10.Djalma Campos
- ΑποστόληςΑ
Re: 10.Djalma Campos
Καλά εκεί στην ΠΑΕ φοβούνται να πούνε οτι εχει θλάση ... 1 μήνα στάνταρ...καλό Μάρτιο...
Χανει κ σαλκε γαμωτο.... τελικα αποδυναμωμένοι πολύ στην Ευρώπη... χωρίς τζαλμα κ γκαρυ...
Χανει κ σαλκε γαμωτο.... τελικα αποδυναμωμένοι πολύ στην Ευρώπη... χωρίς τζαλμα κ γκαρυ...
Χωρίς Γκάρυ αλλά μέ Ενρίκε
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε έχει δώσει τέτοια δείγματα η παε η μόνο για να πεις?Demir έγραψε:Καλά εκεί στην ΠΑΕ φοβούνται να πούνε οτι εχει θλάση ... 1 μήνα στάνταρ...καλό Μάρτιο...
Αυτό πάλι από πού προκύπτει;Demir έγραψε:Καλά εκεί στην ΠΑΕ φοβούνται να πούνε οτι εχει θλάση ... 1 μήνα στάνταρ...καλό Μάρτιο...
10.Djalma Campos
Χο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 31 Ιαν 2017, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir έγραψε:Καλά εκεί στην ΠΑΕ φοβούνται να πούνε οτι εχει θλάση ... 1 μήνα στάνταρ...καλό Μάρτιο...

Υ.Γ. Περαστικά ρε παιχταρά μου...Σιδερένιος και γρήγορα ξανά στην θέση σου μέσα στην ομαδάρα μας!!!!

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μείον ένα σημαντικό γρανάζι για το σύνολο του Βλάνταν,να γυρίσεις ακόμη πιο δυνατός γρήγορα γιατί η ομάδα σε έχει αναγκη
δεν ειναι για να πω..γενικα κρατάει μια φοβική στάση απο περσυ με 35 θλασεις και δεν λέει κ πολλά...μακαρι πάντως να τον στείλουν στην σερβα μάγισσα ,σε 2 βδομάδες να ειναι πισω...έχω ακούσει τρέλα πράγματα απο παικτη που έχει παει εκεί...
παιδια η κακωση στο μυ ειναι η θλαση που λεμε στην καθημερινη μην την πεφτετε στο δεμιρη...
- ΑποστόληςΑ