Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Νομίζω ότι τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομα του εν λόγω μάνατζερ ήταν όταν προσπάθησε να μας φορτώσει την παλτουδιά τον Γιάγια Τουρέ και τον φορτώθηκε τελικά ο γάβρος. Από τότε δεν ξέρω εάν υπήρξε άλλο αλισβερίσι.
Τη σεζόν 2017-18 που μας το κλέψανε και τη σεζόν 2018-19 που το πήραμε, πόσους 34άρηδες είχαμε ; Μήπως κανέναν ;
Φτάνει πια, η παλιά φρουρά έκλεισε τον κύκλο της. Και έλεος με τους 34άρηδες, που θέλουν εφάπαξ σε χώρα με ήλιο και θάλασσα γι' αυτούς, τις γυναίκες, τις γκόμενες και τα παιδιά τους.
Μεταγραφή πάνω από 33 χρονών, που θα έρθει και θα παίξει μπάλα, όσο μεγάλο όνομα και να ήταν στο παρελθόν, πολύ δύσκολο το βρίσκω. Ούτε ένα ευρώ δεν θέλω να ξαναδώσει η ομάδα για υπεραξίες σε 34ρηδες.
Εμπειρία χρειάζεται η ομάδα ;
Φυσικά χρειάζεται.
Έμπειρους με ηλικία έως 32 χρόνων το μέγιστο, όπως ήταν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά, τις χρονιές του πρωταθλήματος.
Με τους Αρτέμηδες, τους Χατσερίδηδες, τους Βερνμπλούμηδες, τις Νίνες, τις Τίνες και τις Μίνες, δεν πάμε πουθενά.
Δεν θέλω τέτοιους έμπειρους σιτεμένους 34χρονους.
ΥΓ. Γιατί ο Κουαλιάτα περνάει εργομετρικά στην Ουρουγουάη και όχι εδώ ;
Νέα μόδα είναι αυτό ;
Φτάνει πια, η παλιά φρουρά έκλεισε τον κύκλο της. Και έλεος με τους 34άρηδες, που θέλουν εφάπαξ σε χώρα με ήλιο και θάλασσα γι' αυτούς, τις γυναίκες, τις γκόμενες και τα παιδιά τους.
Μεταγραφή πάνω από 33 χρονών, που θα έρθει και θα παίξει μπάλα, όσο μεγάλο όνομα και να ήταν στο παρελθόν, πολύ δύσκολο το βρίσκω. Ούτε ένα ευρώ δεν θέλω να ξαναδώσει η ομάδα για υπεραξίες σε 34ρηδες.
Εμπειρία χρειάζεται η ομάδα ;
Φυσικά χρειάζεται.
Έμπειρους με ηλικία έως 32 χρόνων το μέγιστο, όπως ήταν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά, τις χρονιές του πρωταθλήματος.
Με τους Αρτέμηδες, τους Χατσερίδηδες, τους Βερνμπλούμηδες, τις Νίνες, τις Τίνες και τις Μίνες, δεν πάμε πουθενά.
Δεν θέλω τέτοιους έμπειρους σιτεμένους 34χρονους.
ΥΓ. Γιατί ο Κουαλιάτα περνάει εργομετρικά στην Ουρουγουάη και όχι εδώ ;
Νέα μόδα είναι αυτό ;
Ο Τζιουμπα ειναι αργος αλλα δεν χανει μονομαχια μεσα στο γηπεδο, οσες φορες εχω δει Ζενιτ μονο με φαουλ σταματιεται.
Ειναι φορ πολυ υψηλου επιπεδου. Ο λογος που εχει παρα πολλες ασιστ ειναι επειδη παιρνει σχεδον ολες τις κεφαλιες και επισης ειναι φοβερος στο να κατεβαζει την μπαλα και να την σπαει δεξια και αριστερα υπο πιεση.
Γενικα, το μονο ερωτηματικο ειναι η ηλικία του, αλλα ολο το υπολοιπο προφιλ του ειναι τρομερο.
Ειναι φορ πολυ υψηλου επιπεδου. Ο λογος που εχει παρα πολλες ασιστ ειναι επειδη παιρνει σχεδον ολες τις κεφαλιες και επισης ειναι φοβερος στο να κατεβαζει την μπαλα και να την σπαει δεξια και αριστερα υπο πιεση.
Γενικα, το μονο ερωτηματικο ειναι η ηλικία του, αλλα ολο το υπολοιπο προφιλ του ειναι τρομερο.
Κι εγώ τον έχω δει και με τη Ζενίτ και με την εθνική ο τύπος είναι ασταμάτητος. Κι όχι ντεμεκ δύναμη στυλ Ακπομ ή Πριγιο. Θηρίο κανονικό. Κάτι Σισέ του γαύρου τους τρώει για πρωινο.
Οι αποφάσεις έχουν παρθεί εδώ κι καιρό ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να ανανεώσει κάποια από τα παλιά παιδιά αλλά με καινούργιους οικονομικούς όρους. Εφάπαξ σε στυλ καντουρι δεν θα πάρει κάποιος. Η εμπειρία τους είναι πολύτιμη κι θα χρειαστεί στην ομάδα. Η συζήτηση όμως που γίνεται στα σοσιαλ αλλά κι εδώ στο φόρουμ αφορά κυρίως το παρελθόν. Ο μποτο καλείται να φέρει και ποιότητα και ορμή στην ομάδα. Κι δεν βλέπω κανένα σημάδι ότι δεν θα το κάνει, το αντίθετο μάλιστα.DimitrisS έγραψε:Ρε Τζος μου, σιγουρος ειναι καποιος που ξερει κατι απο πρωτο χερι.
Υποθεσεις κανεις κι εσυ, οπως ολοι μας.
Τελος παντων θα φανει συντομα λογικα τι θα γινει και με αυτους τους δυο.
Αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι εκτος ομαδας (χωρις ανανεωση συμβολαιων) οι Πασχαλακης, Βαρελα, Κρεσπο, Μπισεσβαρ και Βιειρινια.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
- invincible
Κάτσε το ρεπορτάζ σήμερα λέει ότι πάμε να κρατήσουμε τον Τσουμπα όχι για Τζουμπα. 
Ξυπνα Μπότο και φέρε το TANK από Γκιμαράες... μένει ελεύθερος..
https://www.transfermarkt.com/oscar-est ... ler/388266
https://www.transfermarkt.com/oscar-est ... ler/388266
ο ιδιος ο μανατζερ του δηλωσε οτι στην Ελλαδα δινουν συμβολαια 1 με 1.5 που θα τον καλυπταν. Αρα με λιγο καλο παζαρι τον κλεινεις με 1 μυριο συμβολαιο.alexgarcia6 έγραψε:Σημειωτεον οτι το συμβολαιο του με ζενιτ ειναι 3μισι χαρτια
Ο Κολκας επιβεβαιωσε επαφες με Κοταρσκι.
Ναι δεχομαι τις αποψεις πολλων οτι δεν παιρνεις πρωταθλημα με νεους (πχ Νασμπεργκ) αλλα ας δουμε νεο αιμα στον ΠΑΟΚ και μακαρι ο Ιβαν να φερει και 3 ονοματακια στο τελος της μετ. Περιοδου. Παμε αισιοδοξα για ανανεωση ροστερ
Ναι δεχομαι τις αποψεις πολλων οτι δεν παιρνεις πρωταθλημα με νεους (πχ Νασμπεργκ) αλλα ας δουμε νεο αιμα στον ΠΑΟΚ και μακαρι ο Ιβαν να φερει και 3 ονοματακια στο τελος της μετ. Περιοδου. Παμε αισιοδοξα για ανανεωση ροστερ
- john4serres
Το συμβόλαιο του Näsberg λήγει 31 Ιουλίου.
Θέλω να πιστεύω ότι η Vålerenga θα τον αφήσει νωρίτερα, κάπου μέσα Ιουνίου.
9 χρόνια παίζει εκεί!
Θέλω να πιστεύω ότι η Vålerenga θα τον αφήσει νωρίτερα, κάπου μέσα Ιουνίου.
9 χρόνια παίζει εκεί!
Ε όχι και νέος ο Νασμπεργκ στα 26, είπαμε.
Κοταρσκι για 2ος, ΟΚ.
Αμα πας με 22χρονο που έπαιζε στην Γκοριτσα για βασικό, πιθανό να κλάψουν μανούλες μέσα στην σεζόν.
Όχι των άλλων, οι δικές μας.
Ειδικά τέρμα πρέπει να φέρεις έναν που θα είναι εγγύηση, μετά την φυγή Πασχαλακη δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος επιλογή.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοταρσκι για 2ος, ΟΚ.
Αμα πας με 22χρονο που έπαιζε στην Γκοριτσα για βασικό, πιθανό να κλάψουν μανούλες μέσα στην σεζόν.
Όχι των άλλων, οι δικές μας.
Ειδικά τέρμα πρέπει να φέρεις έναν που θα είναι εγγύηση, μετά την φυγή Πασχαλακη δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος επιλογή.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ άκουσα για δύο Ντομινικ στο τέρμα, και τον Κοταρσκι και τον Χλαντούν