87.José Alberto Cañas
Re: 87.José Alberto Cañas
"Κακό" παιχνίδι, με "κακό" παιχνίδι, έχουν μεγάλη διαφορά.
Ειλικρινά, ψάχνω σήμερα να βρω 1 σωστή του πάσα. Πιθανότατα έκανε μόνον 1, στο 2ο ημίχρονο, λίγο πριν βγει.
Το σημερινό δεν ήταν απλά "κακό" παιχνίδι... καλύτερα να παίζαμε με 10.
Ειλικρινά, ψάχνω σήμερα να βρω 1 σωστή του πάσα. Πιθανότατα έκανε μόνον 1, στο 2ο ημίχρονο, λίγο πριν βγει.
Το σημερινό δεν ήταν απλά "κακό" παιχνίδι... καλύτερα να παίζαμε με 10.
Απορώ πώς είναι δυνατόν να υπάρχει και μόνο η σκέψη για ανανέωση...Δεν θα μπορούσα ποτέ πραγματικά να φανταστώ τον Χαρίση να κάνει πιο χάλια παιχνίδι από αυτό που έκανες εσύ σήμερα...και δυστυχώς δεν είναι το μόνο..Πάει να γίνει πλέον μόνιμη κατάσταση...Όσο συμπαθής είσαι φυσιογνωμικά άλλο τόσο αντιπαθητικός είσαι αγωνιστικά...
- ΑποστόληςΑ
αυτος ηταν, αυτος ειναι και αυτος θα παραμεινει ο αγαπημενος μας ισπανος, γι αυτο και οποιαδηποτε συζητηση για ανανεωση μονο στην κατηγορια των ανεκδοτων μπορω να την καταταξω...
η αναζητηση συγχρονου 6αριου, ελπιζω να ξεκινησε χθες :ugeek:
η αναζητηση συγχρονου 6αριου, ελπιζω να ξεκινησε χθες :ugeek:
- painkiller4
Δεν νομίζω ώρα είναι για τον ΣουηδόΑποστόληςΑ έγραψε:Φοβάμαι ότι αυτός θα ξεκινήσει με Chelsea.
δεν υπαρχει αλλη λυση. ουτε για την τσελσι, ουτε για την χαρτινη. μετα βλεπουμε....ΑποστόληςΑ έγραψε:Φοβάμαι ότι αυτός θα ξεκινήσει με Chelsea.
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Παιδιά το είχα γράψει και παλιότερα , αυτό με τις πάσες του είναι τραγικό και θα έφτανε αργά η γρήγορα η μέρα που τα λάθη του θα στοίχιζαν στην ομάδα μας , μέχρι και χτες δεν στοίχισε κανένα λάθος του , μέχρι και σήμερα δεν χάσαμε βαθμούς εξαιτίας του αλλά αν δεν μπορεί να δει κάποιος ότι θα έρθει η μέρα που δεν θα μπαίνει η μπάλα και θα κάνει πάλι την συνηθισμένη λάθος πάσα στο κέντρο και θα βάλει κανένα γκολ στην κόντρα ο χ οφι τότε δεν μπορεί να δει σωστά! Το έχουμε ξεχάσει γιατί ήρθε το σκορ 1-3! Να πω τουλάχιστον ότι κάνει και κανένα ασφυχτικό μαρκάρισμα και κλέβει μπάλες να πω εντάξει τον θέλει μέσα για άλλο λόγο, αλλά δεν κάνει ούτε αυτό, εξίσου κακοί παίχτες έχουν κάτσει εκτός ομάδας (leovac) και παίχτες για κακή συμπεριφορά (Κωνσταντινίδης) αυτός δεν ξέρω τι έχει, είναι το αγαπημένο παιδί της διοίκησης? δεν έχω καταλάβει , απαγορεύετε στο κέντρο σε φάση επίθεσης να χάνεις την μπάλα όταν απο πισο σου εχεις μονο τους αμυντικούς! Ξέρω είμαι κακός αλλά η διακοπή συμβολαίου θα είναι σαν μεταγραφή μεχρι το τέλος να παίζει μόνο ο ανέντιμος βερνμπλουμ ακόμα και πιτσιρικάς απο την κ14 θα ειναι πολυ καλύτερα! Τα μυαλά μου πονάνε!
το μαθανε πλεον ολοι οι αντιπαλοι
πιεση στον Κανιας που κανει ευκολα λαθος στην πρωτη πασα....
χθες εγινε και με τον Μαουριτσιο αυτο αλλα δεν εδωσε φαουλ το κορακι και οι αντιπαλοι εγιναν επικινδυνοι προς την εστια μας
νομιζω ο σουηδος την κυριακη πρεπει να παιξει
πιεση στον Κανιας που κανει ευκολα λαθος στην πρωτη πασα....
χθες εγινε και με τον Μαουριτσιο αυτο αλλα δεν εδωσε φαουλ το κορακι και οι αντιπαλοι εγιναν επικινδυνοι προς την εστια μας
νομιζω ο σουηδος την κυριακη πρεπει να παιξει
- Chuck Norris
Όλα τα πυρά στον Ισπανό βλέπω..Την αοαράδεκτη πάσα του Βιερίνια στην φάση που φάγαμε το γκολ γιατί δεν την σχολιάζουμε εξίσου;
- ΑποστόληςΑ
Ο Vieirinha διανύει (ακόμη) την μετριότητά του. Λόγω της ανωτερότητάς του και μόνον δεν είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας. Με βάση όμως τα standards του είναι πολύ πίσω.
-
Μια δυο.....15 λαθος πασες φετος καπου θα εμπαινε το γκολ ευτυχως δεν μας στοιχησε.

Πφφφφ....Αμάν...
Τον φάγατε πια...
"Πίσω ρε γορίλες"...

Υ.Γ. Αφιερωμένο ιδιαιτέρως στον ............................. axristeas...
Τον φάγατε πια...
"Πίσω ρε γορίλες"...

Υ.Γ. Αφιερωμένο ιδιαιτέρως στον ............................. axristeas...

- painkiller4
Chuck Norris έγραψε:Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά χθες ...

[youtube]fKR47cUkJqw[/youtube]

Athens έγραψε:το μαθανε πλεον ολοι οι αντιπαλοι διαιτητές
πιεση στον Κανιας που δε του δίνουμε φάουλ όταν τον πιέζουν....