που πας χωρις τζαβελλα ρε συ σουρμε??sourmenetes έγραψε:Οποιος εχει ορεξη για γκρινια του εχω φαρμακο....
9 η ωρα Φιορεντινα-ΠΑΟΚ επαναληψη cosmotesport2....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λετε???Θα τους παρουμε τους βρωμοΙταλους....????![]()
![]()

που πας χωρις τζαβελλα ρε συ σουρμε??sourmenetes έγραψε:Οποιος εχει ορεξη για γκρινια του εχω φαρμακο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Goran τον σταυρό της τον έκανε πέρσι στις μεταγραφές χειμώνα!!!Μου έπαιρνε συνέχεια το PC για να γράφει διαγωνίσματα (φιλόλογος είναι) και την ψώνισα ανοίγω την πόρτα λέω ''σε μισή ώρα γυρνάω''..''που πας ξαφνικά?'' μου λέει.''Τώρα θα δεις της λέω''.goran 64 έγραψε:agios έγραψε:Μόλις γύρισα απ την δουλειά.Μπαίνω σπίτι και απ την πόρτα λέω την γυναίκα μου
''Τι έγινε?Όχι ακόμη?''
''Τι?'' μου λέει ''το φαί?''
''Ποιο φαί'' λέω ''το φορ''.
''Τι είναι'' μου λέει το ''φορ''?
''Το σεντερ φορ ρε μωρό'' λέω για τον ΠΑΟΚ
''Άντε καλά μου λέει...''έχεις καεί εντελώς...θα φας τουλάχιστον ή θα αρχίσεις να γράφεις στο Paokmania?''
Και φυσικά άρχισα να γράφω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την φαντάζομαι να κάνει με απορία τον σταυρό της παραμιλώντας:agios έγραψε:Sourme έπρεπε να δεις την φάτσα της...sourmenetes έγραψε:Πολυ μας τρολαρεις...αγιε μου...![]()
![]()
![]()
![]()
" Άγιος ο Θεός...
Άγιος ισχυρός...
Άγιος αθάνατος...
Ελέησον ημάς..."!!!!![]()
![]()
![]()
Εχω Κρεσπουρα...!!!!!!!!!!ace79grpaok έγραψε:που πας χωρις τζαβελλα ρε συ σουρμε??sourmenetes έγραψε:Οποιος εχει ορεξη για γκρινια του εχω φαρμακο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Goran τον σταυρό της τον έκανε πέρσι στις μεταγραφές χειμώνα!!!Μου έπαιρνε συνέχεια το PC για να γράφει διαγωνίσματα (φιλόλογος είναι) και την ψώνισα ανοίγω την πόρτα λέω ''σε μισή ώρα γυρνάω''..''που πας ξαφνικά?'' μου λέει.''Τώρα θα δεις της λέω''.agios έγραψε:[
Ελέησον ημάς..."!!!![/size][/b]![]()
![]()
![]()
Την άμυνα φοβαμε επιθετικά τουλάχιστον 2 γκολ τα έχουμεsourmenetes έγραψε:Οποιος εχει ορεξη για γκρινια του εχω φαρμακο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω λεω προτεραιότητα box-to-box μεσος που να σκοραρει και να δινει καμια ασιστ γιατι τα χαφ που εχουμε ουτε με γραμμα στον αγιο Βασιλη μπορουν και μετα επιθετικος περιφεριαακος (η ψευτοεννιαρη αλλα Ματεους)!DimitrisS έγραψε:Παντως ρε σεις με την εικονα που μας εδειξε η ομαδα στα τελευταια παιχνιδια "δεν πρεπει" ή για να το πω αλλιως δεν νομιζω να μας εχει δωσει το δικαιωμα να γκρινιαζουμε για μεταγραφες χειμωνα.
Ναι, η ομαδα θελει εναν επιθετικο οχι γιατι δεν εχει, αλλα γιατι αυτοι που εχει πηραν τις ευκαιριες τους και δεν τις αρπαξαν.
Η χημεια που εχει βρει η ομαδα ειναι καλη και σημαντικη.
Στις 2 μεταγραφες που θεωρητικα θα γινουν πιστευω πως η μια θα ειναι η εντεκαδατη (φορ) και η αλλη συμπληρωματικη (χαφ).
ΘΕΟΣpainkiller4 έγραψε:Goran τον σταυρό της τον έκανε πέρσι στις μεταγραφές χειμώνα!!!Μου έπαιρνε συνέχεια το PC για να γράφει διαγωνίσματα (φιλόλογος είναι) και την ψώνισα ανοίγω την πόρτα λέω ''σε μισή ώρα γυρνάω''..''που πας ξαφνικά?'' μου λέει.''Τώρα θα δεις της λέω''.agios έγραψε:[
![]()
![]()
Πετάγομαι στα Media μπαίνω λέω ''πιο είναι το πιο φθηνό laptop που έχετε προσφορά δεν με νοιάζει τίποτα μόνο word να έχει'' Μου δείχνει ένα η κοπελίτσα της λέω τύλιξτο φέρτο.Πάω σφαίρα σπίτι μπαίνω μέσα αρπάζω το δικό μου,της δίνω το άλλο και της λέω ''εμένα το laptop όταν έχει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ και γενικά όταν παίζει δεν θα μου το παίρνεις,πάρε αυτό και γράφε όσο θες,άιντε..''
Και σταυροκοπιόταν φίλε σταυροκοπιόταν....
Τελικά το βρήκα κι ας παιδεύτηκα για μήνες...Είσαι ο Άγιος Άπλας!!!!goran 64 έγραψε:ΘΕΟΣpainkiller4 έγραψε:Goran τον σταυρό της τον έκανε πέρσι στις μεταγραφές χειμώνα!!!Μου έπαιρνε συνέχεια το PC για να γράφει διαγωνίσματα (φιλόλογος είναι) και την ψώνισα ανοίγω την πόρτα λέω ''σε μισή ώρα γυρνάω''..''που πας ξαφνικά?'' μου λέει.''Τώρα θα δεις της λέω''.agios έγραψε:[
![]()
![]()
Πετάγομαι στα Media μπαίνω λέω ''πιο είναι το πιο φθηνό laptop που έχετε προσφορά δεν με νοιάζει τίποτα μόνο word να έχει'' Μου δείχνει ένα η κοπελίτσα της λέω τύλιξτο φέρτο.Πάω σφαίρα σπίτι μπαίνω μέσα αρπάζω το δικό μου,της δίνω το άλλο και της λέω ''εμένα το laptop όταν έχει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ και γενικά όταν παίζει δεν θα μου το παίρνεις,πάρε αυτό και γράφε όσο θες,άιντε..''
Και σταυροκοπιόταν φίλε σταυροκοπιόταν....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()