Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από shark4 »

Μονο σε εμας θα μπορουσε να γινει να ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ ο Σαββιδης και εμεις να σκαλιζουμε και να τσακωνομαστε για τον Φλωριδη.... :shock: :lol: :lol:

Ποιος τον γ@μαει τον Φλωριδη.... Σιγα μη ψαξουμε και την περιοδο που ηθελε να μας "παρει " ο Καμπανης .....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Για να μη ξεχνιόμαστε...

πριν ~ ένα χρόνο ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ (όσον αφορά την συγκυρία) ο γνωστός νομικός Κος Μπάμπης Αποστολίδης φιλοξενήθηκε στο "αθλητικό Μετρόπολις" και μιλώντας για τις διαδοχικές ΑΜΚ είπε ότι

"...Οι προσωρινές διοικήσεις γίνονται σε ανώμαλες περιόδους και έχουν συγκεκριμένη αποστολή, να συγκαλέσουν γενική συνέλευση των μετόχων για να εκλέξουν αιρετό διοικητικό συμβούλιο.

Το δικαστήριο διορίζει προσωρινό συμβούλιο για να διευκολύνει την κατάσταση, με κοινή αποστολή τη σύγκληση γενικής συνέλευσης και τη διενέργεια εκλογών για νέο δ.σ. Επίσης, η προσωρινή διοίκηση καλείται να επιμεληθεί των τρεχόντων υποχρεώσεων της εταιρίας. Πρέπει να πληρώσει αυτά που δεν παίρνουν αναβολή, δεν μπορεί να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή λύση της εταιρίας. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρον, γιατί θα γίνει κατάχρηση του δικαιώματος.

Παράδειγμα είναι με τον Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό. Ο δικαστής αρνήθηκε την προσωρινή διαταγή, δηλαδή αρνήθηκε να διορίσει μια διοίκηση μικρής διάρκειας. Πιστεύω ότι εν τέλει ο δικαστής δε θα αρνηθεί, αλλά θα θέσει καταληκτικές ημερομηνίες και προϋποθέσεις, ότι «μέχρι τότε θα έχετε κάνει αυτό».
Επί τέσσερα χρόνια οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν όλων των προνομίων της αιρετής διοίκησης, αλλά δεν έχουν τις ευθύνες της αιρετής..."

και κατέληξε λέγοντας οτι η ομάδα κινδυνεύει με ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ σε ερασιτεχνική κατηγορία. Αυτό το τελευταίο ο συντάκτης του "Μπαλαδόρου" μάλλον ξέχασε ο άνθρωπος να το αναφέρει, αλλά μιας και το άκουσα με τα αυτάκια μου σας το μεταφέρω εγώ.

Anyway για να μη μακρυγορούμε, σήμερα εγκρίθηκε από την έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ νέα αύξηση ΜΚ ύψους 14.976.000 €.

Άρα λοιπόν (λέω ΕΓΩ) σύμφωνα με αυτά που ο Κος Αποστολίδης είπε πριν 1 χρόνο και αφού η κατάσταση δεν έχει αλλάξει (ούτε αιρετή διοίκηση έχουμε, ούτε προβλέπεται να αποκτήσουμε ΣΥΝΤΟΜΑ, ούτε και τα χρέη έχουν πληρωθεί ή διακανονιστεί) κινδυνεύουμε να πέσουμε πιο κάτω και από τον Ηρακλή.

Τι λέω τώρα. Αφού δεν πέσαμε μέχρι τώρα πάλι καλά...
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Ας μου θυμισει καποιος ποιος αμφισβητουσε τον Φλωριδη την ημερα που κατεβηκε στα αποδυτηρια,με ποιες ενεργειες τον αμφισβητουσε κτλ γιατι εμενα με εχει χτυπησει το Αλτσχαιμερ και δεν θυμαμαι.

Η υποθεση oday υποθεση Φλωριδη και η αναληψη του κουμαντου της ομαδας απο τον Σαχπατζιδη ειναι τρεις υποθεσεις που εχουν τον ιδιο σκοπο,τις προωθησαν τα ιδια κεντρα τα οποια ανενοχλητα φυτευαν παραγοντες και επιδοξους επενδυτες στην ομαδα.Ολα αυτα εν μεσω "ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ"
Ολοι αυτοι οι τυπο ειχαν περαν του κανονικου σχεση με τον Ηγουμενο

Οι δηλωσεις του Αποστολιδη ειναι επαναληψη χιλιωειπωμενων δηλωσεων με σωστα αλλα και ανακριβειες.
Ειναι γνωστο οτι η ομαδα διοικειται συνεχομενα απο διοικησεις πρωτοδικειου απο το 2003 μη εχοντας κανενα περιορισμο που διεπει τις διοικησεις αυτες.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Και πες οτικανεις δεν αμφισβήτησε τον φλωρίδη και φαγαμε ολοι παπα;Τι σχεση εχει αυτο με τον σαββίδη;
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Karlat αν διαβασες ανεφερα οτι μια αξιοπιστη για εμενα πηγη μου ανεφερε κατι θετικο για τον Σαββιδη και εξηγω γιατι αυτη η πηγη ειναι για εμενα αξιοπιστη,γιατι μου απεδειξε την αξιοπιστια της στην υποθεση Φλωριδη
Άβαταρ μέλους
karlat85

Ναι το διάβασα απο πριν. Αλλα δεν μπορώ να καταλαβω

Για τον φλωριδη παντως θυμάμαι χαρακτηριστικα ο μυρτσος ελεγε με τα το ματς που κατέβηκε στα αποδυτηρια οτι τον έψαχνε ο υπευθυνος των κιλκιων γιατι δεν ειχε να πληρώσει ενα νεράκι που αγόρασε και οτι πηρε δανεικα απο ζαγορ για ταξι :grin::grin::grin:

Προσωπικα αν ηρθε για αλλους λογους στον ΠΑΟΚ δεν με απασχολεί εφοσον τα χωνει σε μας δεν παει να κανει και ξεπλυμα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με το συμπάθιο, αλλά αυτά είναι επιχειρήματα του κώλου από ανθρώπους της πούτσ@ς. (για τον μύρτσο λέω)
Κι εγώ την περασμένη βδομάδα βάφτιζα ένα πιτσιρίκι αλλά στις τσέπες μου δεν είχα ούτε σεντ. Σο φάκεν χουάτ; :)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Τουμπιωτη μιας και δεν γνωρίζω τον άνθρωπο που αναφέρεις ως αξιόπιστη πηγή λέω εξαρχής οτι ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ και οτι είναι ΟΝΤΩΣ αξιόπιστος. Ρώτα τον λοιπόν και γιατί ζητήσανε (την πρώτη ΜΕΡΑ που τον είδανε) από τον Βασιλάκη Φλωρίδη το πόθεν έσχες του. Και γιατί είχανε ήδη αντίγραφα των τελευταίων (5-6) φορολογικών του δηλώσεων. Που by the way ήταν μηδενικές.

EDIT : πάντα άξιος Κώστα

Ευχαριστώ :D
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

DC έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά αυτά είναι επιχειρήματα του κώλου από ανθρώπους της πούτσ@ς.
Κι εγώ την περασμένη βδομάδα βάφτιζα ένα πιτσιρίκι αλλά στις τσέπες μου δεν είχα ούτε σεντ. Σο φάκεν χουάτ; :)

...ναθινκ μαι μπραδερ.....ιτς ο.κ. :opaokara: :opaokara:

υ.γ παντα αξιος ρε D.C. ;) :mrgreen:

Ευχαριστώ κι εδώ. :D
Και το νέο σλόγκαν: ΑΠΕΞΑΡΤΑΜΗΝ !!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

shark4 έγραψε:Μονο σε εμας θα μπορουσε να γινει να ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ ο Σαββιδης και εμεις να σκαλιζουμε και να τσακωνομαστε για τον Φλωριδη.... :shock: :lol: :lol:

Ποιος τον γ@μαει τον Φλωριδη.... Σιγα μη ψαξουμε και την περιοδο που ηθελε να μας "παρει " ο Καμπανης .....
ωω χαλαρα χαχαχαχ εχει φαση να διαβαζεις τις σελιδες αυτου του τοπικ.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

DC έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά αυτά είναι επιχειρήματα του κώλου από ανθρώπους της πούτσ@ς.
παντα αξιος...το περιεργο θα ηταν να ειχες λεφτα...ασε που οι τιμες εχουν ξεφυγει...για αυτο και οι αναδοχοι ειναι πιο δυσευρετοι και απο τους επενδυτες στο ελλληνικο ποδοσφαιρο...εμεις ομως εχουμε και τον αναδοχο(ντι σι)και επενδυτη...(Ιβαν)..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Καλά, μη φανταστήτε ... τα απολύτως απαραίτητα. :oops:
Άβαταρ μέλους
karlat85

DC έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά αυτά είναι επιχειρήματα του κώλου από ανθρώπους της πούτσ@ς. (για τον μύρτσο λέω)

Δεν ειναι επιχειρημα , καλαμπουρι ειναι

Οσο για το ανθρωπο της πουτσ@ς επειδη τυχαινει να τον γνωριζω,ΠΑΟΚτσακι ειναι κιαυτος συχώρνατον αν τον παρακανει καμια φορα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κάρλατ, έχω να τον ακούσω 2 χρόνια. Όσο τον άκουγα, δεν το παραέκανε "καμιά φορά", το παραέκανε μόνιμα και τα καλαμπούρια του τα θυμάμαι μια χαρά.
Μείωνε μόνιμα παίκτες και προπονητή ευλογώντας συνέχεια τα γένια του.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι "έφυγε" από το μετρόπολις. Αληθεύει;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Ναι πλακωθηκε με τον μπουζα .Τωρα ειναι ραδιο θεσσαλονικη

Ειναι αυθόρμητος,και λεει την αληθεια που πιστευει αυτος.Οσο για τους προπονητής και παικτες ξερει κανταρια μπαλα και ως.συνήθως πεφτει μεσα.

Και κανει φοβερη παρεα στο τσίπουρο.Δεν λεω αλλα γιατι δεν ειμαι αντικειμενικός συν το οφ τοπικ .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”