70.Γιώργος Κούτσιας
-
BlackFriday
Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Περιεργη φανταζει η υπαρξη της πρότασης όχι πιθανη διαθεση της ομάδας η του παικτη να τη δεχτούν. Είναι σε περίεργη θεση ο παίκτης αυτή τη στιγμή.
Είπαν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε με την στάση του ότι αναμένει απ' τους αμερικανούς να κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση
-
john4serres
70.Γιώργος Κούτσιας
Μηπως υπαρχει επιθυμια απο τον περιγυρο του παικτη για μεταγραφη; Δεν ξερω πως αλλιως εξηγειται ολο αυτο. Φτασαμε απο τον ακουμε για προτασεις απο Ιταλια κ Γερμανια πριν 2 χρονια στο MLS. Κριμα για τον παικτη γιατι πιστευω ειναι ΠΑΟΚτσακι αγνοjoshua έγραψε:Περιεργη φανταζει η υπαρξη της πρότασης όχι πιθανη διαθεση της ομάδας η του παικτη να τη δεχτούν. Είναι σε περίεργη θεση ο παίκτης αυτή τη στιγμή.
-
BlackFriday
Ταλέντο έχει αλλά αν μετά απο αυτό που βλέπει με ντέλια κουλιερακη προτιμά το MLS, καλώς να φύγει
Ταλεντο παιδια εχουν παρα μα παρα πολλα παιδια εκει εξω.
Δεν αρκει το ταλεντο για να μπορεσει ενα παιδι σαν τον Κουτσια, τον Τζιμα και τον Ντελια να πετυχουν.
Την εχουμε κανει παρα πολλες φορες αυτη την συζητηση.
Δεν αρκει το ταλεντο για να μπορεσει ενα παιδι σαν τον Κουτσια, τον Τζιμα και τον Ντελια να πετυχουν.
Την εχουμε κανει παρα πολλες φορες αυτη την συζητηση.
Ξαναλεω πως ειναι καλο πριν κρινουμε τον οποιονδηποτε να βαλουμε αρχικα τον εαυτο μας στη θεση του.Ο Κουτσιας αυτη τη στιγμη εχει ως βιογραφικο ελαχιστες συμμετοχες στη Α ομαδα,αρκετες στη Β και καποιες στο Βολο.Η σχεση του με τον Λουτσεσκου επιπλεον δεν πρεπει να ειναι και η καλυτερη, χωρις να εξεταζω το ποιος και ποσο φταιει και το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να παρει αποφασεις για τους επιθετικους του με μονο αυτον και τον Τζιμα να εχουν συμβολαιο.Λογικα εχουμε προθεση να ανανεωσουμε Ολιβειρα και να αποκτησουμε καποιο καλυτερο του Μπραντον.Κινδυνευει σοβαρα να μεινει στα αζητητα και να ψαχνεται παλι για δανεικος σε καποια μικρη ομαδα.Δεν το λες και παραλογο να σκεφτεται σοβαρα το MLS.Κανουμε και εμεις σαν οργανισμος το λαθος να φουσκωνουμε τα μυαλα παικτων, σηκωνοντας συνεχως κουβεντα γυρω απο το ονομα τους, γιατι ισως βολευει εμπορικα, αλλα πολλες φορες αυτο γυρναει μπουμερανγκ.
-
Asimos
Ο Κουτσιας θα ήθελε μια καριέρα 15 χρόνων όπου κάθε χρόνο θα έπαιρνε μεταγραφή.
Δώστε τον να ησυχάσουμε, δεν θα παίξει μπάλα λεμεεες
Δώστε τον να ησυχάσουμε, δεν θα παίξει μπάλα λεμεεες
- PAOK_Antarctica
Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός δεν νομίζω πως έκανε κανέναν ντόρο γύρω από τον Κούτσια ή γύρω από τον Τζίμα ή οποιονδήποτε. Ο κόσμος είναι που περιμένει το επόμενο 17χρονο σαν τον Μεσσία και βαφτίζει παίκτες με 2 συμμετοχές πυρηνικά όπλα. Και φυσικά οι ΑΡΔ που ξέρουν τι θέλει ο μέσος ΠΑΟΚτσής και το ανατροφοδοτούν για κλικς.joshua έγραψε:Κανουμε και εμεις σαν οργανισμος το λαθος να φουσκωνουμε τα μυαλα παικτων, σηκωνοντας συνεχως κουβεντα γυρω απο το ονομα τους, γιατι ισως βολευει εμπορικα, αλλα πολλες φορες αυτο γυρναει μπουμερανγκ.
Αν θέλει να πάει MLS ας πάει. Θα είναι άλλο ένα what if στον κόσμο του ποδοσφαίρου.
- Amsterdamer_87
Μια χαρα προταση..
Ετσι κι αλλιως δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο ως τωρα..
Και μου δινει την αισθηση οτι (οικογενειακως ισως) βλεπει τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπατι..
Ας παει στην Αμερικη "να σωθει" κι αυτος..
Σε κανα χρονο,μονο η μανα του θα τον θυμαται..
Και μου δινει την αισθηση οτι (οικογενειακως ισως) βλεπει τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπατι..
Χωρις να εχω σαφη εικονα, απ οσα εχω δει και εχω διαβασει, ο Κουτσιας και η οικογενεια του, βγαζουν μια μανια να πετυχουν χωρις την απαραιτητη υπομονη. Δεν θελουν να το κερδισουν, θελουν να το πάρουν με το στανιο εδω και τωρα! Δεν ξερω αν ειναι οικονομικο το θεμα ή θεμα λαθος αντιληψης αναφορικα με το απο που προερχεται η επιτυχια. Αν κατσεις και δεις την πορεια των μεγαλυτερων αστερων του ποδοσφαιρου, οι περισσοτεροι παλεψαν με υπομονη και καναν το επομενο βημα οταν το είχαν κατακτησει εντος γηπεδου το δικαιωμα.
Μακαρι να κανω λαθος και το παλικαρι να εχει διαθεση να γυρισει και να παιξει μπαλα πρωτα σε μας. Αλλιως στο καλο και να μας γραφει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να κανω λαθος και το παλικαρι να εχει διαθεση να γυρισει και να παιξει μπαλα πρωτα σε μας. Αλλιως στο καλο και να μας γραφει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john4serres
Το MLS πλέον δεν είναι της πλάκας και το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεχαστεί.Amsterdamer_87 έγραψε:Μια χαρα προταση..
Φυσικά το καλύτερο για τον παίκτη είναι να σκυλιασει στην καλοκαιρινή προετοιμασία και να δείξει στον προπονητή τι μπορεί να προσφέρει.