Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από sourmenetes »

fossa έγραψε:Καμιά μιζέρια απάντησα στο παλικάρι. Αν δεν τους έτρεχε ο Ιβάν μετά τα Γιάννενα με αυτό το ροστερ θα μέναμε.
Μιζέρια είναι ο Ιβάν να δίνει το ελεύθερο στα στελέχη του ΠΑΟΚ απ τα προηγούμενα χρόνια να φέρουν και μεγάλους παίκτες και αυτοί να μη θέλουν. Επιτέλους έχουμε έναν χοσαδα πρόεδρο και πρέπει να κάνουμε και μεταγραφές ουσίας και αεροδρομίου και για να πουλήσεις φανέλες. Γουστάρω τον κάθε Μπερμπάτοφ κι ας είναι και 40.
Δε νομιζω οτι θα εμενε ετσι..νομιζω οτι η προταση φανηκε απο τη στιγμη που ακυρωσαν τον μποακι.
Βαλτα λιγο κατω.
Δεν ακυρωνω μποακι στελνω κουλουρη και δεν παιρνω φορ,επειδη ετσι θελανε καποιοι να το παρουσιασουν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οταν βρισκεσαι με Μπερμπατοφ στην ομαδα και να εισαι σε κώμα σε νοσοκομείο τα ευσημα εσυ θα τα παρεις ως ΑΔ απο τη στιγμη που εχεις εναν ιδιοκτητη πανω απο το κεφαλι σου.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Φρανκ, έλα, αλήθεια τώρα. Επίτηδες έδιωξες τελευταία στιγμή τον Φακούντο για να μείνει ελεύθερο το "10", έτσι δεν είναι; ;)
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

διάβασα ένα σχόλιο σε ένα αθηναικό σάιτ το οποίο το θεωρώ πολύ εύστοχο. Λέει το εξής:

Καπέλωσε τον Άρνεσεν ο Ιβάν με αυτή του την κίνηση?(μεταγραφή μπερμπάτοφ)
Σε καμιά περίπτωση. Ο δανός έστησε ολόκληρη τούρτα και ο Ιβάν έβαλε απλά το κερασάκι..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αλλάξαμε προεδρους βεληνεκους Παντελακη,προπονητές μεγέθους Στεφενς ,σταυρώσαμε παικτες σα το Σαλπιγγίδη και ΤΔ σα το Βρυζα (δε βγαζω την ουρα μου απ εξω) .Δοκιμάσαμε μεγάλα και μικρα ονοματα,ΠΑΟΚτσακια ή μη,θρησκευόμενους ή αθεους, μα τ αποτέλεσμα ηταν παντοτε το ιδιο.Αποτυχία πριν καλα τελειωσει η χρονια.
Καταλάβετε κατι.Ο Δανος κοκκινομαγουλος είναι η τελευταια μας ευκαιρια , το τελευταιο οχυρό.Αν αποτύχει κι αυτος θα αποδειχτει περιτρανα οτι δεν εφταιγε κανεις απ τους παραπάνω για ολα οσα ζησαμε τοσα χρονια.Εμεις,"το βουητο της Τουμπας" που λεγε μια ψυχή(και των ραδιοφώνων θα συμπληρώσω εγω) ειναι που γκρεμιζει, οτι χτίζεται εδω και καιρο.Αυτη η μιρλα και η κακομοιριά που μας έχει διαποτίσει τοσα χρόνια και πιέζει για το "εδω και τωρα" αποτέλεσμα.Φετος ξηλώσαμε μεχρι και τα πλακακια στη Τουμπα,δε μενει τιποτ αλλο εκτος απο μας στον "τοπο του εγκληματος".Ο Φρανκ λοιπον ειναι η τελευταια μας ευκαιρια ή μαλλον η τελευταία δικαιολογια πριν αποδειχθούμε ΟΙ ιδανικοι αυτόχειρες.

Προσεξτε καλα τι ακουτε και τι γραφετε, αλλα κυριως τι ενστερνίζεστε απ τον πολεμο που ηδη ξεσπασε εναντιον του.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μπράβο Καταραμενε, υπεροχη προσέγγιση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτός είναι διακοπές ρε, μην του λέτε μπράβο.
έπρεπε να φύγει διακοπές :roll: :lol: ο Δανός ζβ για να δούμε άσπρη μέρα να πούμε.. :lol: :lol: :evil:
Spiros_S έγραψε:Φρανκ, έλα, αλήθεια τώρα. Επίτηδες έδιωξες τελευταία στιγμή τον Φακούντο για να μείνει ελεύθερο το "10", έτσι δεν είναι; ;)
τα λέγαμε και χθές. :D :D

συν αυτό που λεει ο σούρμε παραπάνω, κάποιοι μάλλον πρέπει να παραδεχτούν ότι βιάστηκαν να πιούν κρασάκι με την κόρη του. ;) 8-) :lol: :lol:

Χοντρέ τώρα να σε δω τι θα πεις.

:nairepaok:
kataramenos5 έγραψε:Αλλάξαμε προεδρους βεληνεκους Παντελακη,προπονητές μεγέθους Στεφενς ,σταυρώσαμε παικτες σα το Σαλπιγγίδη και ΤΔ σα το Βρυζα (δε βγαζω την ουρα μου απ εξω) .Δοκιμάσαμε μεγάλα και μικρα ονοματα,ΠΑΟΚτσακια ή μη,θρησκευόμενους ή αθεους, μα τ αποτέλεσμα ηταν παντοτε το ιδιο.Αποτυχία πριν καλα τελειωσει η χρονια.
Καταλάβετε κατι.Ο Δανος κοκκινομαγουλος είναι η τελευταια μας ευκαιρια , το τελευταιο οχυρό.Αν αποτύχει κι αυτος θα αποδειχτει περιτρανα οτι δεν εφταιγε κανεις απ τους παραπάνω για ολα οσα ζησαμε τοσα χρονια.Εμεις,"το βουητο της Τουμπας" που λεγε μια ψυχή(και των ραδιοφώνων θα συμπληρώσω εγω) ειναι που γκρεμιζει, οτι χτίζεται εδω και καιρο.Αυτη η μιρλα και η κακομοιριά που μας έχει διαποτίσει τοσα χρόνια και πιέζει για το "εδω και τωρα" αποτέλεσμα.Φετος ξηλώσαμε μεχρι και τα πλακακια στη Τουμπα,δε μενει τιποτ αλλο εκτος απο μας στον "τοπο του εγκληματος".Ο Φρανκ λοιπον ειναι η τελευταια μας ευκαιρια ή μαλλον η τελευταία δικαιολογια πριν αποδειχθούμε ΟΙ ιδανικοι αυτόχειρες.

Προσεξτε καλα τι ακουτε και τι γραφετε, αλλα κυριως τι ενστερνίζεστε απ τον πολεμο που ηδη ξεσπασε εναντιον του.
Α ρε κατ5 ποσο καιρό το λεμε; πόσο; απο την πρώτη ώρα. γιατί; γιατί είμαστε (και εγώ δεν βγαζω την ουρά μου απέξω) οι πιο οτι να ναι οπαδοί στην υφήλιο. οταν δε θελουμε. γιατί όταν θέλουμε... μπορει και να γυριζει αναποδα ο ντουνιας ενα πραμα... :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ειμαστε απλα...Ελληνες :mrgreen: Εβαλα προχτες ραδιο περιμενοντας να σκασει το φορ κι επεσα πανω σε Ηρακλειδεις που σταυρωνανε τους παντες εντος της ομαδας τους γιατι εχασε λεει απ το νιονιο και μειναν πισω στη βαθμολογια.Φετος ανεβηκαν θελουν και να το σηκώσουν. :o Πήρα κουραγιο,δεν ειμαστε μονο εμεις.

γιατί όταν θέλουμε... μπορει και να γυριζει αναποδα ο ντουνιας ενα πραμα...
Ετσι ακριβως.Η ειδοποιός διαφορά.

Νομιζω εχουμε τα βασικα φετος, λεφτα και ικανους ανθρώπους στις καίριες θεσεις.Ενας παικτης πανω -κατω στο ροστερ δεν ειναι το φλεγον ζητημα.Το θεμα ειναι να αγκαλιασει ο κοσμος την προσπαθεια και να τους αφησει ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ να κανουν τη δουλεια τους.Τοτε και μονο τοτε " θα ρθει αναποδα ο ντουνιας."
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αποκλειστικό!!!
Ο Ιβάν χάλασε τις διακοπές του Φρανκ που γυρίζει φορτωμένος από τη Βιέννη.

Μια η ώρα βράδυ, χτυπά το τηλέφωνο. Ο Φρανκ πίνει το τρίτο του ποτό, δίπλα στην πισίνα. Κοιτάει το νούμερο που ξεκινά από +30... (όχι από +0495 Πακιστάν Λολ) κι αναρωτιέται. Ποιος να ναι τέτοια ώρα; αφού πλήρωσα κοινόχρηστα, στην ΠΑΕ είπα να μην με ενοχλήσει κανείς...
........
Μην μακρυγορουμε στο τι ειπώθηκε, αυτό που μας μετέφερε άνθρωπος μας είναι ότι, έβριζε συνέχεια αφού έκλεισε το τηλέφωνο που κάποιοι του χάλασαν τις διακοπές και έψαχνε τρόπο να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη....

Γατάκια αρδ, πείτε ένα συγγνώμη ρε!???!!!??? Αλλά που να βρεθεί φιλότιμο... Idiots

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

φερε και Ραικοβιτς ρε Φρανκ , τωρα που γυρναει !
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

tad έγραψε:Besuch 2 ++++++++++++++++++++ 1926

Συμφωνώ απόλυτα αλλά απορώ που βρίσκεις το κουράγιο να γράψεις όλα αυτά που έγραψες ...

Απορώ πραγματικά με την κριτική στον Άρνεσεν για το θέμα του επιθετικού ... είναι προφανές ότι μέχρι τώρα δεν του έκατσε η φάση παρά τις προσπάθειες ... επίσης είναι δεδομένο ότι θεωρούν τόσο αυτός όσο και ο Τούντορ επιθετικούς τους ΜΑΚ, Ζαίρο και Ροντρίγκες ... Θέλουν και ένα ακόμα σέντερ φόρ περιοχής αλλά δεν τους έκατσε ... Πιστεύω ότι από όλους όσους ακούστηκαν ο καλύτερος είναι ο Μπερμπάτοφ τόσο λόγω ποιότητας όσο κυρίως λόγω χαρακτηριστικών αφού είναι εκπληκτικός πασέρ και παίζει και με πρόσωπο και με πλάτη ...

όσο αφορά για την κριτική τι να πω ? Ο άνθρωπος έχει 2 μήνες που δουλεύει στην ομάδα και αφού επέλεξε προπονητή έκανε το προφανές ... να ελέγξει το υπάρχον δυναμικό ... αφού το έλεγξαν έκαναν μέσα σε ένα μήνα και αφού συγχρόνως είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ένα κάρο αλλαγές οι περισσότερες από τις οποίες είναι απόλυτα λογικές ... έφυγαν όλα τα παλτά και ήρθαν ελπιδοφόροι διεθνείς κανονικοί παίχτες ...

όσοι κάνουν σκληρή κριτική από 2-3 αγώνες σε τόσο ασύνδετη ομάδα για εμένα είναι ξεκάθαρα είτε άμπαλοι είτε κακοπροαίρετοι ... δεν τον αγαπάτε τον ΠΑΟΚ μάγκες ... !!!
θέλετε μέσα σε 2 μήνες να διορθωθούν λάθη ετών και συγχρόνως να δημιουργηθεί καλή ομάδα ? θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε δει ποτέ ...

η ομάδα έχει πετύχει τον πρώτο στόχο της σεζόν και από εμένα θα έχει όλη την στήριξη που χρειάζεται ... για τους υπόλοιπους ούτε που με νοιάζει ... κάνει πλέον κουμάντο ο καθένας όπως νομίζει ... απλά να ξέρετε ότι όσο μικρότερη η στήριξη τόσο πιο αργά θα γίνει ομάδα ο ΠΑΟΚ !!!
τα παραπάνω τα έγραφα μόλις εχθές όταν το όργιο απίστευτα κακής κριτικής είχε χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ ...
όταν οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ έγραφαν ειρωνικά ότι ο γελοίος νέος ΤΔ του ΠΑΟΚ πήγε μέσω Βιέννης στην Δανία για να κάνει την 2η δουλειά του ως σχολιαστής της δανικής τηλεόρασης ... :redcard: :redcard:
όταν οι ΑΡΔ από Αθήνα ξεσκίστηκαν στην καζούρα ειρωνευόμενοι τον ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του ... :redcard:

όταν η πλειοψηφία των αδερφών μου συνπαοκτσήδων μέσα σε λίγες ημέρες ξέχασαν ΠΑΛΙ τα πάντα και άρχισαν να κάνουν ασύστολη κριτική επειδή δεν πήραμε λέει σέντερ φορ και η ομάδα είναι γυμνή ...

το τελευταίο με έχει πονέσει πολύ ... έχω απίστευτη χαρά για το ότι έρχεται ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ στον ΠΑΟΚ και η χαρά έχει μετριαστεί πολύ από το ότι για ακόμα μία φορά χάσατε την πίστη σας ... έτσι εύκολα ...

κάποιοι γράφετε να βγουν και να ζητήσουν όλοι συγνώμη ... στα παπάρια μου οι συγνώμες !!!

επιτέλους βουτήξτε λίγο την γλώσσα στο μυαλό ρε μάγκες και αναρωτηθείτε τί έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ ... αναρωτηθείτε και επιτέλους να ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα με την φωνή και την καρδιά μας ... και στηρίξτε την ομάδα στα δύσκολα ... έχουμε ξεχάσει εντελώς τι σημαίνει ΠΑΟΚ και Παοκτσής και πρέπει επιτέλους να το ξαναθυμηθούμε

όσο για εσένα ΔΑΝΕ ... δεν έχω όπως είπα και εχθές κανένα παράπονο ... εγώ προσωπικά περίμενα λιγότερα μέσα στο καλοκαίρι ... έκανες παραπάνω ...

έχω όμως πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις για από εδώ και πέρα ... περιμένω λειτουργία μεγάλης ομάδας σε όλα τα επίπεδα ... και σπουδαίες κινήσεις στο αγωνιστικό τμήμα ... με την ακόλουθη σειρά ...

Τμήμα σκάουτινγκ
Ακαδημίες
Αγορές παιχτών
Πωλήσεις παιχτών ...

Έχεις όλες τις προδιαγραφές να πετύχεις και κυρίως έναν ηγέτη ΠΟΝΤΙΟ από πίσω σου ο οποίος τα χώνει εκεί που πρέπει και ΟΣΟ πρέπει !!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πολλες κολοτουμπες απο πολλους ..... πολκα ηρθε τελικα ε?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tad αψογος :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Tad ++++++
Άβαταρ μέλους
K_geo