως δεν θα βγεί τίποτα χτυπώντας (μεγάλα) παιδιά σαν τον κάθε Κουτσιανικούλη βασιζόμενοι μόνο στο "πόσα παίρνουν" και ξεχνώντας ότι πέραν του φουσκωμένου τραπεζικού λογαριασμού τους και της υπέρμετρης αναγνωρισιμότητας που απολαμβάνουν κατα τ'άλλα (καλώς ή κακώς) μπορεί να παραμένουν παιδιά και μάλιστα με τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του ο καθένας (και με όλες τις παραμμέτρους που προανέφερα σε προηγούμενα post, όπως χαρακτήρας, προσωπικότητα, ωριμότητα, εφυία, ηλικία, καταγωγή, μόρφωση, κτλπ)...

Υ.Γ. Στην προκειμένη περιπτωση του πειθαρχικού παραπτώματος του Κουτσινικουλη προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί όπως θα γινόταν και με οποιονδήποτε άλλο, εννοείται όμως όχι να σταυρωθεί (όπως ειπώθηκε απο ορισμένους τις προηγούμενες μέρες, "να του καρφώσουμε το δελτίο", κτλπ) και να συνεχίσει να απολαμβάνει τη στήριξή μας γιατί μόνο έτσι θα αποσβεστεί η επένδυσή μας που έγινε πάνω του...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι,συμφωνουμε ;)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εγώ ψηφίζω να γίνει ο Έλληνας Καστίγιο, για να τα πάρουμε χοντρά από τους Ρώσους.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

DimisK έγραψε:Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Πολύ σωστά ΄Αρη...

Απλά δεν ήθελα να τονίσω όλο το ποστ του Άρη, αλλά μόνο αυτό το κομμάτι που παραθέτω παρακάτω διότι με αυτό συμφωνώ απόλυτα:

Δεν θεωρώ λοιπόν περίεργο ή παράλογο το να συμβαίνουν στον (κάθε) Κουτσιανικούλη αυτά που συμβαίνουν και απο την άλλη νομίζω ότι είναι στο χέρι του να κερδίσει αυτή τη μάχη (με τον κακό του εαυτό και τις "γλυκές προκλήσεις της ζωής των διασημων"), πάντα με την βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας και του περιβάλλοντός του και βνα εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και αξιόλογο χαρακτήρα... Ο δρόμος είναι ανοιχτός και όλα είναι στο χέρι και στο πόδι του... Μπορεί να γίνει Έλληνας Μέσι, μπορεί να γίνει και Έλληνας Καστίγιο... Διαλέγει και παίρνει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΠΑιζεις για το μαλλι σου σημερα ΜΠιλι... :evil:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κουρεμα...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Νομιζω εισαι αδικος Μανιακε.Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουσε να κανει τιποτα παραπανω.Ουτως ή αλλως τον εβαλε μπας και βρεθει μονος του σε καμια αντεπιθεση και δημιουργησει κατι καλο.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σωστός Ισαάκ. Για την ταχύτητα του τον έβαλε. Χωρίς την μπάλα ήταν πάλι καλός μιας και είχε πάνω του πάντα παίκτες. με καλούς ελιγμούς έδινε κενό χώρο. Βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, όπου και δεν του δόθηκε η μπάλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ως οπαδός των Ελήνων παικτών θέλω τον Βασίλη να εξαφανίσει σε αποτελεσματικότητα τον Εdinho, παρ' όλο ο Πορτογάλος έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα. Έχω την άποψη πως ο Edinho είναι περιφεριακό φορ, αλλά όχι εξτρέμ όπως ο Βασιλάκης. Και εφόσον ο τελευταίος βελτιωθεί, όπως αναμένεται, ο Edinho θα παίζει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ με τον Φιλομένο.
Χωροθετικά και αγωνιστικά θεωρώ ότι η τριάδα της επίθεσης πρέπει να είναι Κουτσια - σεντερ φορ - Βιερι. Υπάρχει βέβαια το μείον ότι και τα δύο εξτρεμ είναι κοντοί, αλλά γι' αυτό υπάρχει ο Ivic.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 11 Φεβ 2010, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Isaak the Greek έγραψε:Νομιζω εισαι αδικος Μανιακε.Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουσε να κανει τιποτα παραπανω.Ουτως ή αλλως τον εβαλε μπας και βρεθει μονος του σε καμια αντεπιθεση και δημιουργησει κατι καλο.

Συμφωνω και γω Isaak the Greek που τον εβαλε...απλα θελω να κουρευτει....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Να μου το θυμηθειτε..
Θα το στάξει και θα τους το κολλήσει!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”