Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Maximus »

Συμφωνα με το trasfermarkt, το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι...Αρα αν ερθει τωρα,λογικα θα πεσει παραδακι...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι παιρνουμε (ισως τον καλυτερο) παιχτη απο μια μικρομεσαια ομαδα της Πορτογαλλιας...Δεν μιζεριαζω απλα λέω οτι ο χρονος θα δειξει το κατα ποσο ειναι καλη επιλογη (αν γινει φυσικα)...

Ο Σαντος ειχε δηλωσει: ''Για να φέρουμε κάποιον παίκτη θα σημαίνει πως πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Δε θα κάνουμε μεταγραφές απλώς για να κάνουμε. Οι παίκτες που θα έρθουνε θα κάνουν τον ΠΑΟΚ πιο δυνατό. Δε θα πετάξουμε λεφτά, απλά για να λέμε ότι θα κάνουμε μεταγραφές. Μάξιμουμ θα φέρουμε δύο παίκτες, έναν που θα ανεβάσει την ομάδα επιθετικά, θα δώσει περισσότερο βάθος επιθετικά, αλλά θα είναι ξεκάθαρα πολύ καλός και ποιοτικά. Αν το βρούμε αυτόν τον παίκτη θα τον πάρουμε, και πολύ καλός και να μας δώσει επιθετικό βάθος''.

Πιθανως να τον παρουμε στη θεση του Ιβιτς...(επιτελους)! Αρα ποσο χειροτερος να ειναι; :mrgreen: :opaokara:

Ο χρονος θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Καλωσηρθες anasmit. Αν αρχισεις να απαντας σε ο,τι λεγεται εδω μεσα θα ξεφυγεις. Πως νομιζεις ο gash εφτασε τοσες χιλιαδες post?
Παντως κι εγω για μεγαλο παλτο τον κοβω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

ο κολκας ειπε πως θα δωσουμε λιγο κατω απο 150000 στην ομαδα του..
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

scorpio4 έγραψε:και η μιρλα απο καποιους σε οοοολα τα θεματα που αφορουν την ομαδα μας συνεχιζεται..(σορρυ για το οφφτοπικ)
αν ενοεις οτι εγω βγαζω μιρλα για καθε γιατι το τονιζεις κι'ολας θεμα που αφορα τον παοκ τοτε ρε παληκαρι δεν μπορω να ασχολουμε εγω με τον καθε πικραμενο......αντε κοιμησου τωρα.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

1ον:Δεν είναι 66 οι συμμετοχές του στο πρωτάθλημα,είναι 97(με 13 γκόλ).
2ον:To να τον βγάζετε ανύπαρκτο ή έστω μέτριο επειδή δεν έπαιζε στη Μπενφίκα,στη Πόρτο ή στη Σπόρτινγκ είναι τουλάχιστον ασόβαρο.Να υπενθυμίσω οτι είμαστε Σουπερλίγκ και οχι Πριμέρα Ντιβιζιόν.
3ον:Να θυμίσω οτι ο Βιειρίνια έπαιζε δανεικός στη Λεισόες όπου έτρωγε πάγκο?
4ον:Έρχεται απο τη χώρα με τη μεγαλύτερη σχολή εξτρέμ στο κόσμο(τα παραδείγματα άπειρα) όπου αγωνιζόταν βασικός σε ομάδα η οποία πέρσυ βγήκε ευρώπη.Αυτο δε λέει κάτι σε μερικούς?
5ον:Ποιός περιμένατε να έρθει?Ο Σιμάο Σαμπρόσα?
6ον:Περιμένετε να τον δείτε πρώτα και αποφύγετε τις εύκολες κρίσεις για να αποφύγετε και τις μελλοντικές κωλοτούμπες.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

nikos55 έγραψε:Καλωσηρθες anasmit.
Πήραμε βλέπω και αυτο-προαγωγή ως πορτιερης. Νιώθεις πλέον την άνεση ως παλιός...

Πάντως καλύτερα να έχουμε μικρές προσδοκίες απο τον τυπο, για να μας αρέσει μετά... :twisted:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ειδα 2-3 βιντεακια του παιχτη και δεν μπορω να πω αν μου αρεσει
μαλλον δεν μου αρεσε αυτο που ειδα αλλα δεν μπορω να πω και κατι το αρνητικο
απλα περιμενα κατι καλυτερο
δεν νομιζω οτι με τετοιους παιχτες θα χτυπησουμε ποτε πρωταθλημα
μαλλον το οραμα που εχουν οι οπαδοι δεν το εχει κανενας αλλος

ο παιχτης θα ηταν καλος αν τον επαιρνε κανενας αρης η κανενας ηρακλης
τωρα για τον ΠΑΟΚ θα δειξει
παντως απο ιβιτς-φωτακη φαινεται να εχει καλυτερα στοιχεια
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και που να παίρναμε απο την Νασιονάλ παίχτη εκεί να δεις τι θα γινότανε :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tigon4 έγραψε:ελπιζω να χαλασει η μεταγραφη...................μετριος παικτης που δεν τον ξερει ουτε η μανα του............αφου τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα γιατι κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε?...............ελπιζω η ευχη μου να γινει πραγματικοτητα και να μην κουβαληθουμε στις πλατες μας αυτο τον μετριο εως ανυπαρκτο παικτη.
Και επιτελους να σταματησουν καποιοι να μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και γιατι τοσα ψεματα οσο αφορα τις 1-2 μεγαλες μεταγραφες που θα πραγματοποιηουσε η ομαδα?.........
λες αυτα ακριβως που λεει αυτη τη στιγμη ο ζαγορας γιατι δεν περιμενουμε να τον δουμε στο χορτο ?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε παιδιά ώρες ώρες αμφιβάλλω αν είμαστε νοϋμονες άνθρωποι.Είναι δυνατόν η ομάδα να χρωστάει τόσα λεφτά να μην ξέρουμε αν θα έχουμε διοικηση το καλοκαίρι και να μου λέτε ότι περιμένετε κάτι καλύτερο αν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα????Είναι δυνατόν????Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει για κύπελλο και ευρώπη,χωνέψτε το.Καταντούμε κουραστικοί.Τόσο μπορούμε οικονομικά....

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Πέμ 10 Δεκ 2009, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

tigon4 έγραψε:
scorpio4 έγραψε:και η μιρλα απο καποιους σε οοοολα τα θεματα που αφορουν την ομαδα μας συνεχιζεται..(σορρυ για το οφφτοπικ)
αν ενοεις οτι εγω βγαζω μιρλα για καθε γιατι το τονιζεις κι'ολας θεμα που αφορα τον παοκ τοτε ρε παληκαρι δεν μπορω να ασχολουμε εγω με τον καθε πικραμενο......αντε κοιμησου τωρα.
παληκαρι...οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Ρε παιδιά ώρες ώρες αμωιβάλλω αν είμαστε νοϋμονες άνθρωποι.Είναι δυνατόν η ομάδα να χρωστάει τόσα λεφτά να μην ξέρουμε αν θα έχουμε διοικηση το καλοκαίρι και να μου λέτε ότι περιμένετε κάτι καλύτερο αν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα????Είναι δυνατόν????Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει για κύπελλο και ευρώπη,χωνέψτε το.Κταντούμε κουραστικοί.Τόσο μπορούμε οικονομικά....

ετσι ρε φωτη αλλα γιατι βγαζουμε και αχρηστο τον παικτη ? δεν μπορω να καταλαβω ...... :o :o
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μαγκες...Βρηκα πληροφοριες...

Ο παιχτης εχει φερθει αντιεπαγγελματικα τον τελευταιο καιρο και ψαχνουν να τον πουλησουν...Μια ομαδα που ενδιαφερεται ειναι και η Sporting...

http://www.record.pt/noticia.aspx?id=a2 ... 0000000039
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Επειδή αυτό το κλίμα περνάει από τα ράδια της πόλης πλην του "δικού" μας...

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Photis έγραψε:Ρε παιδιά ώρες ώρες αμωιβάλλω αν είμαστε νοϋμονες άνθρωποι.Είναι δυνατόν η ομάδα να χρωστάει τόσα λεφτά να μην ξέρουμε αν θα έχουμε διοικηση το καλοκαίρι και να μου λέτε ότι περιμένετε κάτι καλύτερο αν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα????Είναι δυνατόν????Ο ΠΑΟΚ φέτος πάει για κύπελλο και ευρώπη,χωνέψτε το.Κταντούμε κουραστικοί.Τόσο μπορούμε οικονομικά....

αν μπορουμε τοσο οικονομικα γιατι δεν παιρναμε εναν παιχτη σαν τον σουμπινιο η σαν τον ονουατσι??
και αυτοι δεν ειναι ακριβοι αλλα μια χαρα παιχτες φαινονται
αυτος δεν νομιζω να γεμιζει σε κανεναν το ματι

καλουτσικος φαινεται βεβαια αλλα για μενα οχι για μεγαλα πραγματα απο την πρωτη εικονα που βλεπω

αν δεν μπορουμε να φερουμε κατι καλο ας μην κανουμε μεταγραφες

παντως για τον συγκεκριμενο δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα αν κανει η δεν κανει
θα τον δουμε στο γηπεδο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”