13.Στέλιος Μαλεζάς
- ΑποστόληςΑ
- xrictoforoc
Re: 13. Στέλιος Μαλεζάς
Ο μόνος που έπαιξε σήμερα.....πολύ θετικός και σταθερός μέχρι τώρα.Οι καλύτεροι μαζί με Φωτάκη στα παιχνίδια που έχουμε παίξει...απροσπέραστος.
από το γήπεδο μου φάνηκε ο μόνος που έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση...μπράβο Στελιο συνέχισε έτσι αγόρι μου. 

Κλωνοποιηθηκες επιτυχως απο τον Κοντρερας και του πήρες και τη δοξα κι ολα..
Αντε με το καλό να κλωνοποιηθεί κι ο έταιρος...
Συνέχισε τη σκληρή δουλειά!
Αντε με το καλό να κλωνοποιηθεί κι ο έταιρος...
Συνέχισε τη σκληρή δουλειά!
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Να και κάτι καλό στο μαύρο χάλι της ομάδας. Μαζί με τον Λάζαρ, ιδίως του πρώτου ημιχρόνου, ήταν σαν την μύγα μεσ' το γάλα!
Το μονο που θελω ειναι να βαλει λιγο τσαμπουκα και "βεντετισμο" στο παιχνιδι του.
Να παψει να ειναι το καλό παιδι.. να αρχισει να δαγκωνει. Βασικος σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ εισαι ρε Στελαρα, νιωσε λιγο
Συνεχισε τη δουλεια...
Να παψει να ειναι το καλό παιδι.. να αρχισει να δαγκωνει. Βασικος σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ εισαι ρε Στελαρα, νιωσε λιγο
Συνεχισε τη δουλεια...
- trel@menos
νταξει το παιδι οτι και να λεμε ειναι ο εμ βι πι του φετινου ΠΑΟΚ. οι εμφανισεις του δεν ειναι για ελληνικο πρωταθλημα χωρις ιχνος υπερβολης.
αν καταφερει να σταθεροποιηθει σε τετοια επιπεδα συντομα θα χουμε πολλες προτασεις.
παντως δεν ειναι τυχαιο οτι οταν εχει εναν κανονικο προπονητη να τον καθοδηγει μεταμορφωνεται. περσι με χαβο ηταν χωμα.
μπραβο ρε στελιο. συνεχισε ετσι. εισαι και συντοπιτης μου.
αν καταφερει να σταθεροποιηθει σε τετοια επιπεδα συντομα θα χουμε πολλες προτασεις.
παντως δεν ειναι τυχαιο οτι οταν εχει εναν κανονικο προπονητη να τον καθοδηγει μεταμορφωνεται. περσι με χαβο ηταν χωμα.
μπραβο ρε στελιο. συνεχισε ετσι. εισαι και συντοπιτης μου.
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Πλεον του αξιζει να ειναι Αρχηγος της ομαδος.... Ζω για την στιγμη που η αμυνα μας θα αποτελειται απο Μαλεζα, Κατσικα, Αποστολοπουλο και Σταφυλλιδη
-
giapas έγραψε:Το μονο που θελω ειναι να βαλει λιγο τσαμπουκα και "βεντετισμο" στο παιχνιδι του.
Συνεχισε τη δουλεια...
Γνώμη μου πάντως ότι έχει κάνει αλματα στο συγκεκριμένο θέμα(Εννοείται πως μπορει και ακόμη παραπάνω)
οντως... αλλα μην τον ματιασουμε φοβαμαι τον μβιπι εδω και παρα πολλα παιχνιδια......τραγικο για τους συμπαιχτες τουνα ναι μβιπι ο μαλεζας συνεχεια στην ομαδα....δειχνει μεγαλο προβλημα...αυτος μετα καλος συνεχομενα ο εττο....οι πιο σταθεροι εδω και πολυ καιρο...