RNSΜπαρκαρούτσος έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε Μπαρκαρουτσο....
Μας δουλεύεις και εσύ τώρα με τον...ντενεκε τον ξεγανωτο;
Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
- john4serres
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
sn0ufel4 έγραψε:Helias_Pr το μέιλ που έχεις κάνει εγγραφή δεν είναι έγκυρο κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ
Στείλε μας ένα έγκυρο μέιλ προκειμένου να ξανά ενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σου

Καλά ούτε το δικό μου είναι. το 2010 μπορεί να ήταν και
Paokrevolutionpablogarciacontreraskontemasprodosesgiatalefta4.com
Paokrevolutionpablogarciacontreraskontemasprodosesgiatalefta4.com
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι τι υπάρχει μετά το @.
Απαγορεύονται τα temp e-mails στο forum και υπάρχει στους κανόνες.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που άτομα με temp e-mails ως επί το πλείστον μπαίνουν εδώ για να γράφον μ...μη δημοφιλείς απόψεις.
Απαγορεύονται τα temp e-mails στο forum και υπάρχει στους κανόνες.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που άτομα με temp e-mails ως επί το πλείστον μπαίνουν εδώ για να γράφον μ...μη δημοφιλείς απόψεις.
Ok γιατί ανησύχησα μην γίνει καμία μλκια και πρέπει να κάνω από την αρχή και θέλουν έγκριση και πρεπει να γράψω 100 φορές ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδος 2024
Από όλα τα αλλά που είπες σε πιστεύω γιατί δεν έχω ιδέα τι μου λες
Από όλα τα αλλά που είπες σε πιστεύω γιατί δεν έχω ιδέα τι μου λες

-
Σοβαρά ρε παιδιά τώρα, πιστεύετε πως ένας επιχειρηματίας επιπέδου Αγίου Ιβάν Σαββίδη, να έχει στήσει το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ της νέας εποχής με πρώτο αντιπρόεδρο κάποιον που δεν είναι ΤΟΠ;
Σοβαρά πιστεύει κάποιος από εσάς πως έχει γνωρίσει στον εργασιακό του χώρο πολλούς διευθυντές που θα τα κατάφερναν καλύτερα από τον Γκαγκατση;
Σοβαρά πιστεύει κάποιος από εσάς πως έχει γνωρίσει στον εργασιακό του χώρο πολλούς διευθυντές που θα τα κατάφερναν καλύτερα από τον Γκαγκατση;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μα εμείς οι ίδιοι δεν λέγαμε.... που πας ρε με όλους αυτούς.....
Κάνω λάθος μήπως.
Κάνω λάθος μήπως.
Καλά αν βρείτε έστω κι έναν άνθρωπο που έχει περάσει από το σύλλογο και δεν υπήρχαν περίοδοι απαξίωσης από λίγους ή περισσότερους, εγώ θα σας βγάλω το καπέλο.
Εδώ περνάνε πριονοκορδέλα τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Ακόμα και σήμερα διάβαζα σε σχόλια στα social για Ίβιτς. Τον Γκαγκάτση θα αφήναμε;
Έτσι είμαστε φτιαγμένοι. Όχι μόνο εμείς αλλά όλοι οι Έλληνες.
Και γι' αυτό οι αποφάσεις παίρνονται από αυτούς που έχουν την ικανότητα να τις πάρουν και όχι με δημοψήφισμα στο site της ΠΑΕ.
Εδώ περνάνε πριονοκορδέλα τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Ακόμα και σήμερα διάβαζα σε σχόλια στα social για Ίβιτς. Τον Γκαγκάτση θα αφήναμε;
Έτσι είμαστε φτιαγμένοι. Όχι μόνο εμείς αλλά όλοι οι Έλληνες.
Και γι' αυτό οι αποφάσεις παίρνονται από αυτούς που έχουν την ικανότητα να τις πάρουν και όχι με δημοψήφισμα στο site της ΠΑΕ.
- Montrealiotis
Την διοίκηση (ειδικά Κυριακο, Γκαγκάτση) την έχω κράξει γενικά πολλές φορές. Θεωρούσα ότι δεν είναι ικανοί για τον ρόλο τους στον μεγάλο ΠΑΟΚ. Αλλά ρε παιδιά η διοίκηση δεν έχει μερίδιο στην επιτυχία; Δεν συμμετείχαν στο πιο μάγκικο πρωτάθλημα που πήρε ποτέ ομάδα στην Ελλάδα; Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε λίγο;
- Μπαρκαρούτσος
Mīngus έγραψε:Εδώ περνάνε πριονοκορδέλα τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Ακόμα και σήμερα διάβαζα σε σχόλια στα social για Ίβιτς. Τον Γκαγκάτση θα αφήναμε;
Στο PAOK Basketball Retro στα σχόλια, ένας ΧΘΕΣ έγραψε (το θέμα ήταν ποιος να έρθει προπονητής στο μπάσκετ):
Ο Λουτσεσκου, έτσι κι αλλιώς η σχέση του με το μπάσκετ είναι τόσο ανύπαρκτη όσο και με το ποδόσφαιρο
απ'τον απατεώνα τον κλεφτοκοτα τον Ρουμάνο ακόμα και ο Μπιμπιλας έχει περισσότερη σχέση με το ποδόσφαιρο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μακάρι να έχει καταθέσει βιογραφικό στην ΠΑΕ ο φίλος.
Τέτοιο ταλέντο κρίμα να πάει χαμένο.
Τέτοιο ταλέντο κρίμα να πάει χαμένο.
- Μπαρκαρούτσος
Μερικοί άνθρωποι είναι εμμονίκλες και εμπαθείς μέχρι θανάτου. Πρωτάθλημα πήρε, τους έβγαλε στο Λευκό Πύργο και πάλι λένε μαλακίες. Ούτε το όνομά του λένε.
Όταν λέμε ότι ο Lucescu πόνεσε κόσμο και εντός των τοιχών...
Δεν πειράζει. Για αυτούς υπάρχει γιατρειά.

Όταν λέμε ότι ο Lucescu πόνεσε κόσμο και εντός των τοιχών...
Δεν πειράζει. Για αυτούς υπάρχει γιατρειά.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Εδώ κύριοι είναι το τοπικ του Χρυσοστόμου.
Υπάρχει το τοπικ για άλλες ομάδες.
Υπάρχει το τοπικ για άλλες ομάδες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
«Κλείδωσε» του Γκαγκάτση: «Σήμερα ανακοινώνω και επισήμως την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της ΕΠΟ»
Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή του στις εκλογές για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου και θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Mέσα σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο Makedonia Palace, ο Γκαγκάτσης ευχαρίστησε τον πατέρα του Βασίλη, την γυναίκα του αλλά και όσους βρίσκονται κοντά του, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη του για το γεγονός ότι η αγαπημένη του μητέρα δεν είναι μαζί του, καθώς την έχασε πρόσφατα.
«Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντί. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι ο εν λόγω αγώνας είναι ομαδικός και όχι προσωπικός, ούτως ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει ένα βήμα μπροστά, ενώ ευχαρίστησε και τον Τάκη Μπαλτάκο για την στήριξή του. Επίσης, σημείωσε ότι με την σημερινή συνέλευση ότι η επόμενη μέρα έχει κριθεί και θα πρέπει να αξιολογηθούν οι απαιτήσεις που υπάρχουν.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή του στις εκλογές για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου και θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Mέσα σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο Makedonia Palace, ο Γκαγκάτσης ευχαρίστησε τον πατέρα του Βασίλη, την γυναίκα του αλλά και όσους βρίσκονται κοντά του, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη του για το γεγονός ότι η αγαπημένη του μητέρα δεν είναι μαζί του, καθώς την έχασε πρόσφατα.
«Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντί. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι ο εν λόγω αγώνας είναι ομαδικός και όχι προσωπικός, ούτως ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει ένα βήμα μπροστά, ενώ ευχαρίστησε και τον Τάκη Μπαλτάκο για την στήριξή του. Επίσης, σημείωσε ότι με την σημερινή συνέλευση ότι η επόμενη μέρα έχει κριθεί και θα πρέπει να αξιολογηθούν οι απαιτήσεις που υπάρχουν.