Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μπλεγμένο με κολομβιανό καρτέλ κοκαΐνης το στέλεχος της Μπενφίκα!
ανάμεσα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ στο περίφημο σκάνδαλο της Μυκόνου που εμπεριέχει και διακίνηση ναρκωτικών βρίσκεται και κάποιες στις οποίες εμπλέκεται ο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Φεισα για 5 μυρια στην Μπενφικα,Σαμαρης για 10.Μονο εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι ο δρομος για την Πορτογαλια ειναι γεματος Αριελ;
ανάμεσα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ στο περίφημο σκάνδαλο της Μυκόνου που εμπεριέχει και διακίνηση ναρκωτικών βρίσκεται και κάποιες στις οποίες εμπλέκεται ο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Φεισα για 5 μυρια στην Μπενφικα,Σαμαρης για 10.Μονο εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι ο δρομος για την Πορτογαλια ειναι γεματος Αριελ;
- john4serres
-
Asimos
Οπου βλεπεις συνεργασιες του γκει βαλε και μισο παγκοσμιο ποινικο κωδικα.
Εχουν αλλαξει επιπεδο.
Εχουν αλλαξει επιπεδο.
39ο λεπτό: Δεύτερη φορά που ο Μάντζιος ανακόπτεται από το... σημαιάκι χωρίς να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.
απο ΟΣΦΠ-Λεβαδειακος
απο ΟΣΦΠ-Λεβαδειακος
Μερικοι παικτες του λεβαδειακου οπως ο 83 αντι να μαρκαρουν βλεπω ανοιγουν δρομο να περασουν οι αντζουγιες
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
black death
Μπακαρα αυτος ο ντα Κοστα. Εχει ηδη πιασει το νοημα οτι στα 3 μαρκαρισματα για καρτα παιρνει τη μια.
Παντως ποση ωρα ηταν κλειστο το στοιχημα οnline!ποιος ξερει τι μαγειρευεται??
Ρε λες μετά από 15 συνεχόμενες ήττες να του κόψει βαθμούς το παράρτημα;
Κάτσε να δούμε και πότε θα λήξει, δεν ξέρω αν προλάβουμε τα πρώτα λεπτά του ΠΑΟΚ αύριο.
0-1
Πω πω έκπληξη... Κωλοφαρδία!!!!!!
η πλάκα είναι ότι είχε μπει δεύτερη μπάλα μέσα... Και μπήκε ο 4ος!!!!! Και την έβγαλε έξω... Φυσικά δεν διέκοψε το παιχνίδι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Πω πω έκπληξη... Κωλοφαρδία!!!!!!
η πλάκα είναι ότι είχε μπει δεύτερη μπάλα μέσα... Και μπήκε ο 4ος!!!!! Και την έβγαλε έξω... Φυσικά δεν διέκοψε το παιχνίδι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 29 Αύγ 2015, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.