Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανώς θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια μέχρι αύριο το βράδυ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κατά τους 24, σε ρεπορτάζ της Marca αναφέρεται από ΑΡΔ Ισπανό που ασχολείται με Χεταφιακό, πως στον ΠΑΟΚ είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε γενναιότατη πρόταση για τον Σέρβο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και 6 εκατομμύρια!!! Ρε μλκες, ειλικρινά δεν αντέχω :lol: :lol: :lol:
Δηλαδή πιστεύουν ειλικρινά στην Χετάφε πως, ακόμα και Άραβες θα πω εγώ, θα δώσουν 6 εκατομμύρια για παίχτη που δεσμεύεται για ακόμα 11 μήνες με ομάδα;; Μπαααχαχααχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

icue έγραψε:Το οτι δεν εχουμε ακομα δωσει αλλαγμενη λιστα για να προσθεσουμε Οζντοεφ, να το εκλαβουμε σαν οιωνο οτι παλευουμε για τον Σερβο;
Λογικό. Αλλιώς θα μπει Σάστρε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως στην περίπτωση του μαξίμοβιτς ο χοντρός θα πρέπει να έχει καλή πληροφόρηση αφού στην όλη φάση εμπλέκεται και ο πρώην κολλητός του Ζήσης Βρύζας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν βλεπω να προλαβαινουμε τον Μαξιμοβιτς για την λιστα...
Κριμα
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε. Το θέμα είναι να τον κλείσουμε πριν χωθεί άλλη ομάδα, κι αν περάσουμε την Χάιντουκ, να παίξει στον τελευταίο γύρο των πλέι-οφ.

Πάντως τα 3,5 που ακούγεται ότι δίνουμε, για Ισπανικό πρωτάθλημα και βασικότατο χαφ μιας αξιόλογης μικρομεσαίας ομάδας είναι αστείο ποσό.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

renegade έγραψε:Πάντως στην περίπτωση του μαξίμοβιτς ο χοντρός θα πρέπει να έχει καλή πληροφόρηση αφού στην όλη φάση εμπλέκεται και ο πρώην κολλητός του Ζήσης Βρύζας

Στο οτι εμπλεκεται ο ΖΒ απο που προκυπτει;Ρωταω γιατι κατι τετοιο μου ανεφερε και ο αδερφος μου το πρωι,χωρις να θυμαται που το διαβασε και χωρις να εχω σε εκτιμηση τις πηγες του (δεν φιλτραρει τα αρθρα).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο σβαμπ είπανε οκ.

Ο οζντοεφ θα μπει σίγουρα μια αλλαγή.

Ισως ο σαστρε είναι καλή επιλογη του να είναι η 2η αλλαγή καθώς ο κεντζιορα δεξιά δεν...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε. Το θέμα είναι να τον κλείσουμε πριν χωθεί άλλη ομάδα, κι αν περάσουμε την Χάιντουκ, να παίξει στον τελευταίο γύρο των πλέι-οφ.

Πάντως τα 3,5 που ακούγεται ότι δίνουμε, για Ισπανικό πρωτάθλημα και βασικότατο χαφ μιας αξιόλογης μικρομεσαίας ομάδας είναι αστείο ποσό.
Επιβάλλεται να τους προσφέρουμε τουλάχιστον 5,5.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ένας λέει ότι οι Ισπανοί ζητάνε 4Μ κι εμείς δίνουμε 3,5 και ότι μέχρι αύριο θα έχει επέλθει η συμφωνία, ο άλλος λέει ότι οι Ισπανοί ζητούν 6,5Μ. Μεγάλη αλητεία οι ΑΡΔ.
Προφανώς ένα από τα δύο είναι χοντρό ψέμα. Από την άλλη αν η διαφορά είναι τέτοια δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούμαστε.
Για να είμαι ακριβής δεν καταλαβαίνω γιατί από την αρχή δεν ασχοληθήκαμε με τους ελεύθερους, ώστε να καλύψουμε τις τρύπες και μετά να προσθέσουμε κάποιες ποιοτικές πινελιές όπως ο Μαξ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατί θα σου φέρνανε πάλι Μουργκ και τον Μάιο θα εκραζες.
Τρύπες είχε ανάγκη να κλείσει η ομάδα η να αναβαθμίσει την ποιότητα του ρόστερ;
Νομίζω πλέον έχει γίνει κατανοητη σε όλους η λογική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Για να είμαι ακριβής δεν καταλαβαίνω γιατί από την αρχή δεν ασχοληθήκαμε με τους ελεύθερους, ώστε να καλύψουμε τις τρύπες και μετά να προσθέσουμε κάποιες ποιοτικές πινελιές όπως ο Μαξ.
Σωστός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δυο μεγαλα λαθη εχει κανει η ομαδα μεχρι τωρα.Πρωτον η ανανεωση Μπραντον και δευτερο η καθυστερηση στη συμφωνια με Οζντοεφ.Με εναν καλυτερο επιθετικο και τον Ρωσο εδω απο νωρις το ροστερ θα ηταν μια χαρα αξιομαχο για τα προκριματικα, με αποτελεσμα να μπορει να τζογαρει για τις υπολοιπες μεταγραφες με στοχο να αποκτηθουν ποιοτικοι παικτες με καλα βιογραφικα.Ας ελπισουμε να μας κατσει αυτη τη φορα.Πλεον ειμαστε σχετικα πληρεις.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

φεύγει αύριο ο Αουγκούστο, και έρχεται άμεσα ο Μαξίμοβιτς.
Μετά τον Μαξίμοβιτς, ποιον έχουμε;
Αν θεωρήσουμε πως ο Τσιγγάρας θα είναι η αλλαγή του Οτζόεβ, ο Μαξίμοβιτς θα έχει κάποιον από πίσω;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από αμυντικά χαφ μείναμε όμως μόνο με Τσιγγάρα. Και αν ο Douglas πάρει μεταγραφή και δεν παίξει στη ρεβάνς, χωρίς να έχει έρθει (για να παίξει, όχι για να ξεκινήσει προπονήσεις) ο αντικαταστάτης του...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”