Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Αστείο πράγμα το να μιλάμε για μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες όταν πρόκειται για προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
Οι καρδούλες τι είναι ?fn1m έγραψε:Δεν με χάλασε ρε μάγκες, απλά θέλω να βλέπω τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Και στην τελική ποια τοτεναμ ρε παιδιά, ο ηρακλης της αγγλιας ειναι..
Η Ραπίντ τι είναι ?
Εμείς τι είμαστε ?
Μην ειν οι άλλοι ?
Τι ειν η πατρίδα μας ?
Μην ειν οι κάμποι ??????
Μην είναι τα άπαρτα ψηλά βουνά ?
Ε όχι δεν θα μας τρελάνεις εσύ...
Δεν τόχεις ....
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Υποβιβάστηκε κ η Τοτεναμ ?pgetsos έγραψε:Που έφτασε ο Ηρακλής τα επόμενα χρόνια;
Ναι εχεις δικιο γιατι ο Ηρακλης της Αγγλιας δεν ειναι ανετα ενα σκαλι και βαλε απο τον πρωτο της Σουπα Λιγδ.Ρε θα μας τρελανει τουτοςfn1m έγραψε:Δεν με χάλασε ρε μάγκες, απλά θέλω να βλέπω τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Και στην τελική ποια τοτεναμ ρε παιδιά, ο ηρακλης της αγγλιας ειναι..
-
kostas kat
ακομα δεν σε στειλανε?????τελικα γαυρος μου φαινεσαι και οχι σκουληκι...θα περιμενω να ακουσω το σσσσσσσσαααααααααααααααατττττττττττττττττττττττ(banarisma εννοω αν δεν καταλαβες)ακου ηρακλης της αγγλιας!!!εισαι τυχερος που τα παιδια εδω κρατανε ενα επιπεδο και δεν σε αρχισαν στα μπινελικια....fn1m έγραψε:Αστείο πράγμα το να μιλάμε για μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες όταν πρόκειται για προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
Ηρακλής ΛονδίνουMapogo έγραψε:Υποβιβάστηκε κ η Τοτεναμ ?pgetsos έγραψε:Που έφτασε ο Ηρακλής τα επόμενα χρόνια;
Αστειο πραγμα ειναι που μιλας εσυ για ποδοσφαιρο αλλα δεν πειραζει.....fn1m έγραψε:Αστείο πράγμα το να μιλάμε για μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες όταν πρόκειται για προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
Πες μας απο ποια ομαδα και πάνω θεωρείτε επιτυχια καποια πρόκριση βάλε όρια .....ας πούμε στην Αγγλία μονο Λίβερπουλ ΣΙΤΥ ΜΑΝ ΓΙΟΥ ; Κλπ.fn1m έγραψε:Αστείο πράγμα το να μιλάμε για μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες όταν πρόκειται για προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
- kataramenos5
Τέτοια πλύση εγκεφάλου και διαστρέβλωση της αλήθειας μόνο οι οπαδοί του Γκέμπελς,της γειτονιάς δηλαδη..εεε συγνώμη της ελληνικής υπαίθρου πλέον.
Θα σου πω...με αυτον στον τιμονι η Εθνικη Κυπρου εκανε τις καλυτερες πορειες και τις μεγαλυτερες νικες στην ιστορια της.Μετα στα Γιαννενα και στον Πλατανια εφερε εις περας την δουλεια που του ανατεθηκε.fn1m έγραψε: Τι μονο ρε φιλε, λεπτομερεια ειναι για εσενα η μη γνωση αγγλικών για καποιον που αναλαμβανει τετοιο ποστο; Ελεος.. Οσο για τα αλλα, ναι ισχυουν, αλλα και τι μ'αυτο; Παλι τριτοτεταρτοι βγαιναμε. Για πες μου εσυ τι εχει κανει τα τελευταια δεκα χρονια ο αγγελος.. Μην πεις για τον πλατανια, ελεω μαρινακη σωζοτανε.
Εσυ λες οτι τον Πλατανια τον εσωζε ο Μαρινακης...συμφωνω...και οταν ο Αγγελος ηταν στον ΠΑΟΚ ελεω Κοκκαλη δεν επερνε τα πρωταθληματα.
Μεχρι εκει φιλε μου μας αφησε η μαφια της ΟΥΕΦΑ...δεν σε παω μακρυα θα το σηκωναμε και περσι αλλα θυμασαι με τι βρωμικο τροπο αποκλειστηκαμε με γκολ οφσαιντ και μουφα πεναλτι απο την μετεπειτα φιναλιστ του θεσμου.fn1m έγραψε: Πολύ απλά εγώ έχω απαιτήσεις από την ομάδα μου και δεν συμβιβάζομαι με τριτοτεταρτες θέσεις και με προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
Ο ιδιος ο φιλος σου ο αγγελος ειπε στη συνεντευξη του (το μονο σωστο που ειπε) οτι δεν πρεπει να ψαχνουμε δικαιολογιες για τις αποτυχιες μας, κι εσυ τωρα μου λες οτι για ολα φταιει η αθηνα και η μαφια της ουεφα.. Γιατι δεν βγαινεις να κραξεις τον αγγελο για αυτη του τη δηλωση; Φοβασαι τα αγγελοσκυλα;Rizla έγραψε:Θα σου πω...με αυτον στον τιμονι η Εθνικη Κυπρου εκανε τις καλυτερες πορειες και τις μεγαλυτερες νικες στην ιστορια της.Μετα στα Γιαννενα και στον Πλατανια εφερε εις περας την δουλεια που του ανατεθηκε.fn1m έγραψε: Τι μονο ρε φιλε, λεπτομερεια ειναι για εσενα η μη γνωση αγγλικών για καποιον που αναλαμβανει τετοιο ποστο; Ελεος.. Οσο για τα αλλα, ναι ισχυουν, αλλα και τι μ'αυτο; Παλι τριτοτεταρτοι βγαιναμε. Για πες μου εσυ τι εχει κανει τα τελευταια δεκα χρονια ο αγγελος.. Μην πεις για τον πλατανια, ελεω μαρινακη σωζοτανε.
Εσυ λες οτι τον Πλατανια τον εσωζε ο Μαρινακης...συμφωνω...και οταν ο Αγγελος ηταν στον ΠΑΟΚ ελεω Κοκκαλη δεν επερνε τα πρωταθληματα.Μεχρι εκει φιλε μου μας αφησε η μαφια της ΟΥΕΦΑ...δεν σε παω μακρυα θα το σηκωναμε και περσι αλλα θυμασαι με τι βρωμικο τροπο αποκλειστηκαμε με γκολ οφσαιντ και μουφα πεναλτι απο την μετεπειτα φιναλιστ του θεσμου.fn1m έγραψε: Πολύ απλά εγώ έχω απαιτήσεις από την ομάδα μου και δεν συμβιβάζομαι με τριτοτεταρτες θέσεις και με προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
Ρε φιλε οταν εχεις αποκλεισει ολοκληρη αρσεναλ δεν ειναι δυνατον να μου πανηγυριζεις για την τοτεναμ.. Που εχει να παρει πρωταθλημα 55 χρονια..eorptol έγραψε:Πες μας απο ποια ομαδα και πάνω θεωρείτε επιτυχια καποια πρόκριση βάλε όρια .....ας πούμε στην Αγγλία μονο Λίβερπουλ ΣΙΤΥ ΜΑΝ ΓΙΟΥ ; Κλπ.fn1m έγραψε:Αστείο πράγμα το να μιλάμε για μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες όταν πρόκειται για προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
:):):):) η πιωμένος τα γράφεις αυτα η εισαι που ειναι το πιθανότερο σκουληκογαβρος