70. Mbwana Ally Samatta
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Μπείτε στο https://www.stoiximan.gr/vote/ και ψηφίστε τον Samatta για Matchday 11 Bast Goal.
- ΑποστόληςΑ
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal της 11ης αγωνιστικής.
1/ Α. Σαμάτα 33,12%
2/ Σ. Αραούχο 26,14%
3/ Κ. Φορτούνης (69′) 15%
4/ Β. Νταρίντα 12,63%
5/ Ζ. Χατζηστραβός 11,06%
6/ Ν. Μαρινάκης 1,53%
7/ Σ. Τορεχόν 0,52%
1/ Α. Σαμάτα 33,12%
2/ Σ. Αραούχο 26,14%
3/ Κ. Φορτούνης (69′) 15%
4/ Β. Νταρίντα 12,63%
5/ Ζ. Χατζηστραβός 11,06%
6/ Ν. Μαρινάκης 1,53%
7/ Σ. Τορεχόν 0,52%
- ΑποστόληςΑ
Το δοκάρι που είχε ο Ally με την Εθνική Τανζανίας, σε απ' ευθείας χτύπημα φάουλ:
https://twitter.com/Nadori_Z/status/172 ... ata-vid%2F
Το τείχος είναι όλα τα λεφτά - παιδική χαρά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το δοκάρι που είχε ο Ally με την Εθνική Τανζανίας, σε απ' ευθείας χτύπημα φάουλ:
- john4serres
Καλος ηταν χτες αν και ηθελα λιγο παραπανω, εδωσε και εφαγε πολυ ξυλο. Πολυ καλη ενεργεια και ασιστ στον Μουργκ στην φαση του πρωτου ημιχρονου.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα αυτή την στιγμή ,απλα πρέπει να βρει πατήματα..
Καλύτερος απο Λιβαι, Μπράντον Eλ Κααμπι, Ιωαννιδη, Μορον?Hayate έγραψε:Νομίζω είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα αυτή την στιγμή ,απλα πρέπει να βρει πατήματα..
- Patricio_4
Από Μορόν σίγουρα καλύτερος, ο Γκρέι πέρσι τέτοια εποχή καλύτερα νούμερα είχε και είδαμε τι παίχτης ήταν τελικά. Μη ξεγελιέστε, ο τύπος παίζει όλα τα ματς βασικός σε αντίθεση με τον Σαματά και είναι ο μόνος από τον ρουλη που βρίσκει δίχτυα ενώ εμείς έχουμε πολύ περισσότερους παίχτες που συνεισφέρουν στο σκορ.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με Μπράντον δεν τον συγκρίνω γιατί στο μυαλό μου παίζουν σε άλλη θέση ,άσε που είναι και δικός μας παίκτης...Μόνο Ελ Κααμπι ίσως να είναι στο ίδιο επίπεδο ..Λιβαι είναι καλός απλά έχει διαφημιστει πολύ παραπάνω από όσο πρέπει και είναι τέρμα εύθραυστος.Φανταστειτε να τον είχαμε εμείς τι γκρίνια θα υπήρχε.. Φώτης καλός και αυτός αλλά δεν πιστεύω στους Έλληνες strikers ..Μορον παίζει σε ομάδα μικρότερης δυναμικής, πρέπει πρώτα να τον δούμε σε ομάδα πρώτου επιπέδου για να κρίνουμε..Daskalos_4 έγραψε:Καλύτερος απο Λιβαι, Μπράντον Eλ Κααμπι, Ιωαννιδη, Μορον?Hayate έγραψε:Νομίζω είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα αυτή την στιγμή ,απλα πρέπει να βρει πατήματα..
προχθες ηταν πολυ καλος.
επισης ενα στοιχειο που φαινεται σιγα σιγα ειναι το πολυ καλο timing που εχει στα αλματα του
επισης ενα στοιχειο που φαινεται σιγα σιγα ειναι το πολυ καλο timing που εχει στα αλματα του
Για το σπριντ Κεντερη και ασιστ παρε βαλε στον Ταισον θα γραψει κανεις;; Ελπιζω να γινουν παραπανω φασεις σαν αυτη
-
- Επικοινωνία:
Συνεχίζει να κινείται στην μετριότητα.Κακο ταιμινγκ, άσχημα κοντρόλ, μέτρια τεχνική.Οσο και να έχω ψάξει δεν βρίσκω κάτι να μου αρέσει σε αυτόν τον παίκτη.Βεβιασμενη κακή επιλογη.Ο μόνος από τα 3 φορ μας που δεν αισθάνονται οι αντίπαλοι