Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Realcon »

paokpool

Αν η ομάδα μας έπαιζε με παο 11 με 11 στο πρώτο παιχνίδη η κατάληξη θα ήτανε διαφορετική.
Αν η ομάδα μας έπαιζε μετά το 1-1 μέσα στην αεκ 11 με 11 η κατάληξη θα ήταν διαφορετική.

Τα καλά κρασιά πρέπει να πάνε στους οργανωτές αυτής της ξεφτύλας.

Είναι πίκρα, τουλάχιστον να παίζαμε με 11 όλοι και ας βγαἰναμε τέταρτοι. Με ίσους όρους δηλαδή.

Περασμένα μεγαλεία διηγόνταστα να κλαις...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

paokpool έγραψε: Να σου υπενθυμήσω πως σε 4 αγώνες δεν πήραμε νίκη και στον έναν, ναι μεν "μόνο" για 10 λεπτά... όμως παίζαμε εναντίον 9.
να σου θυμησω ομως οτι η αεκ σ' αυτο το ματς θα επρεπε να παιζει με 10 απο το 43 ομως ο διαιτητης τα κρατουσε για το 80 γιατι ΠΑΟΚ εισαι
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επεισόδια με τραυματίες στο Μοναστηράκι
Το χθεσινό μεσημέρι στο Μοναστηράκι δεν ήταν ήρεμο, όταν διασταύρωσαν τα ξίφη τους οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Ολυμπιακού από τη μία πλευρά και του Παναθηναϊκού από την άλλη, με απολογισμό δύο Ισπανούς ελαφρά τραυματίες.

Τα πνεύματα άναψαν όταν οι λιγοστοί φίλοι της Ατλέτικο μαζί με οπαδούς των "ερυθρόλευκων" κατευθύνθηκαν προς την μπουτίκ του Παναθηναϊκού που υπάρχει στην περιοχή και προσπάθησαν να μπουν στο κατάστημα με όχι και τόσο ήρεμες διαθέσεις. Επακολούθησαν συμπλοκές που επεκτάθηκαν όταν ήρθαν ενισχύσεις από τη μεριά των "πράσινων".

Ο απολογισμός ήταν δύο ελαφρά τραυματίες Ισπανοί που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε λάθος μέρος, λάθος ώρα, αφού δεν συμμετείχαν στα επεισόδια. Ενας 70χρονος και ένας 37χρονος μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγαν και πήγαν να συναντήσουν τους συμπατριώτες τους για να βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναψαν τα... αίματα
Οι περίπου 200 οπαδοί της Ατλέτικο που έδωσαν το "παρών" στο Ολυμπιακό Στάδιο, μάλιστα, θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και φώναξαν μία δύο φορές το όνομά του, μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, για να γνωρίσουν τις έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού που ήταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο. Τα πνεύματα οξύνθηκαν ένα 15λεπτο πριν από την έναρξη, όταν άρχισαν να φωνάζουν υπέρ της Ατλέτικο για να "εισπράξουν" αντικείμενα και μπουκάλια από τους φίλους του Παναθηναϊκού που ήταν στη διπλανή θύρα.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3875457

Υ.Γ Για την ηλικία τους καλή η μ@λ@κί@ τους.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ευτυχώς τέτοια πράγματα δεν πρόκειτε να γίνουν φέτος σοτν ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Συμβαίνουν και αλλού και σε... λίγο χειρότερο βαθμό.

Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης (τού βάζελου) ο Τεν Κάτε φώναξε για κατ'ιδίαν συζήτηση τους Μουν και Σπυρόπουλο.

Στον πρώτο ανέφερε ότι ήταν εκτός κλίματος σε όλο το ματς (με την Αθλέτικο Μαδρίτης) και ο ποδοσφαιριστής δεν αντέδρασε.
Κατόπιν ήταν η σειρά τού Σπυρόπουλου.
Ο διάλογος όπως τον παραθέτει σήμερα η Goal News:

ΤΕΝ ΚΑΤΕ: Τι ήταν αυτά που εκανες;
Ειναι ολη η ομαδα μπροστα, εχεις τη μπαλα στην κατοχη σου και αντι να τη διωξεις ή να τη γυρισεις στο Γκαλινοβιτς, την κανεις δωρο στον αντίπαλο;
Ειναι αυτη αντιδραση ποδοσφαιριστή;
Μυαλο δεν εχεις καθολου στο κεφαλι σου;
Επαιξες χαλια και εισαι απαραδεκτος!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εκανα πραγματι ενα λαθος που κοστισε αλλά δε νομίζω οτι ήμουν απαραδεκτος συνολικα στην εμφανιση μου.

ΤΕΝ ΚΑΤΕ: Αυτη ειναι η απαντηση σου;
Τι μου λες τωρα;
Αυτό που σου λεω εγω!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλά, ενταξει... (φεύγει).

ΤΕΝ ΚΑΤΕ: Πού πας; Ελα εδώ!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: (φευγοντας) Εμενα δε θα μου μιλας ετσι!
Θα με σεβεσαι!

ΤΕΝ ΚΑΤΕ: Γιατί, ποιος νομιζεις οτι εισαι;
Ποιος εισαι εσυ που θελεις να σε σεβομαι ετσι οπως παιζεις;

(Ο Σπυρόπουλος φευγει και ενω ο Τεν Κατε κουβεντιαζει με τον Αντωνιου, επιστρεφει μετα απο 4-5 λεπτα σε εξαλλη κατασταση.
Ο Μουν προσπαθει να τον συγκρατησει).

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμενα θα με σεβεσαι σου λεω!

ΤΕΝ ΚΑΤΕ: Εισαι τυχερος, να ξερεις!
Αντε γαμήσου!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εσυ, εισαι τυχερος, αντε γαμήσου εσύ!

(Ο Αντωνιου τον κραταει ενω ο Σπυροπουλος συνεχίζει να βριζει στα ελληνικά).

ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Τι ειναι αυτα που κανεις;
Πως μιλας ετσι;
Φυγε γρηγορα, εξαφανισου!

ΤΕΝ ΚΑΤΕ
: Σηκω φύγε!
Μην ερθεις ουτε αυριο!
Δε θελω να τον ξαναδω μπροστα μου!

Σχόλιο:
Τού έφεξε τού Δάρλα...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Τολμώ να πω ότι θυμίζει απόσπασμα σεναρίου για ερωτική σκηνή από μεξικάνικη σαπουνόπερα...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

καλα τωρα τελευταια ειναι πολυ σικ αυτο στας αθηνας :)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

χαχα μπ@ρδελο! :)
Όντως του έφεξε του Δάρλα!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Θα με σεβεσαι!

Ειναι απαντηση επαγγελματια παικτη προς τον προπονητη του τωρα αυτο? Πολλα λενε για τον 10Κατε και στα περισσοτερο συμφωνω (Ζιλμπερτο+Βυντρα αμυντικο διδυμο...ελεος), αλλα στον παραπανω διαλογο, αν ειναι αληθης, το δικιο ειναι με τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

PRAKTORINOS έγραψε:
Θα με σεβεσαι!

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!
Τι είπε ρε το άτομο..... ! ! !

:twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε gash σημερα ο στελλας ολο για εναν gash μιλαει εσυ εισαι ?
:) :) :) :) kai αν εισαι εσυ την αλλη φορα πες του να μας πει για τον οικοδομο και την καριερα του πως την σχολιαζει .....γιατι του εχει μεγαλη
αδυναμια...... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3909649

ΑΠΟΨΕΙΣ | Περικλής Στέλλας

"Goal" 10:18 22/8
Το χιούμορ στη ζωή μας

Μου τηλεφωνεί, που λέτε χθες, ο Γκας (έτσι μου συστήθηκε) και μου λέει: «Ρε συ, Περικλή, εσείς οι δημοσιογράφοι όλο αναλύσεις και κριτική είστε. Δείτε και μία φορά τη χιουμοριστική πλευρά της μπάλας. Δείτε ότι ο οπαδός δεν είναι κάφρος και αλητήριος. Εχει αίσθηση του χιούμορ, έχει κουλτούρα και ομορφαίνει το όλο σύστημα που βλέπουμε στο γήπεδο». «Ποιο σύστημα, Γκας;» τον ρωτάω και εκείνος μου λέει: «Εχει χιούμορ, ρε μάγκα, το ποδόσφαιρο, έχει γλύκα. Εντάξει, με τον Σάντος τον αγέλαστο είναι λίγο άραχνα τα πράγματα, πάμε με χαμόγελο και φεύγουμε σκασμένοι». «Εντάξει» του λέω, δίκιο έχεις, αλλά πού το πας; Και μου λέει ξανά: «Υπάρχει ένα Παόκι και η φωτογραφία του υπάρχει που μας έκανε να ξεχάσουμε την πίκρα από την ισοπαλία». Για να μην πολυλογώ, έψαξα και τη βρήκα. Και η αλήθεια είναι ότι ο οπαδός αυτός του ΠΑΟΚ είχε μια ασύλληπτη ιδέα και αίσθηση του χιούμορ. Και τη δημοσιεύω σήμερα. Αλλά με τον μάγκα τον Γκας δεν τελείωσα. Εχει και συνέχεια παρακάτω.

Κονσεϊσάο και Σπυρόπουλος

Η αντίδραση του Κονσεϊσάο και το ξύλο (στα λόγια) που έπαιξαν ο Σπυρόπουλος με τον Χενκ Τεν Κάτε δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα αποδυτήρια των δυο ομάδων είναι μία ανάσα πριν από την έκρηξη. Και δεν αποκλείεται οι δυο προπονητές να έχουν (εάν δεν έχουν ήδη) σοβαρά προβλήματα στο να επιβληθούν στα αποδυτήρια. Αυτό είναι ένα θέμα. Στον Παναθηναϊκό με Τεν Κάτε ο Σπυρόπουλος τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα. Αυτή είναι η εκτίμησή μου, αν και ο γρίφος από σήμερα είναι για πόσο ακόμη θα είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Χενκ Τεν Κάτε. Στον ΠΑΟΚ, η απαράδεκτη συμπεριφορά του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει πολλές παραμέτρους. Και κατά την εκτίμησή μου το πιο σημαντικό γεγονός του παιχνιδιού ΠΑΟΚ - Χίρενφεϊν ήταν η στιγμή της αλλαγής του αρχηγού του ΠΑΟΚ. Προσέξτε. Είναι σε όλα τα επίπεδα πολύ στενή η σχέση του με τον Φερνάντο Σάντος. Είναι φίλοι από παλιά, είναι στενά συνδεδεμένοι με τις ιδιότητές τους (προπονητής-αρχηγός της ομάδας) και το υπ' αριθμόν ένα όπλο του Σάντος για να επιβάλει την τάξη και το δικό του νόμο στα αποδυτήρια. Και αυτό διότι ο Κονσεϊσάο έχει βοηθήσει πολλές φορές για να εκτονωθούν καταστάσεις και κάποιοι θρασείς συμπαίκτες να μπουν στη θέση τους. Οταν λοιπόν ειδικά το συγκεκριμένο πρόσωπο αντιδρά με αυτόν τον τρόπο, είναι σαν να τοποθετεί κάποιος μία ατομική βόμβα σε βάρος του προπονητή μέσα στα αποδυτήρια. Και μάλιστα ελάχιστα μόλις 24ωρα μετά την απόφαση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σάντος. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι, όταν ο αρχηγός απαξιώνει τον προπονητή του μπροστά στα μάτια 30.000 οπαδών του ΠΑΟΚ με τέτοιον τρόπο (έστω κι αν το μετάνιωσε αμέσως), εκείνος που μπαίνει στην γκιλοτίνα δεν είναι άλλος από τον προπονητή. Στα αποδυτήρια, μετά τον αγώνα δεν υπήρχαν αγκαλιές, φιλιά, λουλούδια και γλυκά. Και αυτό λέει κάτι.

Ο Κονσεϊσάο από χαρακτήρα είναι ευέξαπτος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν αμφισβήτησε μόνο την επιλογή του Σάντος αλλά στην ουσία αμφισβήτησε ο αρχηγός της ομάδας τον προπονητή. Και κάτι άλλο. Ο Κονσεϊσάο και σαν άνθρωπος αλλά και σαν αρχηγός φέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο απέναντι σε ένα νέο παιδί, τον Κουτσιανικούλη, που έπαιρνε τη θέση του. Σε ένα παιδί που σε θαύμαζε μέχρι πριν από λίγα χρόνια από την τηλεόραση και τώρα σε έχει δίπλα του δάσκαλο και αρχηγό δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Σαν να έλεγε εκείνη τη στιγμή της αλλαγής στον Σάντος αλλά και στον κόσμο: «Κοίτα να δεις ποιον βάζει και βγάζει εμένα». Θεωρώ επίσης ότι είναι πολύ δύσκολο και για τον ΠΑΟΚ αλλά κυρίως για τον ίδιο τον Κονσεϊσάο να τα συμμαζέψει τώρα, με μία ενδεχόμενη συγγνώμη ή κάτι άλλο πιθανώς που θα αποφασίσουν από κοινού να πουν με τον Σάντος. Μήπως το γυαλί ανάμεσά τους ράγισε; Θα φανεί.

Και ο Ομπάμα οπαδός του ΠΑΟΚ

Υστερα από λίγη ώρα, που λέτε, χτυπάει το τηλέφωνο. Να τος πάλι ο Γκας. «Τι έγινε, ρε μάγκα (μου λέει), τη βρήκες τη φωτογραφία;». «Ναι, τη βρήκα και είναι απίθανη. Θα τη δημοσιεύσω αύριο (σ.σ.: σήμερα) στη στήλη. Είχες δίκιο. Εχει πράγματι αίσθηση του χιούμορ» του απαντώ. Και εκείνος συνεχίζει: «Να σου πω και κάτι που δεν ξέρεις, ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος δημοσιογράφος;». Σιγά μην του αρνιόμουν. «Για πες, ρε Γκας» του λέω. Και τι μου λέει ο απίστευτος; Διαβάστε. «Λοιπόν, άκου για να μαθαίνεις και να το γράψεις κι αυτό. Το ξέρεις ότι ο πλανητάρχης είναι Παοκτσής; Βέβαια. Ακου λοιπόν. Ξεκινάω από το βασικό. Ξέρεις ποιο είναι το δίδαγμα για την ανθρώπινη φυλή από την εκλογή του Ομπάμα; Θα σου πω εγώ. Μαύρος πρόεδρος στον Λευκό Οίκο. ΠΑΟΚ παντού. Αντε γεια. Και πού είσαι, να το γράψεις, εντάξει;».

Ηταν ο Γκας και το χιούμορ στη ζωή μας. Και δεν του χάλασα χατήρι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σίγουρα δεν ήμουν εγώ πάντως μιας και δεν ακούω ραδιόφωνο ούτε βλέπω καθόλου μα καθόλου τηλεόραση.Δεν σημαίνει ότι απαξιώνω όμως τους δημοσιογράφους αυτό αντιθέτως τους σέβομαι για την δουλειά τους όταν την κάνουν όπως πρέπει αντικειμενικά δηλαδή.
Μόνο στο ΠΑΟΚμάνια υπάρχουν καμιά 4-5 με αυτό το όνομα.
Με 3 απο αυτούς έχω γνωριστεί πάντως. :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ψαχνοντας λιγο τα ξενα σαιτ για την ανακοινωση της μεταγραφης του κυργιακου στη λιβερπουλ, ειδα οτι τελικα υπαρχουν 2 εκδοχες :

The Premier League club paid AEK Athens a reported 1.5 million pounds (C$2.6 million).
http://www.tsn.ca/soccer/story/?id=288372

Liverpool have completed the signing of Greek international centre-half Sotirios Kyrgiakos from AEK Athens for a reported £2m.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 211133.stm

άρα 1.800.000 ή 2.300.000 σε ευρω.

Ανακοινωση ΠΑΕ αεκ έγραψε:Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συμφωνήσαμε με τη Liverpool FC στο οικονομικό σκέλος, για την πώληση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κυργιάκου στο καθαρό ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.
:lol:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

:) :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”