Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
Πριν το ματς με αεκακι ...
Με εξιτάρει η Τούμπα
Πραγματικά μου αρέσει να παίζω σε αυτό το στάδιο, με εξιτάρει. Είναι μεγάλο και με εκπληκτική ατμόσφαιρα. Αν όλα τα γήπεδα της Ελλάδος ήταν σαν αυτό του ΠΑΟΚ θα είχαμε ένα φανταστικό πρωτάθλημα της Super League. Σέβομαι πολύ αυτή την ομάδα και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα
φερτε το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Με εξιτάρει η Τούμπα
Πραγματικά μου αρέσει να παίζω σε αυτό το στάδιο, με εξιτάρει. Είναι μεγάλο και με εκπληκτική ατμόσφαιρα. Αν όλα τα γήπεδα της Ελλάδος ήταν σαν αυτό του ΠΑΟΚ θα είχαμε ένα φανταστικό πρωτάθλημα της Super League. Σέβομαι πολύ αυτή την ομάδα και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα
φερτε το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ξυπνάω και βλέπω φάτσα κάρτα το άρθρο της sportnet στην αρχική
"Αρέσει ο ελεύθερος Τζιμπούρ, στο προσκήνιο ο Κρόσας".......
Πόσο paokmania διαβάζουν οι τύποι...??
Εκτός αν η επικεφαλίδα αναφέρεται στις εξελίξεις του topic ...!

"Αρέσει ο ελεύθερος Τζιμπούρ, στο προσκήνιο ο Κρόσας".......
Πόσο paokmania διαβάζουν οι τύποι...??
Εκτός αν η επικεφαλίδα αναφέρεται στις εξελίξεις του topic ...!
-
Dimg4
Ας τον φερουν και το σχημα θα το βρουμεSick Bastard έγραψε:Σε ποιανού τι θέση θα παίζει;
Του Σάλπι;
Του Κλάους
Του Βιεϊρίνια;
Με τίποτα. Αλλά πρέπει να παίζει γιατί 5 λεπτά αν κάτσει στον πάγκο, βγάζει σπυριά και βαράει συμπαίχτες του.Έχει και κάτι προηγούμενα με τον Παύλο.
Μόνο σαν εξτρέμ αριστερά/δεξιά ή αναλόγως σε ποιά πλευρά θα παίζει ο Βιεϊρίνια.
Πραγματικά, ας έρθει και θα τα βρούμε...
3 διοργανώσεις έχουμε, δε θα βρεί θέση να μπεί..?
ioanmits έγραψε:Αν καταφέρουμε να αποδεσμεύσουμε τον Φιλομένο και τον Παπάζογλου εξοικονομάμε περίπου 550.000.... Μειώνεις και 150.000 το συμβόλαιο του Ζλάταν (εγώ πιστεύω με τέτοια μείωση θα παραμείνει..) και βγάζεις το συμβόλαιο του Τζεμπούρ... και έχεις επίθεση με Ζλάταν, Μούσλι, Τζεμπούρ και Κλάους.. μια χαρά δηλαδή..
Απλά πιο δύσκολο μου φαίνεται να φύγουν οι Παπάζογλου και Φιλομένο, παρά να πάρουμε τον Αλγερινό...
Εεεεεμμμμμμμ..........
Κάτι δεν μου κάθεται καλά στην..... τετράδα?
- george aspromayros
Επιτελους παρτε καποιον.........Δε μπορω αλλο!
δε βλεπετε ποση αναγκη εχει η ομαδα?
ηθελα να δω καποιον στο κεντρο με το γαυρο..........να θυμηθω εκεινη την εμφανιση του 1ου ημιχρονου...
εμεις θελουμε τζιμπουρ...αυτος?
δε βλεπετε ποση αναγκη εχει η ομαδα?
ηθελα να δω καποιον στο κεντρο με το γαυρο..........να θυμηθω εκεινη την εμφανιση του 1ου ημιχρονου...
εμεις θελουμε τζιμπουρ...αυτος?
- ΑποστόληςΑ
Ο Τζιμπούρ είναι καλή περίπτωση γιατί ήταν μαζίμε τον Σκόκο οι δύο καλύτεροι παίκτες της ΑΕΚ. Αλλά δεν μπορείς να έχεις ένα κέντρο με Τουκαλά, Φωτάκη και δύο 34χρονους κι εσύ να αγοράζεις επιθετικούς, όταν έχει ήδη Μουσλι, Σαλπι, Αθανασιάδη Φιλομένο (σίγουρα μέχρι τέλους της σεζόν) και Παπ (πιθανόν να δοθεί δανεικός).
Επιπλέον έχει αλμυρό συμβόλαιο (σε σχέση με τους άλλους) και δημιουργεί και φασαρίες. Αν μπορέσει να διαχειριστεί ο Ζαγορ συτές τις δύο λεπτότητες (χαρακτήρας, συμβόλαιο) έχει καλώς. Αρκεί όμως να πάρει και ένα ανάλογης ποιότητας χαφ (όχι εξτρεμ).
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Πλάτωνα.
Επιπλέον έχει αλμυρό συμβόλαιο (σε σχέση με τους άλλους) και δημιουργεί και φασαρίες. Αν μπορέσει να διαχειριστεί ο Ζαγορ συτές τις δύο λεπτότητες (χαρακτήρας, συμβόλαιο) έχει καλώς. Αρκεί όμως να πάρει και ένα ανάλογης ποιότητας χαφ (όχι εξτρεμ).
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Πλάτωνα.
- Caballo Viejo
kotsos έγραψε:Ο Φιλομένο είναι όσο χρήσιμος όσο ένα ψυγείο στην Αλάσκα.
- nick_shortjohn
και θα κάνει και παπάδες με τον Βιερι απο δίπλα!!!eleos έγραψε:Πραγματικά, ας έρθει και θα τα βρούμε...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Απορώ με όλο αυτό το ντόρο που γίνεται με τον Τζιμπούρ και με την τόση κάψα για να τον πάρουμε...
Πιστεύω ότι μάλλον ισχύει η έκφραση "το ξένο είναι πιο γλυκό"
Αναμφίβολα ξέρει μπάλα ωστόσο δεν είχε ποτέ σταθερή απόδοση(θα σου πάιξει 1 στα 5 ματς) κάτι το οποίο μαζί με το σκατοχαρακτήρα του δε του επέτρεψαν μέχρι τώρα να κάνει το μεγάλο βήμα. Ούτε στην εθνική του καλά καλά δεν έχουν βρεί τρόπο να τον "χωρέσουν"...
Πέρα από αυτό θεωρώ πως δεν είναι ο φόρ που θα δώσει το εύκολο γκολ...Αλλά ακόμα και αν ήταν αυτή τη στιγμή το κυριότερο πρόβλημά μας είναι η δημιουργία φάσεων και όχι τα τελειώματα.
Συνοψίζοντας, αν ύπηρχαν τα χρήματα ώστε να συζητάμε για αποκτήση του αλγερινού θα προτιμούσα να δωθούν για ένα δημιουργικό μέσο παρά για φορ...
Ο υγιής Μούσλι είναι του ίδιου ή και καλύτερου επιπέδου από τον Τζιμπούρ και πολύ περισσότερο "παίκτης ομάδος"...
Πιστεύω ότι μάλλον ισχύει η έκφραση "το ξένο είναι πιο γλυκό"
Αναμφίβολα ξέρει μπάλα ωστόσο δεν είχε ποτέ σταθερή απόδοση(θα σου πάιξει 1 στα 5 ματς) κάτι το οποίο μαζί με το σκατοχαρακτήρα του δε του επέτρεψαν μέχρι τώρα να κάνει το μεγάλο βήμα. Ούτε στην εθνική του καλά καλά δεν έχουν βρεί τρόπο να τον "χωρέσουν"...
Πέρα από αυτό θεωρώ πως δεν είναι ο φόρ που θα δώσει το εύκολο γκολ...Αλλά ακόμα και αν ήταν αυτή τη στιγμή το κυριότερο πρόβλημά μας είναι η δημιουργία φάσεων και όχι τα τελειώματα.
Συνοψίζοντας, αν ύπηρχαν τα χρήματα ώστε να συζητάμε για αποκτήση του αλγερινού θα προτιμούσα να δωθούν για ένα δημιουργικό μέσο παρά για φορ...
Ο υγιής Μούσλι είναι του ίδιου ή και καλύτερου επιπέδου από τον Τζιμπούρ και πολύ περισσότερο "παίκτης ομάδος"...
- crabsody_in_blue
Mόνο που φίλε μου τον υγιή Musli τον έχεις ξεχάσει. Τον Muslimovic δεν μπορείς να τον εμπιστευθείς με τίποτα αυτή τη στιγμή. Γενικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει ΚΑΜΜΙΑ μεταγραφή αυτή τη στιγμή. Να δώσει έναν από Filomeno, Παπάζογλου να δώσει έναν από El Zhar ή Cristiano. Αν δεν πιστεύουν τον Μπαλάφα (εγώ έχω αντιρρήσεις - μου φαίνεται μια χαρά για αλλαγή) τότε ας πάρουν έναν ΚΟΦΤΗ. Κόφτη όμως όχι παίκτες τύπου Fernandez. H xρονιά θα βγει μια χαρά. Μετά ας δουν για το καλοκαίρι τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. (δεξιό μπακ, αντί-Ivic, αντί-Garcia)