8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 7.Amr Warda

Δημοσίευση από eorptol1 »

Που πας με τον παπαρι :(:(

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ως αναφέρει η «huffpostarabi.com», o Ουάρντα έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό, όπως αυτό που έγινε προσφάτως στην Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα και παρά τα όσα αναφέρει ο ίδιος, το καλοκαίρι του 2013, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην αποστολή της U21 των Αιγύπτιων, που έκανε προετοιμασία στην Τυνησία. Στην διάρκεια της παραμονής των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο ο Ουάρντα φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιο Γαλλίδας τουρίστριας, η οποία ξέσπασε σε φωνές.
Ειδωλο!
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

φερτε πισω τον φαραω λεμε!!!

θα πουλησουμε πολυ τρελα στους αλλοθρησκους

αλλιως στειλτε τον δανεικο στον gay
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Αυτος ρε παιδια ηταν καψουρης με τον Χατζιησαια πως το γυρισε τωρα?
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Έτσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δήλωσε ότι έχει αναθέσει την υπόθεση υπεράσπισής του, από τα δημοσιεύματα τους δύο δικηγόρους που εδρεύουν στη Ζυρίχη κ.κ. Μίλερ και Παπάρη, με σκοπό να κινηθούν νομικά σε όποιον υποβαθμίζει και συκοφαντεί με σκοπό όπως λέει να τους καταστρέψουν την καριέρα του...

Ακόμη και για δικηγόρο το Παπάρη πήρε ο άνθρωπος δεν έχει γιατριά! Είναι για τον Σειρινάκη !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

paokagrinio έγραψε:δεν γραφω σχεδον ποτε στο forum παρολο που το παρακολουθω χρονια τωρα. Οπως φαινεται και απο το ονομα μου καταγομαι απο το Αγρινιο οπου και ζουσα μονιμα μεχρι περυσι τον αυγουστο. Ξερω λοιπον οχι μονο απο προσωπικη εμπειρια, αλλα και γενικοτερα οτι ο warda παρενοχλουσε κοπελες ειτε ανηλικες ειτε ενηλικες,κυριως ανηλικες. Μια απο αυτες η κοπελα μου, που της εστελνε ασταματητα μηνυματα και την παρακαλουσε να περασει την παρει με το αμαξι. Επισης εστελνε σε πολλες γνωστες μου και ελεγε τα ιδια. Ο warda συνεχεια εβγαινε εξω και παντα τον εβλεπες τις πιο πολλες φορες κυριως με ανηλικα κοριτσια. Οποτε αυτες οι δηλωσεις που εκανε για μενα προσωπικα μονο γελοιες μπορω να τις χαρακτηρισω, αν κρινω απο το παρελθον του :redcard:
Οτατσοπουλος του Αγρινίου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εντάξει. Σε όλους αρέσει το μ@νι αλλά αυτός δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Καμια ερευνα δεν εκανε η παε οταν τον εφερε?

[youtube]W1zUuaUV9_A[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paokagrinio έγραψε:δεν γραφω σχεδον ποτε στο forum παρολο που το παρακολουθω χρονια τωρα. Οπως φαινεται και απο το ονομα μου καταγομαι απο το Αγρινιο οπου και ζουσα μονιμα μεχρι περυσι τον αυγουστο. Ξερω λοιπον οχι μονο απο προσωπικη εμπειρια, αλλα και γενικοτερα οτι ο warda παρενοχλουσε κοπελες ειτε ανηλικες ειτε ενηλικες,κυριως ανηλικες. Μια απο αυτες η κοπελα μου, που της εστελνε ασταματητα μηνυματα και την παρακαλουσε να περασει την παρει με το αμαξι. Επισης εστελνε σε πολλες γνωστες μου και ελεγε τα ιδια. Ο warda συνεχεια εβγαινε εξω και παντα τον εβλεπες τις πιο πολλες φορες κυριως με ανηλικα κοριτσια. Οποτε αυτες οι δηλωσεις που εκανε για μενα προσωπικα μονο γελοιες μπορω να τις χαρακτηρισω, αν κρινω απο το παρελθον του :redcard:
Δεν τα στελνες ενα email στην ΠΑΕ πριν τον παρουμε ρε αδερφε...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

(Να σβηστεί το ποστ...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Τρί 15 Αύγ 2017, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλό θα είναι να μη γράφονται έτσι ελαφρά τη καρδιά τέτοια πράγματα χωρίς τρανταχτες αποδείξεις. Προσοχή σαυτα που γράφουμε. Γνώμη μου είναι να σβηστούν όλα όσα γράφτηκαν σχετικά με την ιδιωτική ζωή του

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ίσως έχεις και δίκαιο αλλά από τη στιγμή που λέμε την αλήθεια; Και πως να έχουμε αποδείξεις για κάτι τέτοιο; Δε νομίζω να κάτσει ο ίδιος να ασχοληθεί ατομικά με τον καθένα που γράφει κάτι για αυτόν στο internet.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

7.Amr Warda

Μιλάω για το ΠΑΟΚμανία ως σαιτ και δευτερεύον για το κάθε μαύρο χιόνι που θα γράψει κάτι που μπορεί να είναι μυνησιμο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυρο Χιονι την Τρί 15 Αύγ 2017, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Εγώ σβήνω το post μου γιατί όπως είπα ίσως και να μην είναι σωστό όντως να γράφουμε τέτοια πράγματα.

ΥΓ:Ας το σβήσει κάποιος mod όταν το δει δε μπορώ εγώ, το έκανα edit...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Τρί 15 Αύγ 2017, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Κάνε το εντιτ

Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Σωστός...