Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Καλές περιπτώσεις και οι τουρμπινάτες Mpenza , Asano και Quaison και ο πάντα παραγωγικός Caktas.
Πάντως εάν θέλουμε επιστροφές καταστροφές από τον Μίσιτς πρέπει να ξεκινήσουμε και να φέρουμε μαζί και τον Λιβάγια.
Πάντως εάν θέλουμε επιστροφές καταστροφές από τον Μίσιτς πρέπει να ξεκινήσουμε και να φέρουμε μαζί και τον Λιβάγια.
Ο Prijovic είναι ξαναζεσταμένο φαγητό ή σούπα.
Αλλά το κατσικάκι του Πάσχα που έψησε ο μπαμπάς ή η μαγειρίτσα που μαγείρεψε η μαμά, όσο και να την ξαναζεστάνεις, πάντα θα είναι delicious.
[youtube]IAWLx330vx0[/youtube]
Αλλά το κατσικάκι του Πάσχα που έψησε ο μπαμπάς ή η μαγειρίτσα που μαγείρεψε η μαμά, όσο και να την ξαναζεστάνεις, πάντα θα είναι delicious.
[youtube]IAWLx330vx0[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Μα αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ.rainmaker έγραψε:Αποστόλη, οχι ρε φίλε, πότε έτρεχε και πίεζε ο Πρίγιοβιτς;
Το μόνο πράγμα που δεν έκανε, ήταν αυτό. Και δεχόταν πυρά απ τον ίδιο προπονητή αλλά και από εμάς.
Απ τους βασικότερους λόγους που παρότι είναι μηχανή του γκολ, δεν έκανε σοβαρή καριέρα
- Σουριναμέζος
O Αμπουμπακαρ είναι τεράστια παικταρα αλλάζει επίπεδο την ομάδα. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε μείνει ανενεργός και είχε πέσει πολύ η αξία του από τον τραυματισμό που είχε, τον απόκτησε με μονοετές συμβόλαιο η Μπεσίκτας και συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτήσει η ομάδα που κάναμε πλάκα πέρυσι στην Τούμπα το νταμπλ στην Τουρκία. Είχε 16 γκολ φέτος έμεινε μακριά από τραυματισμούς κ πλέον η χρηματιστηριακή του αξία έχει αυξηθεί και πάλι. Είναι πάντως προς το παρόν ελεύθερος και εάν έχουμε την δυνατότητα να τον φέρουμε δεν θέλει δεύτερη σκέψη.
Με το συμπάθιο, αλλά αν το κατσικάκι που περίσεψε μπει 3 χρόνια στην κατάψυξη, μόνο delicious δεν είναι αν το ξαναζεστάνεις.paoki4b έγραψε:Ο Prijovic είναι ξαναζεσταμένο φαγητό ή σούπα.
Άλλο πράγμα η τραγανιστή κριτσανιστή πετσούλα να στάζει λίπος....
από επιστροφές, γιατί δε μας δανείζουν καλύτερα οι εγλγέζοι 2 χρόναι τον Τσούμπα;
- sourmenetes
- Moderator
Παρέα με πριγιο...Tolaros έγραψε:Εγώ θέλω τον φαλακρό
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό ειναι άρθρο...laska4 έγραψε:Κέρδισε χρόνο ο Λουτσέσκου να χτίσει τον δικό του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί μετά τις χθεσινές εξελίξεις δύο εβδομάδες μετά στα προκριματικά του Europa League Conference. Ο Ράσβαν Λουτσέσκου κέρδισε δεκαπέντε κρίσιμες ημέρες για να χτίσει τον δικό του Δικέφαλο. Οι εξελίξεις τρέχουν και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις τόσο στο κομμάτι των αποχωρήσεων, αλλά και σε αυτό των μεταγραφών. Εξελίξεις προσεχώς ...
png4
Τα λέει όλα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είναι πάρα πολύ σωστό!sourmenetes έγραψε:Παρέα με πριγιο...Tolaros έγραψε:Εγώ θέλω τον φαλακρό
Ούτε και ο Τσούμπα θα ήταν άσχημη επιστροφή / ξαναζεσταμένο φαγητό , αλλά μάλλον προτιμώ τον Τσέχο σαν δεύτερο.
Για να γίνουν τα παραπάνω ταυτόχρονα,
θα υποστήριζα την ΠΩΚΗΣΗ του Σβι σε καλή τιμή.
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Εγώ πιστεύω ότι ο φορ είναι ο Γιοβετιτς! Τον θέλαμε πολύ πέρσυ! Θα ανεβάσει την ομάδα σε άλλο επίπεδο!
- ΑποστόληςΑ
Ο Γιοβετιτς πάντως είναι σε μανατζερικη στέγη με πολλούς Έλληνες,ποδοσφαιριστές αλλά και στο stuff.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- evripidis4
Εχω έναν φίλο ο οποίος τον τελευταίο χρόνο δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι στην Τούμπα και ήταν ένας από τους 11 στον τελικό που σκίσαμε τον γαυρο... Παίρνουμε συμπερασματικά ως δεδομένο ότι το κονέ του στην ΠΑΕ είναι μεγάλο... σωστά;;; Τον χειμώνα που τον ρώτησα αν ξέρει κάτι για μεταγραφές μου είπε... ο τάδε (υψηλότατο στέλεχος της διοίκησης) μου είπε, ρώτα με ότι θέλεις, θα σου πω ότι θέλεις ΕΚΤΌΣ από τις μεταγραφές... Το γράφω αυτό για να τονίσω οτι κανένας δεν ξέρει την τύφλα του και πως όλοι κάνουν εικασίες...Γιαυτό μην τρελαίνεστε με αυτά που διαβάζετε...όπως και τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, αν ακουστεί κάτι βάσιμο θα είναι από το εξωτερικό και από την άλλη πλευρά της διαπραγμάτευσης...
Εύχομαι οι επιλογές να είναι οι σωστές, να έρθουν γρήγορα και να μας οδηγήσουν εκεί που μας αξίζει..στην κορυφή!
Καλή συνέχεια..
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εύχομαι οι επιλογές να είναι οι σωστές, να έρθουν γρήγορα και να μας οδηγήσουν εκεί που μας αξίζει..στην κορυφή!
Καλή συνέχεια..
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Luigi Vampa
Καλά κ να τον θέλει η Τοτεναμ δεν υπαρχει περιπτωσηkounavi έγραψε:Ποιον Μιτροβιτς, της Φούλαμ; Έχει γραφτεί ότι τον θέλει η Τότεναμ, δεν υπάρχει περίπτωση
- Σουριναμέζος
Σε υποθετικό δίλημμα Γιοβετιτς ή Αμπουμπακαρ θα προτιμούσα τον Καμερουνεζο