Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- navigator11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Κατά τους 24, σε ρεπορτάζ της Marca αναφέρεται από ΑΡΔ Ισπανό που ασχολείται με Χεταφιακό, πως στον ΠΑΟΚ είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε γενναιότατη πρόταση για τον Σέρβο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και 6 εκατομμύρια!!! Ρε μλκες, ειλικρινά δεν αντέχω
Δηλαδή πιστεύουν ειλικρινά στην Χετάφε πως, ακόμα και Άραβες θα πω εγώ, θα δώσουν 6 εκατομμύρια για παίχτη που δεσμεύεται για ακόμα 11 μήνες με ομάδα;; Μπαααχαχααχαχαχαχαχα

Δηλαδή πιστεύουν ειλικρινά στην Χετάφε πως, ακόμα και Άραβες θα πω εγώ, θα δώσουν 6 εκατομμύρια για παίχτη που δεσμεύεται για ακόμα 11 μήνες με ομάδα;; Μπαααχαχααχαχαχαχαχα
Λογικό. Αλλιώς θα μπει Σάστρεicue έγραψε:Το οτι δεν εχουμε ακομα δωσει αλλαγμενη λιστα για να προσθεσουμε Οζντοεφ, να το εκλαβουμε σαν οιωνο οτι παλευουμε για τον Σερβο;
Πάντως στην περίπτωση του μαξίμοβιτς ο χοντρός θα πρέπει να έχει καλή πληροφόρηση αφού στην όλη φάση εμπλέκεται και ο πρώην κολλητός του Ζήσης Βρύζας
Δεν βλεπω να προλαβαινουμε τον Μαξιμοβιτς για την λιστα...
Κριμα
Κριμα
-
Έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε. Το θέμα είναι να τον κλείσουμε πριν χωθεί άλλη ομάδα, κι αν περάσουμε την Χάιντουκ, να παίξει στον τελευταίο γύρο των πλέι-οφ.
Πάντως τα 3,5 που ακούγεται ότι δίνουμε, για Ισπανικό πρωτάθλημα και βασικότατο χαφ μιας αξιόλογης μικρομεσαίας ομάδας είναι αστείο ποσό.
Πάντως τα 3,5 που ακούγεται ότι δίνουμε, για Ισπανικό πρωτάθλημα και βασικότατο χαφ μιας αξιόλογης μικρομεσαίας ομάδας είναι αστείο ποσό.
- Kabamaru11
renegade έγραψε:Πάντως στην περίπτωση του μαξίμοβιτς ο χοντρός θα πρέπει να έχει καλή πληροφόρηση αφού στην όλη φάση εμπλέκεται και ο πρώην κολλητός του Ζήσης Βρύζας
Στο οτι εμπλεκεται ο ΖΒ απο που προκυπτει;Ρωταω γιατι κατι τετοιο μου ανεφερε και ο αδερφος μου το πρωι,χωρις να θυμαται που το διαβασε και χωρις να εχω σε εκτιμηση τις πηγες του (δεν φιλτραρει τα αρθρα).
- sourmenetes
- Moderator
Ο σβαμπ είπανε οκ.
Ο οζντοεφ θα μπει σίγουρα μια αλλαγή.
Ισως ο σαστρε είναι καλή επιλογη του να είναι η 2η αλλαγή καθώς ο κεντζιορα δεξιά δεν...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο οζντοεφ θα μπει σίγουρα μια αλλαγή.
Ισως ο σαστρε είναι καλή επιλογη του να είναι η 2η αλλαγή καθώς ο κεντζιορα δεξιά δεν...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Επιβάλλεται να τους προσφέρουμε τουλάχιστον 5,5.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε. Το θέμα είναι να τον κλείσουμε πριν χωθεί άλλη ομάδα, κι αν περάσουμε την Χάιντουκ, να παίξει στον τελευταίο γύρο των πλέι-οφ.
- ΑποστόληςΑ
Ο ένας λέει ότι οι Ισπανοί ζητάνε 4Μ κι εμείς δίνουμε 3,5 και ότι μέχρι αύριο θα έχει επέλθει η συμφωνία, ο άλλος λέει ότι οι Ισπανοί ζητούν 6,5Μ. Μεγάλη αλητεία οι ΑΡΔ.
Προφανώς ένα από τα δύο είναι χοντρό ψέμα. Από την άλλη αν η διαφορά είναι τέτοια δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούμαστε.
Για να είμαι ακριβής δεν καταλαβαίνω γιατί από την αρχή δεν ασχοληθήκαμε με τους ελεύθερους, ώστε να καλύψουμε τις τρύπες και μετά να προσθέσουμε κάποιες ποιοτικές πινελιές όπως ο Μαξ.
Προφανώς ένα από τα δύο είναι χοντρό ψέμα. Από την άλλη αν η διαφορά είναι τέτοια δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούμαστε.
Για να είμαι ακριβής δεν καταλαβαίνω γιατί από την αρχή δεν ασχοληθήκαμε με τους ελεύθερους, ώστε να καλύψουμε τις τρύπες και μετά να προσθέσουμε κάποιες ποιοτικές πινελιές όπως ο Μαξ.
Γιατί θα σου φέρνανε πάλι Μουργκ και τον Μάιο θα εκραζες.
Τρύπες είχε ανάγκη να κλείσει η ομάδα η να αναβαθμίσει την ποιότητα του ρόστερ;
Νομίζω πλέον έχει γίνει κατανοητη σε όλους η λογική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά
Τρύπες είχε ανάγκη να κλείσει η ομάδα η να αναβαθμίσει την ποιότητα του ρόστερ;
Νομίζω πλέον έχει γίνει κατανοητη σε όλους η λογική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά
Σωστός.ΑποστόληςΑ έγραψε: Για να είμαι ακριβής δεν καταλαβαίνω γιατί από την αρχή δεν ασχοληθήκαμε με τους ελεύθερους, ώστε να καλύψουμε τις τρύπες και μετά να προσθέσουμε κάποιες ποιοτικές πινελιές όπως ο Μαξ.
Δυο μεγαλα λαθη εχει κανει η ομαδα μεχρι τωρα.Πρωτον η ανανεωση Μπραντον και δευτερο η καθυστερηση στη συμφωνια με Οζντοεφ.Με εναν καλυτερο επιθετικο και τον Ρωσο εδω απο νωρις το ροστερ θα ηταν μια χαρα αξιομαχο για τα προκριματικα, με αποτελεσμα να μπορει να τζογαρει για τις υπολοιπες μεταγραφες με στοχο να αποκτηθουν ποιοτικοι παικτες με καλα βιογραφικα.Ας ελπισουμε να μας κατσει αυτη τη φορα.Πλεον ειμαστε σχετικα πληρεις.
φεύγει αύριο ο Αουγκούστο, και έρχεται άμεσα ο Μαξίμοβιτς.
Μετά τον Μαξίμοβιτς, ποιον έχουμε;
Αν θεωρήσουμε πως ο Τσιγγάρας θα είναι η αλλαγή του Οτζόεβ, ο Μαξίμοβιτς θα έχει κάποιον από πίσω;
Μετά τον Μαξίμοβιτς, ποιον έχουμε;
Αν θεωρήσουμε πως ο Τσιγγάρας θα είναι η αλλαγή του Οτζόεβ, ο Μαξίμοβιτς θα έχει κάποιον από πίσω;
- ΑποστόληςΑ
Από αμυντικά χαφ μείναμε όμως μόνο με Τσιγγάρα. Και αν ο Douglas πάρει μεταγραφή και δεν παίξει στη ρεβάνς, χωρίς να έχει έρθει (για να παίξει, όχι για να ξεκινήσει προπονήσεις) ο αντικαταστάτης του...