Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Woodman73

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Woodman73 »

Δυστυχώς, τόσα χρόνια, από τα λάθη τους, δεν μαθαίνουν....ή δεν θέλουν να μάθουν :oops:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Mīngus έγραψε:Αυτή την περίοδο θεωρητικά θα έπρεπε να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.
Κι εμείς συνεχίζουμε αμέριμνοι χωρίς τεχνικό διευθυντή.
Λογικά τρέχουν τα φλέγοντα ζητήματα οι μεγάλες μπαλαδοφατσες που υπάρχουν στην ΠΑΕ ή πέριξ της ΠΑΕ.
Για να σχεδιάσεις κάτι, πρέπει να έχεις ένα σχέδιο στο κεφάλι σου
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Κανεις δεν ξερει τιποτα και τιποτα ενθαρρυντικό δεν ακουγεται. Ισως το μονο που ακουγεται ειναι οτι ο Ιβαν θα ερθει μεσα στον Μαιο.

Ολα δειχνουν οτι ο Γκαρσια θα στηριχθει ως προπονητης για το καλοκαιρι και του χρονου. Απο αυτον εξαρταται τι θα ζητησει κ τι θα γινει.

Να πω την αληθεια ο Γκαρσια κανει μια διαχειρηση για να κρατησει την ομαδα με χαλαρο τροπο κ να μην εχουμε τις 5αρες που τρωει η κουλα λογω ανακατεματος των αποδυτηρίων.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Μόνο εμείς βιαζόμαστε,..να κλείσει Τ.Δ, και να μπούνε όλα σε μια σειρά....Να γίνει ξεσκαρτάρισμα, και να κλείσουν γρήγορα παίκτες...
ΠΑΟΚ αφού...θα έρθει ο Ιβάν Μάιο ( ζήσε μου Μάη να φας τριφύλλι :lol:) να μαζευτούμε, να δούμε ποιονΤΔ θέλουν, να φάμε κάνα 2-3 άκυρα, να περάσει και ο Μάης, και από Ιούνιο, βλέπουμε...χαλαρα :pano:
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Και αφού εν τέλει και με τα πολλά έρθει ένας τουδου (που θα βγει κι αυτός ο φταίχτης μετά από κάνα χρόνο) θα φορεθεί πάλι η κλασσική παπάτζα ότι έχουν εντοπιστεί οι στόχοι αλλά οι μεταγραφές αργούν λόγω γιούρο, μετά γιατί πρέπει να εξασφαλίσουμε ομίλους ιντερτότο κοκ κοκ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε να παμε τοτε σε εποχες προσφυγων που υπηρχε το σασπενς ποια ομαδα ειναι πισω απο ποιον παικτη.χασαμε τις φαποκυριακες μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 13 Απρ 2021, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο τδ πρέπει να είναι το αργότερο εδώ το Πάσχα.
Οι αρδ λέγαν μες τον Απρίλιο η απόφαση Σαββίδη

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ένα μήνα τώρα παλεύουμε να κλείσουμε κάποιο καλό όνομα και θέλει χρόνο μέχρι να τον πείσουν για την προοπτική μας

Ένας Καμινέρο πχ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Taseos έγραψε:Ε να παμε τοτε σε εποχες προσφυγων που υπηρχε το σασπενς ποια ομαδα ειναι πισω απο ποιον παικτη.χασαμε τις φαποκυριακες μας.
Ενω τωρα οι φαπες που τρως απο βαζελους σκουλικια κλπ τις απολαμβανεις ε?
Τεσπα.
Κανενας δεν ειπε να φυγει.
Κι οσο καποιοι σαν εσενα αντι να ασχολουνται με την ουσια της κριτικης πετάνε την μπαλα στην κερκιδα της δηθεν διαθεσης να διωξουμε τον Ιβαν, τοσο η ομαδα θα μικραινει...
Αλλα συμφωνα με σενα οι δρομοι ειναι δυο. Η διωξιμο ο Ιβαν, ή μουγκα γενικη και απολυτη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Gospi έγραψε:
Taseos έγραψε:Ε να παμε τοτε σε εποχες προσφυγων που υπηρχε το σασπενς ποια ομαδα ειναι πισω απο ποιον παικτη.χασαμε τις φαποκυριακες μας.
Τεσπα.
Κι οσο καποιοι σαν εσενα αντι να ασχολουνται με την ουσια της κριτικης πετάνε την μπαλα στην κερκιδα της δηθεν διαθεσης να διωξουμε τον Ιβαν, τοσο η ομαδα θα μικραινει...
Αλλα συμφωνα με σενα οι δρομοι ειναι δυο. Η διωξιμο ο Ιβαν, ή μουγκα γενικη και απολυτη

Που ειδες να γραφω οσα λες; Η χρονια ειναι πληρως αππτυχημενη.το αν χασω απο σκουληκι μια φορα στα 20 χρονια δεν μου λεει κατι.δεν ειμαι αντιαρειανος.για την ακριβεια με ενοχλει η ηττα απο αυτους οσο και απο τον ατρομητο.και σιγουρα δεν ειναι μετρο συγκρισης το σκουληκι.απο εκει και περα υπαρχουν περιθωρια να αλλαξουν ολα ειτε ερθει ο ιβαν το μαη ειτε οχι.ο ΠΑΟΚ εκτροχιαστηκε με την υποθεση πολυδιοκτησιας.δεν εκτροχιαστηκε φετος.η ομαδα αυτη εκλεισε τον κυκλο της.σκοπος ειναι το καλοκαιρι να ξεκινησουμε μια νεα ομαδα. Και κατι τελευταιο
Δε φταιει ο σαββιδης που κρατος και στην θεσσαλονικη ειναι ο ολυμπιακος.αλλοι φταινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 13 Απρ 2021, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Ελεύθερος και ο Kenny Jackett. Γέμισε η αγορά διαθέσιμους προπονητές. Κι εμείς ακόμη εθελοτυφλούμε και επιμένουμε σε μέτριες λύσεις μόνο και μόνο για έναν εγωισμό. Πόσες φάπες πρέπει να φάμε ακόμη για να συνέλθουμε αναρωτιέμαι. Τιμώ την προσφ6του ποδοσφαιριστή Γκαρσία, υποκλίνομαι στην γνήσια αγάπη του για την ιδέα ΠΑΟΚ όμως ο ρεαλισμός για τη θέση του προπονητή δείχνει ότι χρειάζονται άλλες επιλογές για να πάμε μπροστά. Η μάλλον για να πάρουμε μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Taseos έγραψε:
Gospi έγραψε:
Τεσπα.

Που ειδες να γραφω οσα λες; Η χρονια ειναι πληρως αππτυχημενη.το αν χασω απο σκουληκι μια φορα στα 20 χρονια δεν μου λεει κατι.δεν ειμαι αντιαρειανος.για την ακριβεια με ενοχλει η ηττα απο αυτους οσο και απο τον ατρομητο.και σιγουρα δεν ειναι μετρο συγκρισης το σκουληκι.απο εκει και περα υπαρχουν περιθωρια να αλλαξουν ολα ειτε ερθει ο ιβαν το μαη ειτε οχι.ο ΠΑΟΚ εκτροχιαστηκε με την υποθεση πολυδιοκτησιας.δεν εκτροχιαστηκε φετος.η ομαδα αυτη εκλεισε τον κυκλο της.σκοπος ειναι το καλοκαιρι να ξεκινησουμε μια νεα ομαδα. Και κατι τελευταιο
Δε φταιει ο σαββιδης που κρατος και στην θεσσαλονικη ειναι ο ολυμπιακος.αλλοι φταινε
Εγω δεν διαφωνω με τπτ απο οσα γραφεις λοιπον. Πες μου ομως κατι...
Θεωρεις την ομαδα σωστα οργανωμένη?
Βρίσκεις την διοικητική λειτουργια κυριως σε σχεση με το ποδοσφαιρικο τμημα επαρκη?
Και αν οχι θεωρεις οτι για αυτο φταιει η κυβερνηση, η πολυιδιοκτησια ή ο γαυρος?
Καλο το να βλεπουμε εξωγενεις παραγοντες στην κακοτυχια μας αλλα ισως τελικα δεν φταινε για ολα οι αλλοι
Ισως και εμεις ειμαστε ενα τεραστιο αχουρι οργανωτικα.

Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μια χαρα λειτουργει η παε.απλα δεν λειτουργει το επικοινωνιακο της.σου υπςνθυμιζω οτι ο βαζελος για να παρει ενα πρωταθλημα διαλυθηκε μετα για μια δεκαετια.ο κοσμος ειναι πρωτα κομματικος στρατος.εδωσε για φορ 3,5 εκ η παε γιατι ετσι εκρινε ο τεχνικος διευθυντης της.με αυτα τα λεφτα επρεπε η επιλογη να ειναι πιο safe.θελουμε μεγαλες αλλαγες.και πιθανως να γινουν.ολοι περιμενουν να τελειωσει η χρονια οσο πιο ομαλα γινεται.αν παρουμε και κυπελλο θα ειναι ενα καλο παυσιπονο για την αλλαγη.φυσικα δε θα μαθουμε τωρα τις αλλαγες.η ομαδα κυνηγαει εναν τιτλο ακομη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι να σε δικαιωσει λοιπον η ιστορία,γιατι αυτο που βιωνουμε σε διαψευδει πανηγυρικα.
Μακαρι το καλοκαιρι να δουμε αλλαγες και οργανωση...

Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εμενα με ενδιαφερει φιλε, να ξεκινησει προγραμματισμος χωρις να σκεφτονται τον χρονο προετοιμασιας.η ομαδα θελει διωξιμο σχεδον ολων και χτισιμο απο την αρχη.φρεσκα μυαλα και ποδια
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

φρεσκα κουλουρια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”