Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
ο προπονητης χαρασει την μεταγραφικη πολιτικη και εγω βαζω τα χρηματα
ιβαν Σαββιδης
δηλ εως τωρα που δεν εχουμε παρει δεκαρι δεν εχει αποφασισει ακομη ο Στεφενς?
εγω λεω εχει αποφασισει απλα ο ιβαν δεν βαζει βαθια το χερι στην τσεπη....
ελπιζω να μην διαβασω καμια μερα οτι τα λεφτα απο το τσου λου θα πανε στην εξυγειανση της ομαδας...
δεν θα το αντεξω....
ιβαν Σαββιδης
ελπιζω να μην διαβασω καμια μερα οτι τα λεφτα απο το τσου λου θα πανε στην εξυγειανση της ομαδας...
δεν θα το αντεξω....
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι ρε φιλαρακι εσυ δεν ισουν που φωναζες τον ζαγορ γιατι δεν εκανε εξυγειανση?Athens έγραψε:ο προπονητης χαρασει την μεταγραφικη πολιτικη και εγω βαζω τα χρηματα
ιβαν Σαββιδης
δεν θα το αντεξω....
Ε δε νομίζω να μη διατεθεί χρήμα για την ενίσχυση της ομάδας.
Εδώ λέγανε ότι περιμένουμε τον αποκλεισμό της Μέταλιστ για να έρθει το τιτάνιο δεκάρι. Και τώρα που είμαστε πιο κοντά από ποτέ στους ομίλους δε θα υπάρξει ενίσχυση;; Αρνούμαι να το σκεφτώ καν.
Εδώ λέγανε ότι περιμένουμε τον αποκλεισμό της Μέταλιστ για να έρθει το τιτάνιο δεκάρι. Και τώρα που είμαστε πιο κοντά από ποτέ στους ομίλους δε θα υπάρξει ενίσχυση;; Αρνούμαι να το σκεφτώ καν.
- kataramenos5
Δε μας πειράζουν τα τελειώματα .Εχουμε άλλους γι αυτό.Ψήνομαι τρελά απο τότε που πρωτακούστηκε τ ονομα του τον Ιούλιο.K_geo έγραψε: Κύρια χαρακτηριστικά του, η ταχύτητα, η καλή χρήση και των δυο ποδιών, η φαντασία που διακρίνει το παιχνίδι του και το πολύ καλό μοίρασμα της μπάλας. Έχει την ντρίπλα και την ατομική ενέργεια, αλλά δεν είναι όμως και ο καλύτερος στα τελειώματα.
Δεν είναι ΤΟ μπαμ, είναι ΤΑΜΑΜ.rainm έγραψε:Τι διάλο ρε γμτ. Δεν τον θυμάμαι καθόλου. Πάντως δεν είναι και ΤΟ μπαμ που περιμέναμε, με παίκτη επιπέδου Ροζίτσκι...
desperado ++++++++ .Μεταγραφή ουσίας,σε καλή ηλικία,διψασμένος για διακρίσεις.
ΥΓ Εγω λέω να τσοντάρουμε όλοι να πάρουμε και το Γιοσι γιατί δεν τον αντέχω άλλο .
- pagotatzis
Nομιζω μετα και τη σημερινη αποστολη και το δια φαινόμενο αποκλεισμό ατρομητου,, ο μπραατχαιντ πλησιαζει Τουμπα....
Επισης συμφωνω για αισσατι, μπορει να μην ειναι το ονομα του ροσιτσκι, η ακομα ακομα του στοχ, αλλα ειναι ΤΑΜΑΜ!!!!!

Υγ: ισως διπλανστον κουμπαρά για στοχ, να μπει και ενας "υπερ μανιακου μπεναγιουν"

Επισης συμφωνω για αισσατι, μπορει να μην ειναι το ονομα του ροσιτσκι, η ακομα ακομα του στοχ, αλλα ειναι ΤΑΜΑΜ!!!!!
Υγ: ισως διπλανστον κουμπαρά για στοχ, να μπει και ενας "υπερ μανιακου μπεναγιουν"
- kataramenos5
Ερυθροδερμε σαδιστή το όνομα δε το λές, τουλάχιστον πές μας παίζει στην ανταλιασπορ? 
- kataramenos5
Παγκάρι στις εκκλησίες κι απο κατω " και υπερ σωτηριας ημών"K_geo έγραψε:
Υγ: "υπερ μανιακου μπεναγιουν"![]()
3 για Aissati??? Καλός ωράιο παιχτάκι, αλλα για λαλάκες ψαχνουν οι Τούρκοι??
Με 5 παίρνω το ΠΑΟΚτσάκι μας πίσω ρε..
Ρε ΤΑΓΜΑ τί γίνεται εδω?
Ρε ΤΑΓΜΑ τί γίνεται εδω?
Η αν το ονομα του ξεκιναει απο α και τελειωνει σε ι...kataramenos5 έγραψε:Ερυθροδερμε σαδιστή το όνομα δε το λές, τουλάχιστον πές μας παίζει στην ανταλιασπορ?
ωστε να γραψω αφελαι
εγώ θα ήθελα με το που περάσουμε ομίλους να πάμε να τα σκάσουμε να φέρουμε πίσω τον Αντρέ,
το χρωστάμε στην Ιστορία μας στον Λαό και στον ίδιο..
δεν θα κάνει πισωγύρισμα... θα παίζει Τσουλου στην ομάδα της καρδιάς του..
και σε κανα δύο χρόνια και τον Κυριάκο
το χρωστάμε στην Ιστορία μας στον Λαό και στον ίδιο..
δεν θα κάνει πισωγύρισμα... θα παίζει Τσουλου στην ομάδα της καρδιάς του..
και σε κανα δύο χρόνια και τον Κυριάκο
Εδω ο φαλαινας ζητουσε 2, 1 για το χολεραParolos έγραψε:3 για Aissati??? Καλός ωράιο παιχτάκι, αλλα για λαλάκες ψαχνουν οι Τούρκοι??
Ρε ΤΑΓΜΑ τί γίνεται εδω?
Αμ το 4εκ. για Φέισα?? Ρε 4εκ. ρε??
Ρε παίζουν αυτά τα ποσά? Είναι δυνατόν? Τι να πω άμα δώσουν τον Σέρβο Μενδρινό 4εκ. τους βγάζω το καπέλο..
ο χοντρός φαίνεται να έχει πολλά κονέ με μανατζεριλίκια..
Ρε παίζουν αυτά τα ποσά? Είναι δυνατόν? Τι να πω άμα δώσουν τον Σέρβο Μενδρινό 4εκ. τους βγάζω το καπέλο..
ο χοντρός φαίνεται να έχει πολλά κονέ με μανατζεριλίκια..