... οέο ;;;;;;;;;;;;;;;Odi έγραψε:Πού είναι ο καλός Σκόνδρας;...
2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Θα πρέπει να περιμένεις πράγματα για να απογοητευτείς και πλέον λίγοι περιμένουν από το "μελλοντικό δεξί μπακ της εθνικής".
Απλά έμεινε στάσιμος.
Απλά έμεινε στάσιμος.
- pisakaipoupoula
το ποδόσφαιρο είναι θέμα iq
δεν είναι μόνο θέληση ταχύτητα αθλητικότητα και προπόνηση....
απλά πράγματα...
ο Σκονδράο..... απλά δεν...όπως και πολλοί άλλοι..
δεν είναι μόνο θέληση ταχύτητα αθλητικότητα και προπόνηση....
απλά πράγματα...
ο Σκονδράο..... απλά δεν...όπως και πολλοί άλλοι..
- pisakaipoupoula
ταχύτητα κ αθλητικότητα είπες?
Όταν σε περνάει ο άλλος και κάνεις το παν για να μην περάσει και αυτός και η μπάλα, οκ δεκτόν.
Όταν σε περνάν 10 φορές, και τις 10 τους πιάνεις απ τη φανέλα και τους τινάζεις κάτω, εκεί μιλάμε για άλλο πράγμα...σε δύσκολες έδρες θα τον προτιμούσα απ τον Κίτσιου πάντως
Όταν σε περνάει ο άλλος και κάνεις το παν για να μην περάσει και αυτός και η μπάλα, οκ δεκτόν.
Όταν σε περνάν 10 φορές, και τις 10 τους πιάνεις απ τη φανέλα και τους τινάζεις κάτω, εκεί μιλάμε για άλλο πράγμα...σε δύσκολες έδρες θα τον προτιμούσα απ τον Κίτσιου πάντως
- evripidis4
Θα προτιμούσα από τους δύο να παίζαμε με 10...
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Στον Ατρόμητο.Odi έγραψε:
Πού είναι ο καλός Σκόνδρας;
Το πρόβλημα όμως είναι αλλού.
Στο ότι ο προπονητής τον είδε χθες, καλό.
- ΑποστόληςΑ
Παικτάρα και χθες. Φίλοι της Leeds, αν τελικά τον πάρετε (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) να ξέρετε ότι μας παίρνετε το καλύτερό μας παίκτη.
ειπε οτι δεν υπηρχε, πεσαμε να τον φαμε γιατι χαλαει τη ψυχολογια του παιδιού, ειπε οτι ειναι καλος, πεσαμε να τον φαμε γιατι δεν λεει αληθεια...Sick Bastard έγραψε:Στον Ατρόμητο.Odi έγραψε:
Πού είναι ο καλός Σκόνδρας;
Το πρόβλημα όμως είναι αλλού.
Στο ότι ο προπονητής τον είδε χθες, καλό.
μλκ μου... ειμαστε χρονια μπροστα τελικα...
ο καλύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ θα ειναι αυτός που σε όλες τις ερωτήσεις θα λεει "ουδεν σχολιο".
- Sick Bastard
Δεν ξέρω ποιοί πέσατε να τον φάτε στην πρώτη περίπτωση.
Ποσώς μ ενδιαφέρουν τα ψυχολογικά του Σκόνδρα έχω πάψει να ασχολούμαι με τον παίχτη από πέρυσι.
Αν τον είδε καλό χθες και δεν το έλεγε έτσι για να ''πάρει τ απάνω του'' τότε συστήνω οθφαλμίατρο
Ποσώς μ ενδιαφέρουν τα ψυχολογικά του Σκόνδρα έχω πάψει να ασχολούμαι με τον παίχτη από πέρυσι.
Αν τον είδε καλό χθες και δεν το έλεγε έτσι για να ''πάρει τ απάνω του'' τότε συστήνω οθφαλμίατρο
Καλά, δεν είπε «καλό», είπε «ok». Όπως και την προηγούμενη φορά δεν είπε «χάλια», είπε «ο Κοροβέσης μου άρεσε αριστερά, ενώ δεν μπορώ να πω το ίδιο για την άλλη πλευρά».
Φυσικά ο καθένας με βάση τα μυαλά που κουβαλάει μπορεί να «ερμηνεύσει» τα λεχθέντα κατά το δοκούν.
Για μένα δεν έκανε καλό παιχνίδι χθες (δεν υπάρχει και καμιά πρωτοτυπία σε αυτό), αλλά φυσικά στο ματς με την Καλλονή ήταν πολύ χειρότερος. Χθες απέφυγε τα πουλήματα της μπάλας, αλλά έχασε σε δυο-τρεις φάσεις τον αντίπαλό του, με αποκορύφωμα τη λαβή ελληνορωμαϊκής στο τέλος.
Δεν είχαμε κι άλλον διαθέσιμο βέβαια, αλλά αν την επόμενη φορά παίξει κανένας που δεν είναι «η θέση του», θα γκρινιάζουμε πάλι.
Φυσικά ο καθένας με βάση τα μυαλά που κουβαλάει μπορεί να «ερμηνεύσει» τα λεχθέντα κατά το δοκούν.
Για μένα δεν έκανε καλό παιχνίδι χθες (δεν υπάρχει και καμιά πρωτοτυπία σε αυτό), αλλά φυσικά στο ματς με την Καλλονή ήταν πολύ χειρότερος. Χθες απέφυγε τα πουλήματα της μπάλας, αλλά έχασε σε δυο-τρεις φάσεις τον αντίπαλό του, με αποκορύφωμα τη λαβή ελληνορωμαϊκής στο τέλος.
Δεν είχαμε κι άλλον διαθέσιμο βέβαια, αλλά αν την επόμενη φορά παίξει κανένας που δεν είναι «η θέση του», θα γκρινιάζουμε πάλι.