Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από Falegkos »

καλα να παθουμε ετσι κιαλιος τη εγινε?..... θα κανει εφεση η παε δεν θα γινει τιποτα σε μια βδομαδα θα το ξεχασουμε.

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ εκτος και αν εισαι πιονι τους στην σκακιερα τους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδες μην σκατε,ειναι ενα ακομα αστειο επεισοδιο σε μια κακογραμμενη σειρα.Εγω ειμαι σιγουρος οτι ο μονος λογος για τον οποιο επιβληθηκε η ποινη ειναι για να πεσει στην εφεση ετσι ωστε στο μυαλο καποιων να πιστευουν οτι εγινε εξηπηρετηση και στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Argonaut4 έγραψε:Έχω δηλώσει επανειλημμένα την στήριξη μου στον ΖΑΓΟΡ.
Συνεχίζω να τον στηρίζω αλλά.........Ζαγόρ και όλοι εσείς στην διοίκηση.....αυτή την φορά αν δεν βγάλετε ανακοίνωση τύπου.....αν δεν δώσετε συνέντευξη τύπου ..........αν δεν κινήσετε γη και ουρανό....αν δω παίχτες μας ξανά στην Εθνική.....και αν δεν δω παραιτήσεις από την σούπερλίγδα..........λυπάμε αλλά είστε λίγοι για τον ΠΑΟΚ....το καταλάβατε?

ΤΩΡΑ βγείτε στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις και κάντε τα πουτάνα εσείς εκεί στην διοίκηση.........!!!

Ρε Ζαγόρ τι άλλο περιμένεις για να μιλήσεις και να σπάσεις κάνα τραπέζι ......για πες?

+++++

ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πιονι ενως στημενου πρωταθληματος.

αυτα που κανουν στον ΠΑΟΚ ειναι οτι πιο γελιο εχω δει στην ζωη μου τα τελεφτεα χρονια..... και οχι μονο στην μπαλα....γενικα στην ζωη μου.
Ειναι απιστευτα και αν τα εβλεπες σε μια τενια θα ελεγες "εργο ειναι"
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Argonaut4 έγραψε:Έχω δηλώσει επανειλημμένα την στήριξη μου στον ΖΑΓΟΡ.
Συνεχίζω να τον στηρίζω αλλά.........Ζαγόρ και όλοι εσείς στην διοίκηση.....αυτή την φορά αν δεν βγάλετε ανακοίνωση τύπου.....αν δεν δώσετε συνέντευξη τύπου ..........αν δεν κινήσετε γη και ουρανό....αν δω παίχτες μας ξανά στην Εθνική.....και αν δεν δω παραιτήσεις από την σούπερλίγδα..........λυπάμε αλλά είστε λίγοι για τον ΠΑΟΚ....το καταλάβατε?

ΤΩΡΑ βγείτε στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις και κάντε τα πουτάνα εσείς εκεί στην διοίκηση.........!!!

Ρε Ζαγόρ τι άλλο περιμένεις για να μιλήσεις και να σπάσεις κάνα τραπέζι ......για πες?
Εχεις απολυτο δικιο αλλα πρεπει να ειμαστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!Χεστηκαν για το Χαβο!..........

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μολις τωρα το μαθα και τρελαθηκα. αν ειναι δυνατον γ@μω τα σπιτια σας παλιοαδερφες. αν ειναι δυνατον. εχει κι η ανοχη τα ορια της. @$^$^&%$*#$%^##@$&$^&Θ%$&*%^*&$^&^@#$^$#^&$^*$%^*@#$%(^*$#@%!@ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x
κανε κατι ζαγορακη. αυτοι μας δουλευουν πλεον μες τη μαπα μας. δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

DC έγραψε:Αυτή ήταν η σταγόνα. ΘΟΔΩΡΕ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Ναι, ναι! Βγάλε μας στους δρόμους τώρα που είμαι κι εγώ εδώ! Βγάλε μας στους δρόμους!!!

Πιλάφιε... ΓΛΟΥ-ΓΛΟΥ-ΓΛΟΥ!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και τώρα με προπονητή Μιχαηλίδη;;;

Και το έλεγα... Όταν είχε πρωτο έρθει πάντε και δείτε τι έγραψα στο τόπικ του... 8-)

Στον ΠΑΟΚ όλοι οι βοηθοί γίνονται και προπονητές.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

trel@menos έγραψε: κανε κατι ζαγορακη. αυτοι μας δουλευουν πλεον μες τη μαπα μας. δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.
Θα κάνει.. Ένσταση...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
DC έγραψε:Αυτή ήταν η σταγόνα. ΘΟΔΩΡΕ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ναι, ναι! Βγάλε μας στους δρόμους τώρα που είμαι κι εγώ εδώ! Βγάλε μας στους δρόμους!!!
Κρυφοφασίστα κάτσε φρόνιμα... :twisted:

υ.γ. για να δουμε ποσο δυναμικα θα ... κοιμηθουμε και παλι... :evil:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Χεχε, γουστάρωωωωωω! Μια βδομάδα ήρθα τον Σεπτέμβρη, πουτάνα όλα... 5 μέρες τώρα, ξανά πουτάνα όλα! Βαράτε βιολιτζίδες!

ΖΩΑ! Ε novito?
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Μάλλον πρέπει να σου απαγορεύσουμε την ...είσοδο στη χώρα.. :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

To εγραψε ενας φιλος πιο πάνω...επεσε η καμπάνα ,θα γίνει έφεση,θα μειωθεί/εξαφανισθεί και μετά θα μας πουνε και ευνοημενους.

Δυστυχως οι προκλήσεις δε σταματάνε. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο πόνεσε πάρα πολύ φαίνεται.

Δε ξέρω τί πρέπει να γίνει. Πραγματικά ...

ΥΓ: Kάτι μου λέει οτι στο επερχόμενο ματς με γαυρο στη Τούμπα θα ερθουν 2 συνταγματα πεζικού + 1 ίλη τεθωρακισμένων
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:ΖΩΑ! Ε novito?
ωχ σε βλεπω να αρχιζεις παλι και να μην εχουμε που να κρυφτουμε... :twisted: :twisted:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

ναι ναι...παρε την ομαδα και φυγε...σπαστα ολα...φερτην να παιζει τοπικο Θεσσαλονικης για να περνουμε πρωταθλημα να γουσταρουμε...εφτασε ο αλλος να πει οτι ο ζαγορακης ειναι πιονι τους.
ΕΛΕΟΣ...
παλι καλα που τα λετε εσεις γιατι οι...μπουμπουνες εκει στη διοικηση που να τα σκεφτουνε??? Ενω εμεις ξερουμε...και απο διοικηση και απο παρασκηνιο και απ ολα!!

Ενα θα πω και καταλαβετε το καλα: εαν συνεχισετε τις υποδειξεις, τα υπονοουμενα και την...καλοπιστη κριτικη σας, ετοιμαστε τα καλα σας κουστουμια!! Εσεις θα διοικησετε οπου να ναι...γιατι απλα δεν θα υπαρχει κανεισ αλλος.
Αλλα βλεπεις...βαρεθηκαμε δεκαετιες να ελεγχουμε το παρασκηνιο κα τωρα μας κακοφαίνετε...
Μεχρι και καφε θα του ζητησετε του ζαγορακη να σας ψηνει καθε πρωι...και μπουγατσα με σοκολατουχο να σας φερνει.
ΗΡΕΜΗΣΤΕ .ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΝ ΠΩ>
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

2 μήνες εκτός ο χάβος???τοσο σοβαρά τραυματίστηκε??μα καλά τι κάνουν οι γιατροί τις ομάδας???

στα σοβαρά δεν εκφέρω άποψη γιατι δεν τους αξίζει... είναι αστείοι!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”