Πιθανός Νέος Προπονητής
- pisakaipoupoula
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Και πολύ καλά θα κάνει, σιγά μη ξαναφέρει Στέφενς με 2 μύρρια +ΦΠΑ να κάνει τουρισμό και πειράματα..σου λέει ο βοηθός Γεωργιάδης έκανε και δυο πράγματα καλύτερα απ τον άλλον, ο πρωτάρης Αναστασιου τα σάρωσε όλα, εγώ γιατί να πληρώνω για ρίσκα?kastrakis έγραψε: γραφει η μετρο σπ. οτι ο Ιβαν ειπε οτι δεν ξαναδινει 1.5 μυρριο για προπονητη.....
Πάρε έναν νέο κ φιλόδοξο να διψάει για να πετύχει, πες του κάνε μου ομάδα κ αν τα καταφέρεις εδώ είμαστε για 2πλές και τριπλές απολαβές, αλλιώς στο καλό.
ΥΓ. Ο Αγκίρε σε κανονικά πρωταθλήματα θεωρείται κάτι σα τον Τεννέ, είναι κ 60 χρονών...ΝΕΟ και ΦΙΛΟΔΟΞΟ λαίμαι!
- Μπαρκαρούτσος
- pisakaipoupoula
εβγαλε παθος η ομαδα(σε ολα εκτος τελικου,που λειπαν 2 καλυτεροι παικτες) και επαιξε μπαλα ο ΣΤΟΧ!!!!
"Με τον Γεωργιαδη καναμε δουλεια",
Δηλωση Κατσουρανη που τα λεει ολα
(Τον Στοχ ο Κατσουρανης απο την αρχη τον ειχε απο κοντα...)
Δηλωση Κατσουρανη που τα λεει ολα
(Τον Στοχ ο Κατσουρανης απο την αρχη τον ειχε απο κοντα...)
- Josey Wales
Πάει κι αυτό λοιπόν. Από αύριο να δούμε τις αλλαγές στην διοίκηση και κυρίως τον προπονητή το συντομότερο. Τουλάχιστον με τον ένα προκριματικό θα υπάρχει χρόνος για σωστή προετοιμασία και δέσιμο της ομάδας, μιας και προβλέπονται πολλές αλλαγές σε παίκτες. Πάντως ο προπονητής πρέπει να ανακοινωθεί πριν καν τελειώσει ο μήνας ώστε να γίνει και η όποια κίνηση για τους δανεικούς (Στοχ και Ελ Τσάκο).
Asimos έγραψε:Ανακοινώθηκε;

Πολύ βιάζεσαι αδέλφι!!!! Ο Γ.Χ. και το φιλαράκι του ο Ζ.Β. δεν βιάζονται καθόλου!!!!
Αυτό θα ρωτάω κάθε πρωί με τον καφέ μου. Πριν ανάψω τσιγάρο. Μέχρι να ανακοινωθεί.
Τι τσιγαρο;αν ειναι απο τα καλα κ δεν φωναζεις εισαι αδικος
Sent from my iPhone using Tapatalk
mpouJr έγραψε:Τι τσιγαρο;αν ειναι απο τα καλα κ δεν φωναζεις εισαι αδικος

Είναι γνωστό πως κάθε πρωί φτιάχνω τον καφέ μου και πίνω ένα τσιγάρο.
Ανακοινώθηκε;
Ανακοινώθηκε;
Τώρα που τελειώσανε οι αγωνιστικές(!) υποχρεώσεις της ομάδας θα πω ξανά τι θα ήθελα.
2 πραματάκια ΜΟΝΟ ! .
1. Να είναι ξένος.
2. Να είναι πολύ ξένος. Να μην έχει ξαναπατήσει Τούμπα.
Προφανώς κ δεν θέλω να θίξω κανένα φίλο .... αλλά όσο έχουν κάποιοι δικαίωμα να λένε για Αγγελο ... ή Ιβιτς η Σέρζιο ... ή Γκαρσία , σε ομάδα που είχε προπονητή Γκιούλα Λόραντ κ Παλ Τσερνάι .. ε απλά θα ποστάρω να ανανεώσουμε τώρα στον Γεωργιάδη , τον Ολίσσε...κ να πάρουμε τον Κουμάλο.
2 πραματάκια ΜΟΝΟ ! .
1. Να είναι ξένος.
Προφανώς κ δεν θέλω να θίξω κανένα φίλο .... αλλά όσο έχουν κάποιοι δικαίωμα να λένε για Αγγελο ... ή Ιβιτς η Σέρζιο ... ή Γκαρσία , σε ομάδα που είχε προπονητή Γκιούλα Λόραντ κ Παλ Τσερνάι .. ε απλά θα ποστάρω να ανανεώσουμε τώρα στον Γεωργιάδη , τον Ολίσσε...κ να πάρουμε τον Κουμάλο.
Aπλα συμφωνω οσο δεν παει!Mapogo έγραψε:Τώρα που τελειώσανε οι αγωνιστικές(!) υποχρεώσεις της ομάδας θα πω ξανά τι θα ήθελα.
2 πραματάκια ΜΟΝΟ ! .
1. Να είναι ξένος.