Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Αφήστε ρε το παοκτσάκι ήσυχο,
όλα σας πειράζουν πιά σάν τις ξυνισμένες γκόμενες κάνετε ώρες ώρες,
μα τί σας πιάνει ?
όλα σας πειράζουν πιά σάν τις ξυνισμένες γκόμενες κάνετε ώρες ώρες,
μα τί σας πιάνει ?
Παιδια εχεις?sic-4 έγραψε:Νομιζω εχει πατερα και μαλιστα οχι κανα κοροϊδο για να το κρινει αυτο και αν χρειαστει να τον βαλει στη θεση του. Λες να ξερεις το πως πρεπει να συμπεριφερεται ο υιος Σαββιδη, καλυτερα απο τον πατερα Σαββιδη; Μηπως το εχουμε παρακανει λιγο με την κριτικη; Θα τον κρινουμε και ως υιο Σαββιδη τωρα; Ελεοςprist64 έγραψε: Βλεπω ομως οτι ο Γιωργος που πρεπει να ειναι ευγνωμων στον Ιβαν Σαββιδη
επειδη ειναι γιος του,με οτι αυτο συνεπαγεται,δεν συμπεριφερεται οπως θα επρεπε
ενας υιος Σαββιδη
Συμφωνω οτι θα τα βρει μπροστα του αλλα αυτο ειναι μεν πρωτα λαθος δικο του αλλα και ευθυνεται γι αυτο και η μεγαλοποιηση η οποια θα αποτυπωσει ως γενικη εντυπωση οτι το παιδι ειναι χαζο, δεν συμφωνεις;barlow4 έγραψε:sic το δωσε πονο γιωργαρε δεν το ανεφερα τοσο για τους ΠΑΟΚμανιτες.αλλωστε δε γραφει εδω ο γιωργης.για τα σιοσιαλ μυδια πιο πολυ το ειπα.εξ'αφορμης δηλαδη το σχολιο.ποιο ειναι δηλαδη το feedback που παιρνει απο εκει.
κατα τα αλλα δεχομαι οτι μπορει να μεγαλοποιω ανυπαρκτο θεμα.μακαρι ετσι να ειναι.
φοβαμαι οτι οταν μια μερα θα παρει σημαντικο ποστο στην παε θα τα βρει μπροστα του ολα αυτα.μπορει να ειναι ο καλυτερος,ο σοφοτερος κ ο πιο ψυχραιμος προεδρος του ΠΑΟΚ.δε θα αντιμετωπιζεται ετσι.
κ για να το κανω λιγο πιο ιντριγκαδορικο.εσυ με τα ως τωρα δειγματα γραφης, τον θελεις προεδρο?η εστω σε υπευθυνη θεση?
Αν τον θελω για προεδρο; Δεν εχει κανενα διοικητικο δειγμα γραφης. Υποθετω δεν μπηκε στο ΔΣ για να διοικησει ουσιαστικα αλλα για να "μαθαινει", να εξοικειωνεται με τα της ομαδας. Και οχι, δεν θελω κανεναν 25χρονο για προεδρο ασχετα με το αν ποσταρει χαβαλεδες στο twitter ή οχι. Στα 40 του ξαναρωτα με.
prist64 έγραψε:Παιδια εχεις?sic-4 έγραψε:Νομιζω εχει πατερα και μαλιστα οχι κανα κοροϊδο για να το κρινει αυτο και αν χρειαστει να τον βαλει στη θεση του. Λες να ξερεις το πως πρεπει να συμπεριφερεται ο υιος Σαββιδη, καλυτερα απο τον πατερα Σαββιδη; Μηπως το εχουμε παρακανει λιγο με την κριτικη; Θα τον κρινουμε και ως υιο Σαββιδη τωρα; Ελεοςprist64 έγραψε: Βλεπω ομως οτι ο Γιωργος που πρεπει να ειναι ευγνωμων στον Ιβαν Σαββιδη
ενας υιος Σαββιδη
Ναι βεβαια, εναν γιο 16 χρονων και δεν θα επετρεπα σε καποιον που δεν με γνωριζει προσωπικα να κρινει πως πρεπει να συμπεριφερεται ο υιος sic.
Εσυ θα δεχοσουν να σου υποδειξω πως πρεπει να συμπεριφερονται τα παιδια σου για να ειναι ανταξια σου;
Και κατι ακομη ρε sic-4,prist64 έγραψε:Παιδια εχεις?sic-4 έγραψε:Νομιζω εχει πατερα και μαλιστα οχι κανα κοροϊδο για να το κρινει αυτο και αν χρειαστει να τον βαλει στη θεση του. Λες να ξερεις το πως πρεπει να συμπεριφερεται ο υιος Σαββιδη, καλυτερα απο τον πατερα Σαββιδη; Μηπως το εχουμε παρακανει λιγο με την κριτικη; Θα τον κρινουμε και ως υιο Σαββιδη τωρα; Ελεοςprist64 έγραψε: Βλεπω ομως οτι ο Γιωργος που πρεπει να ειναι ευγνωμων στον Ιβαν Σαββιδη
ενας υιος Σαββιδη
απο ολο το τοστ,αυτο καταλαβες?
ε αρα στα λογια μου ηρθες.στη γωνια περιμενουν,αυτο λεμε.κ εμεις αν κραζουμε δεν το κανουμε για να το μεγαλοποιησουμε αλλα γιατι βλεπουμε να καιγεται.
τεσπα.κουρασε.ας λεει οτι θελει.
sic-4 έγραψε:sic-4 έγραψε:Νομιζω εχει πατερα και μαλιστα οχι κανα κοροϊδο για να το κρινει αυτο και αν χρειαστει να τον βαλει στη θεση του. Λες να ξερεις το πως πρεπει να συμπεριφερεται ο υιος Σαββιδη, καλυτερα απο τον πατερα Σαββιδη; Μηπως το εχουμε παρακανει λιγο με την κριτικη; Θα τον κρινουμε και ως υιο Σαββιδη τωρα; Ελεοςprist64 έγραψε: Βλεπω ομως οτι ο Γιωργος που πρεπει να ειναι ευγνωμων στον Ιβαν Σαββιδη
ενας υιος Σαββιδη
Ναι βεβαια, εναν γιο 16 χρονων και δεν θα επετρεπα σε καποιον που δεν με γνωριζει προσωπικα να κρινει πως πρεπει να συμπεριφερεται ο υιος sic.
Εσυ θα δεχοσουν να σου υποδειξω πως πρεπει να συμπεριφερονται τα παιδια σου για να ειναι ανταξια σου;
Εαν ο γιος μου ηταν μ@λ@κ@ς και δεν το ειχα αντιληφθει
επειδη με τυφλωνει η πολλη αγαπη που του εχω,
θα σου ημουν ευγνωμων.
Οχι ρε prist64, καταλαβα κι αλλα, μου κοβει λιγο, αλλα αυτο θελησα να σχολιασω. Ενοχλει σε κατι αυτο; Το βρισκεις αθεμιτο; Δεν ειναι θεση που διατυπωσες; Δεν συναδει μαλιστα με το υπολοιπο υφος "νουθεσιας" του ποστ?
Δεν καταλαβαινω τις ερωτησεις σου ρε prist, ουτε αυτην, ουτε την προηγουμενη. Υφος βαρυ κι ασηκωτο αλλα επι της ουσιας... υφος. Συγγνωμη κι ολας, αλλα ετσι ειναι. "παιδια εχεις;", "αυτο καταλαβες;"
Δεν καταλαβαινω τις ερωτησεις σου ρε prist, ουτε αυτην, ουτε την προηγουμενη. Υφος βαρυ κι ασηκωτο αλλα επι της ουσιας... υφος. Συγγνωμη κι ολας, αλλα ετσι ειναι. "παιδια εχεις;", "αυτο καταλαβες;"
ρε 15 φορες στο εχω πει οτι επι της ουσιας ψιλοσυμφωνω μαζι σου, τι στα λογια σου ηρθα;barlow4 έγραψε:ε αρα στα λογια μου ηρθες.στη γωνια περιμενουν,αυτο λεμε.κ εμεις αν κραζουμε δεν το κανουμε για να το μεγαλοποιησουμε αλλα γιατι βλεπουμε να καιγεται.
Υποθετω εχεις συγγενεις και καλους φιλους που θα ηταν καταλληλοτεροι να το κανουν αυτο απο εμεναν τον αγνωστο. Επισης θεωρω οτι θα ηταν μεγιστη αδιακρισια, εγω ο αγνωστος, να σου πω "φιλε ο γιος σου ειναι μ@λ@κ@ς". Μαλλον μπουκετο θα μου εριχνες παρα θα μου ησουν ευγνωμων, ασχετα αν ειχα δικιο η οχι.prist64 έγραψε: Εαν ο γιος μου ηταν μ@λ@κ@ς και δεν το ειχα αντιληφθει
επειδη με τυφλωνει η πολλη αγαπη που του εχω,
θα σου ημουν ευγνωμων.
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ,πως γινεται εγω να συμφωνω με τον πατερ, εσυ να διαφωνεις με τον πατερ και να ψιλοσυμφωνεις μαζι μου κ παρ'ολα αυτα να συζηταμε ακομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 10 Ιουν 2017, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
σικ, σορι που επεμβαινω στη στιχομυθια σου με μπαρλοου και πριστ, αλλα αφου εχεις γιο 16 χρονων, δεν σου εχει τυχει να δεις δυο φιλους του και να πεις "αυτος ο ενας τι μαλακισμενο ειναι?"
δε σημαινει κατι για τους γονεις του αναγκαστικα, ή μπορει και να σημαινει. δατς ολ
δε σημαινει κατι για τους γονεις του αναγκαστικα, ή μπορει και να σημαινει. δατς ολ