Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
- costacurtaG4
...
Αν είναι ολα τα γκολ με πάσες του Σορλεν... τότε γιατί ο μλκας ο Γάλλος που έδινε συμβουλες έλεγε οτι δεν βγάζει καλές πάσες???
- DaFFy_NaSH
adam04 έγραψε:Ο παικτης ειναι πολυεργαλειο.Στης ομαδες που επαιζε ηταν βασικοτατος.Σιγουρα μια κλαση ανωτερος απο πολους αναπηρους που εχουμε.
Αν ακόμα πιστεύεις οτι έχουμε ανάπηρους, τοτε για σένα μάλλον η μπάλα είναι τρίγωνη και μοιάζει με κεράσι...
Εγω παιδιά θέλω να πώ, οτι όλοι κρίνοντε στο γήπεδο, και οτι αν είναι επιλογη του Ζηση δεν φοβάμε, αν και λάθη κάνουμε όλοι... Ειδωμεν...

- DaFFy_NaSH
Με κωλοκύθα μοιάζει....
Σορρυ για τον επιθετικό μου τόνο πριν, απλώς ημουν κάπως και δεν μου άρεσε το αναπηροι... Παντως δεν νομιζω πως πιστευεις οτι το κέντρο μας είναι ανάπηρο...
καλες γιορτες
edit: Εβαλα όλο σου το ποστ, δεν πηγα να σου αλλάξω τα λόγια, απλά δεν μου έκατσε καλά το ανάπηροι... Τεσπα να μην χαλιομαστε μεταξύ μας, ολοι ΠΑΟΚ είμαστε..

καλες γιορτες
edit: Εβαλα όλο σου το ποστ, δεν πηγα να σου αλλάξω τα λόγια, απλά δεν μου έκατσε καλά το ανάπηροι... Τεσπα να μην χαλιομαστε μεταξύ μας, ολοι ΠΑΟΚ είμαστε..
-
Δε νομιζω να ενθουσιαστηκε κανεις απο την επικειμενη μεταγραφη. Οχι γιατι περιμεναμε κανενα τεραστιο ονομα, αλλα γιατι ο συγκεκριμενος παικτης μαλλον δεν εχει καποιο απο τα στοιχεια που λειπει απο την ομαδα, οπως ταχυτητα και μπασιμο. Καλο ειναι οτι θα υπαρχει συναγωνισμος με τον Ιβιτς και οτι μαλλον δεν θα ξαναδουμε τον Μπαλαφα. Σιγουρα ηταν η πιο ευκολη περιπτωση απο αυτες που ενδιαφερουν τον ΠΑΟΚ, γι αυτο και εκλεισε αμεσως ( απο οτι φαινεται δηλαδη ). Ωστοσο η ομαδα παραμενει αργη στα πλαγια.
Τον θεωρω πολυεργαλειο.Οταν προσαρμοστη θα παιζει μαλλον αντι του Ιβιτς.
Αφου δουλευει και τα δυο ποδια,θα μπορει να αντικαταστηση Βιερινια,Σερτζιο οποτε χρειαζετε.
Ειναι μεταγραφη ουσιας.
Βημα-βημα η ομαδα γεμιζει με παικτες ουσιας.Χερομαι για τον σχεδιασμο που γινετε.Του χρονου θα βλεπουμε επιτελους τον ΠΑΟΚ που θελουμε!
Αφου δουλευει και τα δυο ποδια,θα μπορει να αντικαταστηση Βιερινια,Σερτζιο οποτε χρειαζετε.
Ειναι μεταγραφη ουσιας.
Βημα-βημα η ομαδα γεμιζει με παικτες ουσιας.Χερομαι για τον σχεδιασμο που γινετε.Του χρονου θα βλεπουμε επιτελους τον ΠΑΟΚ που θελουμε!