Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Yπερβαση με βαση την ομαδα μας, το πρωταθλημα, τους αντιπαλους κτλ, σιγουρα δεν εχει γινει.
Φυσικο ειναι ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστει εντος συνορων.
Απο την αλλη στο ποδοσφαιρο τιποτα δεν ειναι δεδομενο απλα και μονο επειδη εχουμε ενα απο τα δυα μεγαλυτερα (αν οχι το μεγαλυτερο) μπατζετ στην λιγκα. Αμα δεν εισαι σοβαρος σε καθε παιχνιδια, απεναντι σε καθε αντιπαλο θα την πατησεις και σιγουρα ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου στην Ελλαδα αυτο το εχει απο περσι.
Απο την αλλη στο ποδοσφαιρο τιποτα δεν ειναι δεδομενο απλα και μονο επειδη εχουμε ενα απο τα δυα μεγαλυτερα (αν οχι το μεγαλυτερο) μπατζετ στην λιγκα. Αμα δεν εισαι σοβαρος σε καθε παιχνιδια, απεναντι σε καθε αντιπαλο θα την πατησεις και σιγουρα ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου στην Ελλαδα αυτο το εχει απο περσι.
Για μένα μετά τα περσινά αισχη τίποτα δεν είναι δεδομένο.ειμαι από αυτούς που το μόνο που θέλω είναι να βλέπω τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κ ας πήγαμε χάλια φέτος κ πέρσι.υπαρχει υγεία ,γίνονται ται λάθη, άρα αξίζει η υπομονή για πρώτη φορά.Το πρωτάθλημα ούτως η άλλως καμία αξία δεν έχει.Τι αξία να έχει ένα πρωτάθλημα από τόσο ξεφτιλισμενους αντιπάλους.μονο αριθμητικη αξια.αλλα με αριθμούς μόνο οι γαύροι τρέφονται.κ εσχάτως μερικοί νεοαεχτσηδες.joshua έγραψε:Μιλησα για υπερβαση,οχι για τα αυτονοητα και για μενα πλεον ειναι αυτονοητο ο ΠΑΟΚ να κανει πορειες πρωταθλητισμου.
Μα για αυτο το λογο και εγω οταν μιλαω για υπερβασεις κυριως αναφερομαι στην εικονα της ομαδας και οχι στο αποτελεσμα και οσον αφορα το περσινο πρωταθλημα για μενα η αξιολογηση της περσινης πορειας σταματαει στο παιχνιδι με τον γαυρο.Απο εκεινη τη στιγμη και μετα η οποια εικονα ηταν αλλοιωμενη.Θα ηθελα να δω πως θα εμφανιζοταν ο ΠΑΟΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο,στο παιχνιδι με την τριπολη και την κουλα χωρις την πιεση που ειχε δημιουργησει η εξωαγωνιστικη εξελιξη και το finish της ομαδας αν ολα ειχαν εξελιχθει ομαλα. Καταληγωντας ως συνολικο δειγμα εχω ενα περιεργο μειγμα καλων και κακων εμφανισεων,καλων και κακων αποτελεσματων.Το πως θα εξελιχθει η φετινη χρονια θα οδηγησει σε πιο ασφαλη συμπερασματα.
Τον γαύρο θα τον ξεκωλιαζαμε ασαλιωτα.ετρεμε το φυλοκαρδι τους.μας πήραν τη μπουκιά από το στόμα.μας φάγαν το μπιφτέκι μας.θα έφευγαν κλαίγοντας.την ύπαρξη τους ήθελαν να σώσουν.
ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΟΛΟΙ ΛΈΓΑΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊ ΆΨΟΓΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΚΆΘΕ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ? ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΕΝΝΟΏ ΠΌΣΕΣ ΧΡΟΝΙΈΣ ΣΤΗ ΚΑΡΙΈΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΈΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΥΓ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΉΡΘΕ.abg12d34 έγραψε:δεν βγαζει κανεις νοημα απο αυτα που γραφωντε δεξια και αριστερα.....CRIS4 έγραψε:ΑΠΕΙΡΟΣ Ο ΡΑΣΒΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ 3 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ . ΑΡΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΣΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ . ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΣΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΑΣΕ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΑΝΤΩΣ.
ενα απλο περασμα στο βιογραφικο του και ....ισως....αναθεωρήσετε....
ενα μικρο παραδειγμα ...
Είχε ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής από το 1999, αλλά αρχικά δούλεψε ως τεχνικός διευθυντής. Είδε όμως ότι του έλειπε ο αγωνιστικός χώρος και πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον ρόλο του προπονητή. Μετά από έναν χρόνο στην Μπρασόβ, η διοίκηση της Ραπίντ Βουκουρεστίου του έδωσε το κίνητρο της ομάδας. Έμεινε τρία χρόνια και κατάφερε να κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Ρουμανίας, οδήγησε την ομάδα διαδοχικά στην τρίτη, την δεύτερη και την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ την σεζόν 2005-06 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA παρά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν, που τον είχε φέρει μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου
εγω παντως δεν μπορω να τον πω και απειρο
Διαβασα τωρα για τις θλασεις. Να πω οτι ειναι λαθος η νοοτροπια να μη γινεται ροτεισον και αυτη η πίεση ξεκινά απο την πλειοψηφια του κοσμου και τον τυπου ως απορροια. Δε δικαιουστε το 90% εδω μεσα να μιλατε για ροτεισον οταν διάβαζα τα ποστ σας. Καλο είναι να αλλαξουμε μυαλα γενικά και να κραταμε σταθερα την άποψή μας. Οχι μια δεν εκανε καλη διαχειρηση και οταν κανει ροτεισον ενας Χριστιανός, πεφτετε να τον φάτε για το ποσο σπουδαίο είναι ένα ματς. Το σωματειο, η ΠΑΕ οριζει τη σπουδαιότητα των παιχνιδιών και γενικα τη στρατηγικη. Εμένα δε με απασχολεί τοσο αυτο. Θελω η ομαδα να κανει ροτεισον και οχι αναγκαστικο, δηλ απο τους τραυματισμους που θα προκυψουν απο τη μη πρόληψη. Οι μπακ του ΠΑΟΚ τρεχαν πολύ, ηταν επιβαρυμενοι και σε μια αλφα ηλικια. Καηκαν αρκετοί παίκτες και τωρα βγαλαμε τραυματισμους. Τα ιδια ελεγα και με ΑΑ τα ίδια και με Τουντορ. Ομως δε γινεται οταν αποφασίσει κανείς να κανει ροτεισον να τον σκιζετε τοσο πολύ και τωρα να τολματε να του τη λετε. Ουσιαστικα θελετε να γινεται ως εκ θαυματος το ροτεισον - καπως μαγικα. Να παιζου οι βασικοί, αλλα οταν χανουμε, να γυρναμε με time machine το χρονο πισω και να βαζουμε τους παγκιτες μιας που το χασαμε
. Κανω λοιπόν κριτική στον κοουτς μονο σε αυτο και ειναι η ιδια που εκανα σε καθε προοονητη, αλλα παντα αναφερω αυτό το παραδοξο συμπεριφορας του κοσμου/τυπου. Ο προπονητής ειναι υπο πιεση σε θεματα που οφειλε να διαχειριζεται ανετα. Ας αναλάβουμε τις ευθυνες μας επιτέλους και εμεις οταν εκφερουμε μια αποψη. Επειτα φωνες που εξοστρακιζουν τους Κιτσιου και Τοσκα δε δικαιουνται να μιλουν για διαχειρηση και ροτεισον. Αυτο ειναι το υλικο μας και θελει εμπιστοσυνη. Αν καποιοι παικτες εκτεθουν, ας εκτεθούν, και οταν ερθει η ωρα να παρουν πουλο. Οχι να ειναι στο ροστερ του ΠΑΟΚ, και να μην υπολογιζονται. Εγω το πιστευω το υλικο μας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 15 Δεκ 2018, 23:12, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Πηγή: Μetrosport - Γιώργος Ζαΐρης
"Στα προκριματικά του CHL τα πήγαμε καλά. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα ματς κάθε τρεις μέρες και το γιατί αφήστε το για μένα δεν θα το πω δημόσια. Πλέον πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και να βγάλουμε όλη την ενέργεια μας στο Πρωτάθλημα. Εγώ πήρα την ευθύνη για τον αποκλεισμό. Θέλαμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και αυτό είναι ξεκάθαρο. Απλά δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις δυο διοργανώσεις».
"Στα προκριματικά του CHL τα πήγαμε καλά. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα ματς κάθε τρεις μέρες και το γιατί αφήστε το για μένα δεν θα το πω δημόσια. Πλέον πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και να βγάλουμε όλη την ενέργεια μας στο Πρωτάθλημα. Εγώ πήρα την ευθύνη για τον αποκλεισμό. Θέλαμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και αυτό είναι ξεκάθαρο. Απλά δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις δυο διοργανώσεις».
- Παλαιολόγος
παμε τωρα δυο ματς πριν την διακοπη,μισο πρωταθλημα
μετα ο ΠΑΟΚ θα εχει ανασες,θα ναι αλλιως και χωρις ευρωπη
μετα ο ΠΑΟΚ θα εχει ανασες,θα ναι αλλιως και χωρις ευρωπη
Λάθος. Το στοίχημα χάθηκε Κεν. Χαίρομαι τόσο πολύ που σε διαβάζω ξανά φίλε.barlow4 έγραψε:Μπίζνες Ες γιουζουαλ.
Υγεία.Μονο σε εσένα ελλειψα.παω κ στοίχημα.εισαι το Γιαν μου.
Το ότι έλλειψα σε έναν φιλελεύθερο κ έναν πατριώτη δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.
Cellophan πρότεινε καμία σειρά γιατί έχουμε δει όλες τις παπαριές.
10 βαθμους μπροστα απο γαυρο,κοντρα σε διαιτησια και δεν ειναι υπερβαση? Μαλιστα,δλδ ειναι το νορμαλ,πλεον καθε χρονο στο +10 13η αγωνιστικηDimitrisS έγραψε:Yπερβαση με βαση την ομαδα μας, το πρωταθλημα, τους αντιπαλους κτλ, σιγουρα δεν εχει γινει.
Έχει κάνει πολλές νίκες και λίγες ήττες και ισοπαλίες.joshua έγραψε:Για εξηγησε μου ποια υπερβαση εχει γινει για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη.giapas έγραψε:Ναι δεν έχει γίνει υπέρβαση στην Ελλάδα εδώ και 1.5 χρόνο.
Πολύ πάνω από το διαχρονικό μέσο όρο του ΠΑΟΚ , πολύ πάνω από τα έως τώρα κυβικά του.
Αυτό είναι ο ορισμός της υπέρβασης , της επίτευξης στόχων και αποτελεσμάτων που ξεπερνάνε τα συνηθισμένα στανταρντς σου
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σπάω τη σιωπή μου στο συγκεκριμένο τοπικbarlow4 έγραψε:Το ότι έλλειψα σε έναν φιλελεύθερο κ έναν πατριώτη δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.
Καλώς ήρθες πίσω Κεν. Άντε να ζωντανεύει και το νηστικό Αρκούδι
ναι ρε συ τζος.καθε χρονο κ καλυτερα παμε.καθε χρονος κ πιο ουσιαστικος.
τι θα θεωρουσες υπερβαση?
τι θα θεωρουσες υπερβαση?
Κι επειδή βαριέμαι να γράφεις και να απαντάω μετά από μισή ώρα , θα παίξω το θεατράκι μόνος μου
Τζοσουα " μαλακία υπέρβαση είναι αυτή γιαπας , με τα λεφτά του Σαββίδη και το πρωτοδευτερο μπατζετ στη λίγκα εδώ και 2 χρόνια. Δεν είναι υπέρβαση , αναμενόμενο είναι με τόσα εφόδια "
Και απαντάει η αφεντία μου. Τα λεφτά και τα μπάτζετ δεν εγγυώνται τίποτα. Και επί Στέφενς είχες λεφτά. Κι ο μπαμπάς του Τράκη είχε σπρώξει κάτι καραβιές ασπιρίνες αλλά μια 5ετία μύριζε το κρίνο. Η υπέρβαση ως κατάσταση δε μπορεί να είναι λάστιχο το οποίο ο κάθε τζοσουα θα το τεντώνει ανάλογα με την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ του άποψη για τα παρεχόμενα εφόδια. Δηλαδή έχω 20 χαρτιά μπατζετ, ανέβασε λίγο το πήχη της υπέρβασης. Έπεσα στα 17 , κατέβασέ τον μια ιδέα. Και ποιος είσαι εσύ ή εγώ που ανεβοκατεβάζουμε έτσι τα στανταρντς, έχουμε κανένα τεφτέρι και γνωρίζουμε και αξιολογούμε όλους τους παράγοντες?
Εγώ ξέρω καφενειακά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ σε κάτι δεκαετίες ιστορίας αν είχε 50% νίκες ξέρω γω , τώρα έχει 80.
Μα μου σου του , το 80 είναι 80 και δεν αλλάζει. Εύκολα , δύσκολα , τυχερά ή άτυχα είσαι οβερ ατσίβερ που λένε και στο χωριό του σικ στην Πιερία. Όχι απλά υπερβαση , για αδριάντα είσαι Λουτσε δίπλα στου Κούδα. Αυτά που ζούμε 2 χρόνια μέσα στα γήπεδα ούτε καν τα ονειρευόμασταν . Το ΠΑΟΚάκι που ήταν ΠΑΟΚάρα μόνο στα μυαλά μας και που στο γήπεδο ήταν ο συμπαθής τζανετάκος. Και τώρα παίρνεις σβηστός διπλό στο καραισκάκη που έχεις 5 σε όλη την ιστορία σου και σου ξινίζει επειδή δεν έπαιξες λέει καλή μπάλα. Διπλό στο Καραισκάκη που ποδοσφαιρικά μας έχουν ξεφτυλίσει επανειλημμένα , πήγες στο μπουρδελάκι τους και πέρασες σβηστός.
Εδώ βλέπουμε τη βαθμολογία και τσιμπιομαστε , δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία να είσαι 8 βαθμούς πάνω από τον 2ο , αλλά Όχι , δεν έχουμε κάνει υπέρβαση.
Εδώ ο γιώργης ανέβασε φωτό ότι είμαστε πρώτοι και με διαφορά σε όλες τις ηλικίες από τη κ13 μέχρι και την ανδρική ομάδα. Κ13, Κ15 , Κ17 και ανδρική ομάδα πρώτοι στο πίνακα , αλλά όχι δεν έχουμε κάνει υπέρβαση.
Εδώ και 2 μήνες δε γίνεται να σου απαντήσω και να μην ανεβάσω πίεση , πρέπει να το προσέξω αυτό.
Τζοσουα " μαλακία υπέρβαση είναι αυτή γιαπας , με τα λεφτά του Σαββίδη και το πρωτοδευτερο μπατζετ στη λίγκα εδώ και 2 χρόνια. Δεν είναι υπέρβαση , αναμενόμενο είναι με τόσα εφόδια "
Και απαντάει η αφεντία μου. Τα λεφτά και τα μπάτζετ δεν εγγυώνται τίποτα. Και επί Στέφενς είχες λεφτά. Κι ο μπαμπάς του Τράκη είχε σπρώξει κάτι καραβιές ασπιρίνες αλλά μια 5ετία μύριζε το κρίνο. Η υπέρβαση ως κατάσταση δε μπορεί να είναι λάστιχο το οποίο ο κάθε τζοσουα θα το τεντώνει ανάλογα με την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ του άποψη για τα παρεχόμενα εφόδια. Δηλαδή έχω 20 χαρτιά μπατζετ, ανέβασε λίγο το πήχη της υπέρβασης. Έπεσα στα 17 , κατέβασέ τον μια ιδέα. Και ποιος είσαι εσύ ή εγώ που ανεβοκατεβάζουμε έτσι τα στανταρντς, έχουμε κανένα τεφτέρι και γνωρίζουμε και αξιολογούμε όλους τους παράγοντες?
Εγώ ξέρω καφενειακά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ σε κάτι δεκαετίες ιστορίας αν είχε 50% νίκες ξέρω γω , τώρα έχει 80.
Μα μου σου του , το 80 είναι 80 και δεν αλλάζει. Εύκολα , δύσκολα , τυχερά ή άτυχα είσαι οβερ ατσίβερ που λένε και στο χωριό του σικ στην Πιερία. Όχι απλά υπερβαση , για αδριάντα είσαι Λουτσε δίπλα στου Κούδα. Αυτά που ζούμε 2 χρόνια μέσα στα γήπεδα ούτε καν τα ονειρευόμασταν . Το ΠΑΟΚάκι που ήταν ΠΑΟΚάρα μόνο στα μυαλά μας και που στο γήπεδο ήταν ο συμπαθής τζανετάκος. Και τώρα παίρνεις σβηστός διπλό στο καραισκάκη που έχεις 5 σε όλη την ιστορία σου και σου ξινίζει επειδή δεν έπαιξες λέει καλή μπάλα. Διπλό στο Καραισκάκη που ποδοσφαιρικά μας έχουν ξεφτυλίσει επανειλημμένα , πήγες στο μπουρδελάκι τους και πέρασες σβηστός.
Εδώ βλέπουμε τη βαθμολογία και τσιμπιομαστε , δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία να είσαι 8 βαθμούς πάνω από τον 2ο , αλλά Όχι , δεν έχουμε κάνει υπέρβαση.
Εδώ ο γιώργης ανέβασε φωτό ότι είμαστε πρώτοι και με διαφορά σε όλες τις ηλικίες από τη κ13 μέχρι και την ανδρική ομάδα. Κ13, Κ15 , Κ17 και ανδρική ομάδα πρώτοι στο πίνακα , αλλά όχι δεν έχουμε κάνει υπέρβαση.
Εδώ και 2 μήνες δε γίνεται να σου απαντήσω και να μην ανεβάσω πίεση , πρέπει να το προσέξω αυτό.