tad έγραψε:Besuch 2 ++++++++++++++++++++ 1926
Συμφωνώ απόλυτα αλλά απορώ που βρίσκεις το κουράγιο να γράψεις όλα αυτά που έγραψες ...
Απορώ πραγματικά με την κριτική στον Άρνεσεν για το θέμα του επιθετικού ... είναι προφανές ότι μέχρι τώρα δεν του έκατσε η φάση παρά τις προσπάθειες ... επίσης είναι δεδομένο ότι θεωρούν τόσο αυτός όσο και ο Τούντορ επιθετικούς τους ΜΑΚ, Ζαίρο και Ροντρίγκες ... Θέλουν και ένα ακόμα σέντερ φόρ περιοχής αλλά δεν τους έκατσε ... Πιστεύω ότι από όλους όσους ακούστηκαν ο καλύτερος είναι ο Μπερμπάτοφ τόσο λόγω ποιότητας όσο κυρίως λόγω χαρακτηριστικών αφού είναι εκπληκτικός πασέρ και παίζει και με πρόσωπο και με πλάτη ...
όσο αφορά για την κριτική τι να πω ? Ο άνθρωπος έχει 2 μήνες που δουλεύει στην ομάδα και αφού επέλεξε προπονητή έκανε το προφανές ... να ελέγξει το υπάρχον δυναμικό ... αφού το έλεγξαν έκαναν μέσα σε ένα μήνα και αφού συγχρόνως είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ένα κάρο αλλαγές οι περισσότερες από τις οποίες είναι απόλυτα λογικές ... έφυγαν όλα τα παλτά και ήρθαν ελπιδοφόροι διεθνείς κανονικοί παίχτες ...
όσοι κάνουν σκληρή κριτική από 2-3 αγώνες σε τόσο ασύνδετη ομάδα για εμένα είναι ξεκάθαρα είτε άμπαλοι είτε κακοπροαίρετοι ... δεν τον αγαπάτε τον ΠΑΟΚ μάγκες ... !!!
θέλετε μέσα σε 2 μήνες να διορθωθούν λάθη ετών και συγχρόνως να δημιουργηθεί καλή ομάδα ? θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε δει ποτέ ...
η ομάδα έχει πετύχει τον πρώτο στόχο της σεζόν και από εμένα θα έχει όλη την στήριξη που χρειάζεται ... για τους υπόλοιπους ούτε που με νοιάζει ... κάνει πλέον κουμάντο ο καθένας όπως νομίζει ... απλά να ξέρετε ότι όσο μικρότερη η στήριξη τόσο πιο αργά θα γίνει ομάδα ο ΠΑΟΚ !!!
τα παραπάνω τα έγραφα μόλις εχθές όταν το όργιο απίστευτα κακής κριτικής είχε χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ ...
όταν οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ έγραφαν ειρωνικά ότι ο γελοίος νέος ΤΔ του ΠΑΟΚ πήγε μέσω Βιέννης στην Δανία για να κάνει την 2η δουλειά του ως σχολιαστής της δανικής τηλεόρασης ...
όταν οι ΑΡΔ από Αθήνα ξεσκίστηκαν στην καζούρα ειρωνευόμενοι τον ΠΑΟΚ και τις κινήσεις του ...
όταν η πλειοψηφία των αδερφών μου συνπαοκτσήδων μέσα σε λίγες ημέρες ξέχασαν ΠΑΛΙ τα πάντα και άρχισαν να κάνουν ασύστολη κριτική επειδή δεν πήραμε λέει σέντερ φορ και η ομάδα είναι γυμνή ...
το τελευταίο με έχει πονέσει πολύ ... έχω απίστευτη χαρά για το ότι έρχεται ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ στον ΠΑΟΚ και η χαρά έχει μετριαστεί πολύ από το ότι για ακόμα μία φορά χάσατε την πίστη σας ... έτσι εύκολα ...
κάποιοι γράφετε να βγουν και να ζητήσουν όλοι συγνώμη ... στα παπάρια μου οι συγνώμες !!!
επιτέλους βουτήξτε λίγο την γλώσσα στο μυαλό ρε μάγκες και αναρωτηθείτε τί έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ ... αναρωτηθείτε και επιτέλους να ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα με την φωνή και την καρδιά μας ... και στηρίξτε την ομάδα στα δύσκολα ... έχουμε ξεχάσει εντελώς τι σημαίνει ΠΑΟΚ και Παοκτσής και πρέπει επιτέλους να το ξαναθυμηθούμε
όσο για εσένα ΔΑΝΕ ... δεν έχω όπως είπα και εχθές κανένα παράπονο ... εγώ προσωπικά περίμενα λιγότερα μέσα στο καλοκαίρι ... έκανες παραπάνω ...
έχω όμως πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις για από εδώ και πέρα ... περιμένω λειτουργία μεγάλης ομάδας σε όλα τα επίπεδα ... και σπουδαίες κινήσεις στο αγωνιστικό τμήμα ... με την ακόλουθη σειρά ...
Τμήμα σκάουτινγκ
Ακαδημίες
Αγορές παιχτών
Πωλήσεις παιχτών ...
Έχεις όλες τις προδιαγραφές να πετύχεις και κυρίως έναν ηγέτη ΠΟΝΤΙΟ από πίσω σου ο οποίος τα χώνει εκεί που πρέπει και ΟΣΟ πρέπει !!!