Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Αν είναι ολα τα γκολ με πάσες του Σορλεν... τότε γιατί ο μλκας ο Γάλλος που έδινε συμβουλες έλεγε οτι δεν βγάζει καλές πάσες???
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Για να δούμε τι παιχτούρα θα μας βγει και αυτός.Η αλήθεια θα φανεί μέσα στο γήπεδο.
davidof^^

paok

Δημοσίευση από davidof^^ »

Ernesto Javier Chevanton paizei kati??
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δύσκολα να έρθει τέτοιος παίκτης. Τον θυμάμαι όταν έπαιζε στη Μονακό. Μεγάλος φορ ο Chevantonμε πολλά γκολ. Νομίζω ότι τρώει πάγκο φέτος στη Σεβίλλη.
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

adam04 έγραψε:Ο παικτης ειναι πολυεργαλειο.Στης ομαδες που επαιζε ηταν βασικοτατος.Σιγουρα μια κλαση ανωτερος απο πολους αναπηρους που εχουμε.

Αν ακόμα πιστεύεις οτι έχουμε ανάπηρους, τοτε για σένα μάλλον η μπάλα είναι τρίγωνη και μοιάζει με κεράσι...

Εγω παιδιά θέλω να πώ, οτι όλοι κρίνοντε στο γήπεδο, και οτι αν είναι επιλογη του Ζηση δεν φοβάμε, αν και λάθη κάνουμε όλοι... Ειδωμεν...

:?:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ευτυχως που ξερεις εσυ απο μπαλα και μου θυμισες οτι το τοπι ειναι σαν καρπουζι.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

adam04 έγραψε:Ο παικτης ειναι πολυεργαλειο.Στης ομαδες που επαιζε ηταν βασικοτατος.Σιγουρα μια κλαση ανωτερος απο πολους αναπηρους που εχουμε.
Και αλλη φορα να βαζεις ολο το ποστ για να καταλαβαινουν και οι αλλοι.
Αιντε βραδιατικα ασχετε.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Αντε καλα,με δυο αριστερα ποδια :lol:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Με κωλοκύθα μοιάζει.... :lol: Σορρυ για τον επιθετικό μου τόνο πριν, απλώς ημουν κάπως και δεν μου άρεσε το αναπηροι... Παντως δεν νομιζω πως πιστευεις οτι το κέντρο μας είναι ανάπηρο...

καλες γιορτες

edit: Εβαλα όλο σου το ποστ, δεν πηγα να σου αλλάξω τα λόγια, απλά δεν μου έκατσε καλά το ανάπηροι... Τεσπα να μην χαλιομαστε μεταξύ μας, ολοι ΠΑΟΚ είμαστε..
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Σε λίγα λεπτά ότι θέλετε να μάθετε για τον Σορλέν από τον transfermaniac! :)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δε νομιζω να ενθουσιαστηκε κανεις απο την επικειμενη μεταγραφη. Οχι γιατι περιμεναμε κανενα τεραστιο ονομα, αλλα γιατι ο συγκεκριμενος παικτης μαλλον δεν εχει καποιο απο τα στοιχεια που λειπει απο την ομαδα, οπως ταχυτητα και μπασιμο. Καλο ειναι οτι θα υπαρχει συναγωνισμος με τον Ιβιτς και οτι μαλλον δεν θα ξαναδουμε τον Μπαλαφα. Σιγουρα ηταν η πιο ευκολη περιπτωση απο αυτες που ενδιαφερουν τον ΠΑΟΚ, γι αυτο και εκλεισε αμεσως ( απο οτι φαινεται δηλαδη ). Ωστοσο η ομαδα παραμενει αργη στα πλαγια.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

"γαλλικός καφές"?????

ρε σεις το μάθατε??? όλοι αεροδρόμιο!!!!!

έρχεται ο henry!!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Να το θέσω διαφορετικά... Φανταστείτε να ενδιαφερόταν μια Γαλλική ομάδα για έναν παίκτη του ΠΑΟΚ... Και να έμπαινε ένας Γάλλος εδω μέσα και να διάβαζε το γράφουμε... Τι μ@λ@κίες θα διάβαζε ο άνθρωπος... Πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει και τώρα αλλά αντίστροφα, με τον ΠΑΟΚτζη στη θέση του Γάλλου... :lol:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τον θεωρω πολυεργαλειο.Οταν προσαρμοστη θα παιζει μαλλον αντι του Ιβιτς.

Αφου δουλευει και τα δυο ποδια,θα μπορει να αντικαταστηση Βιερινια,Σερτζιο οποτε χρειαζετε.
Ειναι μεταγραφη ουσιας.

Βημα-βημα η ομαδα γεμιζει με παικτες ουσιας.Χερομαι για τον σχεδιασμο που γινετε.Του χρονου θα βλεπουμε επιτελους τον ΠΑΟΚ που θελουμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”