Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
μεγαλυτερη μαγκια που εχω δει..οποιος γουσταρει ρωταει...και μετα δεν εχει γκρινιες..ΡΩΤΗΣΤΕ
θελει @ρχιδι@ να το κανεις αυτο και μπραβο του...
ΥΓ εχει μια ευκαιρια και ο χομεινι να στειλει τις ερωτησεις του....
ΥΓ Ελπιζω να μην βγει κανενας μετα την συνεντευξη και να λεει δεν τον ρωτησατε αυτο δεν μας απαντησε εκεινο.Τελικα δεν ζει σε γυαλα λες να αγωνια και για τον ΠΑΟΚ?
ΥΓ εχει μια ευκαιρια και ο χομεινι να στειλει τις ερωτησεις του....
ΥΓ Ελπιζω να μην βγει κανενας μετα την συνεντευξη και να λεει δεν τον ρωτησατε αυτο δεν μας απαντησε εκεινο.Τελικα δεν ζει σε γυαλα λες να αγωνια και για τον ΠΑΟΚ?
μπραβο στην ΑΡΧΙΔΑΤΗ διοικηση..ελπιζω να χουν καμια κουτα ηρεμιστικα και λιγο Capilarine για ν ανταπεξελθουν χωρις απωλειες (πλην Βιολιδη
)

Για να θέλει να απαντήσει σε όλων τις ερωτήσεις πρέπει να του χουμε σπάσει ολίγον τα @@ με σφυράκι.
Αγανάκτηση για τον αρχηγό.
Αγανάκτηση για τον αρχηγό.
Ωραία η δυσπιστία ξεκινάει αμέσως, δεν περιμένει ούτε δευτερόλεπτο, λες και έχει βγει και κανας άλλος πρόεδρος να κάνει το ίδιο.

Μεγάλο πρόεδρο έχεις λαέ του ΠΑΟΚ αλλά δυστυχώς όταν τον χάσεις θα το καταλάβεις..

Για μένα ο άνθρωπος είναι ανοιχτό βιβλίο...
Λιιιιγο να κάτσει ο καθένας να σκεφτεί το κάθε τί, υπάρχει μια λόγική εξήγηση.
Τι να ρωτήσω δηλαδή το Ζαγορ?
Ακούω και κατι ΒΛΑΚΕΣ στα ράδια να ρωτάνε γιατί δεν πήραμε δεξί μπάκ νωρίτερα...
Λες και μασάει φύλα ο Ζήσης και ήξερε ότι το δεξί μπάκ θα μετονομαστεί σε ΑΧΕμΠΑκ...
Ρωτήστε όμως οι δύσπιστοι να σας φύγει η "περιέργεια".
Λιιιιγο να κάτσει ο καθένας να σκεφτεί το κάθε τί, υπάρχει μια λόγική εξήγηση.
Τι να ρωτήσω δηλαδή το Ζαγορ?
Ακούω και κατι ΒΛΑΚΕΣ στα ράδια να ρωτάνε γιατί δεν πήραμε δεξί μπάκ νωρίτερα...
Λες και μασάει φύλα ο Ζήσης και ήξερε ότι το δεξί μπάκ θα μετονομαστεί σε ΑΧΕμΠΑκ...
Ρωτήστε όμως οι δύσπιστοι να σας φύγει η "περιέργεια".
- PAOK_NORTH_ARMY
εχεις υπονοιες οτι θα βαλει κανενα αυλικο να απαντησει ?? ξερεις κατι??ioanmits έγραψε:Εγώ την έστειλα την ερώτηση... ελπίζω να απαντηθεί από τον ίδιο...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Εσύ κρίνεις ρεαλιστικό να απαντήσει ο Θοδωρής καμιά 5000 e-mails;;; Θα έχει πονοκέφαλο για κανένα μήνα μετά....lefis έγραψε:εχεις υπονοιες οτι θα βαλει κανενα αυλικο να απαντησει ?? ξερεις κατι??ioanmits έγραψε:Εγώ την έστειλα την ερώτηση... ελπίζω να απαντηθεί από τον ίδιο...
Μπορεί να τα απαντήσει ο Κυριάκος π.χ ή κάποιοι από την ΠΑΕ... Δεν θα με πειράξει και πολύ αφού και όποιοι απαντήσουν θα γράφουν θέλω να πιστεύω την επίσημη άποψη της ΠΑΕ.
Πάντως περιμένω με αγωνία την συνέντευξη όχι μόνο για να ακούσω τον πρόεδρο, αλλά και να ακούσω τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να φανταστω ότι μετά τη συνέντυξη θα συνταχθώ με τις τελευταίες άποψεις του Καρπετόπουλου....
μα ρε αδερφε σου δινει την δυνατοτητα να κανεις και εσυ την δικη σου ερωτηση (και οπως διαβασα παραπανω την εκανες και καλα εκανες) οποτε και να μην τα ρωτησουν ολα με την δικη σου ερωτηση την δικη μου και ολων των αλλων να διαλυθουν τα οποια συννεφα δημιουργησε ο καρπετοπουλος για προστατευτισμο της διοικησης απο τους δημοσιογραφους. καλλιστα μπορει και ο ιδιος να ρωτησει αυτα που πιστευει δεν θα ρωτησουν οι δημοσιογραφοι.
θοδωρη εγω θα σε ρωτησω μονο για τα κολοχρεη ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.......