15. William Troost-Ekong
-
VfB v2
Re: 15. William Troost-Ekong
Εξισώνεις δηλαδή εσύ τον συγκεκριμένο και αυτό που έκανε με έναν ποδοσφαιριστή που τραυματίστικε κανονικά στην προπόνηση η σε αγώνα της ομάδας;
Να σου κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση, συνέβαλε o συγκεκριμένος αρνητικά στο να χαθεί ο τίτλος(αν χαθεί) και ο κάθε στόχος φέτος;
Να σου κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση, συνέβαλε o συγκεκριμένος αρνητικά στο να χαθεί ο τίτλος(αν χαθεί) και ο κάθε στόχος φέτος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Σάβ 11 Μάιος 2024, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
VfB v2
να παίζουμε με τις λέξεις θέλεις ρε συ miles, δεν καταλαβένεις τι θέλω να πω;
-
Μπαρκαρούτσος
Όπως κι αν τραυματίστηκε, παραμένει άνθρωπος και αθλητής του ΠΑΟΚ.VfB v2 έγραψε:Εξισώνεις δηλαδή εσύ τον συγκεκριμένο και αυτό που έκανε με έναν ποδοσφαιριστή που τραυματίστικε κανονικά στην προπόνηση η σε αγώνα της ομάδας;
Επίσης, όχι, δεν συνέβαλε αρνητικά. Απλώς δεν συνέβαλε καθόλου από το Δεκέμβριο και ύστερα. Μια χαρά πρώτοι τερματίσαμε στην κανονική διάρκεια, μια χαρά πορειάρα κάναμε στην Ευρώπη και το κύπελλο δεν χάθηκε επειδή έλειπε. Ανταπεξήλθε η ομάδα.
Θέλεις να πεις δηλαδή ότι αν έπαιζε ο ΠΑΟΚ θα ήταν σε καλύτερη θέση τώρα;
Άρα παραδέχεσαι ότι ο William είναι παιχταράς και θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ.
Άρα τι τον κράζεις;
Πάντως δεν κατάλαβα τι το κακό έχει το βίντεο που ανέβασε, δηλαδή ο παίχτης δεν πρέπει να βγαίνει από το σπίτι του από την ντροπή; Η "τιμωρία" που θα του επιβληθεί θα είναι ότι, λογικά, θα πουληθεί το καλοκαίρι.VfB v2 έγραψε:να παίζουμε με τις λέξεις θέλεις ρε συ miles, δεν καταλαβένεις τι θέλω να πω;
-
VfB v2
Μπαρκαρούτσος έγραψε: Όπως κι αν τραυματίστηκε, παραμένει άνθρωπος και αθλητής του ΠΑΟΚ.
Γιατί εγώ τον έθιξα ως ανθρωπο; Την συμπεριφορά του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή κρίνω.
Ο Κετζιόρα ανταπεξήθλε. Να σου κάνω μια άλλη ερώτηση. Εαν ο Κετζιόρα δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, θα είχε συμβάλει αρνητικά ο Εγκονκ; Εαν η απάντηση ειναι ναι, μπορείς να μου πεις τι άλλαξε σε αυτό που έκανε ο Νιγηριανός;Μπαρκαρούτσος έγραψε: Επίσης, όχι, δεν συνέβαλε αρνητικά. Απλώς δεν συνέβαλε καθόλου από το Δεκέμβριο και ύστερα. Μια χαρά πρώτοι τερματίσαμε στην κανονική διάρκεια, μια χαρά πορειάρα κάναμε στην Ευρώπη και το κύπελλο δεν χάθηκε επειδή έλειπε. Ανταπεξήλθε η ομάδα.
Σε καλήτερη θέση δεν ξέρω εαν βρισκόταν πάντως σίγουρα ο Κετζιόρα δεν θα ήταν σκασμένος και θα είχε τις απαραίτητες ανάσες. Να θυμίσω ότι δεν είχε σε όλα τα παιχνίδια κρυστάλλινο μυαλό.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Θέλεις να πεις δηλαδή ότι αν έπαιζε ο ΠΑΟΚ θα ήταν σε καλύτερη θέση τώρα;
Άρα τι τον κράζεις;
-
Μπαρκαρούτσος
Μα το ότι κάνει βίντεο που δείχνει την αποθεραπεία του (καλό είναι να βλέπουμε κι εμείς τι γίνεται, συν ότι διαφημίζει τον ΠΑΟΚ στη χώρα του) τον μειώνει σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή;VfB v2 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε: Όπως κι αν τραυματίστηκε, παραμένει άνθρωπος και αθλητής του ΠΑΟΚ.
Γιατί εγώ τον έθιξα ως ανθρωπο; Την συμπεριφορά του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή κρίνω.
Σωστό, ο Kedziora ανταπεξήλθε και μπράβο του. Και φυσικά ήταν και τυχερός ο ΠΑΟΚ που δεν χτύπησε ο Tomasz και ο Κούλιε.VfB v2 έγραψε:Ο Κετζιόρα ανταπεξήθλε. Να σου κάνω μια άλλη ερώτηση. Εαν ο Κετζιόρα δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, θα είχε συμβάλει αρνητικά ο Εγκονκ; Εαν η απάντηση ειναι ναι, μπορείς να μου πεις τι άλλαξε σε αυτό που έκανε ο Νιγηριανός;Μπαρκαρούτσος έγραψε: Επίσης, όχι, δεν συνέβαλε αρνητικά. Απλώς δεν συνέβαλε καθόλου από το Δεκέμβριο και ύστερα. Μια χαρά πρώτοι τερματίσαμε στην κανονική διάρκεια, μια χαρά πορειάρα κάναμε στην Ευρώπη και το κύπελλο δεν χάθηκε επειδή έλειπε. Ανταπεξήλθε η ομάδα.
Σε καλήτερη θέση δεν ξέρω εαν βρισκόταν πάντως σίγουρα ο Κετζιόρα δεν θα ήταν σκασμένος και θα είχε τις απαραίτητες ανάσες. Να θυμίσω ότι δεν είχε σε όλα τα παιχνίδια κρυστάλλινο μυαλό.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Θέλεις να πεις δηλαδή ότι αν έπαιζε ο ΠΑΟΚ θα ήταν σε καλύτερη θέση τώρα;
Άρα τι τον κράζεις;
Αν ο Kedziora δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, τότε θα κόστιζε η απουσία του Troost-Ekong.
Αυτά όμως δεν στερούν από τον ίδιο το δικαίωμα να μας δείξει την αποθεραπεία του και πέντε πλάνα από Τούμπα και πέριξ, που προβάλλουν τον ΠΑΟΚ.
Προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μας πηραξε τόσο πολύ αυτό που έκανε
-
elvetos giatros
Καταρχάς το ύφος σου για moderator είναι απαράδεκτο. Προκειμένου να την πεις στους άλλους κάνεις ανυπόστατες υποθέσεις με υφάκι. Έχω δει πολλές φορές να το κάνεις σε άλλα μέλη.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν κάνει διακοπές. Αποθεραπεία κάνει, όπως φαίνεται και στο video.flash4 έγραψε:Ε τίποτα μωρέ, όσο αυτός κάνει διακοπές στη Σαλόνικα και πληρώνεται, η ομάδα έμεινε με 3 σέντερ μπακ για 3 διοργανώσεις κι από κάτω τον αποθεώνουν (πλην 2 σχολίων) σα να μη τρέχει τίποτα. Μπίζνα με πελάτες τους ''οπαδούς''. Η πλήρης αποτύπωση του μοντέρνου ποδοσφαίρου.
Επίσης, όσοι αποθεώνουν στα σχόλια είναι συμπατριώτες του.
Δεν θέλεις να κράξεις και τα πιτσιρίκια ΠΑΟΚτσάκια που βγαίνουν φωτογραφία μαζί του;
Όσον αφορά τον παίκτη, επειδή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, έπαιξε εν γνώσει του τραυματίας στο κόπα Άφρικα με αποτέλεσμα να χάσει όλη τη σεζόν και να κρεμάσει το σύλλογο και τους συμπαίκτες του (συγγνώμη ζήτησε;) και κάνει τώρα vlog όπου δείχνει τις διακοπές και την αποθεραπεία του στη Θεσσαλονίκη και προωθεί φανέλες με το όνομά του. Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός.
-
VfB v2
(προς απάντηση και στον Miles).Μπαρκαρούτσος έγραψε: Μα το ότι κάνει βίντεο που δείχνει την αποθεραπεία του (καλό είναι να βλέπουμε κι εμείς τι γίνεται, συν ότι διαφημίζει τον ΠΑΟΚ στη χώρα του) τον μειώνει σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή;
Εαν σεβόταν έστω και λίγο το ψωμί που τρώει εδώ δεν θα έπρεπε ποτέ να ανεβάσει βλογκ με περιεχόμενο ΠΑΟΚ, εφόσον δεν πήρε πρώτα δημοσία θέση να ζητήσει συγνώμη απο τους φιλάθλους και απο τον σύλλογο για την ενέργεια του, την εν γνώση επιλογή του να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Ειναι θέμα σεβασμού.
Και σε ξαναρωτάω, τι άλλαξε στην ενέργεια που έκανε ο Εκογνκ ώστε στο ένα σενάριο η συμβολή του να επηρεάζει αρνητικά την ομάδα και στο άλλο όχι; Τιποτα. Η μεταβλητή που αλλάζει είναι ο Κετζιόρα. Το πρόσιμο που φέρνει στην εξίσωση ο Εκονγκ ειναι αρνητικό και στα δύο σενάρια. Απλα στο ένα σενάριο, αυτό που ευτυχώς και επικράτησε, η προσφορά του Κετζιόρα μπόρεσε να ισοσταθμίσει τον αρνητικό πρόσιμο του Εκονγκ, στο άλλο σενάριο, με τον Κετζιόρα να μην μπορει να ανταποκριθεί, το αρνητικό πρόσιμο του Εκονγκ θα εφτιαχνε την παρουσία του αισθητή. Και στις δύο περιπτώσεις όμως ο Εκονγκ έρχεται με αρνητικό πρόσημο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σωστό, ο Kedziora ανταπεξήλθε και μπράβο του. Και φυσικά ήταν και τυχερός ο ΠΑΟΚ που δεν χτύπησε ο Tomasz και ο Κούλιε.
Αν ο Kedziora δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, τότε θα κόστιζε η απουσία του Troost-Ekong.
Οπότε ο ισχυρισμός ότι έκανε κακό στην ομάδα, άσχετα εαν φάνηκε η όχι, ειναι απόλυτα αντικειμενικός και δεν ειναι επιχείρημα να λες οτι εφόσον δεν φάνηκε κάτι αρα δεν υπάρχει. Θα μπορούσαμε την στιγμή που μιλάμε να ήμασταν στο -10 και αυριο να μαζεύαμε 10 χιλ στην τούμπα εαν ο Πολωνός δεν μπορούσε να βγει μπροστά.
Προφανώς αλλα είναι μεγάλη ασέβεια. Να επικοινωνούσε ποιο μπροστά μια έστω επιφανειακή συγνώμη για τα μάτια του κόσμου. Εγώ θα ήμουν καλυμμένος. Αλλα ούτε αυτό. Κάθε πόστ εκείνη την περίοδο ξεκινούσε απο Νιγηρια και τελείωνε σε Νιγηρια. Στα @@ του. Και θυμήθηκε τώρα να ανεβάσει βλογκ και να μιλήσει για το πρωτάθλημα, για έναν τίτλο που ο ίδιος εσκεμμένα σαμπόταρε.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Αυτά όμως δεν στερούν από τον ίδιο το δικαίωμα να μας δείξει την αποθεραπεία του και πέντε πλάνα από Τούμπα και πέριξ, που προβάλλουν τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Κυρ 12 Μάιος 2024, 01:19, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- TylerDurden
Η προσπάθεια που γίνεται από συγκεκριμένα μέλη να βγάλουν τρελή τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ είτε για τον Εκόνγκ είτε γισ το Σαμάτα, είναι αξιοθαύμαστη.
Παιζουμε για τη χαρα του αθληματος,μ'αρεσουν αυτα,ολα καλα,ο ηλιος λαμπει,πεταλουδιτσες,και τι εγινε που ο αλλος μας εφτυσε και πουλαει τρελα? No harm feelings..
Μισο να ρωτησω τον μ@ρινακη -που γουσταρουν εδω,αν κρινω απο αυτα που γραφουν- τι θα εκανε,και αν θα συμφωνουσαν μ'αυτα που θα εκανε..
Μισο να ρωτησω τον μ@ρινακη -που γουσταρουν εδω,αν κρινω απο αυτα που γραφουν- τι θα εκανε,και αν θα συμφωνουσαν μ'αυτα που θα εκανε..
-
τσιριγωτης
TylerDurden έγραψε:Η προσπάθεια που γίνεται από συγκεκριμένα μέλη να βγάλουν τρελή τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ είτε για τον Εκόνγκ είτε γισ το Σαμάτα, είναι αξιοθαύμαστη.
Μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος
Θα μπουνε κ τα κακως κειμενα ολης της χρονιας κατω απο το γνωστο χαλακι π αντεχει τις ομορφες οσμες κ ολα καλα
Το θεμα ειναι να μην στραβωσει τιποτα
Γιατι αν στραβωσει, το εργο θα εχει αλλους υποτιτλους
Θα μπουνε κ τα κακως κειμενα ολης της χρονιας κατω απο το γνωστο χαλακι π αντεχει τις ομορφες οσμες κ ολα καλα
Το θεμα ειναι να μην στραβωσει τιποτα
Γιατι αν στραβωσει, το εργο θα εχει αλλους υποτιτλους