Ποιος τον γ@μαει τον Φλωριδη.... Σιγα μη ψαξουμε και την περιοδο που ηθελε να μας "παρει " ο Καμπανης .....
DC έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά αυτά είναι επιχειρήματα του κώλου από ανθρώπους της πούτσ@ς.
Κι εγώ την περασμένη βδομάδα βάφτιζα ένα πιτσιρίκι αλλά στις τσέπες μου δεν είχα ούτε σεντ. Σο φάκεν χουάτ;
ωω χαλαρα χαχαχαχ εχει φαση να διαβαζεις τις σελιδες αυτου του τοπικ.shark4 έγραψε:Μονο σε εμας θα μπορουσε να γινει να ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ ο Σαββιδης και εμεις να σκαλιζουμε και να τσακωνομαστε για τον Φλωριδη....![]()
![]()
![]()
Ποιος τον γ@μαει τον Φλωριδη.... Σιγα μη ψαξουμε και την περιοδο που ηθελε να μας "παρει " ο Καμπανης .....
παντα αξιος...το περιεργο θα ηταν να ειχες λεφτα...ασε που οι τιμες εχουν ξεφυγει...για αυτο και οι αναδοχοι ειναι πιο δυσευρετοι και απο τους επενδυτες στο ελλληνικο ποδοσφαιρο...εμεις ομως εχουμε και τον αναδοχο(ντι σι)και επενδυτη...(Ιβαν)..DC έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά αυτά είναι επιχειρήματα του κώλου από ανθρώπους της πούτσ@ς.
Κι εγώ την περασμένη βδομάδα βάφτιζα ένα πιτσιρίκι αλλά στις τσέπες μου δεν είχα ούτε σεντ. Σο φάκεν χουάτ;
DC έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά αυτά είναι επιχειρήματα του κώλου από ανθρώπους της πούτσ@ς. (για τον μύρτσο λέω)