Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Hideguti »

paokovia έγραψε:Πάλι μέσα πέσαν οι ultras... Εικόνα
Και εγω που σκεφτομουν να το γυρισω απο το organics στο ultrex...

Σερτζιο Κονσεισαο- Πρωτος Εκτος Εδρας Σκορερ του ΠΑΟΚ (2008-2009) -Πρωτος ασσιστμαν του ΠΑΟΚ (2008-2009)

ΥΓ: Δημιουργει προβληματα στα αποδυτηρια. Το δηλωσε και η συζυγος του Μαρκος Αντονιο.
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

Δημοσίευση από salonicapaokaki »

Hideguti έγραψε: ΥΓ: Δημιουργει προβληματα στα αποδυτηρια. Το δηλωσε και η συζυγος του Μαρκος Αντονιο.
έεεεετσι.κι όχι μόνο η κοπέλα, αλλά κι όλοι του οι συμπαίκτες το έχουν δηλώσει, όσες φορές έχουν μιλήσει για αυτόν.Είναι ο άνθρωπος που χαλάει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.Είναι γεγονός αυτό...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδέρφια σε αυτό το καταπληκτικό βιντεάκι που αξίζει όλοι να το δούμε, εμπεριέχονται 3 γκολ...

http://www.youtube.com/watch?v=HxS_52YI ... annel_page

ε λοιπόν και τις 3 γκολάρες που δείχνει το βιντεάκι αυτό τις βάζει ο σέρτζιο... ΜΟΝΟ αυτός στην τωρινή ομάδα έχει τέτοιο ρεπερτόριο στα γκολ...

(για κάποιους που λένε για την αξία του) για να μη θυμίσω τις ασίστ..
γιατί πολλοί καναπεδάκηδες και ακόμα πιο πολλοί στα ράδια δυσανασχετούνε με την απόφαση του Ζαγόρ
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

Δημοσίευση από salonicapaokaki »

+ 7.000.000.000 (το 7 δεν είναι τυχαίο...)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πωπω φιλος...ανατριχιασα!!

Αυτο αμα δειχνει ο Ζησης σε καθε παιχτη που προσεγγιζει,θα παρακαλανε να ερθουν!

ΥΓ.

Σερτζιο!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εύχομαι μονο να έγινε και καμια μείωση στις αποδοχές του γιατί από ότι θυμάμαι έχει σχετικά βαρύ συμβόλαιο και για εναλλακτική σίγουρα ακριβό.
Πάντως σίγουρα είναι ανώτερος του λάκη και του σβούρα ως αλλαγή.Θα είναι όμως εναλλακτική η θα είναι όπως φέτος αναντικατάστατος από το santos?
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

teodore έγραψε:Όσο καιρό ακούγονταν ότι φεύγει, ενδεχομένως και σταματάει το ποδόσφαιρο αυτός ο μεγάλος παίχτης που είχαμε την τιμή να τον δούμε να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα ήθελα να προτείνω ένα αποχαιρετιστήριο φιλικό στην Τούμπα με την Λάτσιο προς τιμήν του.
ουρρρρτ,οχι με λατσιο,εγω θα προτεινα φιλικο με την εθνικη πορτογαλλιας :)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Τι λες ρε ??
Και να φάνε 5-6 μπαλάκια και να κλαίνε οι Πορτογάλοι??
Μετά κανένας δεν θα θέλει να έρθει από Πόρτο μεριά
:) :) :) :)

Συμφωνώ για φιλικό με Λάτσιο
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

salonicapaokaki έγραψε:
Hideguti έγραψε: ΥΓ: Δημιουργει προβληματα στα αποδυτηρια. Το δηλωσε και η συζυγος του Μαρκος Αντονιο.
έεεεετσι.κι όχι μόνο η κοπέλα, αλλά κι όλοι του οι συμπαίκτες το έχουν δηλώσει, όσες φορές έχουν μιλήσει για αυτόν.Είναι ο άνθρωπος που χαλάει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.Είναι γεγονός αυτό...
ναι ρε παιδια....που παμε για πρωταθλημα με τετοιυς παιχτες..............

:) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Θέλω να τονίσω πως όλα τα θέματα πρέπει να λύνονται μέσα στο εσωτερικό των ομάδων..
Γιατί το λέω αυτό ε; Ε λοιπον αφού παρακολούθησα τον αγώνα με τη Λάρισα από την 7 όπου έχω διαρκείας μετά το τέλος του Α΄ημιχρόνου είπα να φύγω από την παρέα μου και να το δω από ψηλά το 2....
Λοιπόν και ενώ παιζόταν το χαλαρό ομολογουμένως παιχνίδι, δύο τύποι από πάνω μου λέγανε: ''αλήτη κονσεισαο που δεν τρέχεις και είσαι αδιάφορος και κρεμάς την ομάδα και θέλεις και φανέλα βασικού και κοιμάσαι μαζί με τον προπονητή'' και μπλα και μπλα...έτσι αντέδρασα και είπα ότι δεν κρίνεται σήμερα( χθες ) ο αρχηγός αλλά από όλη την χρονιά και ποιον λέω να βάλει..λένε τον τίμιο παντελή που παίρνει 100.000 και μας αγαπάει και ενώ ο ξένος κονσεισάο δεν πρόλαβε να μας αγαπήσει και παίρνει 600.000
από εκεί και μετά σταμάτησα να μιλάω και αδιαφόρησα..αλλά πόσο κακό κάνουν οι εφημερίδες και πως πήγανε να αμαυρώσουν την εικόνα ενός παίκτη..το λέω για΄τι πάρα πολλοί λένε ότι ακούν στα ράδια και διαβάζουν στις φυλλάδες...
Κρίμα να πιστεύουμε ότι γράφετε και όχι κάτι που θα ακούσουμε με τα αυτιά μας...Άκουσε κανείς τον κονσεισάο να λέει θέλω τη φανέλα σπίτι μου...;;;
τεσ πάντων αυτή την πικρα και την απαξίωση δεν πρέπει να τη βγάζουμε σε παίκτες που τιμάεν την φανέλα...
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

φίλε ο ένας απο τους τύπους ημουν εγω και ο αλλος ο κολλητος μου που ειναι ξάδερφος του παντελή. αφου μας γυρισες πλατη σου ριχναμε μασημενα πασατεμπα. ακου να προτιμας κονσεισαο... :) :) :)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Τι λες ρε ??
Και να φάνε 5-6 μπαλάκια και να κλαίνε οι Πορτογάλοι??
Μετά κανένας δεν θα θέλει να έρθει από Πόρτο μεριά
:) :) :) :)

Συμφωνώ για φιλικό με Λάτσιο
Ασε ρε σε λεω να ερθει ο ροναλντο να εκτελεσει κορνερ στην 4 να γελασουμε :)

Σερτζιο αρχηγαρα για παντα ΠΑΟΚαρα :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

SATANAS έγραψε:φίλε ο ένας απο τους τύπους ημουν εγω και ο αλλος ο κολλητος μου που ειναι ξάδερφος του παντελή. αφου μας γυρισες πλατη σου ριχναμε μασημενα πασατεμπα. ακου να προτιμας κονσεισαο... :) :) :)
xaxaxaxaxaxaxa καλο φίλε έλιωσα...
κι εγώ όμως όταν γύρισα την πλάτη σας έλουσα πατόκορφα...
άκου τον τίμιο παντελή.... :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δόξα τον Θεό ΠΑΟΚ!
Τζάμπα χαιρέτησα!
:shock:
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Πολύ καλό νέο η παραμονή του Σέρτζιο! Μας χρειάζεται η εμπειρία του και το διαφορετικό του στυλ σε σχέση με Βιεϊρίνια, Κουτσιανικούλη. Είναι ευκαιρία και για τους μικρούς να μάθουν ορισμένα πράγματα δίπλα του.
Επίσης, γούσταρα πολύ το άκυρο που φάγανε όλοι οι δημοσιογράφοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”