9. Nélson Miguel Castro Oliveira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira

Δημοσίευση από renegade »

Αν αναφέρεσαι στο σχόλιο μου μάλλον μπερδευεσαι.
Το πρόβλημα με τις μονομαχίες του Ολιβέιρα δεν είναι οι αμυντικες αλλά οι επιθετικές.
19 επιθετικές και 10 εναέριες είναι απίστευτο νούμερο για τον επιθετικό.
Άλλοι επιθετικοί ( και ο αγαπημένος πολλών πριγιοβιτς) εχουν αυτά τα νούμερα σε τρία παιχνίδια, όχι σε ένα.
Δεν γίνεται να έχει ο Νέλσον 19 και ο δεύτερος στην ομάδα ( ο ντελιας ) να έχει 6

Την ίδια στιγμή τον γάβρο είχαν από 12 Ρόντινει και Μπίελ και έξι ο Χάμες.
Πόσες είχε το φορ του?
Τρεις
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Δεν ξέρω τι λένε τα νούμερα του κ πόσες μονομαχίες κερδίζει κ ούτε Μ ενδιαφέρει. Γκολ βάζει δύσκολα κ χάνει πολλά από πολύ καλή θέση. Κι από αυτά που έχει σημειώσει ως τωρα κάμποσα είναι από πέναλντι.
Για μένα είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουμε παραπάνω βαθμους.
Αν απευθύνονταν σ αυτόν ο λουτσεσκου όταν μίλησε για εγωισμό θα ήμουν μαζί του αλλά πολύ φοβάμαι ότι απευθυνόταν στον Κωνσταντελια κι αυτό είναι φάουλ του Λουτσεσκου.
Ο Κωνσταντελιας είναι σε ηλικία που πρεπει να δοκιμάζει ατομικές ενέργειες χωρίς να περιμένουμε να είναι επιτύχεις κ δεν πρέπει κανείς να του κόβει τα φτερα.
Ο Ολιβέιρα σ αυτή την ηλικία κ φτασμένος υποτίθεται παίκτης δεν δικαιολογείται ούτε να είναι εγωιστής ούτε να χάνει τα αχαστα.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

σωστά, κάναμε αμάν να δούμε παίχτη να τριπλαρει κ εμείς οι ίδιοι θα του το κόψουμε; ; πάντως δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.. αλίμονο αν του λέει ο ρασβαν να μην τριπλαρει, θα είναι έγκλημα...

επίσης δίκιο έχει κ ο φίλος ο Ρενέ παραπάνω για τον Ολιβειρα.. απλά ο αγαπημένος πριγιοβιτς, ο καλύτερος κ αποτελεσματικοτερος φορ στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας, υα είχε τώρα τουλάχιστον τα διπλάσια γκολ στις μισές ευκαιρίες από αυτές του Πορτογάλου...
μην τα ισοπεδώνουμε όλα..άλλος παίχτης ο ένας, άλλος παίχτης ο άλλος..
icue

Δημοσίευση από icue »

Σε ομαδα που χτυπαει τιτλους ο Ολιβειρα ειναι το καταλληλο μπακ απ και στα 33 και στα 34 για τον βασικο σου φορ. Γιατι ξερεις οτι οταν θα μπει και οσο θα παιξει θα κανει διαφορα. Θεωρητικα λοιπον εγω θα τον κρατουσα για βασικο του χρονου και για ενα σιγουρο μπακ απ τα επομενα 1-2 χρονια.

Τωρα αν συνεχισουμε το παιδομαζωμα και τα επομενα χρονια, οκ προφανως αλλαζει η ιστορια.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε:Αν αναφέρεσαι στο σχόλιο μου μάλλον μπερδευεσαι.
Το πρόβλημα με τις μονομαχίες του Ολιβέιρα δεν είναι οι αμυντικες αλλά οι επιθετικές.
Άλλοι επιθετικοί ( και ο αγαπημένος πολλών πριγιοβιτς) εχουν αυτά τα νούμερα σε τρία παιχνίδια, όχι σε ένα.
Δεν γίνεται να έχει ο Νέλσον 19 και ο δεύτερος στην ομάδα ( ο ντελιας ) να έχει 6

Πόσες είχε το φορ του?
Τρεις
Το κατάλαβα τι εννοείς, απλά τη σπατάλη ενέργειας δεν τη συσχετίζω με το καθαρό μυαλό μπροστά, όταν μου τα χάνει και από την αρχή του παιχνιδιού. Η κούραση βγαίνει πάντοτε προς το τέλος του ματς, ανάλογα βέβαια και με τη φυσική κατάσταση του παίχτη, και φαίνεται στα πάντα: τρεξίματα, πάσες κλπ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

9 γκολ φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 3 πέναλτυ και 1 με κόντρα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Θελει πολλα ψωμιακια ακομα για να φτασει τον μέγιστο Μαικι Κουιν.
renegade

Miles έγραψε:
renegade έγραψε:Αν αναφέρεσαι στο σχόλιο μου μάλλον μπερδευεσαι.

Πόσες είχε το φορ του?
Τρεις
Το κατάλαβα τι εννοείς, απλά τη σπατάλη ενέργειας δεν τη συσχετίζω με το καθαρό μυαλό μπροστά, όταν μου τα χάνει και από την αρχή του παιχνιδιού. Η κούραση βγαίνει πάντοτε προς το τέλος του ματς, ανάλογα βέβαια και με τη φυσική κατάσταση του παίχτη, και φαίνεται στα πάντα: τρεξίματα, πάσες κλπ.
Πραγματικά δεν μας καταλαβαίνω. Ο Ολιβέιρα ακόμα και αν μέχρι τέλη Οκτωβρίου δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του έχει 0.50 γκολ ανά 90λεπτο χωρίς να έχει αρνητικό συντελεστή με τα xgoal ( ξέρω ξέρω δεν μας νοιάζουν αυτά). Ο καταπληκτικός πριγιοβιτς είχε 0.70 γκολ το 90λεπτο χωρίς να κάνει τίποτα άλλο μέσα στο γήπεδο και με πολύ καλύτερη δημιουργία από τους συμπαίκτες του. Την ίδια ώρα όλο το επίθετο πλάνο της ομάδας φέτος ( ειδικά στα ντέρμπι ) είναι χτισμένο πάνω στον Ολιβέιρα.

Πάμε τώρα σε αυτα που παπαγαλιζουν τα αρδ.
Ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει το εύκολο γκολ ,δεν έχει σκόρερ κτλ

Η ομάδα μετά από το παιχνίδι με Κούλα, όπου και είναι σταθμός έχει 1.87 γκολ ανά παιχνίδι με 13% περισσότερα γκολ από αυτά που της αναλογούν.
Η καταπληκτική ομάδα του ντάμπλ είχε 2.20 γκολ με 19% περισσότερα γκολ από αυτά που της αναλογούσαν.
Φυσικό είναι όταν δεν έχεις παίκτες στα άκρα να δημιουργούν όπως ο τότε Αντρέ και Μάτος ή τον μπίσεσβαρ να κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του ή κάτι χαφ σαν τον Ολιβέιρα να έχεις πολύ χαμηλότερες ευκαιρίες για γκολ.

Ανασηκώθηκε ένα " πρόβλημα " εξαιτίας του προχθεσινού 0-0 αλλά για μένα είναι πιο πολύ δημιούργημα παρά πραγματικότητα.
Και στο παιχνίδι με την Κούλα στην χρονιά του κλεμμένου μέχρι το 90' δεν είχα καταφέρει να σκοράρω...ε και?

Το μεγάλο πρόβλημα φέτος είναι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες λύσεις ( ειδικά μεσοεπιθετικα και μπροστά) πίσω από τους βασικούς
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

θα είναι πολύ καλο σημάδι για την επομενη χρονια αν ανανεώσει ο Ολιβέιρα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον συγκεκριμένο. Καλή λύση αν ανανεώσει ως μπακ απ με μάξιμουμ 600 χιλιάρικα και ως εκεί. Δεν αξίζει κατ' εμέ ευρώ παραπάνω. Για βασικό θέλουμε φορ που να δικαιολογεί την θέση του και να σκοράρει.Οπως ο Prijovic και για τους παλιότερους ο Luhovy.Καθαρα προσωπική άποψη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

icue έγραψε:Σε ομαδα που χτυπαει τιτλους ο Ολιβειρα ειναι το καταλληλο μπακ απ και στα 33 και στα 34 για τον βασικο σου φορ. Γιατι ξερεις οτι οταν θα μπει και οσο θα παιξει θα κανει διαφορα. Θεωρητικα λοιπον εγω θα τον κρατουσα για βασικο του χρονου και για ενα σιγουρο μπακ απ τα επομενα 1-2 χρονια.
Aυτο. Και εχει επιβεβαιωθει οτι δεν ειναι για βασικο φορ δυστυχως
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κανείς δεν έγραψε τίποτα χθες αλλά πρόσθεσε άλλη μια μεγάλη εμφάνιση. Ο τρόπος που τραβάει πάνω του τα στόπερ, που προφυλάσσει την μπάλα, που την σπάει σε σωστό χρόνο δείχνει μεγάλη στόφα. Τρομερή δουλειά μέσα στο γήπεδο.
Εκτός όλων τών άλλων το παλικάρι έχει και τα.....κακαλα να φοράει αυτή την φανέλα. Το βλέπεις στα μάτια του. Δεν βλέπει κανέναν αντίπαλο.
Κράτα Νέλσονα μου γερά αλλά 15 ματσάκια...
renegade

Πρέπει να πιέσει λίγο ακόμα τον εαυτό του σε κάποιους τομείς.
Είναι αδύνατον για την κλάση του να .ην δίνει την ασίστ στον Ναρευ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε κάποιες στιγμές ο Νέλσον ήταν ηρωικός. Πολύ καλή πρώτη επαφή, συνοδευόμενη από πολύ ξύλο.
Αυτός ο παίκτης με ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί δεν ξεκουράζεται.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Σφίξιμο στον δικέφαλο λέει το ρεπορτάζ οπότε σφίξαμε.
Αν είναι θλάση μιλάμε από τουλάχιστον 10 μέρες εκτός αποστολής εώς και 21 μέρες.
Ας ελπίσουμε να είναι απλά προληπτικό το θέμα αλλιώς χάνει όλα τα ματς μέχρι τα πλέη όφ

25/02 - ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ (Π)
01/03 - ΛΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ (Κ)
05/03 - ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΝΤΟΣ (Π)
08/03 - ΛΑΜΙΑ ΕΝΤΟΣ (Κ)
12/03 - ΒΟΛΟΣ ΕΚΤΟΣ (Π)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 24 Φεβ 2023, 20:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”