Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις
"Σφάξε με αγά μου να αγιάσω"...All time classic...ελληνικός............................πολιτισμός-ραγιαδισμός!!!
Υ.Γ. Άντε και του χρόνου...............................................................................επανάσταση ξανά!!!
Υ.Γ. Άντε και του χρόνου...............................................................................επανάσταση ξανά!!!
goran
απο προχθές-χθες εχεις εκφράσεις οπως -προδότης,ραγιάς- κτλ κτλ...
παρακαλώ λίγο. ειδικά απο τη στιγμή που οι εξελίξεις συνεχώς τρέχουν και δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ξέρεις/ω/ει τι μέλλει γενέσθαι.
calma,calma(zidis).
απο προχθές-χθες εχεις εκφράσεις οπως -προδότης,ραγιάς- κτλ κτλ...
παρακαλώ λίγο. ειδικά απο τη στιγμή που οι εξελίξεις συνεχώς τρέχουν και δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ξέρεις/ω/ει τι μέλλει γενέσθαι.
calma,calma(zidis).

@ K_geo, δεν νομίζω όμως, αν δεν το πρόσεξες, ότι οι εκφράσεις μου αποτελούν χαρακτηρισμό για κανέναν!!!
Επισημαίνω μόνο τις έννοιες (προδοσία, ραγιαδισμός κ.τ.λ.), δίχως όμως να τις απευθύνω σε άτομα, αλλά σε πράξεις!!!
Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σ αυτό!!!
Υ.Γ. Και πάνω απ όλα εκφράζω μόνο την προσωπική μου άποψη για όσα νιώθω...Επιτρέπεται πιστεύω...
Επισημαίνω μόνο τις έννοιες (προδοσία, ραγιαδισμός κ.τ.λ.), δίχως όμως να τις απευθύνω σε άτομα, αλλά σε πράξεις!!!
Είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σ αυτό!!!

Υ.Γ. Και πάνω απ όλα εκφράζω μόνο την προσωπική μου άποψη για όσα νιώθω...Επιτρέπεται πιστεύω...
Την προδοσία ποιος την κάνει ; ο προδότης. ....άρα ; μας δουλεύεις γκοραν
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πτολεμαίο, δεν έχω κανένα τέτοιο σκοπό, ούτε όμως θα κάτσω να αναλωθώ για να σου εξηγήσω τώρα!!!
Εν αναμονή...με υπομονή λοιπόν...
Εν αναμονή...με υπομονή λοιπόν...
- ΑποστόληςΑ
«Ανοιχτά» Κύπελλο και Grexit
ινπαοκ - 14. Απριλίου 2016 - 08:31 - Γιάννης Σωτηρίου
Το Κύπελλο δεν πρόκειται να ξεκινήσει, άρα και το GRexit δεν έχει αποφευχθεί, αν ο Σταύρος Κοντονής δεν δει σήμερα (Πέμπτη 14/4) ή την Παρασκευή (15/4) να γίνονται τρεις ενέργειες για τις οποίες έχει συμφωνήσει με FIFA-ΕΠΟ σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA.
Η κρίση φαίνεται να εκτονώθηκε και το ποδοσφαιρικό GRexit μοιάζει να αποφεύχθηκε, έπειτα από τη συμφωνία της Τρίτης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της FIFA, ώστε από τη μία να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδος και από την άλλη η ΕΠΟ να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς και να ελεγχθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας τα πρόσωπα που διώκονται ποινικά για ποδοσφαιρικές υποθέσεις.
Όμως η συμφωνία περιλαμβάνει και τρία προαπαιτούμενα, που αν δεν υλοποιηθούν την Πέμπτη 14/4 ή το αργότερο την Παρασκευή 15/4 (όπως συμφωνήθηκε), τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής δεν πρόκειται να πάρει απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου. Κάτι που αυτομάτως θα σημαίνει ότι ο κίνδυνος του ποδοσφαιρικού GRexit θα επανέλθει!
Τα τρία αυτά προαπαιτούμενα είναι:
Α) Να στείλει εγγράφως η FIFA όλα όσα συμφωνήθηκαν με την ελληνική κυβέρνηση και αφορούν την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει επίσημη δέσμευση.
Β) Να αποσύρει αμέσως η ΕΠΟ την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου.
Γ) Να υποβάλει αμέσως η ΕΠΟ «αίτηση θεραπείας» προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού ώστε να παρθεί η απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου.
Αν αυτές οι τρεις κινήσεις (που μοιάζουν τυπικές, αλλά είναι;) δεν γίνουν μέχρι την Παρασκευή, τότε τα σύννεφα πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μαζευτούν και πάλι.
Και σε αυτό ακριβώς το θέμα, ο Σταύρος Κοντονής έχει την στήριξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού την Τρίτη το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Τσίπρας του είπε να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο μόνο αν και εφόσον ο ίδιος (ο Κοντονής) είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη συμφωνία που επετεύχθη με τη FIFA.
Οι επόμενες 48 ώρες, συνεπώς, είναι κρίσιμες: Ή όλα θα έχουν αίσιο τέλος ή… φτου και απ’ την αρχή!
ινπαοκ - 14. Απριλίου 2016 - 08:31 - Γιάννης Σωτηρίου
Το Κύπελλο δεν πρόκειται να ξεκινήσει, άρα και το GRexit δεν έχει αποφευχθεί, αν ο Σταύρος Κοντονής δεν δει σήμερα (Πέμπτη 14/4) ή την Παρασκευή (15/4) να γίνονται τρεις ενέργειες για τις οποίες έχει συμφωνήσει με FIFA-ΕΠΟ σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA.
Η κρίση φαίνεται να εκτονώθηκε και το ποδοσφαιρικό GRexit μοιάζει να αποφεύχθηκε, έπειτα από τη συμφωνία της Τρίτης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της FIFA, ώστε από τη μία να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδος και από την άλλη η ΕΠΟ να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς και να ελεγχθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας τα πρόσωπα που διώκονται ποινικά για ποδοσφαιρικές υποθέσεις.
Όμως η συμφωνία περιλαμβάνει και τρία προαπαιτούμενα, που αν δεν υλοποιηθούν την Πέμπτη 14/4 ή το αργότερο την Παρασκευή 15/4 (όπως συμφωνήθηκε), τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής δεν πρόκειται να πάρει απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου. Κάτι που αυτομάτως θα σημαίνει ότι ο κίνδυνος του ποδοσφαιρικού GRexit θα επανέλθει!
Τα τρία αυτά προαπαιτούμενα είναι:
Α) Να στείλει εγγράφως η FIFA όλα όσα συμφωνήθηκαν με την ελληνική κυβέρνηση και αφορούν την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει επίσημη δέσμευση.
Β) Να αποσύρει αμέσως η ΕΠΟ την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου.
Γ) Να υποβάλει αμέσως η ΕΠΟ «αίτηση θεραπείας» προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού ώστε να παρθεί η απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου.
Αν αυτές οι τρεις κινήσεις (που μοιάζουν τυπικές, αλλά είναι;) δεν γίνουν μέχρι την Παρασκευή, τότε τα σύννεφα πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μαζευτούν και πάλι.
Και σε αυτό ακριβώς το θέμα, ο Σταύρος Κοντονής έχει την στήριξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού την Τρίτη το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Τσίπρας του είπε να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο μόνο αν και εφόσον ο ίδιος (ο Κοντονής) είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη συμφωνία που επετεύχθη με τη FIFA.
Οι επόμενες 48 ώρες, συνεπώς, είναι κρίσιμες: Ή όλα θα έχουν αίσιο τέλος ή… φτου και απ’ την αρχή!
"Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά";;;
Θα δείξει, πολύ σύντομα μάλιστα, αν είναι έτσι...
Θα δείξει, πολύ σύντομα μάλιστα, αν είναι έτσι...

Ξέρει κανένας συνοπαδός να μας πει το πότε επιτέλους θα βγουν οι αποφάσεις της Δευτεροβάθμιας για τις εφέσεις του ΠΑΟΚ ? Για σήμερα το πρωί είχα πληροφόρηση, αλλά τίποτα ακόμη...! Ετοιμάζουν "κάτι"...?

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των ανακοινώσεων "φόβητρο" του κ@ντ@νή και ΕΠΟ, UEFA, FIFA και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις έσπευσαν να κάνουν όσα ακριβώς τους ζήτησε, για να ξαναξεκινήσει το Κύπελλο!!!
Αναρωτιέμαι, αν όντως κάτι πήγαινε να αλλάξει, το οποίο θα τους χαλούσε την σούπα, θα τα έκαναν όλα αυτά δίχως καμιά παραπάνω αντίσταση, ούτε καν με την ελάχιστη καθυστέρηση, στο ΠΙ & ΦΙ;;;

- PAOK_Antarctica
Μας δώσαν πίσω 2 βαθμούς.
Η έφεση για τα μας με Πανιώνιο και Καλλονή πότε θα εκδικαστεί/αποφασιστεί;
Ας παίξουμε τουλάχιστον το τελευταίο ματς των πλέι-οφ με κόσμο...
Η έφεση για τα μας με Πανιώνιο και Καλλονή πότε θα εκδικαστεί/αποφασιστεί;
Ας παίξουμε τουλάχιστον το τελευταίο ματς των πλέι-οφ με κόσμο...
Έγινε το αυτονόητο
- thanos-xanthi
πραγματικα τα αυτονοητα
δεν ειναι να πανηγυριζουμε
σκανδαλο αν δε γινοτανε ετσι
δεν ειναι να πανηγυριζουμε
σκανδαλο αν δε γινοτανε ετσι

Πάρε και το "δωράκι" σου και προχώρα με την πιθανότητα προκριματικών C.L.!!!

Υ.Γ. Καθρεφτάκια σε ινδιάνους μου θυμίζει!!!
Υ.Γ.2...Ούτε μια μέρα καθυστέρηση, τουλάχιστον για ξεκάρφωμα!!!

ε καλα, να ΄χαμε να λεγαμε είναι όλα, μα όλα αυτά...
ίσως ο τίτλος του τόπικ θα πρέπει να γίνει : παραιτήσεις ή τίποτα.
ίσως ο τίτλος του τόπικ θα πρέπει να γίνει : παραιτήσεις ή τίποτα.
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ξέρει κανένας συνοπαδός να μας πει το πότε επιτέλους θα βγουν οι αποφάσεις της Δευτεροβάθμιας για τις εφέσεις του ΠΑΟΚ ? Για σήμερα το πρωί είχα πληροφόρηση, αλλά τίποτα ακόμη...! Ετοιμάζουν "κάτι"...?
Από όσα φάνηκαν πλέον, μάλλον........................................................συμψηφισμούς ετοίμαζαν!!!