F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Black&White

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από Black&White »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στέλνουμε τον Τζέι Βραζιλία!

inpaok 26 Ιουνίου 15:09

Μια προσπάθεια μέσω Facebook ξεκίνησε έτσι ώστε να παρακολουθήσει ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Σαμαρά, ο μικρός Τζέι, τον αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα. Το αγοράκι με σύνδρομο down έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον διεθνή επιθετικό από τις ημέρες του στη Σέλτικ, με το τίτλο της σελίδας στο Facebook να είναι «O JAY PAEI Mundial» και οι δημιουργοί της, απλοί φίλαθλοι που έχουν συγκινηθεί από αυτή την ιστορία, χρειάζονται τη στήριξή μας.
Ο Σαμαράς με το μικρό Jay.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

μπήκε και ο Αντελίνο!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αγχωμένος ο Αντελίνο με αρκετά λάθη ... αλλά πολύ ορεξάτος και κινητικός!
Ελπίζω να τον έχουμε πίσω στην ΠΑΟΚάρα μας πολύ σύντομα τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ!
Πάνε σπίτια τους Πορτογάλοι και Γκανέζοι !
Συγκινητική στιγμή το κλάμα του τερματοφύλακα της Πορτογαλίας!
ΠΟΣΑ γκολ έχασε ο Ρονάλντο ρε σεις!! Πάνω από 7 ! Πολύ άτυχος...
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Όχι και άτυχος! Παντελώς αδιάφορος θα έλεγα! Βαριόταν σε όλο το μουντιάλ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι παίκτες πλέον ανήκουν στους συλλόγους που τους αμοίβουν. Όλοι είναι πολύ καταπονημένοι από τους (πολλούς είναι η αλήθεια) αγώνες των συλλόγων τους, στους οποίους πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, και δεν τους περισσεύει πολλή ενέργεια για την Εθνική.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Josey Wales έγραψε:Εννιά αγωνιστικές και τέσσερις μήνες στον Σουάρες από τη ΦΙΦΑ.
Ναι τώρα θα δούμε το καθαρότερο Μουντιάλ, χωρίς πέτσινα πέναλτυ, χωρίς τάκλιν με τη σκάρα, χωρίς μαϊμουδιές από θεατρίνους παίκτες, αρκεί που τιμωρήθηκε ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου αυτή τη στιγμή.
Πάντως όταν οι αγώνες γίνονται μεσημεριάτικα, όπως και να το κάνεις σε κόβει λίγο η πείνα. :lol:
Το παιδι εχει προβλημα δε πα να ειναι και ο καλυτερος παιχτης του πλανητη?Αυτο που εκανε για 3η φορα ειναι αξιο κατακραυγης και συμφωνω απολυτα με την FIFA.Aκομα τον θυμαμαι στα παιχνιδια με εμας ποσο προκλητικος ηταν και ποσο βουτουσε.Παιχταρας αλλα χωρις καθολου μυαλο
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PanKan έγραψε:Όχι και άτυχος! Παντελώς αδιάφορος θα έλεγα! Βαριόταν σε όλο το μουντιάλ...
Τραυματίας ήταν από πριν τον τελικό του C.L., τι άλλο να κάνει;;;
Λάθος που τον πήρε κατά τη γνώμη μου, αλλά τέλος πάντων... Ο Lino έπαθε κάταγμα κοπώσεως με λιγότερα..

The_Stalker έγραψε:Από τα ποσταρίσματα του Roman, παρατηρώ ότι ακολουθεί την κλασσική πορεία. Τώρα έχει ένα κατιτίς με τα πουρά. Όταν φτάσει στην ηλικία του Αποστόλη (π.χ.), θα το γυρίσει στα πιπίνια..

ΥΓ π.χ. = παραδείγματος χάριν, όχι προ χριστού

Οποιοδήποτε θηλυκό ωραίο, με ενδιαφέρει. Δεν κάνω ηλικιακές διακρίσεις, αρκεί να είναι σε επιτρεπτή ηλικία!! :mrgreen:
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

PanKan έγραψε:Όχι και άτυχος! Παντελώς αδιάφορος θα έλεγα! Βαριόταν σε όλο το μουντιάλ...
Ο Ροναλντο εκανε μια δηλωση τρομερη και εγω γι'αυτο του βγαζω το καπελο.Ειχε πει λοιπον οτι θα μπορουσε να το παιξει τραυματιας (που ειναι εδω κι 1,5 μηνα) και να κατσει σπιτι να ξεκουραστει για να συνεχισει να σπαει τα ρεκορ αλλα ειναι ο ηγετης αυτης της εθνικης ειναι αυτος που την εφερε Μουντιαλ και ηθελε να δειξει οτι παλευει γι'αυτην.Δεν ηταν θεμα βαρεμαρας και αδιαφοριας αλλα θεμα του τραυματισμου του που ειναι πολυ δυσκολο να γυανει αν δεν υπαρχει ξεκουραση.Και αυτος ετρεχε να προλαβει τελικο και Μουντιαλ.Για μενα ενα μεγαλο respect που προσπαθησε και ηταν εκει.Θα μου πεις υπηρχαν κι οι διαφημσιεις κλπ συμφωνω αλλα ποιος διακινδυνευει να χασει 4-5 μηνες μετα για 3-4 αγωνες (μεχρι εκει ηταν το ταβανι αυτης της Πορτογαλιας).Κανενας δε θα εκανε αυτο που εκανε αυτος οπω πχ ο Ριμπερι
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Αν ο ροναλντο ηταν 100% ετοιμος για το μουντιαλ στον ομιλο που ηταν θα εκανε πλακα. το θεμα ειναι οτι σημερα εχασε πολλες ευκαιριες οι οποιες σιγουρα οφειλονται στον τραυματισμο του αλλα εγω πιστευω οτι φταιει στην ελλειψη καθαρου μυαλου ( που εχει απο τον τραυματισμο) .. ο κριστιανο ολης της χρονιας σημερα εβαζε και 4 και 5 γκολ για πλακα..δεν πειραζει ειδαμε εστω και για λιγο την καψουρα μας!! ADELINO COME BACK!!!

PS. πολυ ωραιο ματσακι παντως!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

O Τζιμπούρ που είναι;;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πράγματι την Τρίτη, 24 Ιουνίου, όταν η Εθνική μας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ακτής Ελεφαντοστού, η Εκκλησία εόρταζε το Γενέθλιο του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, μία από τις μεγαλύτερες εορτές του μήνα αυτού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο προπονητής της θυμήθηκε αυτήν την εορτή, η οποία είναι άγνωστη στον πολύ κόσμο.
Και δεν είχε άδικο. Η προκριση για την Εθνική, παρά την θαυμάσια εμφάνισή της, ήλθε σαν από θαύμα, στο 90΄. Σίγουρα κάποιος άγιος έβαλε το χέρι του.

Από την άλλη μεριά, ο Πορτογάλος τεχνικός επικαλέστηκε την βοήθεια των αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, καθώς η Εθνική μας ομάδα δίνει τον κρίσιμο αγώνα με την Κόστα Ρίκα την ημέρα της εορτής τους, Κυριακή 29.6.2014.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν την μετάβαση στην Βραζιλία ο αρχηγός της Εθνική Ομάδας Γιώργος Καραγκούνης επισκέφθηκε το Άγιον Όρος για να πάρει την ευλογία της Παναγίας ενόψει του Μουντιάλ.

Το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του Προπονητή όπως δημοσιεύτηκαν στο sport24.gr

-Πως ζήσατε αυτή την μεγάλη πρόκριση;

"Ήμασταν εδώ στην γιορτή του Αγίου Ιωάννη, θα είμαστε εδώ και στην γιορτή του Αγίου Πέτρου".

-Η ομάδα έπαιξε χωρίς σέντερ φορ αλλά κατάφερε να βάλει δυο γκολ;

"Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Σαμαράς έχει παίξει πολλά παιχνίδια στην Σέλτικ ως σέντερ φορ. Θελήσαμε να παίξουμε με τρεις επιθετικούς ώστε να ήμαστε πιο κινητικοί και να δημιουργήσουμε προβλήματα και η στρατηγική αυτή πέτυχε".
-Θα περάσουμε στην επόμενη φάση;

"Δεν ξέρω. Θα παίξουμε σίγουρα. Και δεν είμαι ένας άνθρωπος που ζω στα άκρα αλλά θα έλεγα μετριοπαθής. Όταν χάνουμε εγώ είμαι ο πρώτος που με πιάνουν τα νεύρα μου και όταν νικάμε ο πρώτος που δεν πετάω στα σύννεφα.
Θα δώσουμε και τον καλύτερο μας εαυτό να περάσουμε. Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες ότι πρέπει να βγουν να το γιορτάσουν γιατί το αξίζουν".
Η σκληρή δουλειά, η μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα και η αίτηση της βοήθειας του Θεού, είναι τα μυστικά της επιτυχίας της Εθνικής.
Οι ευχές όλων των Ελλήνων θα είναι μαζί με τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας κατά την Κυριακή των Αγίων Αποστόλων.

ΥΣ. Άγγελε εσύ είσαι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

zizu10 έγραψε:
Ο Ροναλντο εκανε μια δηλωση τρομερη και εγω γι'αυτο του βγαζω το καπελο.Ειχε πει λοιπον οτι θα μπορουσε να το παιξει τραυματιας (που ειναι εδω κι 1,5 μηνα) και να κατσει σπιτι να ξεκουραστει για να συνεχισει να σπαει τα ρεκορ αλλα ειναι ο ηγετης αυτης της εθνικης ειναι αυτος που την εφερε Μουντιαλ και ηθελε να δειξει οτι παλευει γι'αυτην.Δεν ηταν θεμα βαρεμαρας και αδιαφοριας αλλα θεμα του τραυματισμου του που ειναι πολυ δυσκολο να γυανει αν δεν υπαρχει ξεκουραση.Και αυτος ετρεχε να προλαβει τελικο και Μουντιαλ.Για μενα ενα μεγαλο respect που προσπαθησε και ηταν εκει.Θα μου πεις υπηρχαν κι οι διαφημσιεις κλπ συμφωνω αλλα ποιος διακινδυνευει να χασει 4-5 μηνες μετα για 3-4 αγωνες (μεχρι εκει ηταν το ταβανι αυτης της Πορτογαλιας).Κανενας δε θα εκανε αυτο που εκανε αυτος οπω πχ ο Ριμπερι
Πολύ σωστός.

2 παίχτες σε τοπ επίπεδο είδα να σκυλιάζουν τόσο μέχρι τώρα

Τον Ρονάλντο κ τον Νευμάρ.

Αλλο το αν συμπαθούμε κάποιον .... κ άλλο η πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τελειώνουν τα ψέμματα για τις χώρες με την Ημισέληνο στην σημαία, από Κυριακή αρχίζει το Ραμαζάνι :twisted:
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Mapogo έγραψε:
zizu10 έγραψε:
Πολύ σωστός.

2 παίχτες σε τοπ επίπεδο είδα να σκυλιάζουν τόσο μέχρι τώρα

Τον Ρονάλντο κ τον Νευμάρ.

Αλλο το αν συμπαθούμε κάποιον .... κ άλλο η πραγματικότητα.
Λοιπόν, για να δικαιολογηθώ γι αυτό που είπα. Κατ' αρχήν, δεν τίθεται θέμα αντιπάθειας. Ο Ρονάλντο είναι για μένα ο τοπ παίκτης αυτή τη στιγμή και συμπάθειά μου επίσης. Και δηλώνω και μεγαλύτερός του σε ηλικία, επειδή συνήθως τα παιδάκια είναι μαζί του :roll: . Απλά πιστεύω ότι αφού δεν μπορεί το παλικάρι λόγω τραυματισμού, έπρεπε να συνεννοηθεί με τον προπονητή να μπαίνει στο Β' για κανένα μισάωρο. Τότε θα βοηθούσε πραγματικά. Αλλά αυτός λόγω ματαιοδοξίας, εγωισμού και ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΩΝ από τους χορηγούς του έπεξε σε όλους τους αγώνες 90'. Γιατί αυτό είναι το τελευταίο του μουντιάλ σε τοπ επίπεδο θεωρητικά. Αν τον ένοιαζε η εθνική του παραπάνω από τον εαυτό του δεν θα έπαιζε όλα τα ματς από την αρχή. Και ήταν μετριότατος σε όλους τους αγώνες, στο ματς με τις ΗΠΑ δε, κατέστρεψε όλες τις επιθετικές ενέργειες που συμμετείχε, εκτός από τη σέντρα στο 93'. Αυτά και ευχαριστώ για το διάλογο! Όλα γνώμες είναι και όλες έχουν και ένα point!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δε με χάλασε ο αποκλεισμός της Ρωσίας.

Με τόσα εκατομμύρια κόσμο .... κ τέτοια ομάδα ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”