Βασίλης Γκαγκάτσης
- sidpanos
Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης
λορντ θα κλειδωθεί αφού μάθουμε και τους λόγους...
αντρίκεια και ξηγημένα...
ήρθες για αυτό και φεύγεις για αυτό...
αντρίκεια και ξηγημένα...
ήρθες για αυτό και φεύγεις για αυτό...
ειλικρινα δε σας καταλαβαινω..εχουν δωθει εξηγησεις και για τους λογους που ηρθε,και για τους λογους που φευγει. δεν υπαρχει λογος να συνεχιζει να υφισταται το παρον τοπικ..
- sidpanos
επειδή δεν είδα άρθρο μέχρι τώρα που να εξηγεί γιατί έφυγε,αν θες πόσταρέ το για να κλειδωθεί...
Γιατί φεύγει λοιπόν?? Για... προσωπικούς λόγους όπως λέει η ανακοίνωση? Περιμένω μια αντρίκια απάντηση και όχι τέτοιες λακαμιες...jibbie έγραψε:ειλικρινα δε σας καταλαβαινω..εχουν δωθει εξηγησεις και για τους λογους που ηρθε,και για τους λογους που φευγει. δεν υπαρχει λογος να συνεχιζει να υφισταται το παρον τοπικ..
- sidpanos
htg αν δεν έχεις αποδεικτικά στοιχεία ή άρθρο οπουδήποτε,δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα...
Αδερφέ, αφιλοκερδώς δούλευε;Στην Γαλλία δεν ήταν;Στη κλήρωση δεν ήταν αντιπρόσωπος;Ο υιός του τζάμπα δούλευε;Ποια αποδεικτικά στοιχεία;
Για ποια πράγματα ζητάς αποδεικτικά στοιχεία;Εξήγησε μου...Η κουνιάδα του προέδρου δεν είναι στη μπουτίκ;Δεν είπα κάτι που δεν ισχυεί...
Για ποια πράγματα ζητάς αποδεικτικά στοιχεία;Εξήγησε μου...Η κουνιάδα του προέδρου δεν είναι στη μπουτίκ;Δεν είπα κάτι που δεν ισχυεί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος htg την Τετ 23 Σεπ 2009, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εμενα με ενδιαφερει να μαθω το παρασκηνιο της παραιτησης γκαγκατση. οχι απο περιεργια αλλα ειναι σημαντικο να μαθουμε τι πραγματικα εγινε.
1) τον καθαρισε ο ζαγορακης? εαν εγινε κατι τετοιο ειναι σημαντικο να το μαθουμε. θα ειναι αποδειξη οτι ο προεδρος αναγνωριζει τα λαθη του.
2) εφυγε μονος του? γιατι? με τι διαφωνησε? ηθελε π.χ να εχει λογο στον αντικαταστατη του σαντος και ο ζαγορακης διαφωνησε με την προταση του (τεριμ)?
3) εμαθε κατι ο ζαγορακης που τον εκανε να χασει την εμπιστοσυνη του στον γκαγκατση? αν ναι, και αυτο εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ θελω να το μαθω.
4) θα παει αλλου?
η παραιτηση γκαγκατση εχει προεκτασεις και παρασκηνιο που πρεπει να το μαθει ο κοσμος. ολα στο φως.
δεν ειναι ο ΠΑΟΚ το τσιφλικι του μπαμπα τους να λενε για σας φευγω και να μην εξηγουν τι εχει γινει.
1) τον καθαρισε ο ζαγορακης? εαν εγινε κατι τετοιο ειναι σημαντικο να το μαθουμε. θα ειναι αποδειξη οτι ο προεδρος αναγνωριζει τα λαθη του.
2) εφυγε μονος του? γιατι? με τι διαφωνησε? ηθελε π.χ να εχει λογο στον αντικαταστατη του σαντος και ο ζαγορακης διαφωνησε με την προταση του (τεριμ)?
3) εμαθε κατι ο ζαγορακης που τον εκανε να χασει την εμπιστοσυνη του στον γκαγκατση? αν ναι, και αυτο εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ θελω να το μαθω.
4) θα παει αλλου?
η παραιτηση γκαγκατση εχει προεκτασεις και παρασκηνιο που πρεπει να το μαθει ο κοσμος. ολα στο φως.
δεν ειναι ο ΠΑΟΚ το τσιφλικι του μπαμπα τους να λενε για σας φευγω και να μην εξηγουν τι εχει γινει.
sidpanos έγραψε:επειδή δεν είδα άρθρο μέχρι τώρα που να εξηγεί γιατί έφυγε,αν θες πόσταρέ το για να κλειδωθεί...
η ανακοινωση της ΠΑΕ δε σου κανει; περιμενεις να ποσταρει στο ΠΑΟΚμανια η να δωσει συνεντευξη σε καποιο μεσο;
-
gate4mitsos
- sidpanos
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 0&extLang=
τους λόγους δεν εξηγεί....
και αντε πες το κλειδώνω...
αν βγεί το σπορ του σπιτιου μου.γρ και πει οτι ο γκαγκατσης παραιτήθηκε γι αυτό το λόγο και άλλες πτυχες που δεν γνωρίζατε...
που θα το ποστάρετε???
είδες πως σας σκέφτομαι?
τους λόγους δεν εξηγεί....
και αντε πες το κλειδώνω...
αν βγεί το σπορ του σπιτιου μου.γρ και πει οτι ο γκαγκατσης παραιτήθηκε γι αυτό το λόγο και άλλες πτυχες που δεν γνωρίζατε...
που θα το ποστάρετε???
είδες πως σας σκέφτομαι?
ρε παιδιά ποτε ήρθε και τη εκανε και ποτε έφυγε?

ωραία, ήρθε, μας έκανε μπουρδέλο και την κάνει με τα πρώτα ζόρια! Είμαι παρα πολύ θυμωμένος αυτή τη στιγμή και αν δε συγκρατηθώ θα γράψω άσχημα πράγματα, ακόμη και για τον πρόεδρο μας. Η απόφαση να έρθει ο ανεπιθύμητος ήταν τραγική, είμαι πεπεισμένος ότι είχε αρχίσει να εμπλέκεται και σε εσωτερικά αγωνιστικά ζητήματα και να βάζει φυτίλια δεξιά κι αριστερά. Γιατί διάολο τον φέραμε στην ομάδα?? Δώσαμε πάτημα στους εχθρούς του να μας χλευάζουν, να μας επιβουλεύονται και να μας ξεφτιλίζουν με κάθε ευκαιρία. Γιατί ρε πρόεδρε?? Και γιατί φεύγει νύχτα? Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει διχαστεί σε κάθε επίπεδο, διοκητικό, αγωνιστικό και ο κόσμος έχει χωριστεί σε στρατόπεδα! Γιατί ρε γαμώτο? Είμαι θυμωμένος απόψε με τον πρόεδρο και θέλω να βγει και να μας μιλήσει για το θεμα αυτό καθαρά και ξάστερα!
Και να πω και κάτι αντιφατικό, μπράβο πρόεδρε που τον εστειλες!
γκαγκάτση: ΟΥΣΤ ρε!
Και να πω και κάτι αντιφατικό, μπράβο πρόεδρε που τον εστειλες!
γκαγκάτση: ΟΥΣΤ ρε!
-
gate4mitsos
Προεδρε ειχες κανει λαθος!!!
ΥΓ εχεις δικιο απο κατω αδερφε,δεν το διατυπωσα σωστα
ΥΓ εχεις δικιο απο κατω αδερφε,δεν το διατυπωσα σωστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gate4mitsos την Τετ 23 Σεπ 2009, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ελα χαλαρώστε.
αυτος δεν φταίει τουλάχιστον ΚΑΘΟΛΟΥ για την συμπεριφορά της ομαδας.
καλη κίνηση που έφυγε μετα απο αυτο το ματς γιατι καποιος επρεπε να την πλήρωση.
και ετσι ειναι την πλήρωσε αυτος.
ειναι ενα ευχαριστώ που ομος σε καμια περίπτωση εμενα δεν θα μου δώσει χαρα...έχουμε αλλα προβλήματα μην κοιτάμε το δέντρο.
αυτος δεν φταίει τουλάχιστον ΚΑΘΟΛΟΥ για την συμπεριφορά της ομαδας.
καλη κίνηση που έφυγε μετα απο αυτο το ματς γιατι καποιος επρεπε να την πλήρωση.
και ετσι ειναι την πλήρωσε αυτος.
ειναι ενα ευχαριστώ που ομος σε καμια περίπτωση εμενα δεν θα μου δώσει χαρα...έχουμε αλλα προβλήματα μην κοιτάμε το δέντρο.