14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από Realcon »

ronaldo έγραψε:δ-ε-ν--κ-α-ν-ε-ι--γ-ι-α--τ-ο-ν--Π-Α-Ο-Κ
α-ρ-γ-ο-ς
MANIAKOS έγραψε:α-ρ-γ-ο-ς
ΑποστόληςΑ έγραψε:Γ-ι-α-τ-ί ε-ί-ν-α-ι ψ-η-λ-ό σ-έ-ν-τ-ε-ρ.
ο παίχτης ανήκει στον ΠΑΟΚ τέλος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλα αν εχανε βεβαια αυτο που εχασε ο αθανασιαδης ολοι θα ελεγαν αργησε να κινηθει προς τη μπαλα και αργος κλπ...γιατι τετοιοι ειμαστε δυστυχως..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Προκαταλήξεις μια χαρα για αλλαγη του ζλαταν
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ελπίζω αν δε παίξει ο Ίβιτς με άγιαξ (τη γαμήσαμε), να τον βάλει με μούσλι μπροστά.

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, πανικοβάλει τα αντίπαλλα μπάκ και μόνο που υπάρχει..
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Έχει τσαγανό και μετράει πολύ αυτό. Πιστεύω θα πάει καλύτερα φέτος όταν επιλεχθεί να προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

μεγαλη βελτιωση με περυσι..Με τη μια πλακαρισμα τη μπαλα πισω και κινηση μπροστα για 1-2(κλασσικη κινηση φορ),πολλες κερδισμενες κεφαλιες(περυσι πηδουσε και τον τραβουσε η γη κατω) και πολυ κυνηγητο τη μπαλα μπροστα κατι που επισης δεν εκανε συνεχεια περυσι με μερικες εξαιρεσεις...Μακαρι να συνεχισει ετσι,ειναι στον σωστο δρομο.. :pano:
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Συμφωνώ! Θετικότατος!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Βρίσκουμε τον εαυτό μας"

Ο Θανάσης Παπάζογλου, και με την βοήθεια της τύχης, χρίστηκε σκόρερ χθες (20/7) στον φιλικό αγώνα με την Νυρεμβέργη και ισοφάρισε το ματς σε 1-1, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει ψυχολογική ανάσα μετά τις όχι καλές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα στα παιχνίδια προετοιμασίας στην Γερμανία.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε μετά την αναμέτρηση με την Νυρεμβέργη σχετικά με κάποια στοιχεία που εμφάνισε ο "Δικέφαλος" στη διάρκεια του παιχνιδιού, ξεχώρισε δύο: Την ασυνεννοησίας μεταξύ των γραμμών, αλλά και το γεγονός ότι σε κάποια σημεία οι "ασπρόμαυροι" έδειχναν να θυμούνται τον καλό τους εαυτό της περασμένης σεζόν.

"Υπήρχε μια ασυνεννοησία μεταξύ αμυντικών και αμυντικών μέσων με αποτέλεσμα να μην μεταφέρεται σωστά η μπάλα στην επίθεση. Στην πορεία του ματς, όμως, βελτιωθήκαμε. Στο παιχνίδι με την Νυρεμβέργη (σ.σ. 20/7) είχαμε στοιχεία από την περσινή μας πορεία, περιμέναμε τον αντίπαλο, ελέγξαμε τον ρυθμό και κάναμε περισσότερες φάσεις για γκολ".

Ο νεαρός σέντερ φορ σε άλλο σημείο των δηλώσεών του αναφέρθηκε στον γκολ που πέτυχε:

"Έκανα αυτό που σκέφτεται κάθε σέντερ φορ, ειδικά όταν η ομάδα του είναι πίσω στο σκορ και πρέπει να πιέσεις τον αντίπαλο. Αυτό έκανα και εγώ απέναντι στον τερματοφύλακα. Στάθηκα τυχερός και έβαλα το γκολ. Το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε στο παιχνίδι με την Νυρεμβέργη ήταν η ισοπαλία, γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σύγκριση με τον αντίπαλό μας. Ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση".

olapaok
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ταβανι σου ο ουρανος θανασακη ...οταν το καταλαβεις θα κανεις και τα ονειρα σου πραξη....

ΔΟΥΛΕΙα ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...σε εσενα φαινεται οτι δουλευεις και οτι το θέλεις...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ακριβώς!
Ο Σάκης δείχνει θεαματική πρόοδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παληκάρι!
Λεβέντης 2 μέτρα, τον αισθάνεται για τα καλά η αντίπαλη άμυνα.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Μου έκανε εντύπωση ο Σάκης. Με πλάτη τον αμυντικό κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, κέρδισε φάουλ, κράτησε και μοίρασε μπάλα. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το παιδί που είδε την καριέρα του να τελειώνει πριν καν αρχίσει και δεν το έβαλε κάτω. Συνέχεια με δουλειά και θα ανέβει πολύ περισσότερο...(μου φάνηκε πιο καλός και από Μούσλι σε αυτόν τον τομέα ή.......μεγένθυνα τα πράγματα ?? :) )
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω νικο σε αυτο το παιδι βλεπω πολυ μελλον απο την πρωτη στιγμη για αυτο και εχω ριξει ασχημους ''καβγαδες'' εδω μεσα για το πουλεν μου...ενα παιδι που τη σωματοδομη του δεν την εχει κανεις στην ελλαδα και που πηγαν να του κοψουν τη μπαλα...ο σακης εκτος απο το οτι φιανεται οτι δουλευει παρα πολυ στις προπονησεις εχει και το χαρακτηρα και τα @@ για να σταθει σε υψηλο επιπεδο...και σιγουρα εχει και το ταλεντο...αυτη ηταν ανεκαθεν η γνωμη μου...ουτε συνεχεια συνεντευξεις δεξια και αριστερα ουτε ακουγεται το ονομα του πουθενα απλα εχει σκυμμενο το κεφαλι και δουλευει σαν σκυλι...ακομα και οταν καποιοι τον βαφτιζαν πορτιερη και μοντελο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 21 Ιούλ 2010, 09:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Μουσλι είναι το καλούτσικο φορ με τις καλές και λιγότερο καλές του στιγμές, αλλά χωρίς - πλέον - καμία ελπίδα βελτίωσης. Ο Σάκης για 3-4 χρόνια ακόμη θα βελτιώνεται (αρκεί βέβαια να ιδρώνει στις προπονήσεις). Τον Μουσλι δεν τον έχω δει ποτέ να απειλεί με κεφαλιά.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Από τα ++++ του χθεσινού ματς (άσχετα με το γκολ).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Ακριβώς!
Ο Σάκης δείχνει θεαματική πρόοδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι το παληκάρι!
Λεβέντης 2 μέτρα, τον αισθάνεται για τα καλά η αντίπαλη άμυνα.

γαμωτο,προλαβε και παντρευτηκε η αδερφη μου! :lol:

δικαιως τον εχρισα περυσι τετοια εποχη πουλεν μου.χθες ξεχωρισε.μακαρι να παρει ευκαιριες,φαινεται οτι εχει τη διαθεση να τις αξιοποιησει.ηδη απο το τελος της περσινης σαιζον δειχνει να'χει παρει τα πανω του και συνεχιζει .......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”