Eric "sleepy" floydΠαλαιολόγος έγραψε:μπασκετμπολιστας σου κανει;
kevin mchale
20.Ευθύμης Κουλούρης
Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης
Πολυ καλος σημερα ,πολλά καλα στοιχεια στο παιχνίδι του όπως το σουτ εκτος περιοχης
Παρα πολυ καλος σημερα και διολου μονοδιαστατος οπως πολλες φορες τον εχουμε συνηθισει.
Ελπιζω να πιασε το νοημα μια και καλη στο πως πρεπει να παιζει ενας συγχρονος επιθετικος και να ξεχασει το one touch ολοι δουλευουν για μενα που αποθεωθηκε ολα αυτα τα χρονια
Ελπιζω να πιασε το νοημα μια και καλη στο πως πρεπει να παιζει ενας συγχρονος επιθετικος και να ξεχασει το one touch ολοι δουλευουν για μενα που αποθεωθηκε ολα αυτα τα χρονια
- Sick Bastard
Με διαφορά η καλύτερη εμφάνισή του στην ομάδα.
Σωστά τρεξίματα, σωστές θέσεις, σωστό πλασέ και στο γκολ και στην άλλη φάση, κράτημα μπάλας, σπάσιμο μπάλας, πίεση, φάουλ που έκανε και πήρε, έβγαινε στα πλάγια, ωραία ασσίστ στον Κάνιας, αυτός ναι, είναι επιθετικός που στέκεται στην ομάδα.
Μπράβο παλίκαρε.
Σωστά τρεξίματα, σωστές θέσεις, σωστό πλασέ και στο γκολ και στην άλλη φάση, κράτημα μπάλας, σπάσιμο μπάλας, πίεση, φάουλ που έκανε και πήρε, έβγαινε στα πλάγια, ωραία ασσίστ στον Κάνιας, αυτός ναι, είναι επιθετικός που στέκεται στην ομάδα.
Μπράβο παλίκαρε.
- ΑποστόληςΑ
- back in black
Τι έχουμε σύρει σε αυτό το παληκαράκι δεν λέγεται. Μπράβο του που προσπαθεί. Σήμερα ήταν εξαιρετικός.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Είναι πλέον για φέτος, και με τη Βούλα, ο δεύτερος τη τάξη επιθετικός μετά τον πριγιοβιτς
Πολύ καλός σήμερα ο Ευθύμης, όπως πολύ καλός ήταν και σε όλο τον πρώτο γύρο (όπου έπαιξε).
Δεν νομίζω ότι ήταν ο καλύτερός του... Μάλλον με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου έβαλε 2 γκολ και έχασε το χατ-τρικ στο παρά 5'.
Γενικά, φέτος έδειξε πολύ καλά δείγματα, σαφώς καλύτερος του Κλάους.
Έκανε μία κοιλιά Ιαναουάριο - Φεβρουάριο με τον ερχομό του Πρίγιο (μάλλον επηρεάστηκε ψυχολογικά) αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία και είναι πολύ μικρός.
Πρέπει να πάρει ευκαιρίες και στο χέρι του είναι να τις αξιοποιήσει!
Προσωπικά, μου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη (και όχι από σήμερα)!
Δεν νομίζω ότι ήταν ο καλύτερός του... Μάλλον με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου έβαλε 2 γκολ και έχασε το χατ-τρικ στο παρά 5'.
Γενικά, φέτος έδειξε πολύ καλά δείγματα, σαφώς καλύτερος του Κλάους.
Έκανε μία κοιλιά Ιαναουάριο - Φεβρουάριο με τον ερχομό του Πρίγιο (μάλλον επηρεάστηκε ψυχολογικά) αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία και είναι πολύ μικρός.
Πρέπει να πάρει ευκαιρίες και στο χέρι του είναι να τις αξιοποιήσει!
Προσωπικά, μου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη (και όχι από σήμερα)!
- john4serres
Μπράβο ρε παλίκαρε (και) για το γκολ!!!!eorptol1 έγραψε:Μπράβο εύθυμη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- kataramenos5
- navigator11
Άντε να πάρει τα πάνω του! Ωραίο το σουτ στη φάση του δοκαριου. Γενικά, όλη του η εμφάνιση έδωσε μια ανάταση στο ηθικό όλων μας, νομίζω.