Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Γιάννη λίγο μου σηκώθηκε. Είναι πληροφορία αυτό ;
- These users thanked the author Taseos for the post:
- KalamarGiannis
- Maurice_Escargot
- KalamarGiannis
Δυστυχώς είναι δικό μου wishful thinking...
Ρε για τον Γκος GM δε σχολιασατε τίποτα ;
Ρίχνουμε τις ιδέες έτσι για το χαβαλέ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
- Maurice_Escargot, Taseos, kataramenos5
Θέλω γνώμη των πιο μπασκετικών γιατί δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα.
Εγώ βλέπω μεγαλύτερο πρόβλημα στο 3. Κυρίως αμυντικά όταν λείπει ο Περσίδης.
Χάνουμε πολύ σε κορμιά όταν πχ θα ανέβει εκεί ο Ντίμσα.
Εγώ βλέπω μεγαλύτερο πρόβλημα στο 3. Κυρίως αμυντικά όταν λείπει ο Περσίδης.
Χάνουμε πολύ σε κορμιά όταν πχ θα ανέβει εκεί ο Ντίμσα.
Οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου φίλε, εγώ διαφωνώ κάθετα.
Απορώ πως δεν βλέπουν όλοι πως στον άσο το πρόβλημα είναι και πραγματικό και αριθμητικό.
Αριθμητικό γιατί έχουμε μόνο δύο ποιντ γκαρντ ενώ κάθε ομάδα που σέβεται το άθλημα έχει στη δωδεκάδα τρεις, και πραγματικό γιατί αυτοί οι δύο θα ταίριαζαν απόλυτα αν παίζανε στην ίδια πεντάδα.
Απορώ πως δεν βλέπουν όλοι πως στον άσο το πρόβλημα είναι και πραγματικό και αριθμητικό.
Αριθμητικό γιατί έχουμε μόνο δύο ποιντ γκαρντ ενώ κάθε ομάδα που σέβεται το άθλημα έχει στη δωδεκάδα τρεις, και πραγματικό γιατί αυτοί οι δύο θα ταίριαζαν απόλυτα αν παίζανε στην ίδια πεντάδα.
-
paokpantou
Η ομάδα θέλει 4 παίχτες !!
Έναν καλύτερο στην θέση του Τζακσον
Έναν καλύτερο στην θέση του Τζοόυνς
Εναν καλύτερο έλληνα από τον Ζάρα
Και έναν καλύτερο έλληνα από τον Σλαφτσακη
Έναν καλύτερο στην θέση του Τζακσον
Έναν καλύτερο στην θέση του Τζοόυνς
Εναν καλύτερο έλληνα από τον Ζάρα
Και έναν καλύτερο έλληνα από τον Σλαφτσακη
Η ομάδα θέλει τον χουαντσο και τον Πόρτερ τζούνιορ και είναι τούμπανο
ΚκΑύριο μέλη της επερχόμενης διοίκησης (Βεζυρτζης, Οικονομίδης...) θα συναντηθούν με Χατζόπουλο με σκοπό να συζητηθεί η ποιοτική και ποσοτική βελτίωση της ομάδας. Ήδη λένε ότι υπάρχουν δύο ακριβοί παίκτες που μπορούν να έρθουν. Ο Ζντοβτς...;
δεν είναι υπέρ των τεραστίων αλλαγών 1 προσθήκη και 2 αλλαγές αν βρεθεί κάτι πιο ποιοτικό. Γενικά σε αυτή την φάση θέλω να ακούσω την πλευρά του νέου ιδιοκτήτη και τον προγραμματισμό
Προφανώς έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης το ρόστερ. Απλά δεν είναι μεγάλο το θέμα με τα κορμιά που δεν έχεις τώρα? Φάνηκε και με τους Γερμανούς νομίζω.Ιάσονας έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:28 Οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου φίλε, εγώ διαφωνώ κάθετα.
Μπράουν Κόνιαρη εννοείς να παίζουν μαζί?
- KalamarGiannis
Από Δευτέρα έχουμε 24 Νοεμβρίου. Πρέπει τώρα πάνω σε στημένη ομάδα να γίνουν αλλαγές ώστε να γίνει καλύτερη. θ/έλει πολύ προσεκτικές κινήσεις. Να ρωτηθεί ο Γιούρι με το Σταφ του, που δεν θα αλλάξουν, ρε παιδιά με 1 εκατομμύριο πχ. βρείτε 2 ποιοτικούς ξένους εκεί που πονάμε, και να τους αφήσουν να δουλέψουν πάνω σε αυτό.
Τώρα οι πρόεδροι οι νυν και τέως καλό είναι να κάνουν καμιά άλλη δουλειά και όχι recruiting...
δηλαδή διαφωνώ με τη λογική "έχει κλείσει ο Βεζυρτζής τον Πάτυ Μιλς, σαν τον φέρνουμε..." . Καλός , χρυσός, παικταράς, σκόρερ, ψυχάρα , σουτέρ, εμπειρία, νικητής, πρωταθλητής, ΑΛΛΑ 1.80 με το ζόρι και 37 ετών... Ασε να διαλέξει ο Κοουτς τι του κάνει. Μπορεί να θέλει τον Γερμανό 22 χρονών τον Njie που δε σταματάει σα κομπρεσερ να τρεχει και να πιεζει, ναι αυτό τον παράξενο που χαν οι αλλοι προχθες...
Τώρα οι πρόεδροι οι νυν και τέως καλό είναι να κάνουν καμιά άλλη δουλειά και όχι recruiting...
δηλαδή διαφωνώ με τη λογική "έχει κλείσει ο Βεζυρτζής τον Πάτυ Μιλς, σαν τον φέρνουμε..." . Καλός , χρυσός, παικταράς, σκόρερ, ψυχάρα , σουτέρ, εμπειρία, νικητής, πρωταθλητής, ΑΛΛΑ 1.80 με το ζόρι και 37 ετών... Ασε να διαλέξει ο Κοουτς τι του κάνει. Μπορεί να θέλει τον Γερμανό 22 χρονών τον Njie που δε σταματάει σα κομπρεσερ να τρεχει και να πιεζει, ναι αυτό τον παράξενο που χαν οι αλλοι προχθες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Παρ 21 Νοέμ 2025, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω που να το βάλω, ας μεταφερθεί ...
Έμαθα (από Πάτρα μεριά) ότι ο παλιός μας παίχτης Πλάτωνας Χοτοκουρίδης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.
Περαστικά
Έμαθα (από Πάτρα μεριά) ότι ο παλιός μας παίχτης Πλάτωνας Χοτοκουρίδης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.
Περαστικά